Коментари - Семейство от Газа е загубило три поколения при въздушен удар | Днес.dir.bg

Семейство от Газа е загубило три поколения при въздушен удар

Израел отрича да е насочвал военната си кампания срещу цивилни, но твърди, че бойците на Хамас често действат в жилищни райони. За Хамдан обаче войната е отнела всичко скъпо

Обратно в новината

Коментари - Семейство от Газа е загубило три поколения при въздушен удар | Днес.dir.bg

Коментари

кръговрат. Чета по-долу как се радвате и се надявате от 10 000 да станат поне 2 млн. убитите. Както евреите клаха палестинци 1948 г., така палестинците клаха евреи. Като мургавите избиха евреите, така сега тях ги избиват наред с бомби. Както се радвате на чужда смърт, така циганите да ви колят. В маргинализирания и пословично изостанал български чалгаджия не е останала и грам човечност. За това се радва на чуждото нещастие.

Първо, вече не вярвам и дума на палестинските изроди.... Толкова режисирани филми с трагедии пуснаха, че вече стана малко като лъжливото овчарче.... Второ : На запад на това му викат : Fuck around and find out!

не вярваш, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко. Но той вярва. Аз на негово място ще искам кръв. Дано реже юдейски глави, а не християнски. Там са еднакви.

при "демокрацията".

замисля ли се някой какъв е смисъла на живот на този човек , освен за отмъщение дали за друго може да мисли , а могат да си го наричат както искат , терорист , джихадис , той вече е готов на всичко.

3 поколения 35 души. Тия са си същински цигани.

И ние трябва да правим повече деца , вижда се с просто око че изчезваме ,.

Много са лоши израелците. Удрят ги по едната буза, а вместо да дадат и другата, те удрят и по двете. Не е честно!

Всички защитници на арабските терористи категорично изпускат нападението над Израел. То просто не се е случило. Хамас не са нахлули в Израел, не са избили над 1000 души невинни мъже жени и деца. Няма отвлечени за заложници включително и деца . Просто ей така Израел без абсолютно никакъв повод е нападнал мирните живеещи в газа дето никому нищо лошо не са сторили. Наглостта на тези същества стига до там, че късат плакатите с лицата на заложниците в ръцете на хамас. И естествено вече започнаха с насилията- вече има убит невинен от страна на защитници на хамас.

Ей такива като теб са говорили така за изкланите от башибозука български деца и жени, след поредното освободително въстание .

Ей, тъпак, ти кое не разбра бе? Няма мир докато има жив арабин на този свят ! Обърни им гръб и ще ти прережат гърлото. За тях ти си обикновен "кадир" демек нищожество, неверник....

Защо да се пропуска. Фесовете направиха това, което си знаят. Убийства. Обаче отговора е непропорционален. Ако палестинците доказаха, че са озлобени зверове ционистите доказаха, че са откровени касапи. Никоя от страните не е за защита. Просто ви плащат от две различни посолства и защитавате интересите на кесиите си.

Как на толкова малко място, живеят 2,5 милиона. В пустинни условия. Че те дори собствена вода нямат, камо ли нещо да отглеждат. Нефт и газ не добиват. 20тина хиляди работеха в Израел преди нападението А останалите? Кой ги хрантути? Че имат и средства да изградят такава мрежа тунели и да натрупат оръжие, боеприпаси, вода , храна и т н. в тях. От де толкова пари? Всички ги хрантутим. Европа и САЩ им осигуряват храна и лекарства. Иран и разни арабели от залива, военни помощи. А те само се размножават и врещят Алах Акбар И после - ама изгубих 3 поколения Ми ще изгубиш, като нямаш никакъв мозък, като нямаш никакво чувство за отговорност Като нямаш никаква идея, за бъдещето а само плюскане и размножаване, като плюскането ти го осигурява друг.

Паразитна структура... в общи думи.

Един ден жаля за братския украински народ, на другия ден за братския палестински народ и проклинам всеки ден Путин и войните, които започна.

