Коментари - Борисов чака оставки заради новия случай на полицейско насилие | Днес.dir.bg

Борисов чака оставки заради новия случай на полицейско насилие

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква оставките на всички ръководители на акцията за стоки без бандерол, при която бе арестувано семейство от село Мировяне, което се оплака от полицейско насилие. От БСП и СДС обаче настояха Борисов да поиска оставката на Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов чака оставки заради новия случай на полицейско насилие | Днес.dir.bg

Коментари

какво правосъдие дава бат бойко нека си каже как преди 3 месеца получи една торба пари да продава някъкав язовир и човека които му ги даде да стане член на ГЕРБ 2000 лв. и това ми било честен човек

Дали ББ не го чака съдбата на учителя му бай Тошо?Тоест подобна на неговата-тези,които въртят опашки край него,утре да му подложат динената кора и да го пързулнат?Като му припишат всички негативи на управлението на ГЕРБ?Нещата в света се развиват динамично,арабската пролет може да стане и европейска-пример Румъния и тогава?

ББ получава ли хонорар като рекламно лице на "ADIDAS". Ако - ДА - деклалрирам ли го е? Срамота е да правиш реклама на чужда фирма по време на официалното предаване на президентския пост! Или шапката е "менте" - още по-лошо - да очакваме да се задействат органите за борба с фалшификатите.

Какъв проблем, бе хора. Хората си гледат работата и това е. Ами , че тия само с контрабанда се занимават. Така е най лесно и се забогатява най бързо. Те си пълнят джобовете с чисти пари, а ти? Плащай осугуровки и за тях. Е стига, това трябва да спре. Що не идете да видите в какви палати живеят. Борисов не им се давай на тия...

Когато ми е тъжно, търсе дали няма някъде изява на Борисов, за да ме развесели. Голям смешник.

Надеждата ми е само в ПРЕЗИДЕНТА.Това е първото му изпитание-да се покаже,че е независим.Хайде президенте-да видим вашето МНЕНИЕ по този проблем.

"Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак" напишете в Гугъл и четете. И ще ви стане ясна играта момчета и момичета.

Само че няма да ги дочака,а на това си искане след няколко дни сам ще си отговори,че нещо е пропуснал или някой не му е докладвал както трябва.Ами къде останаха собствените му твърдения,че лично следи работата в МВР,всяка операция и даже всяка сутрин дежурния по МВР му докладва обстановката?

Още много клоунади и трикове ни чакат.

Дали ще чака мен, Годо, да дойда или оставки е все едно. Дните му ще минат в чакане.

Г-н Борисов, големи наказания - мъмрене!

Бойко, махай го тоя комплексиран физкултурник!! Очевидно е, че ти крои шапката и ти играе контра. Махай го , да не те махне той!!!

Аде беееее ! Кво стана с оставките !!!???????

Бойко, или некой цецко ти скрои шапка, или требе се гръмнеш, ако сам си го заповядал това!!!!!! поне да не се мачиш сега с отговорите!!!!!!

Дали че ги дочакаш, умник?! Милиционерчето от ВИФ май вече се облизва за стола ти. Че те хързулне и нема да ти се поверва как че ти земе премиерскио стол с все главата. Верно си балък като си оставяш всички бакии на оня съсел, и се надяваш всичко да е наред.

е, само мъмрене ще има ...

бойко, още ли чакаш? :)))))

Във цялата държава цари беззаконие.В Комощица ставаш доносник и правиш каквото си изкаш

ББ както винаги само вдига пушилки и резултати никакви...Не вижда ли че неговите "оставки" не правят впечатление дори на любимеца му те и приближените вече не обръщат внимание на приказките му..

Аз чакам оставката на ББ и Цветанов.

Май доста ще почака. Пълна трагедия е държавата, тотална анархия, безпътица и полицейско насилие. Младите хора без перспектива са 2 пъти на средното за Европа според статистиката. Какво да очакваме от такава държава? Оставки и да се махат по-бързо, че трагедията става пълна!

евала полиция

юли

На практика се оказва, че на всички позиции в държавата, от които зависи ежедневния живот на гражданите стоят хора, на които им липсват първите 7 години.

