СЕМ чака юристите си, за да се произнесе по спирането на телевизия "Алфа"

С писмо до официоза на "Атака" от регулатора настояват за пълни разяснения по случая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП направиха своя телевизия, а поради известни ограничения (вследствие на влошаващо се икономическо положение на спонсора) руската пропаганда няма капацитет да поддържа две телевизии в България.

Обичам така при всеки случай някои тролове да насочват темата към БСП - има, няма причина. Явно МНОГО ГИ Е СТРАХ. Кажете нещо за драгалевския мавър Костов, за хидроинженера Доган, наскоро навестен от американския посланик и подаръците, които ГЕРБ прави на Пеевски, Доган, Георги Гергов - соцсвинаря и днес преминаващ на страната на мутрата-тиква - милиони левове.

БСП направиха своя телевизия, а поради известни ограничения (вследствие на влошаващо се икономическо положение на спонсора) руската пропаганда няма капацитет да поддържа две телевизии в България. Така че Алфата гори. Сори.

То па една телевизия?! Я има 200-300 побъркани, които я гледат, я не! Поредният цирк на Белата Златка...

Като гледам тази снимка, си спомням как изглеждаше тази ДАМА,... преди 20 години !!?;) Какво нещо е,.... Oстаряването,.... първо подуване, следва сбръчкосване и накрая старческа деменция!!!!;)))

На немски има една поговорка, "Всичко има своето време, само дъртите жени не". Какво искаш сега е на 50, едно време, като беше на 30 много ги виркаше.

Добре е, че вече не е на екран (не заради годините й). Хълцащата Бети беше сериозно изпитание за сетивата - колко пъти хората посягаха към телефона да викат линейка (хълцащите звуци бяха като на давещ се човек). Като журналист - нула, като човек - две нули, като администриращ електронните медии сега - два пъти по две нули. Но... връзките са си връзки, а егото ... егото й си го бива.

За тази жена е характерно странното дишане, което демонстрираше обилно по телевизията. Посредствена, без нужната култура и познания, да не говорим въображение и интелект. Нея обикновено Я СЛАГАТ на някоя позиция по други заслуги.

Дира тази ли снимка има , на нея тази гледа като не оплодена Крава ,забравили да я издоят !!!

Толкова по-добре че е спряла фа излъчва. Един рупор на руското зло по-малко в родината ни!

ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО СА СПРЕЛИ ФИНАНСИРАНЕТО, МНОГО ПРОСТО. МАКАРОВ Е НАПРАВИЛ ОПТИМИЗАЦИЯ НА РАЗХОДИТЕ.

Тая ли подпухнала дърта свирка ще спира Алфа?!

Що намесваш майка ти?

Тази като каква се изказва от името на СЕМ,или още си мисли че е на служба при оня ляв болт Плевнелиев.

"Перхидроленото човече" е една невиждана и нечувана патология, така че и телевизията им е такава.

Tova ti go e kazal Soros,nali...

Пиши на Кирилица. Нищо не ти се разбира.

Ние соросоидите пишем на български език. Това не го разбираме.

БелатаЗлатка се превъплати успешно в ролята на умиращия лебед от "Лебедово езеро"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) А патриотарите се подготвят да споделят съдбата на "младите", "красивите", и "умни" демокрадци...!!! Дааа...!!!

Телевизия Алфа не е спирала. Просто излъчва поредните глупости.

Писна ми от Болен, наред е Корнелия да се порадва на рублата ми за руска телевизия.

Ти се порадвай на Сидеровия , ама СУХ !

денгите вече са за курнелаТВ, а белата златка (фикуса) ще ... духа супата!

пише сем, пък на кадрото дрОгарката чампоева!

Най-безплатната, реклама на телевизия Алфа. Ако някой не е знаеше, че съществува, я научи.

Алфата и омегата ги издухаха, като стар ауспух. А СЕМ не го ли закриха? Боко, Сидера ще те изпържи яката. Оставяй таз каша Боко, бегай у Барселоната бърже, докату младата цицорана не те е отрязамла с тази мека пишонка.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Какъв СЕМ, каква Бетина, аз мисля, че я махнаха оттам, когато трябваше. Тя открито се бори срещу интелигентите хора в страната. А, това нямаше вече значение. Ясно.

