СЕМ прие оставката на Каменаров, Кошлуков временно става шеф на БНТ

Генералният директор на БНТ подаде оставка, след като бе осъден за шофиране след употреба на алкохол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сутрешното предаване е с оценка 1 /еденица/.Освободете ги,защото излагат Балгария Стига са се лигавили рано сутрин.

щом на братята турци им се живее сред местановци с книжка за правоуправление, аз що да сторя срещу съда? сори, аз не съм атентатор, аз съм хуморист!... :-)))

Според мене назначения да изпълнява длъжността може много добре да се справи и да замести напълно достойно подалия оставка генерален до избора и след това така че си паднал на оная работа.

аз, като данъкоплатец, разбирам от все сърдце хората, като кошлуков и усмивки от старите ленти.. или лентяи беше ?!? ако не е еуропарламан'т (на франчуски са изговаря те така!), то поне талавизия да е! важното е да не си на опашката за безработни! ето какъв неуморен, денонощен труд кипи! и все в полза на нас - данъкоплатеца!!! драги ми другарки и другари! :-)))

Нещо ти паднал гарда що така.

кое те кара да мислиш така? дай статия поне от харлан александров, ако не от дойче веле! за да се докаже турската цензура по българските форуми! :-)))

и забележи! аз не слагам минуси на стерилизираните краставички на радан кънев и костов!!! :-)))

БНТ. То, една телевизия, ум да ти зайде... Препълнена с некадърници и лентяи. Които ние, простосмъртните, хрантутим...

БНТ... То, една телевизия, ум да ти зайде. Препълнена с некадърници и лентяи. Които ние, простосмъртните, храним...

Какъв златен корен бе пил е надръвниче че като го гледам на снимката все е изпрегнал.

Махнете и оня мазник Бойко от панорамата, че много дотегна вече- то бива мазньоч, ама петък вечер... по корем ниско и мазно ... пред "политиците"

и да върнат превъртането на зад като възможност на сайта на телевизията

Многофункционалния Кошлуков и той като Каролев от всичко разбира и всичко "оправя"

Всеки прост гербераст бива издиган на ръководна служба. И в общинските администрации, и в държавните служби, и в полиция, и в агенции, и в отдели и в сектори. Колкото е по-неграмотна и безхаберна герберастката калинка, толкова по-голям началник става.

ТОЙ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ДОВЕДЕ ГАЛКА

трима загряли

Какъв хубав млад мъж беше, на какво е заприличал. Алкохол - не прощава... Жалко. А иначе по БНТ има дтойности филми и предавания, но не всеки може да ги оцени и затова не ги и гледат, а ги плюят.

Първо ти явно сам не си разбрал, че годините са минали и второ стойностни предавания няма.

Има доста стойностни предавания: Референдум, Култура, Панорама, Вяра и общество. Отделно се купуват и качествени филми, в момента върви един много интересен международен сериал за Марс. Чудесна алтернатива за всеки нежелаещ да потъне в бълвоча от турски сериали и "риалити" копия на западни шоупрограми. Обаче новините и сутрешния им блок са много зле, водещите са млади и симпатични лица, но крайно некомпетентни, нерафинирани и нежелаещи да се научат.

Предлагам да си отганизираме залози на тема, чий рейтинг ще пада по-бързо: Този на обсулжваната партия или онзи на обслужващшата медия. Конкуренцията трябва да почерпи. Такова бизнес смаопрецакване се вижда веднъж на 100 години, сигурно. Честито увеличение на пазарния дял на печелившите.

Искам да попитам. ДОКОГА ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ НАРЕЧЕНА УСЛОВНО БНТ ЩЕ УВЕЛИЧАВА РЕКЛАМНОТО СИ ВРЕМЕ???. БЮДЖЕТЪТ И Е НАД 100 МИЛИОНА. ТА НАЛИ НИЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ ГРАЖДАНИ С ДАНЪЦИТЕ СИ Я ИЗДЪРЖАМЕ!!!. ИЛИ ТЕЗИ ЖУРНАЛЯ, РАБОТЕЩИ В НЕЯ ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА МАЛКИ??. С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА "БНТ" ОТ ОСТАНАЛИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ. ПО КАЧЕСТВОТО НА НОВИНИТЕ, ФИЛМИТЕ ИЛИ ОСТАНАЛИТЕ "ПРЕДАВАНИЯ". ПО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЪДИ И ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА РЪКОВОДЕЩИТЕ Я, ПРИМЕР ДОВЧЕРАШНИЯ И ШЕФ, А ЗА КОШЛУКОВ - ДА НЕ ГОВОРИМ!!!.

Скъпи колеги, предлагам да издигнем кандидатурата на дежурния редактор за председател на СЕМ. Този човечец днес прояви завидно старание и упоритост, като изтри всичко,което можа. Хвала! Надявам се да подкрепите единодушно скромното ми предложение. Поздрави!