По повод продажбата на цигари без бандерол, аз мисля, че основния удар трябва да се нанесе срещу контрабандата на цигари, защото ако няма контрабандна стока, няма и да има пласьори. Но само не ме убеждавайте, че помиярите, които викат "цигари" на пазара, са и "контрабандаджиите".Тях всички ги знаем кои са и кой ги оглавява,така че докато са на власт, въпросът ни не се урежда!

Г-н Борисов, тази акция е работа на къртица. Искат да злепоставят ГЕРБ и Вас лично. Намерете го.

Браво на Бойко, той е първият и единствен до сега премиер, който е наясно, че когато има проблем, трябва да се решава с търсене на персонална отговорност и наказание, а не със замазване.

къде са сега платените защитнички , мутрески и силиконови чалгески ,които си падат по тоя нискочел примат - боко тиквата да коментират новината ....

МУТРАТА Е ЗА ЗАТВОРА!!!!

Мдааа.. данъчните да видят и от къде са шестте апартамента на Цецко.

Аз мисля ,че както са тръгнали нещата , в скоро време ще видим сметката на боко ,цвъцсо и цялото герб ... То вече не се търпи ... Или ние народа ,или те .....но аз мисля , че ако народа ни се обедини ,тиямутро-милиционерчета от герб ще си отидат безславно ... и без туй близо 90 процента от народа ни мрази герб ...

И ние чакаме неговата оставка: за Мишо Бирата,за митничарчето дето рита с него, , за Цецко с шесте апартамента, за Андрей с 50-те имота, за Фидоската с нейните 150000 и за вся остальная сволоч..

И аз така разбрах-уредили 50 камиона по 20 тона да влезнат незаконно в страната,имат и две губици в двора,освен това покровителстват Валентин Златев да си прави квот си иска ,държат половината депутати в парламента в левия си джоб и за капак командвандват и земунския клан на сръбската мафия.... Та ....,да бяха повикали подкрепление от шести американски флот да ги атакуват и дузина пияни плевенчани да ги псуват люто! Тъпак!

Убийци, според думите на полицията ги разхождат без белезници, с възможност да боравят с оръжие, а за 5 кутии цигари такива драстични мерки. Това е нечувано. Колко гафа са необходими за оставката на министър Цветанов? Каква е допустимата норма? О 2 години и половина в това министерство става тотално осиране. Нечуван тапигьоз. Ако този министър и сега се размине с оставка, значи и борисов трябва да си тръгва. Не искаме да се връщаме във времето отпреди 10.11.1989г.

Продължавайте да плюете полицията, нещастници, за да има после повод да скимтите, че няма полиция.

Докато не си смените новоназначените герберски кадри по висшите ешалони на мвр , не само , че ще ви плюем ,но ще се вдигнеме на бунт срещу вас ,нагли герберски мутро- милиционерчета ... От сега нататък , за всяко своеволие на герберската милиция ,ще има осъдени от нас в Страсбург- един по един ,гадни мутро-милиционерчета, да ви питам аз , ще посягате ли пак на обикновенни граждани ... Къде бяхте , когато Цал Киро отправяше под ваша протекция заплахи и закани слещу българите ,а еничари гнусни ... Ако не ние ,провидението ще ви накаже ....

За какво ни е полиция, която те трепе насред улицата и то при положение, че са ти вързали ръцете?

Тая полиция на която хората на Кирил рашков прегазиха двама в Катуница. Полицията е в ред. Началниците не са в ред! Това искаме, ЦЦ да си ходи във фискултурния салон.

За такова нещо началниците на тези полицаи мозък нямат. Затова е по-лесно да изпращат глупави биячи, чийто речник е само "Млък ма" и пак добре, че не са стреляли.

Що е то Полиция ? Преди 10 ноември 1989 г., охраната на Тодор Живков се е наричала Милиция- членове на БКП, а когато Тодор Живков подава оставка, решават да я преименуват от Милиция на Полиция. Но пак си остава охрана на БКП и БСП. Тва е като някой рецидивист да си смени името. Пак си остава рецидивист.

Имам един въпрос. След като очевадно стана ясно, че не можем да имаме едновременно хем честни, хем умни ченгета /полицаи/, вие какво бихте предпочели - по-скоро честни или по-скоро умни ченгета /полицаи/?

halidas

Полицаите от Сен Тропе предпочитам пред тези.