телевизия "Алфа" да не е купена от Comedy Central ?

а аз вчера не си карах колата, не се ходих на вилата, не си чуках бабата,дори не си пих и бирата! и нито сем, нито квер, ни двска, ни мвр, дори и светият синод не се произнесоха по казуса!

Пак циркаджилъците на Сидеров!

Каквато и да е причината не трябва да има партийни телевизии!

и Дир. Ей- така, без обяснение...и гарантирам, че на никого няма да липсва.....опс, забравих платените драскачи.

1500+

Ибрика профука парите по бело, кръчми и жрици и Путлер спря рублите

Това нищажест.о още ли е в СЕМ. И какво е СЕМ ?

Жалби от какви граждани госпожо Жотева?От феновете на Плевнелиев и от подскачащите полуидиоти, които неистово мразят Русия. От тях ли? Ами че те са 5-6% от българите и не пеят в хора! Това не знаеш ли? Какви граждани? Какви пет лева? Знаеш ли с какво одобрение се ползва в момента Росен Плевнелиев? И какъв се явява той в момента? Оплаквания на граждани! Жалки сте!

Сега на тв Алфа друго пише: Симеонов бил подкрепил "разкола в Македония". Какво има Сидеров предвид кой знае? Дали Симеонов е за независима МПЦ, а Сидеров е на страната на сърбите? То ако е така е...х го в националиста.

Отдавна се видя, че е руски националист.

Причината е съвсем елементарна . Умрял е и последния зрител на тази телевизия.

Това не е причина за спиране на ТВ или предаване в Българи БТВ, НОВА На кафе с Гала и Шоуто на ....

Чадо Сидере, аз откога ти предрекох, че ако случайно се озовеш в компанията на един музикален инструмент на случаен инцидент с един църен арап с жена ти, ке ти умре телевизията?

поредната PR на Болен

Босия - само че не е храната, а алфа

Е не е ли ясно какво става - правителството е виновно. Ама вие помислихте, че става дума за българското ли? Не бе хора, за руското става дума. Все пак Алфа си руска телевизия на български език.

Та кое е лошото? Ти какво искаш да е американското ли? Зер те са ни създали държавата! Какво като е проруска? Ти никога ли не си чел дядо Вазов? Аман от неграмотници! Не ти ли е ясно, че ние имаме общи корени? Ако ще на глава да ходиш, да се тръшкаш от злоба, факта си е факт: Имаме общ език, обща култура, обща религия,обща историческа съдба! Това са корени глупако! Чичо Сам и такива като тебе няма да могат да изтръгнат тези корени! Много са дълбоки!

Да, езикът ни не е общ, съдбата ни още по-малко. Никой не каза чени трябва американска телевизия, но ти сам реши да си дадеш гъза. Гадно ми е, защото на искам да съм роб, още по-малко на толкова агресивна и изостанала култура, а като гледам плюсовете и губя надежда за тази държава.

А ти чел ли си всичко, писано за руснаците от дядо Вазов? Щото след като нахлуват в Добруджа с румънците (за което съответно ядат голям пердах), всички наши възрожденци, особено дядо Вазов, променят мнението си за тях на 180 градуса...

но една от най-големите руски банки се нарича Алфа. Съвсем случайно е, да знаете.

Волен пак ще го играе като жертва..ха.ха.ха

Прочетох всички коментарии и загубих ценно време, защото освен плиткоумия, псувни, клевети, злобни подмятания и обиди на елементарно ниво - попфолк, не срещнах нищо друго. Очевидно много се гледа Фермата, Шоуто на Слави и други подобни простотии. Опростачване отвсякъде... Жалко!

И телевизия Алфа чедо, и телевизия Алфа.

mathur

Една ТЪПА телевизия по-малко , аз преди два часа научих ,че има такава телевизия....

Те това е скорост. Преди два часа да разбереш, че нещо съществува, а то да не съществува вече, и вече да ти е ясно, че е тъпо. Хубаво е човек да се изказва по-подготвен.