проклинай " братята" американци - от тах тръгват всички злини.

Изпуснали са една дума - три поколения ТЕРОРИСТИ.

35 човека семейство! Бахти семейството. Плодят се като хлебарки и смятат да победят с бебелашника.

Да ви отнемат земята на която живеете,да си построят техните кибуци на нея ,а вас да ви набутат да живеете в палатков лагер под звездите и да ви контролират дори когато ходите и до кенефът и после ама имало терористи.Толкова години да държат и живеят върху чужда земя,без мисъл да я върнат някога,и така смешно наричащият се свободен свят да се прави че не знае какво става,а и активно помага на окупаторите,и накрая ще излезне и ще дръпне една реч за демокрацие и свобода.Е това е пълна порнография.

Коя е тая земя дето принадлежи на някакви измислени араби наречени палестинци? Тая дето е принадлежала на юдея? Тая дето е принадлежала на римската империя? Тая дето е принадлежала на турската империя? Или тая дето е принадлежала на англичаните?

Жалко за това Семейство ! Дано се върне на еврейско семейство ! Защото много хора съжаляват че не е свършен въпроса в Германия през Войната !

Нещастен защитник на арабски терористи. И понеже много обичаш пожеланията- да ти дойдат на гости същите тия арабски терористи и да извършат същото каквото извършиха в Израел.

Точно 76 години Еврейски Геноцид над Палестинския ! Пък не умират Палестинците , евреите дойдоха на Готово и са свикнали да лъжат че тази земя е тяхна о0о ! Да заповядат палестинците в България има място и за тях !

Боли ме знаете кое за семейството чалмари.

Три поколения терористи... Ти да видиш...

Я сметни колко поколения от рода ти са отявлени простаци!

Не виждам разлика между жестокостта на евреите в момента и германските и украински нацисти срещу евреите преди 80+години.

Може да се окаже, че управляващите са едни и същи, тогава и сегашните им деца, изчадия.

Като за продажник и кандидат нацист. Не си спомням на времето евреите да се избивали безразборно германски жени и деца за да заслужат да отидат и да бъдат избивани в концлагери. Странно- виждам го обаче всекидневно от страна на палестинците. Вече повече от 70 години.

Жалко е да умират цивилни в един военен конфликт, жалко е да умират деца, но истината е че тези хора са заложници в една война от която няма измъкване и нямат полезен ход. Ако скочат на Хамас - ще бъдат избити. Ако се опитат да избягат - никъде не ги искат (дори съседните им мюсулмански държави),а ако останат на място Изрел ги избива дистанционно. За Хамас те са точно "горивото" което им е нужно. От такива хора като този от статията и негови роднини Хамас набира верните си фанатици. Благодарение на Изрелските удари те си имат верни поддръжници и последователи. Без Изрел и смърта която носят - Хамас ще изчезнат или ще се изродят в подобие на ИДИЛ които избиват всичко наред. Искренно съжалявам за този човек и трагедията му, но той просто е станал заложник в играта на враждуващите и е просто статистика в един абсурден конфликт. Явно на много хора (и правителства) в региона не им се харесваше идеята Израел да установи някакви дипломатичски връзки с арабския свят и лекинко побътнаха и подпомогнаха Хамас в безумната идея да нападнат евреите. Политика :(

И два милиона и половина палестинци.... При това ако бяха решили да се опълчат на хамас можеха да разчитат на пълната подкрепа на Израел. Обаче нееееее - самите те твърдо стоят зад действията на хамас и празнуват всеки път когато терористите убият невинни мъже жени и деца независимо дали са европейци християни или мюсюлмани.

Случващото се в Газа е геноцид! Няма как да оправдаеш премахването на терористичната организация Хамас с избиването на над 4000 деца, всичко това се случва в рамките на един месец…

Много ги раждат, децата са 50% от населението. На друго място щяха да са значително по-малко.

