СЕМ: При встъпването си в длъжност Соня Момчилова е отговаряла на изискванията

Не сме орган по назначаването й и не сме компетентни да се произнасяме за законосъобразността на указа на президента, заявиха от регулатора

Обратно в новината

Коментари - СЕМ: При встъпването си в длъжност Соня Момчилова е отговаряла на изискванията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберската минетчийка Жотева отдавна трябваше да бъде отстранена за сума ти гафове. Най-големия гаф бе избора за директор на БНТ!

Да се подмаже на Бочко, пуснала донос срещу новата си колежка Ама не си направила труда да прочете закона Тлъстата Цаца, и той да се натегне чак обяснения иска А уж е юрист, че даже и главен прокурор беше, ама не си направил труда да прочете закона Що е герболяк, все е гюбре!

След като няма акт за встъпване трябва да се проверят ведомостите за заплати, от коя дата се плаща на Момчилова! Съвсем просто е!

Дебелата цаца се нахендри на звучно дишащия боклук Джотева,ей на това му се вика изпълнена политическа поръчка.А Радев пак кефи

Има ли някой законно назначен от Мунчо, защото тук години наред само лаехте по "калинките" на Бойко?!

Май забравяш най-важното калинки.. Не назначава калинки за разлика от она от Банкя..той самия си е калинка.. И цалото това уж нарушение е просто формалност... Да те е...а в гербероидния трол..

...по сигнал на председателя на СЕМ Бетина Жотева... Ха-ха! Голям страх я тресе Жотева като знае, че за нищо не става с тази нейна злоба!

Другари у Другарки, не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво Ви говоря.

този базов фатмак и с петков мина през законите. иначе много ни боли руския задник за правовата държава

Баси платените статии :(. Пълна манипулация върви по медиите и лъжат този народ както си искат :(