Семейство с 12 момчета се сдоби със син №13

Съпрузите от Мичиган Джей и Катери Шванд, които вече имат 12 момчета, се сдобиха със син №13. Бебето се е родило на 13 май, четири дни след термина.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с 12 момчета се сдоби със син №13 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към изчезващите българи. Как се гледат тия деца? Щях да питам как се раждат? Ама да започнем от края...

да и са живи и здрави,но това не е нормално!тя като крава за разплод с извинения от мен!тък вече навлизаме в много сложна тема,за контрацептивите!щом е щастлива да ражда! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази секта я знаем. По канала ТЛС дават риалити за семейство с 19 деца

Слава на Бога! Те били хамерикански цигани...

!?

А американците щели да оставят само 50 милиона население на Планетата, щото останалите сме били излишни??????????

или майката или бащата пият нещо.. статистически е много малко вероятно да имат 13 момчета от 13 опита.

и кво пият, че и ние искаме момче.. ганьо пак се изказа великански

Eto ti izpitana recepta: 100-150ml grozdova i 3-4 4ashi 4erveno vino i da vidish kakyv junak shte izleze :)))

Същото като сестра си с 10-те момчета.

Те опитите са сигурно повече мин. 365 на година. Не се споменава и за абортите като ученичка там има-няма 10-тина. Това си е американската ГМО свиня майка.

И следва статия от АМЕРИКАНСКИ ИЗТОЧНИК как видите ли земята е пренаселена и има милиони гладуващи и всички ние/от останалия свят/ сме виновни и длъжни да им помогнем....

Ние нито познаваме Джей нито жена му Меган и със срдна заплата от 400лв за страна в сравнение с 1500лв за другите страни членки около нас единствения вариант да ги срещнем от близо е да им се разбие самолета в България.Много жалко че няма български семейства с повечко деца с изключение на едно което го даваха в новините че няма къде да се съберат.Да живее икономическата репресия и прогонването на българите от тяхната държава!

Ей на това му се Вика СВЕТОВЕН АГРЕСОР!

Има и друг случай. Една пък -Jaiya Ma си живее спокойно с мъжът на детето си и любовника си във една къща! Обаче не е толкова плодовита-само едно дете! Казва ,че се чувствала на седмото небе,защото била обгрижвана от двама мъже ,а любовникът и полагал излючителни грижи за детето -Едмънд. Мамоо трима под чаршафа!

"с мъжът на детето си" луд ли си.... научи този пълен член

ДРУГИЯ МИЧИГАН : - ИНВАЛИД С МОТОРНА КОЛИЧКА ХВАЩА АВТОБУСА (ИМА БЕЗПЛАТНА КАРТА) И ОТИВА ДА ПРОСИ ПРЕД МОЛА В КВАРТАЛА НА БОГАТИТЕ .... ... НЕ Е СМШНО - КАПИТАЛИЗЪМ

nobody

е и ? Всъщност какво предлагаш - да го пребият ли тоя инвалид или да го вкарат в концлагер, да не се показва пред лъскавия мол? При ''капитализма'' има всякакви - бедни,богати,мързеливи,работливи. Имаш свобода но и сам носиш отговорност за това къде ще си в обществото. А комунизма имаше само еднакво бедни, и ..шепа богати от ЦК на БКП, несменяеми доживот в управлението на държавата.

Ти да видиш! Това не е никакъв рекорд за СаЩ! Някакъв си Брадли Уилямс живеещ в полигамен брак със цели 5 жени,имал 24 деца от всичките! Ей това е удар в десятката! Цели 5 жени! Аз едва една изхранвам с нейните капризи!

Брейди Уилямс-мормон -извинявам се! Първата му жена- Паули се омъжва за него на 21 годишната си възраст и до 29 си годишнина му праска 6 деца! Втората -Робин се омъжва за него на 29 годишна възраст и му ражда още 5. Третата-Розмари му създава грижи за още 4 деца. Четвъртата- Нони му ражда още 4 деца. И петата-Ронда му ражда още пет! И в последствие още там две три рожби и лудницата пълна!

това е като една пача, дето като се наебе ходи да вземе кметско место сега май дъщеря й е бременна, че пак се е засилила да оди кметица оно мъжете им ги не гледат сами си вадът парите

Голем праз нашите мангусти имат по повече...

Как успяват да ги изхранват?

