СЕМ не избра генерален директор на БНТ, прекрати процедурата, остава Кошлуков

Нито един от кандидатите не успя да събере минимум 3 гласа, Пролет Велкова опитала да повлияе на решението на член на Съвета, разкри Соня Момчилова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това е поредната тъпня недоклатена. Да оставиме пробития Кошлуков, или да дадем път на Величкова, която е обвързана с Копейкин?

Копейкин и Величкова да се отстранят.Те са вредни за България.Своблдми са да отиват в Русия като им харесва

Кошлуков не е успял да ги подкупи. Чакат нова оферта от него

Служба "Скучаещи лели" решава от името на данъкоплатците, каква велика демокрация!

Никак не е сложно - никой не е против Венелин Петков !

Най добрия директор на БНТ беше Каменов, който си тръгна заради Кошлуков. Изманипулираха пиянство, съд и айде чао. Кошлуков в никакъв случай.

Те рези СЕМ само в дамски състав ли са? Само жени. Нали уж има равноправие между половете?

Симона Велева май най е в час със гласуването само и само да не е Кушлуков, ако Пролет подкрепи бат Сашо, може и да се махне лайното кошлуков или Габриела да подкрепи Петков.

защо в СЕМ са само жени, това е дискриминация

жените по-трудно се подкупват

Пролет Велкова,избрана в СЕМ по предложение на Дай България, партийката със затихващи функции на Ристо Мравояда. Какво повече да се коментира тази личност!

От тези всичките полза толкова, колкото то пръч мляко.Държавата се напълни с всякакви синекури - комитети, комисии, дирекции и всякаква друга измет.

неква седенка от мисирки не избрали най-голяма мисирка и затова останала някаква пробита мисирка по линия на КГБ

Пълен Провал на Преврата във всичко!

СЕМ - 5 очилати мисирки

Мъж се тества с жена, жена със злато (пари).

Марш ти нанякъде, кеф ти хамерика, кеф ти ЕС.

Parodia e toja SEM!

Колко тъжно, колко жалко. Показва истинското състояние на нещата в държавата. Блатен застой. Ние сме блато. Хората са оскотели, няколко човека се смятат за безсмъртни ивъртят гегата, но като цяло смърди и за нищо не става. Мисля, че България още 10-20 години ще е единствената комунистическа държава в Европа. Разбира се, ще бъдем и първата ромска, защото комунистите правят всичко възможно да унищожат себеподоните и ромите и тулците да преобладават. След 10 години няма да има официален български език, ще сме с 3 официални езика, а може и българският да отпадне. Ще стане древен и забравен език. Колко тъжно, колко жалко.

Ам ся ко ша праите вашето Чаровно Самовлюбено директорче от Кърджали. То ВА оплю оплю оплю Или още ша му се радвате това инфатилно пиянде

А защо не - пълен бойкот на промяната, че да върнеп пак крадците. Край тях поне изпада нещо и за нас от откраднатото. А?

ясно е защо се прави, за да остане нашия човек - и каскета и кошлука са от "правилните" тоест ДПС, а озверяло псе кокал не пуска...

Ами комунистическа, като дебилнити соросоидчета подрепяте комунягите и русофилити, така ще е. Но Бойко идва и така ще ви ебе, че ще ви разчекне устите.

Ебааахвии нагласената работа

Кой е тоя Каменов бе простьо?

Кошлуков няма ли накрая да го извикат да ходи войник ?

Събралият най много да бъде избран. За Кошлуков има само 1 глас и 4 са против. Да си ходи незабавно.

Пак ли нищо не избрахте ? Кошлуков омръзна на Хората и трябва да се смени!

Който и да е само не плужека Кошлуков. Поздравявам го с баснятя "орел и охлюв" от Стоян Михайловски

На върха на една липа сред Стара планина орелът съгледал гадинка нищожна, гърбата, рогата, по-мръсна от змията, от дявола по-грозна!… — Какво ли е туй нещо тука? — извикал Царят на въздуха. — А, виждам, охлюв!… Игралото на естеството, животец във една черупка, подвижна кратунка, гневът или смехът на Божеството… Кажи ми, жалко то творенье, как се покачи тъй високо? — С пълзенье! — извика рогатата гадинка.

Простак си над всички простаци, заедно с дъртия комунист ББ