Да махат Началници на РПУ-та и полицаи. А тия от БСП - че искали оставката на Ц. Цветанов- Не Ц. Цветанов, а полицаите правят каквото си искат, затова и тях трябва да накажат

Писна ми от некомпетентни коментари. Толкова ли не е ясно, че тройната коалиция е виновна отново за това. Ако не знаете то поне питайте Бат'Бойко. Вчера по канал 3 отговори, че това било неща като снимките от футлолни мачове с престъпници и разследвани за престъпления. Днес се врътна отново около пилона на общественото мнение и започна да иска оставките на дребните риби. А защо не иска на онези, които трябва да обучават хората си. А не да арестуват хора, които и не мислят да оказват съпротива, като онзи зам. министър, да ги хвърлят на земята и да ги бият. А после - "Ни лук яли, ни лук мирисали". Но ако сега поиска оставката на Цветанов, то кой след две години ще впрегне своите хора за нови корумпирани избори, питам аз. И така ще продължава, защото българите са с преклонена главица, а не застанат пред правителството и да настояват за оставки на виновните министри, че и по-нагоре.

И аз се чудя.

Рибата се вмирисва от към главата!И правилното и точно решение е да бъде уволнен този,които не се справя с поверената му работа - Цветанов.Издънките му станаха многобройни и за всяка една от тях отдавна би бил уволнен в нормална държава с нормална власт!

Интересно какво толкова е научил Цветанов за кръга "Ипон и сие", че Борисов не дава да му падне главата. А го защитава като Матросов...

Има ли оставки?

Все още не!Чаккаме!!!

Борисов,Борисов-когато фактите говорят и ти трябва да се съгласиш.Не е нормална тази работа в поверената ти държава.

Хайде Бокич,какво става обяд отдавна мина!Аз чакам оставки!Май нещо не върви а?Тогава си подавай ти оставката,защото много ти се насъбра!

Бокич след обяд рита топка с митничарчето.. не го чакай..

ББ ЧАКА ОСТАВКИ!! ЩЕ ИМА ДА ЧАКА. КОЙ ЧИНОВНИК ИЛИ ПОЛИТИК СИ ПОДАВА ОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ

Я сега, другарите критикари да ми кажат, кой министър, и от кое правителство е уволнил по някакъв повод някой висш полицай... Кой председател е искал оставки за изцепка в някое министерство? Но с имена, и конкретни поводи за това... Айде, плювачите..

Оня от KGB

Е и? Какво? Предните като не са го правили, дай сега и тези нищо да не правят? Защото още нищо не са направили. Само обещават. А иначе, ако ти е къса паметта, порови се из историята в интернет. Ще прочетеш доста за уволнени и освободени МВР министри, главни секретари, шефове на служби, РПУ-та и т.н. Полезно ще ти е другарю Оня.

Уволни Любомир Начев ,защото го хванаха на маса със Жени(Калканджиева) докато имаше някаква голяма лайнария.... Може и да бъркам де.

Нали тези са други,не като предишните?Май са си същите!

На колко си години, отворко? Не висши полицаи, министри си отиваха, за далеч по-малко гафове.

Плевнелиев вчера влезе в президентството.Дайте му малко време и като тръгне да "оправя" България, заедно с Визия, едва ли ще подминат и милицията. нали ще ни прави европейци като митичните германци с които бел работил.

Трай коньо за зелена трева....

Ние сме много по-силни от този Плевенлиев, който си призна още преди месеци, че не става за президент, но Цветано го наложи с корумпирани избори. Интересно какво толкова е научил Цветанов за кръга "Ипон и сие", че Борисов не дава да му падне главата. А го защитава като Матросов...

Фейсбука е виновен за това. Всичко е политика. Добре е че не са намерили дрога и в колата

Народонаселението на РъБъ тръпне в очакване на разтърсващи вести за последващи потресающи спец-операции на родното МъВъРъ, под вещото ръководство но ЦвЦв, а именно - тежко-въоръжени барети атакуват: 1) 3-годишен рецидивист, който редовно разпилява държавен пясък от близката детска площадка; 2) Две майки с детски колички, които систематично тъпчат общинска тревата около пясъчника с количките си. Цв.Цв. дава ексклузивно интервю за успешните операции на фона на пясъчника, след 2 дни Б.Б. реже лентата за добавения нов пясък и обновената трева около пясъчника, а Р.П. тържествено поздравява ползвателите на пясъчника с надграждането му и обещава нова четирилентова алея, но без аварийна лента, до детската площадка.