И защото децата са много не е проблем че са загинали около 4000??? просто статистика??? Абе ти нормален ли си? С какво се различаваш точно от животните..... Бахти неандерталеца. не си по различен от терористите от Хамас и ИДИЛ

да проклинат ХАМАС

Според мен ,израелците вършат много повече зверства от нацистите.

Ама защо не хвърлят камъни по войниците скрити зад деца, а?

Ако разбера, че сиганите или турците правят преврат в България, тръгвам със семейството си веднага и няма да чакам артилерията и авиацията!

Плюеш си на петите ли ?

Бащата майката братята и сестрите и децата дето възхваляваха действията на терориста току-що избил невинно израелско семейство?

Ако бяха в Сибир, щяха още да са живи. Ама до бурето с барут...

Ако бяха на Луната в станцията на Мъск

Там през цялото време е имало проблеми. Свят широк, да са бягали навреме. Израел ги предупреди и им даде време.

Правоверен мюсюлманин, спазващ правилата на Корана и никога никому по нищо лошо не сторил. Съвсем безразборно обстрелян ей така за спорта от преминаващи покрай него мотоциклетисти на хамас. Убили до него жена му а самият той тежко ранен е седял безпомощно в седалката да гледа как до него жена му умира. Оцелял след почти една година престой в болница.

Израел е държава терорист!!!

Пък хамаса невинни овчици съвсем невинно избиващи жени и деца.

Откога Хамас е държава?

Затова еврейте са мразени навсякъде

Палестинците си го заслужават защото и тях никой не ги иска никъде.

После как Хамас (който е спонсориран директно от Мосад) ще намира толкова лесно хора да мразят и убиват евреи... от колко десетилетия се избиват безнаказано палестинци от евреи? И колко евреи бяха убити през това време? И всичко това под погледа на "цивилизования и морален" запад. Ама "ние им давахме пари" вика жълтопаветната измет. Кой ги прибираше тези пари? Тяхната жълтопаветна измет

0 коментари засега. А под друга за кораб в Одеса ооо, за цивилни уж жертви. Егати раздвоението на "ценностите".

Коментари - Семейство от Газа е загубило три поколения при въздушен удар | Днес.dir.bg

Семейство от Газа е загубило три поколения при въздушен удар

Израел отрича да е насочвал военната си кампания срещу цивилни, но твърди, че бойците на Хамас често действат в жилищни райони. За Хамдан обаче войната е отнела всичко скъпо

Обратно в новината

Коментари - Семейство от Газа е загубило три поколения при въздушен удар | Днес.dir.bg

Коментари

кръговрат. Чета по-долу как се радвате и се надявате от 10 000 да станат поне 2 млн. убитите. Както евреите клаха палестинци 1948 г., така палестинците клаха евреи. Като мургавите избиха евреите, така сега тях ги избиват наред с бомби. Както се радвате на чужда смърт, така циганите да ви колят. В маргинализирания и пословично изостанал български чалгаджия не е останала и грам човечност. За това се радва на чуждото нещастие.

Първо, вече не вярвам и дума на палестинските изроди.... Толкова режисирани филми с трагедии пуснаха, че вече стана малко като лъжливото овчарче.... Второ : На запад на това му викат : Fuck around and find out!

не вярваш, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко. Но той вярва. Аз на негово място ще искам кръв. Дано реже юдейски глави, а не християнски. Там са еднакви.

при "демокрацията".

замисля ли се някой какъв е смисъла на живот на този човек , освен за отмъщение дали за друго може да мисли , а могат да си го наричат както искат , терорист , джихадис , той вече е готов на всичко.

3 поколения 35 души. Тия са си същински цигани.

И ние трябва да правим повече деца , вижда се с просто око че изчезваме ,.

Много са лоши израелците. Удрят ги по едната буза, а вместо да дадат и другата, те удрят и по двете. Не е честно!