Волен има силен политически нюх. Затова бяга от потъващия кораб на Тиквеника. Идват избори за Европарламент и следва коалиция с Бареков. Нали трябва по някакъв начин да се дистанцира от калинките и гинките. Воаяж.

на гъза вълна. Ако не беше в коалиция с другите, сега още щеше да подсмърча под бялата маса около Операта.

Само дето каза, че с новия си политически проект ще подкрепя Борисов.

Прозрачен е. Болен е отвсякъде бита карта.

Някой,който е гледал алфа да каже какво толкова са говороли там,че обвиняват правителството. Звучи абсурдно защото Атака подкрепя правителството. Мишоците от Атака няма ли да обяснят какво става! Какво са се покрили,и не коментерат!

Рублите се пренасочват в тв на БСП!!

на мен не ми липсва. шоуто на Волен стана скучно.

Каква е тази телевизия, никога не съм я гледал?!? Защо стана известна като я спряха?

Герберски говеда прости----вашето време свърши!:)))))))))) Game over!:))))))))

боклук

революция ли ще правиш? Или само преврат?

Бою Симитлията ще ти обясни,.....подробно!:))))))))))))))

ей тоз кройчо много отворен бе

Причината е очевидна - прави се ПР на телевизия която никой нормален не гледа. Вместо да си плащат за реклама, просто "спират" излъчването и се превръщат в новина която ще се дъвче дълго време.

Президента каза: Запазете радиомълчание - и Волен е спрял телевизията !

Смешно Еманципирани Мухльовци

Русия не е толкова богата да финансира много телевизии у нас, ние сме и в кърпа вързани поради наследствена идиотия, и така врътват кранчето на алфа, отвъртат на новата тв на бсп...избори идат, инвестицията е по добра за ушанките в бсп отколкото във волен.

Поради липса на средства Русия си съкрати с 1/3 военния флот в Средиземно море, та ще дава пари за среднощните гуляи на волен и компания.

Тя не е богата, за да плаща заплати и пенсии на обикновенния руснак. Парите от природните богатства отиват във фермите за тролове, за РТВ, която се излъчва по целия свят..

Затова богатия сорос използва парите на бг народ ,с които се финансира сороския първи канал на бнт.

Под феса всичко ти е ясно герберастоФФФФ плюнко!!!!!!!!!!!!!!!

Хахаха, много ме накефи тоя коментар! Абсолютната истина - на Русия "ние сме й в кърпа вързани поради наследствена идиотия"!!! Мнооого точен коментар и тъжната истина, за съжаление! Мога да допълня само, че Русия финансира наистина достатъчно много телевизии у нас, за да спре най-явната и затова - най-неефективната за парите си телевизия, с почти нулева гледаемост, особено след отстраняване на острието си Магдалена Ташева! Но все още има твърде много руски телевизии в България - БНТ1, BiT, Bulgaria ON AIR с варненското си приложение Черно море ТВ, сега вече БСП ТВ, Канал 3, Евроком, Европа ТВ...тия са на български, пък руски телевизии на руски още толкова и повече! Ама зря (на вя

Всички рубли на пропагандата ще се насочат към новата партия на Румен Радев (или на Слави трифонов ще видим) Тролове, Алфа журналисти и писатели на жълти сайтове ще търсят нова работа май

Аз мисля че ако е много на зор, успоредно ще ги пуснат. Повече хора ще налапат. Ама да видим де.

Много ви е страх от президента! Ако направи партия, тя ще измете всички, които са дотегнали до краен предел на българските избиратели. Надявам се да го направи, но след като добре премисли кои ще са в тази партия, да не стане като НДСВ.

Белата Златка по характер ми прилича на един педал от БИГ БРАДЪР –Кулагин.

Бахти и циркаджиите. Не знам кои нормален им се връзва още на сеира!

Боеко, затова е инструктирал СЕМ да пита Волен какво става ? Защо Путин спря парите ?!

затова сеира става все по-голям

Волен прибра парите за заплати на руските тролове и духна за Карибите :D

Карибите?? Не трябваше ли да е на Варадеро?

Стига с това Варедера. Нека види нови курорти човека.

Сега само остана ДПС да спре Планета и да напише "Без винпром Карнобат няма полза от чалга! Бойко ви взе Азис!"