ЕЙ ТОВА СА НАЙ-БОГАТИТЕ И НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА ПО ТАЗИ ЗЕМЯ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СУЕТА И ГЛУПОСТ...

Щастливец. Щях да го питам с 12 дъщери и една съпруга на главата... дали нямаше да ги спре още по-рано

ГРОЗНА ГЛЕДКА ОТ ДЕТРОЙТА В МИЧИГАН .... ТАТКОТО - БЯЛ НАРКОДИЛЪР УГОВАРЯ СДЕЛКАТА И КУПУВАЧА ОТИВА ДА ВЗЕМЕ СТОКАТА ОТ МАЙКАТА С КОЛИЧКАТА С БЕБЕТО :))) .... ЩОТО ПОЛИЦАИТЕ НЕ ЗАКАЧАТ МАЙКИ С БЕБЕТА :))

МИНУСИТЕ ЗА МАЙКАТА И БАЩАТА ЛИ СА ИЛИ ЗА ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН ПО УЛИЦИТЕ В ДЕТРОЙТА ?:))

nobody

нали се разбрахме да не лъжеш повече, че си в Детройт? Веднъж сам се издъни !

Човече, съдейки по постовете ти ако изкараш IQ над 60-70 ще е голяма работа. Но то и не трябва повече за гайкаджия в GM.

!!!!Момченцето!!!! се е родило с тегло 4050 грама, високо е 56 см и все още си няма име, защото то трябва да бъде избрано от!!!! 12-те му братя. !!!! ???????????????????????? БРАВО НА ПРЕВОДАЧА.... стига глупости сте ни поднасяли.... ако пишете че и сега пак е бременна цена няма да имате.... да не е от третия пол????

ЯСНО, тука само патки пишат И не могат да ПРОЧЕТЪТ написаното.....

И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете) - толкова по въпроса с интелигентноста на човешкото същество

humfry

Само за една година българското население е намаляло с близо 150 хиляди души. А пък за последните 26 години с около 2 милиона. През 1946 година българското население е било 7 милиона, а 69 години по-късно отново е толкова.

а 2 милиона и половина български емигранти на друга планета ли живеят ??? Отдавна трябва да сте разбрали че живеем на 1 планета и друга все още нямаме

А умрелите и неродените къде ги забрави? Не всички са емигранти! Става въпрос за България, която ще изчезне и българите по света ще станат като евреите преди ВСВ - народ без държава.

да, но това не е глобалната картина. България е един изолиран балон по отношение на намаляването на населението.

За тези които се чудят - семейството е от типа религиозни католици в САЩ, за които ползването на противозачатъчните от всякакъв тип е грях.

Противозачатачните имат сериозни странични ефекти.

хаха, презервативите имат странични ефекти?

Прав си , особено презервативите . Като ги гълташ , после докато ги изкараш , обикновено стават балончета и от гледката хората около теб започват да измират от смях .

Кат зайци са там... ама громят останалия свят както могат ....

Май в случая комшията е помогнал на женския татко...

Съжалявам за неадекватната реплика. Просто прочетох заглавието набързо и помислих, че става дума за родено момче след 12 момичета. Иначе не виждам какво толкова специално и заслужаващо да се публикува има в това, след 12 мъжкарчета да се пръкне следващото - просто едно многодетно семейство. Тези явно са работили за момиче...

Това безразборно раждане е безотговорност, Земята е пренаселена, природните ресурси намаляват - ако всички се размножаваха така .....

Излиза ,че от 40-те си години,цели 23 е била само бременна?

Това беше преведеният коментар на един американски дебил,дето не може даже и да смята! Не пише да е от многодетно семейство,ама кой го знае!

И каква точно е новината, че не разбирам, при нас има роми с по 18-20 деца и то на по 30 години? Ако новината е, че са все мъжки, ами това зависи от бащата, няма разнообразие.

ДА НЕ Е УРУКИ! ОМИСЛИХ, ЧЕ ТВА Е ОПРЕДНОТО ЦИГАНСКО СЕМЕЙСТВО!

Бащата на децата -Джей е президент на Global Land Solutions LLC-Rockford. Със сигурност няма да им липсват средства на малчуганите! И новината свърши.

Евгеника е решението. Но първо трябва да дойде глада, после разума, та чак тогава ...

Евгеника е псевдонаука, която се е практикувала много в САЩ и Нацистка Германия, като вторите са видяли от първите. Прочетете повече в Интернет!