Всички защитници на арабските терористи категорично изпускат нападението над Израел. То просто не се е случило. Хамас не са нахлули в Израел, не са избили над 1000 души невинни мъже жени и деца. Няма отвлечени за заложници включително и деца . Просто ей така Израел без абсолютно никакъв повод е нападнал мирните живеещи в газа дето никому нищо лошо не са сторили. Наглостта на тези същества стига до там, че късат плакатите с лицата на заложниците в ръцете на хамас. И естествено вече започнаха с насилията- вече има убит невинен от страна на защитници на хамас.

Ей такива като теб са говорили така за изкланите от башибозука български деца и жени, след поредното освободително въстание .

Ей, тъпак, ти кое не разбра бе? Няма мир докато има жив арабин на този свят ! Обърни им гръб и ще ти прережат гърлото. За тях ти си обикновен "кадир" демек нищожество, неверник....

Защо да се пропуска. Фесовете направиха това, което си знаят. Убийства. Обаче отговора е непропорционален. Ако палестинците доказаха, че са озлобени зверове ционистите доказаха, че са откровени касапи. Никоя от страните не е за защита. Просто ви плащат от две различни посолства и защитавате интересите на кесиите си.

Как на толкова малко място, живеят 2,5 милиона. В пустинни условия. Че те дори собствена вода нямат, камо ли нещо да отглеждат. Нефт и газ не добиват. 20тина хиляди работеха в Израел преди нападението А останалите? Кой ги хрантути? Че имат и средства да изградят такава мрежа тунели и да натрупат оръжие, боеприпаси, вода , храна и т н. в тях. От де толкова пари? Всички ги хрантутим. Европа и САЩ им осигуряват храна и лекарства. Иран и разни арабели от залива, военни помощи. А те само се размножават и врещят Алах Акбар И после - ама изгубих 3 поколения Ми ще изгубиш, като нямаш никакъв мозък, като нямаш никакво чувство за отговорност Като нямаш никаква идея, за бъдещето а само плюскане и размножаване, като плюскането ти го осигурява друг.

Паразитна структура... в общи думи.

Един ден жаля за братския украински народ, на другия ден за братския палестински народ и проклинам всеки ден Путин и войните, които започна.

проклинай " братята" американци - от тах тръгват всички злини.

Изпуснали са една дума - три поколения ТЕРОРИСТИ.

35 човека семейство! Бахти семейството. Плодят се като хлебарки и смятат да победят с бебелашника.

Да ви отнемат земята на която живеете,да си построят техните кибуци на нея ,а вас да ви набутат да живеете в палатков лагер под звездите и да ви контролират дори когато ходите и до кенефът и после ама имало терористи.Толкова години да държат и живеят върху чужда земя,без мисъл да я върнат някога,и така смешно наричащият се свободен свят да се прави че не знае какво става,а и активно помага на окупаторите,и накрая ще излезне и ще дръпне една реч за демокрацие и свобода.Е това е пълна порнография.

Коя е тая земя дето принадлежи на някакви измислени араби наречени палестинци? Тая дето е принадлежала на юдея? Тая дето е принадлежала на римската империя? Тая дето е принадлежала на турската империя? Или тая дето е принадлежала на англичаните?

Жалко за това Семейство ! Дано се върне на еврейско семейство ! Защото много хора съжаляват че не е свършен въпроса в Германия през Войната !

Нещастен защитник на арабски терористи. И понеже много обичаш пожеланията- да ти дойдат на гости същите тия арабски терористи и да извършат същото каквото извършиха в Израел.

Точно 76 години Еврейски Геноцид над Палестинския ! Пък не умират Палестинците , евреите дойдоха на Готово и са свикнали да лъжат че тази земя е тяхна о0о ! Да заповядат палестинците в България има място и за тях !

Боли ме знаете кое за семейството чалмари.

Три поколения терористи... Ти да видиш...

Я сметни колко поколения от рода ти са отявлени простаци!

Не виждам разлика между жестокостта на евреите в момента и германските и украински нацисти срещу евреите преди 80+години.

Може да се окаже, че управляващите са едни и същи, тогава и сегашните им деца, изчадия.