Да! Ашкулсим! Изтри дори съобщения и реплики, оплакващи се от самото триене. Що ли инструктаж е минала горката душица, изпотроши си маникюра на тази клавиатура?

Значи,решението е правилно!

Кои другарЕ визираш? Тия, дето управляват държавата или "обществената" медия?

Нямам думи..."Простотията и космоса са безкрайни-А.Айнщайн"

По-долу има чудесна декларация против назначението на политически лица за шефове на "обществена" телевизия. Само едно не разбирам - защио тази декларация не е водеща новина, а е забутана в някакъв си форум? Публикувайте я на всякъде, ако е истинка.

Докога ще плюете в лицето на българите, които ви плащат тлъстите заплати, безхаберници и наглеци от СЕМ. ВКлючая плащат и за тази телевизия, дето не знам защо я наричат национална. До Кошлуков ли допряхме? Впрочем лицето Бетина Жотева, която открито заплашваше журналист, също няма място там, тя е била просто говорителка, т-е чела е това, което са й написали. Но с присъщата си наглост и незаслужено самочувствие, се съпреживява като журналист. Ей, престанете да ни лазите по нервите с недоразуменията, които слагате по топлите кресла на наша издръжка, щото вече немаме нервиииии

от трън - та на глог !

Оля се да триеш. Вече и вицовете триете по стар навик.

Трийте,трийте, от това Кошлуков по-обичан и по-умен няма да стане! Пък и тези, дето го туриха там, и те не са по-умни от него....

Това сме си заслужили ! Това ни е нивото ! Нека сега ни Кошлукат в лицето!

И без това вече на 90% се информирам от чуждите медии. Само ще замоля да не ми папкате данъците за партийната си пропаганда, молим.

такава смешнаи карикатурна пропаганда от тази телевизия, не е имало и при Тород живково- време.Смях аматьорство, вицове и хуморески с държавни пари.

Хашлаков шеф на БНР, дотам ли стигнахте ?

Копаме, копаме, все не го стигаме това дъно :( Кошлуков - директор на БНТ :(((

Че какво по-хибридно има от това, едни комунисти и доносници дондуркани от всяка власт да ви пробутват някакъв "десен антикомунизъм" по тв и да се самоизкарват жертви на собствената си власт? Хипотетично питам. Ако някой се самопознае, не съм му виновен.

Политическата подлога Кошлуков шеф на телевизия, за която плащаме от джоба си.... вие нормални ли сте бе?!

Всички обществени пари, влезли в партийна ТВ да се върнат веднагиески в хазната! Нека дадат жилища на бездомните, изучат сираците и осигурят лечение на болните с тях.

От тук нататък ще игноррам напълно хибридната "обществена" партийно-частна медия за еднопартийна пропаганда, бетер "Работническо дело" Някои други партии също си имат медии, но те поне не претендират за това да са "обществени".

Да си беше взела такси Радина. Шантава работа :)

Ами бедни са хората:))))))) Има ли още да вярват на поредната лъжа на някой сгафил?????

все тая

Нямам впечатления от Каменаров, помня го като четящ новините, но Кошлуков очевидно не е за телевизията. Откакто е водещ на "Още от деня", престанах да гледам предаването. Този човек буквално се промъква към високи постове, но не му достигат качества. А телевизията стана по-скоро партийна на герб, отколкото национална и не е интересна.

Междувременно от Асоциацията на европейските журналисти – България излязоха с позиция, че „назначаването на Емил Кошлуков начело на БНТ е удар срещу обществената телевизия“. Ето пълния текст на изявлението на АЕЖ: „Асоциацията на европейските журналисти – България протестира остро срещу решението на Съвета за електронни медии да назначи Емил Кошлуков за временно изпълняващ длъжността генерален директор на Българската национална телевизия. В цял свят се гледа с подозрение на прескачането от политиката в журналистиката и е абсолютно несъвместимо със статута на БНТ като обществена телевизия да бъде управлявана, макар и временно, от човек с биографията на г-н Кошлуков. Още по-притеснително е, че Кошлуков дойде в БНТ след деклариран стаж в телевизия „Алфа” на партия „Атака”, чийто лидер има три присъди за хулигански прояви. А идеологията на партията би могла да се определи като екстремистка и антиевропейска. Tози избор оставя съмнение, че позицията на генералния директор на обществената медия е зависима от интересите на управляващата коалиция, от която тази партия е част. И това се случва в период преди избори, което е сериозна опасност за безпристрастността на медията. Самият престой на г-н Кошлуков в националната телевизия вече е белязан от непрофесионални журналистически практики, кулминиращи с неприличен жест в ефир. Днешното решение на СЕМ може да бъде сравнено с подобен неприличен жест към свободата на словото и към цялото българско общество. АЕЖ настоява СЕМ бързо да преразгледа това свое решение, преди то да доведе до още по-голяма имиджова щета за телевизията след осъждането на досегашния генерален директор, избран от Съвета за електронни медии“.