Коментари - Борисов чака оставки заради новия случай на полицейско насилие | Днес.dir.bg

Борисов чака оставки заради новия случай на полицейско насилие

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква оставките на всички ръководители на акцията за стоки без бандерол, при която бе арестувано семейство от село Мировяне, което се оплака от полицейско насилие. От БСП и СДС обаче настояха Борисов да поиска оставката на Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов чака оставки заради новия случай на полицейско насилие | Днес.dir.bg

Коментари

какво правосъдие дава бат бойко нека си каже как преди 3 месеца получи една торба пари да продава някъкав язовир и човека които му ги даде да стане член на ГЕРБ 2000 лв. и това ми било честен човек

Дали ББ не го чака съдбата на учителя му бай Тошо?Тоест подобна на неговата-тези,които въртят опашки край него,утре да му подложат динената кора и да го пързулнат?Като му припишат всички негативи на управлението на ГЕРБ?Нещата в света се развиват динамично,арабската пролет може да стане и европейска-пример Румъния и тогава?

ББ получава ли хонорар като рекламно лице на "ADIDAS". Ако - ДА - деклалрирам ли го е? Срамота е да правиш реклама на чужда фирма по време на официалното предаване на президентския пост! Или шапката е "менте" - още по-лошо - да очакваме да се задействат органите за борба с фалшификатите.

Какъв проблем, бе хора. Хората си гледат работата и това е. Ами , че тия само с контрабанда се занимават. Така е най лесно и се забогатява най бързо. Те си пълнят джобовете с чисти пари, а ти? Плащай осугуровки и за тях. Е стига, това трябва да спре. Що не идете да видите в какви палати живеят. Борисов не им се давай на тия...

Когато ми е тъжно, търсе дали няма някъде изява на Борисов, за да ме развесели. Голям смешник.

Надеждата ми е само в ПРЕЗИДЕНТА.Това е първото му изпитание-да се покаже,че е независим.Хайде президенте-да видим вашето МНЕНИЕ по този проблем.

"Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак" напишете в Гугъл и четете. И ще ви стане ясна играта момчета и момичета.

Само че няма да ги дочака,а на това си искане след няколко дни сам ще си отговори,че нещо е пропуснал или някой не му е докладвал както трябва.Ами къде останаха собствените му твърдения,че лично следи работата в МВР,всяка операция и даже всяка сутрин дежурния по МВР му докладва обстановката?

Още много клоунади и трикове ни чакат.

Дали ще чака мен, Годо, да дойда или оставки е все едно. Дните му ще минат в чакане.

Г-н Борисов, големи наказания - мъмрене!

Бойко, махай го тоя комплексиран физкултурник!! Очевидно е, че ти крои шапката и ти играе контра. Махай го , да не те махне той!!!

Аде беееее ! Кво стана с оставките !!!???????

Бойко, или некой цецко ти скрои шапка, или требе се гръмнеш, ако сам си го заповядал това!!!!!! поне да не се мачиш сега с отговорите!!!!!!

Дали че ги дочакаш, умник?! Милиционерчето от ВИФ май вече се облизва за стола ти. Че те хързулне и нема да ти се поверва как че ти земе премиерскио стол с все главата. Верно си балък като си оставяш всички бакии на оня съсел, и се надяваш всичко да е наред.

е, само мъмрене ще има ...

бойко, още ли чакаш? :)))))

Във цялата държава цари беззаконие.В Комощица ставаш доносник и правиш каквото си изкаш

ББ както винаги само вдига пушилки и резултати никакви...Не вижда ли че неговите "оставки" не правят впечатление дори на любимеца му те и приближените вече не обръщат внимание на приказките му..

Аз чакам оставката на ББ и Цветанов.

Май доста ще почака. Пълна трагедия е държавата, тотална анархия, безпътица и полицейско насилие. Младите хора без перспектива са 2 пъти на средното за Европа според статистиката. Какво да очакваме от такава държава? Оставки и да се махат по-бързо, че трагедията става пълна!

евала полиция

юли

На практика се оказва, че на всички позиции в държавата, от които зависи ежедневния живот на гражданите стоят хора, на които им липсват първите 7 години.