Като за продажник и кандидат нацист. Не си спомням на времето евреите да се избивали безразборно германски жени и деца за да заслужат да отидат и да бъдат избивани в концлагери. Странно- виждам го обаче всекидневно от страна на палестинците. Вече повече от 70 години.

Жалко е да умират цивилни в един военен конфликт, жалко е да умират деца, но истината е че тези хора са заложници в една война от която няма измъкване и нямат полезен ход. Ако скочат на Хамас - ще бъдат избити. Ако се опитат да избягат - никъде не ги искат (дори съседните им мюсулмански държави),а ако останат на място Изрел ги избива дистанционно. За Хамас те са точно "горивото" което им е нужно. От такива хора като този от статията и негови роднини Хамас набира верните си фанатици. Благодарение на Изрелските удари те си имат верни поддръжници и последователи. Без Изрел и смърта която носят - Хамас ще изчезнат или ще се изродят в подобие на ИДИЛ които избиват всичко наред. Искренно съжалявам за този човек и трагедията му, но той просто е станал заложник в играта на враждуващите и е просто статистика в един абсурден конфликт. Явно на много хора (и правителства) в региона не им се харесваше идеята Израел да установи някакви дипломатичски връзки с арабския свят и лекинко побътнаха и подпомогнаха Хамас в безумната идея да нападнат евреите. Политика :(

И два милиона и половина палестинци.... При това ако бяха решили да се опълчат на хамас можеха да разчитат на пълната подкрепа на Израел. Обаче нееееее - самите те твърдо стоят зад действията на хамас и празнуват всеки път когато терористите убият невинни мъже жени и деца независимо дали са европейци християни или мюсюлмани.

Случващото се в Газа е геноцид! Няма как да оправдаеш премахването на терористичната организация Хамас с избиването на над 4000 деца, всичко това се случва в рамките на един месец…

Много ги раждат, децата са 50% от населението. На друго място щяха да са значително по-малко.

И защото децата са много не е проблем че са загинали около 4000??? просто статистика??? Абе ти нормален ли си? С какво се различаваш точно от животните..... Бахти неандерталеца. не си по различен от терористите от Хамас и ИДИЛ

да проклинат ХАМАС

Според мен ,израелците вършат много повече зверства от нацистите.

Ама защо не хвърлят камъни по войниците скрити зад деца, а?

Ако разбера, че сиганите или турците правят преврат в България, тръгвам със семейството си веднага и няма да чакам артилерията и авиацията!

Плюеш си на петите ли ?

Бащата майката братята и сестрите и децата дето възхваляваха действията на терориста току-що избил невинно израелско семейство?

Ако бяха в Сибир, щяха още да са живи. Ама до бурето с барут...

Ако бяха на Луната в станцията на Мъск

Там през цялото време е имало проблеми. Свят широк, да са бягали навреме. Израел ги предупреди и им даде време.

Правоверен мюсюлманин, спазващ правилата на Корана и никога никому по нищо лошо не сторил. Съвсем безразборно обстрелян ей така за спорта от преминаващи покрай него мотоциклетисти на хамас. Убили до него жена му а самият той тежко ранен е седял безпомощно в седалката да гледа как до него жена му умира. Оцелял след почти една година престой в болница.

Израел е държава терорист!!!

Пък хамаса невинни овчици съвсем невинно избиващи жени и деца.

Откога Хамас е държава?

Затова еврейте са мразени навсякъде

Палестинците си го заслужават защото и тях никой не ги иска никъде.

После как Хамас (който е спонсориран директно от Мосад) ще намира толкова лесно хора да мразят и убиват евреи... от колко десетилетия се избиват безнаказано палестинци от евреи? И колко евреи бяха убити през това време? И всичко това под погледа на "цивилизования и морален" запад. Ама "ние им давахме пари" вика жълтопаветната измет. Кой ги прибираше тези пари? Тяхната жълтопаветна измет

0 коментари засега. А под друга за кораб в Одеса ооо, за цивилни уж жертви. Егати раздвоението на "ценностите".