Къде мога да видя оригинала?

на сайта Площад Славейков

С Кошлуков начело, БНТ става 100% -ов проводник и генератор на руска пропаганда.

Даааа да, точно с продажното Кошлуче, проглуши ни ушите с антикомумунизъма си.

Едва ли. Хора от този тип по-скоро вървят със силните, които и да са те.

Браво, дебил си.

Колко удобно за управниците и техните поддръжници особено един месец до изборите.

От трън, та на глог.

кОШЛУКОВ -МОЖЕ И ДА Е ПИИЯЧ И ЕБАЧ, НО НЕ Е КОМУНИСТ, НЕ ОТ ВАШЕТО КОТИЛО, А В ЗАТВОРА Е БИЛ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА.

Кошлука е мишок. Ще се настани в опразнената дупка и ще грицка каквото му подхвърлят.

Емо свирката го опукаха, щото избяга от казармата с любовника си. Арестуваха ги в някакъв влак доколкото помня. Дезертьорство + педалство.... не го слушай ме е било за вицове и че бил предизвиквал бунт в казармата.

Първо провери за какво е бил в затвора, после го изтъквай като борба срещу комунизма. Ама че сте наивници! Не вярвайте толкова, най-активните комсомолци станаха най-големи антикомунисти.

Естествено , че комсомолците ще станат гепаджии. Те са конформисти по душа, които търсят политически основания за подобряване на социалният си статус. При смяна на системата, сменят и плочата, но житейста им стратегия си е същата.

Тази телевизия не знам кой я гледа освен когато предават мач на националите по футбол и волейбол ,тя е пряко зависима от управляващите и няма абсолютно никакво значение кой я управлява ,който и да е няма да стане по интересна за гледане.

та на глог.Ела зло,че без тебе по-голямо зло.Боже,в каква държава живеем.Ами да върнем и Пръмова,Нери Терзиева,Асен Агов,Иван Гарелов... .

Ама и тоя не си играе на дребно... “след като се прибрал от работа, изпил две дози, което било около 100 грама чист етилов алкохол. Преди това пък изпил и едно уиски за отпускане.”

Боже каква изненада !!!!!

Голяма телевизия,голям човек ще я управлява временно няма що!

Ами Кошлука ,не само е съден ,ами е и лежал няколко години бре у Пазарджишкият ... А, Ко-ко-то,за едно шофиране с алкохол, за което деяние до скоро се НАКАЗВАШЕ само АДМИНИСТРАТИВНО.... не може да е директор значи... Кошлука -може ...Бахти и държавата ,бахти и законите ....Да не казвам и за Местаня ,дето уби в ПТП -дете,като ВИНОВЕН ПРИЧИНИТЕЛ, а в същото време МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА МПС ....Ко-ко-то,дето никой не е убил ,даже и ПТП не е причинил ...НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА БНТ ?!

Емо свирката се издигна. Правеше чудеса в казармата това момче.... такава свирка жена не ми е правила, заклевам се. Майстор голям!

Защо лъжеш ? Той се беше освободил от казарма, беше се направил на болен.

Да бе. Негова версия: бил е в затвора, щото предизвикал бунт в казармата. Истината: Избяга с аверчето си, и ги арестуваха в някакъв влак. Май в сръбско искаха да бягат. Отделно, си беше мека китка. Не че сега не е де.

в сравнение с кошулков Каменаров си е направо професионалист и заклет трезвеник . Ако не беше мощната подкрепа на едни нпо-фекалки ...

Кошлуковия пак се уреди както винаги - студентски стачки - учене в сащ, приказки на търкалета - в обществената телевизия....дето от ден на ден въобще не става да я пускаш

Кошлуков шеф на БНТ ааааа, ХА ХА ХА! Човека на Пеевски и Цв. Василев шеф на националната телевизия. Падението е зловещо!

Каменаров сам си е виновен.Добре,че поне не е убил някой невинен с колата.Така става,като се мислиш за недосегаем.

Пиел той златен корен милия! А, че като мишок се кри от съда три години, че пост не се изпуска току така! Предпоследния път, не се явил пред съда, а в същия ден, БНТ прави репортаж за него, покрай някакви софри по треторазрядни въпроси! Та да отложи с още малко влизането на присъдата в сила! Не сме достойни! ИСкаме присъдите да влизат в сила и веднага, но спрямо другите - стигне ли законът до нас, ама не може ли от следващия път, аз ли съм най-големия престъпник и т.н. Липсва ни правосъзнание. Сега бившият директор ще може да гледа вкъщи от диванчето, любимото си БНТ и следващия път, когато му се наложи да прибира жена си от парти (нормалните хора вземаме такси ама...), дано да не е по-пиян от този път, защото 1.6 промила и с и без златен корен, хич не е малко. Защото има и много по-тежки последици...