Семействата с първокласници и осмокласници с право на помощ от 300 лв.

Средствата се отпускат независимо от техните доход, при условие че децата живеят постоянно в страната и не са настанени за отглеждане извън семейството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Така се прави безплатен ПР на гърба на народа. Харечете пари за всичко, за което се сещате! Да ми мислят законно избраните след това как да покриват разходите. Дали да не платят на лекарите, дали на учителите или някой друг да стои гладен.

Лекарите или емигрираха насила или изгрява в ковидната война в България. Колко лекари починаха на постът си и колко депутата? В скоро време Зеления Чорап ще внася лекари от Русия....както Лукашенко внесе ДВА САМОЛЕТА РУСКИ ЖУРНАЛИСТИ в Белорус.

Те това се нарича РАВЕН СТАРТ в живота за българските деца. Зорлем създавате УБЕДЕНИ РАСИСТИ. Някога, когато аз и Зеления Чорап бяхме деца, точно така приемаха навсякъде децата на АКТИВНИТЕ "борци" и цигани и турчета с предимство. На мен, с ОТЛИЧНА ДИПЛОМА не ми дадоха да кандидатствам във Военноморското а Зеления Чорап го направиха пилот. Дръндарското цигане Ахмед Доган го издигнаха до ГЛАВЕН АСИСТЕНТ по Социална психология в Софийския Университет. Аспирантура тогава се записване или с дебели червени връзки или директно лансирана от БКП. Днес сме основна част на българския народ, такива както мен, убедени АНТИКОМУНИСТИ....още от детските си години, сираци за Столетницата.

Браво на Радев - за първи път да има Награда за български родители и деца . Тряба и Детските Добавки да се върнат на българските деца , няма смисъл тези добавки да са канализирани .

И снимката задължително да е с маска. Гьобелс се върти в гроба от яд, че го задминаха учениците му.

Не ви искам помощите....Абе българи до там ли се докарахте, помощи??!! Скотове ама пълни скотове.....дано децата ми емигрират, прост народ сме и ни яздат едни 2% от тоя народ...

А от втори до седми клас който има деца - той няма нужда от пари.

Това е директно стимулиране на назгулите. Зорлем да се напънат за нещо, което при нормалните хора е по подразбиране. С нашите и моите пари. Никой не ме е питал дали искам да храня цигани - не желая.

А другите класове? Или там няма деца.

Кретени, моето дете беше 8 ми клас тази учебна година. Зашо за него нямаше помощи? А в 9 ти клас да не мислите, че учебниците са безплатни?

явно е много печелившо да се разделят хората и да се настройват едни срещу други. все едно другите деца нямат същите нужди? или мизерниците с минимални пенсии 300, които Бойко дамгоса и ги остави без пари за Великден не се нуждаят от храна, и отново за тях няма увеличение... тези разделения ще инспирират други процеси и те няма никак да са приятни..

Това не е модела на ГЕРБ . Това е промята която те направиха а т.е да не разделят децата на имащи и нямаши . Досега право на помощ имаха само деца чийто семейства отговарят на подоходен критерий и помоща беше 250 лв само за първокласници. Нямаше за осмокласници. Сега има за всички първокласници и осмокласници независимо от дохода на родителите им. Аз имах първокласник и тогава действаше подоходният критерий от 450лв на човек от семейството и тази помощ я вземаха много малко деца. Много се радвам за всички деца и семействата им , защото знам какъв голям разход е един първокласник. Браво на Герб. Дано да се случи и данъчните облекчения за семействата с деца в края на годината (до 9000 лв за две деца ) , което те въведоха. Може най - накрая и аз да получа ( в моят случай да ми върнат данъци ) затова че отглеждам две деца, защото досега с абсолютно нищо не сме стимулирани.И не е честно на едни семейства да се дава , а на други да се взема.

Ебати простотията!?

Ние сме точно с първи и осми клас!! Къде се кандидатства ?? Може ли и за двамата едновременно тоест две по триста лева?? Какви са критериите??