По повод продажбата на цигари без бандерол, аз мисля, че основния удар трябва да се нанесе срещу контрабандата на цигари, защото ако няма контрабандна стока, няма и да има пласьори. Но само не ме убеждавайте, че помиярите, които викат "цигари" на пазара, са и "контрабандаджиите".Тях всички ги знаем кои са и кой ги оглавява,така че докато са на власт, въпросът ни не се урежда!

Г-н Борисов, тази акция е работа на къртица. Искат да злепоставят ГЕРБ и Вас лично. Намерете го.

Браво на Бойко, той е първият и единствен до сега премиер, който е наясно, че когато има проблем, трябва да се решава с търсене на персонална отговорност и наказание, а не със замазване.

къде са сега платените защитнички , мутрески и силиконови чалгески ,които си падат по тоя нискочел примат - боко тиквата да коментират новината ....

МУТРАТА Е ЗА ЗАТВОРА!!!!

Мдааа.. данъчните да видят и от къде са шестте апартамента на Цецко.

Аз мисля ,че както са тръгнали нещата , в скоро време ще видим сметката на боко ,цвъцсо и цялото герб ... То вече не се търпи ... Или ние народа ,или те .....но аз мисля , че ако народа ни се обедини ,тиямутро-милиционерчета от герб ще си отидат безславно ... и без туй близо 90 процента от народа ни мрази герб ...

И ние чакаме неговата оставка: за Мишо Бирата,за митничарчето дето рита с него, , за Цецко с шесте апартамента, за Андрей с 50-те имота, за Фидоската с нейните 150000 и за вся остальная сволоч..

И аз така разбрах-уредили 50 камиона по 20 тона да влезнат незаконно в страната,имат и две губици в двора,освен това покровителстват Валентин Златев да си прави квот си иска ,държат половината депутати в парламента в левия си джоб и за капак командвандват и земунския клан на сръбската мафия.... Та ....,да бяха повикали подкрепление от шести американски флот да ги атакуват и дузина пияни плевенчани да ги псуват люто! Тъпак!

Убийци, според думите на полицията ги разхождат без белезници, с възможност да боравят с оръжие, а за 5 кутии цигари такива драстични мерки. Това е нечувано. Колко гафа са необходими за оставката на министър Цветанов? Каква е допустимата норма? О 2 години и половина в това министерство става тотално осиране. Нечуван тапигьоз. Ако този министър и сега се размине с оставка, значи и борисов трябва да си тръгва. Не искаме да се връщаме във времето отпреди 10.11.1989г.

Продължавайте да плюете полицията, нещастници, за да има после повод да скимтите, че няма полиция.

Докато не си смените новоназначените герберски кадри по висшите ешалони на мвр , не само , че ще ви плюем ,но ще се вдигнеме на бунт срещу вас ,нагли герберски мутро- милиционерчета ... От сега нататък , за всяко своеволие на герберската милиция ,ще има осъдени от нас в Страсбург- един по един ,гадни мутро-милиционерчета, да ви питам аз , ще посягате ли пак на обикновенни граждани ... Къде бяхте , когато Цал Киро отправяше под ваша протекция заплахи и закани слещу българите ,а еничари гнусни ... Ако не ние ,провидението ще ви накаже ....

За какво ни е полиция, която те трепе насред улицата и то при положение, че са ти вързали ръцете?

Тая полиция на която хората на Кирил рашков прегазиха двама в Катуница. Полицията е в ред. Началниците не са в ред! Това искаме, ЦЦ да си ходи във фискултурния салон.

За такова нещо началниците на тези полицаи мозък нямат. Затова е по-лесно да изпращат глупави биячи, чийто речник е само "Млък ма" и пак добре, че не са стреляли.

Що е то Полиция ? Преди 10 ноември 1989 г., охраната на Тодор Живков се е наричала Милиция- членове на БКП, а когато Тодор Живков подава оставка, решават да я преименуват от Милиция на Полиция. Но пак си остава охрана на БКП и БСП. Тва е като някой рецидивист да си смени името. Пак си остава рецидивист.

Имам един въпрос. След като очевадно стана ясно, че не можем да имаме едновременно хем честни, хем умни ченгета /полицаи/, вие какво бихте предпочели - по-скоро честни или по-скоро умни ченгета /полицаи/?

halidas

Полицаите от Сен Тропе предпочитам пред тези.