По-точно свързани са с нацитата, та да спре дискусията. И разбира се, псевдо-то е смешно, наука си е, доста разпространена миналия век. Някои обаче май предпочитат да решат проблема (а той е много сериозен) с войни и епидемии- доста гадна алтернатива.

В 1 бутилка в 11 сутринта поставят 2 вируса. На всяка минута тези вируси се удвояват. В 12:00 бутилката е пълна до горе с вируси. Някой знае ли до къде е бутилката в 11:59 минути ? А в 11:58 минути ?? И в колко часа мислите че тези вируси осъзнават че нямат повече ресурс да се множат ???

Нека ви помогна - повечето тук май трудно биха сметнали това. В 11:58 бутилката е пълна едва на 1/4, в 11:59 на 1/2. А това кога ще се усетят е трудно да се каже, ако са толкова умни колкото нас хората може би в 11:58 - САМО 2 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ

Дано имат хубав живот, а не в лишения и грижи как да преживяват!!

Жената е на 40 години. Децата и по ред на номерата. Първи син-на 22 години-име Тейлър Втори син на 19 име Зак Трети син на 17 име Дрю четвърти син на 15 име Брандън пети син на 13 Томи шести син на 11 -Вини седми син на 9- Келвин осми син на 8-Гейб девети син на 6-Уесли десети син на 4 Чарли единадесети син на 2-Люк и дванайсети син на 16 месеца Такър-такова име и на куче не бих сложил,ама явно хубавите американски имена свършват бързо. И последното родено дете -име не казват.

Разни фондации, телевизии,частни сдружения ,рекламни и други ще ги засипят със долари! Не е като във България да те скъсат от недоимък! Няма какво да ги мислим тея!

и аз не бих си кръстила детето Тъкър, друго си е Гълъбин, Гугутка, Менда, Пацо

Ами друго е да си кръстиш детето на американска кола произведена през 1948 година нали? Говорим за Tucker Torpedo! А за българските тъпи имена си прав!

someone

в америка, за разлика от повечето хора в българия, вярата в господ е запазена и затова тази страна е благословена. да, господ иска да се умножаваме, но дори и в това трябва да има мярка. 1з деца изтоштават организма на жената и я подлагат на много висок риск. в днешно време мисля, че наи-доброто число е 3, при здраве и желание може 5. от 5 нагоре ми се струва прекалено.

ферма ...

Дай Боже повече такива деца!

Децата са сперматозоиди преди да се родят. И за жалост много голям процент от тях са плод на ПОХОТ а не на ЛЮБОВ. А бройката от похотта е неограничена и не зависи от ГОСПОД. Много лесно го намесвате всевишния навсякъде

БРАВО! Да са живи и здрави - и децата и родителите. Че няма да спрат да произвеждат деца, то е ясно, но дано Бог ги дари и с момиченца.

...много ромско изглежда

До всички които защиатават подобно животинско поведение - Моля замислете се. Огледайте се, нормалните хора са 2, най-много 3 деца. Всички с такива котила са цигани, араби или хора с много ниско IQ (под 80) Не защитавайте подобно поведение. От това котило след 3 поколения ще има над 100 паразита с ниско IQ които или ще влязат в армията, или ще са в някой престъпни групировки. Не сте в ред ако смятате че не е така

не си besen, а малуомен. Какво общо има IQ-то с броя деца в семейството. Това, че в България държавната ни политика стимулира да се роят паразитите и не прави нищо за работещите не генерализира целия свят. След като в момента се грижат и отглеждат 12 деца защо да не си направят 13 или повече. С това застаряващо население, с множенето на паразити в България и с изгонването на читавите младежи в чужбина нищо добро не чака България.

Горо - прогледни слепецо. Колко рибари има по реките, колко дървосекачи има по горите, колко добитък се гледа и се коли за такива като теб. Да беше прочел че газовете на кравите са по опасни от автомобилните. Колко може да издържи тази природа. Теб може би, НО ДЕЦАТА ТИ - НАДАЛИ

Heуважаеми цървуланковци , отдавна сте загубили човешкия си облик и картина,за да прецените,кое е в ред и кое не е, кое нормално и кое -не! Hе насаждаите моля, на нормалния свят чалгарските си стереотипи с логото "нормални" !

Тия май са обявили соц-съревнование на джипситата. Ще стискам на янките пръсти да спечелят!