Коментари - Семейства горят домовете си в Карабах, а пътят на руските миротворци е осеян с трупове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо пишете глупости.

Заглавието на статията е без коментар!

Очаквах от Русия повече и по-бързо", каза Заракян. "Но Русия е заинтересувана от базите и целите си. Няма значение дали базата е в Азербайджан или в Армения Познато а ?

за платена подкупна журналистика

И с какво Русия им е длъжна? Нали искаха ЕС? Защо не каза очаквах от Макрон и Меркел повече? Като е напечено плачат на Русия, а иначе били прозападни. Е защити ли ви западът?

И с какво Русия им е длъжна? Нали искаха ЕС? Защо не каза очаквах от Макрон и Меркел повече? Като е напечено плачат на Русия, а иначе били прозападни. Е защити ли ви западът?

Kalin

Срамно е.Арменците имат подобна съдба като нашата и в този момент си нуждаят от подкрепа.Не от нашето надупено правителство а от нас като българи.Спомнете си за това !

арменец жив нямаше да има. Плюха Русия и Путин, 30 г. не направиха нищо за армията си. Незаконно са заели чужда територия. Сега янките и Макрон да ги спасяват ,но никой не иска да троши пари и живот за тези продажници. Русия ги засели навремето в Ереван и половината Карабах, те превзеха целия.

Kalin

Това си е тяхна територия нищо не са взели!Сталин прави тая глупост както Хрушчов с измислената Украйна!

Сателит са на русия. Не на франция.

Накратко. Марионетките на ердоган набиха на война мариометките на путин...

Ееее руските тролове сте голяма работа. Путин предаде съпзника си. Клекна пред реджеп. Ама накрая армвнците виновни. Пфу. Деба и руската лоялност.

Толкова милиардери и милионери арменци имо по света, особено в САЩ и Франция и не направиха нищо за държавта си. Евреите например в САЩ всяка година изпращат милиарди в Израел в подкрепа на армията си. Единственото което направиха бе да подкрепят Сорос срещу Русия и ето ти резултата.

да върнат 7 области на Азърбайджан които нзаконно заеха през 1990 г. Не се съгласиха . Армения не е признавала Карабах нито като държава, нито като автономна република. Пашанян обърна Армения на Запад ,сега да го оправя Запада. Преди 100 г. арменците пак са направили същото като са се ориентирали към Англия и Щатите. Турците им взимат 50% от териториите които им даде Русия. Англия и Щатите не си мръднаха пръста като сега.

свински гъз

Отказаха се от Русия. Искат да влизат в ЕС. Свери си часовника.

Да ве този манастир от 5-ти век руснаците са го построили и са заселили там арменци. То бива дебилизъм, ама чак пък толкова...

Арменците са много по-близък народ до Русите, отколкото полу-турцките Азербайджанци. Братя са им християни. Нали са много набожни уж и в Русия най малкото за това можеха да помогнат по-навреме

ами те вероятно помагат, но как точно го виждаш да променят нещо?

Руско наследство след освобождението 2о2о! Какво ли ще пише в учебниците по история Рашата ни освободиха от Турция !?

има ангажимент само към Армения, не и към Карабах калтако Козяшки

Обица на ухото на за нас, какъв съюзник би могъл да е Русия. Нулев!

сега щеше да сервираш на манафите докато опъват скапаната ти жена

Арменците предадоха Русия и сами изкопаха гроба си.. не се радвам, но това е положението..

Сега е късно за промени, но арменската диаспора в САЩ е много силна, може би само малко по-слаба от еврейската, а това е влияние.

Не можах да разбера само защо запандяците не помогнаха на новия си съюзник - Армения, където чрез "цветна революция" преди две години и половина беше инсталирано "прозападно" и откровено антируско правителство (както каза Алиев - "човек на Сорос"). Самият Сорос също не чухме нещо да е помогнал...

Така ще свърши и Руско Американската война бързо и трагично!?

Путин продаде оръжие на турците. Турците помигнаха на съюзника си азерите Да победят съюзника на путин арменците Путин е неповторим глупендер

Пътищата на руската армия винаги са осеяни с трупове.