Да махат Началници на РПУ-та и полицаи. А тия от БСП - че искали оставката на Ц. Цветанов- Не Ц. Цветанов, а полицаите правят каквото си искат, затова и тях трябва да накажат

Писна ми от некомпетентни коментари. Толкова ли не е ясно, че тройната коалиция е виновна отново за това. Ако не знаете то поне питайте Бат'Бойко. Вчера по канал 3 отговори, че това било неща като снимките от футлолни мачове с престъпници и разследвани за престъпления. Днес се врътна отново около пилона на общественото мнение и започна да иска оставките на дребните риби. А защо не иска на онези, които трябва да обучават хората си. А не да арестуват хора, които и не мислят да оказват съпротива, като онзи зам. министър, да ги хвърлят на земята и да ги бият. А после - "Ни лук яли, ни лук мирисали". Но ако сега поиска оставката на Цветанов, то кой след две години ще впрегне своите хора за нови корумпирани избори, питам аз. И така ще продължава, защото българите са с преклонена главица, а не застанат пред правителството и да настояват за оставки на виновните министри, че и по-нагоре.

И аз се чудя.

Рибата се вмирисва от към главата!И правилното и точно решение е да бъде уволнен този,които не се справя с поверената му работа - Цветанов.Издънките му станаха многобройни и за всяка една от тях отдавна би бил уволнен в нормална държава с нормална власт!

Интересно какво толкова е научил Цветанов за кръга "Ипон и сие", че Борисов не дава да му падне главата. А го защитава като Матросов...

Има ли оставки?

Все още не!Чаккаме!!!

Борисов,Борисов-когато фактите говорят и ти трябва да се съгласиш.Не е нормална тази работа в поверената ти държава.

Хайде Бокич,какво става обяд отдавна мина!Аз чакам оставки!Май нещо не върви а?Тогава си подавай ти оставката,защото много ти се насъбра!

Бокич след обяд рита топка с митничарчето.. не го чакай..

ББ ЧАКА ОСТАВКИ!! ЩЕ ИМА ДА ЧАКА. КОЙ ЧИНОВНИК ИЛИ ПОЛИТИК СИ ПОДАВА ОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ

Я сега, другарите критикари да ми кажат, кой министър, и от кое правителство е уволнил по някакъв повод някой висш полицай... Кой председател е искал оставки за изцепка в някое министерство? Но с имена, и конкретни поводи за това... Айде, плювачите..

Оня от KGB

Е и? Какво? Предните като не са го правили, дай сега и тези нищо да не правят? Защото още нищо не са направили. Само обещават. А иначе, ако ти е къса паметта, порови се из историята в интернет. Ще прочетеш доста за уволнени и освободени МВР министри, главни секретари, шефове на служби, РПУ-та и т.н. Полезно ще ти е другарю Оня.

Уволни Любомир Начев ,защото го хванаха на маса със Жени(Калканджиева) докато имаше някаква голяма лайнария.... Може и да бъркам де.

Нали тези са други,не като предишните?Май са си същите!

На колко си години, отворко? Не висши полицаи, министри си отиваха, за далеч по-малко гафове.

Плевнелиев вчера влезе в президентството.Дайте му малко време и като тръгне да "оправя" България, заедно с Визия, едва ли ще подминат и милицията. нали ще ни прави европейци като митичните германци с които бел работил.

Трай коньо за зелена трева....

Ние сме много по-силни от този Плевенлиев, който си призна още преди месеци, че не става за президент, но Цветано го наложи с корумпирани избори. Интересно какво толкова е научил Цветанов за кръга "Ипон и сие", че Борисов не дава да му падне главата. А го защитава като Матросов...

Фейсбука е виновен за това. Всичко е политика. Добре е че не са намерили дрога и в колата

Народонаселението на РъБъ тръпне в очакване на разтърсващи вести за последващи потресающи спец-операции на родното МъВъРъ, под вещото ръководство но ЦвЦв, а именно - тежко-въоръжени барети атакуват: 1) 3-годишен рецидивист, който редовно разпилява държавен пясък от близката детска площадка; 2) Две майки с детски колички, които систематично тъпчат общинска тревата около пясъчника с количките си. Цв.Цв. дава ексклузивно интервю за успешните операции на фона на пясъчника, след 2 дни Б.Б. реже лентата за добавения нов пясък и обновената трева около пясъчника, а Р.П. тържествено поздравява ползвателите на пясъчника с надграждането му и обещава нова четирилентова алея, но без аварийна лента, до детската площадка.