От Г-20 зоват за по-ефективно използване на водните ресурси

Министрите на селското стопанство от Г-20 призоваха за по-ефективно използване на водните ресурси и за намаляване на употребата на спорни антибиотици.

Обратно в новината

Коментари - От Г-20 зоват за по-ефективно използване на водните ресурси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА и не забезва и МЕРКЕЛ .Няма дотатачно вода не само в Г-я но и в ЕС а мигрантите сега са два млн а ще 25 и тогаваа ........

Доколкото знам Давос е в Швейцария,нали? Доколкото знам швейцарците не са глупаци и не са допуснали Швейцария да членува в яловия Евросъюз? Следователно руският менестър на земеделието съвем спокойно може да влицза когато и колкото пъти си поиска на територията на Швейцария, ако последната няма нищо против!

Аман от свободни съчинения! Срещата е в БЕРЛИН. В Давос беше световния икономически форум.

Моля за извинение - не ми стига въображението четейки статията да се досетя че срещата е в Берлин.Със същия успех би могла да бъде в кой да е друг град. Но в крайна сметка можем да отчетем че комсомолката Меркел полека лека "омеква" по отношение на "лютите санкции" към Русия.Рано или късно ще проумее че за пореден път е настъпила мотиката.Лошото е че загубите от цялата тази простотия за България са сериозни и с нищо неоправдани.

Немците вибаги са били глобално вредни когато са се докопвали до власт.

ДААААА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАШИТЕ ИЗВОРНИ ВОДИ,СЕ БУТИЛИРАТ ОТ ЧУЖДИ ФИРМИ!!!НЕ УМЕЕМ ДА СИ ПАЗИМ ДОРИ БОЖЕСТВЕНИЯ РЕСУРС!!!

Немците, направили "изключение" за присъствието на руснака...:):))))))) Тъкмо има да правят изключения тия евронас..ани дебили, но това е друга тема!!:):)))) Важното в случая е, че са надушили отново лапачка и под предтекст - правейки, че се интересуват за водните ресурси - ще стигнат скоро до "извода", че само частният сектор "гарантира" рационалното ползване на водните ресурси....:):)) ето защо, батковците ще приватизират водните източници и, разбира се, който не е послушен ще има "известни" проблеми с водоснабдяването.... още един трик на продажните боклуци които управляват държавите, за да служат на техните стопани - олигарсите!!!

"Темата" на "конференцията" е абсолютна простотия, да се угоди на екостремистите. Но е интересно "изключението" за руския делегат. Пробив в системата на санкциите, както и да го гледаш.

Увеличеното население на Земята е проблем и нямат вода за пиене. Това ще породи емиграция, смяна на господстващите религии, смяна на елитите, смяна на господарите на днешния свят и богатите искат да овладеят водата и да я продават. Само засаждане на широколистни гори е спасение в нашия пояс, но на юг трябва да се скъсат да засаждат кедри и иглолистни, белким нещо се задържи. В пустините, които се увеличават не може да се докара климат за гори просто така. И богатите просто искат водата.

Предстои да ратифицираме СЕТА. Това означава ФРАКИНГ! Вече подписахме този сатанински договор и се съгласихме ДА ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ и още 12 закона. Отменяме забраната за продажба на чужденци на селскостопанска земя.Познайте защо-за да могат чуждите корпорации да я изкупуват за нуждите на ФРАКИНГА! А колко вода гълта той, как замърсява водата и как ще се наложи да купуваме питейна вода-прочетете в нета.

Който ратифицира СЕТА, ако още не е ратифициран е просто предател. Особено след като Тръмп спечели изборите и даде ясно да се разбере че няма да се съобразява с ничии интерси освен американските. Освен всичко СЕТА е против селското ни стопанство. Само дето си мисля че Боко вече е направил това гнусно предателство за да услужи на Меркел и Нестле.

само че поим амуджите в цариград без 1 стотинка да вземем

Най-големия екологичен проблем на Земята е безконтролното размножаване на човечеството. От това произлизат всички последващи проблеми: жестока експлоатация на ресурси, замърсяване, унищожаване на земи и др.

най-голямото кучене е в Африка, от как ги ваксинират (разни малоумни НПОта), прираста е огромен, после идат у Европа да ги праним

Ооо не е само Африка, а Индия , Бангладеш, мюсюлманските държави... Това няма как да продължи вечно, Земята не ще може да издържи и да се самовъзстановява, ще се наруши равновесието и ще се самоунищожим.

Вода не се губи - тя е в кръговрат. Само че населението се увеличава на места, на които точно нямат достатъчно вода. Така че целта трябва да е ограничение на раждаемостта там.

Интересното е, че дебилите от нашата Басейнова ерекция са се изхитрили да прибират парички от кръговрата на водата. На сондаж ти слагат водомер, за дъжда още не прибират пари. На всичко отгоре са и нагли понеже водата видите ли била държавна собственост.

Има разходи за заплати, осигуровки, ремонти, подновяване, хлориране. Това е доставка на продукт. Ако не ти изнася си събирай дъждовна вода и копай кладенец. Никой не те кара да ползваш водата от ВИК.

stan_posta@

Ами водите са държавна собственост. Частни ли да бъдат ?! И в другите страни е така.