Как съюзник?! Нали последните години стана Враг? Нали начело на страната застана Пашинян, който искаше да "отдалечи страната си от Русия и да я приближи до Запада"? Отделно, Русия е в близки приятелски отношения и с Азърбайджан. По отношение на конфликта в Нагорни Карабах винаги е заемала посредническа роля - с цел да запази отношенията си с Азърбайджан.

От мюсюлмани нищо хубаво не може да се получи. 99% от тях са примати

Тя свърши преди 30 години. Могучая се разпадна.

Те помагаха. На третия ден в Лос Анджелис вече имаше събрани 10 млн долара. Съседите ни бяха в организационния комитет. Ние също се включихме..и какво. Могат ли тези 18-19 годишни момчета да се бият срещу толкова силна турска коалиция. Просто съюзникът им Русия ги изостави.

какво продаде Путин на Турция,която тя е използвала срещу Армения?!?

_stankow

"Пътят на руските миротворци е осеян с трупове" Грозни намеци. А ако не бяха дошли руснаците ? Ако азерите бяха влезли в Степанакерт !? Изключително грозни намеци, няма край човешкото падение ! Телата на войниците, вечна им памет, са струпани на пътя, за да може роднините им да ги приберат и да ги погребат достойно. Има го и в споразумението - обмяна на загиналите !

родени след 1980 г. са неграмотни. Армения е била в Арцах през 3 век. След това иранците ги побеждавата непрекъснато като грузинците. Едва през 1826 г. ханът на Карабах полага клетва пред Руския император който заселва там арменци от Иран. Същото е и в Ереванска губерния. Грузинците един шах ирански ги е изклал като пилци. Останали са 80 000 души и пишат молба да Руския император за закрила. От 80 000 станаха на 3,5 млн. от бой и окупация нали. 1 млн. са в Москва Арменците станаха 6 милиона от глад и окупация. Ние на 9.9.44 г. бяхме 5 млн. а бай Тошо ни остави почти 9 млн. За 30 г. псевдодземократическата ерес ни направи отново 5 млн. при почти 2 млн. турци цигани и пр.

Сигурно така е станало и с твоя дядо под Шипка, защото е бил с чалма.

* Абе като гледам соросоидите и путиноидите са едно... Бяха заедно при избора на рублен радев Баха заедно при опита за избор на мая барекова Бяха заедно в гласуването на антибългарската резолюция която иска истанбулска конвенция македонско малцинство и избори на тйрски език Радана кънев гласува с бсп Така че. Между сорос и путин няма разлика.

Много трол, много нещо... Повтарям за незнаещите - Русия е в близки приятелски отношения с Азърбайджан! В конфликта за Нагорни Карабах няма "добри" и "лоши" - двата народа не могат да се понасят и всеки върши зверства срещу другия...

_stankow

Ей то този, веднага подема грозния намек на журналистите ...

в лайняния ти мозък. Слага президенти на говедарите

Само да те светна, че конфликтът отново беше подстрекан от държава от НАТО - Турция. Срещу Турския султан Западът позорно мълчи...

Не харесвам арменци ( не знам кой със всичкия си ги харесва!? ) но ми стана жал за тях като гледам кадри в каква мизерия живеят и каква трагедия ! А България кога купува дронове към 2055 година ли?

смешник

как така враг, Армения е в ОДКБ и там има руска военна база. Да има демократично правитество, а не несменяема руска марионетка, но това какво знаечиние има. Или наистина са прави хората, че договорите с руснаци не струват и хартията на които са написани.

Навремето ни казваха Рашата за 5мин е на Българската границата ни спасява от агресора ! Господ да ни пази от тези пияници! Умряха пак много хора жалко!

Не им обръщай внимание. В България има една малка група отявлени русофоби с промити мозъци. Отделно има и добре платени тролове.

Путин не можа да защити единствената си останала марионетка от една полу фалирала турция

Истината е, че арменците и азерите са много близки по манталитет. Тук не става въпрос за религия, а за народопсихология...

Ако зависи от руските слуги като генерал рублен радев няма да имаме ни дронове ни самолети ни кораби.