Парламентът върти на празни обороти повече от месец

Това отбелязва днес в кратък обзор "Сега", според който депутатите не са разгледали ни един законопроект в пленарна зала, а се занимават с второстепенни задачи.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът върти на празни обороти повече от месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-долните от най-долните боклуци. Нищо не чакам от там. Яд ме е, че не емигрирах докато бях млад и без деца.

Депутатите живеят в безвремие, а когато безвремието приключи, се надявам, че едно от първите неща, които ще отпаднат от нашето законодателство, е давностният срок за престъпления срещу народа и държавната собственост.

Какво сте се разбързали. Ще заработят хората, но още не са си натаманили интересите. И нови закони ще приемат,съобразно личната изгода и нови неща в ползу роду ще натворят......Абе, хората по света имат от стотици години добри закони и не ги променят , у нас всяко ново правителство ги върти както му е угодно. Няма управия. Много си е гот да получаваш по няколко хилядарки на месец,за сметка на милиони болни и гладуващи.Ами не забравяйте,че те са народни избраници. Дундуркайте си ги,след като си ги гласувахте!

Празни друг път. Хората заплатките си ги взимат

AbuTalib

Е, и това работа ли е, да се приемат кодекси, в пълно противоречие на Конституцията, че НС приема и изменя законите?Никъде не е повелено, че приема и изменя кодексите.Вижте чл.94, т.1.Няма я думата кодекс, тя е еклектично понятие.дори Исус не е познавал тази дума.

По мое мнение върти на празни обороти вече мнооооого години, да речем около 60. Преди промените служеше за шик и за разкош (ей така, що пък не), а сега за взимане на превилните решения, които ще доведат до повече крадене.

Като не разбираш нищо от държавното управление преди не пиши глупости! Коментарът ти е толкова инфантилен, че няма начин да не е написан от някой повтарач от детската градина.

Това е добра новина, колкото по-малко работят по-малко грешат, по-малко зулуми ще направят.

Ми как да не искаме смяна на изборателната система, като те вече един месец немогат да си разделят властта. Смешници. За каква работа за народа говорим? Къде е това нещо? Депутат - думата с най много негативизъм за професия.

Не разбирам, как си представяте, че промяната на избирателната система ще накара някой да заработи повече! Наистина ли го вярвате? То даже звучи малоумно. Ако тия хора искаха да работят, досега имаха толкова много шансове и възможности да го направят, че не е истина, но те просто искат да крадат, а с тази нова избирателна система искат да се бетонират във властта и добре се справят с промиването на мозъчета. Мислете бе хора, почнете да мислите.

Какво се възмущавате, че парламента върти на празен ход, след като това е и целта на правителството на ѝборисов-3.Цялата философия е дед да мине, самун да загине, да се покрие с давност всички далавери и ако нещо е останало още не окепазено или за крадене, да му се види сметката.Всичките тези партии на прехода, които се изредиха да управляват страната ни работиха и продължават да работят по този почин.затова народът ни е доведен до просешка тояга и стремежът на правителството да увеличава минималните пенсии и заплати е свързано със запушване устата на множеството бедни, като отпадат всякакви превилегии по образование, заплащане на по-големи осигуровки, ценз и т.н.Дойде време по-лошо от комунизма, където хората вече се изравняват по мизерен живот и нищета, което от своя страна води до пълна апатия и вземане на управлението на страната ни от нагаждачи, дупелизци и най- вече на утайката от обществото.Но рано или късно този заспал народ ще кипне и не е далеч времето когато с камъни ще подгони тези некадърници и дупелизци.

Върти, върти, глупостите после...

Чи къ шъ работат, още ликуват и пируват по резервати и палати за пировата победа. Фъркат съ самолети и въртолети, а отдоле джиповете като ризервъ, и съ правят на загрижени дъ ни съ увъртоли некоя журталистка у прахтъ сама. Работата не е заек да избяга.

Да ама потоците от мангизи въобще не са ''празни'' към джобовете им..Спи , трай си народе, утре ще те гръмнат някъде , но ти се успокоявай че властващи дебили защитаващи задниците си ще ''изкажат съболезнование'' на близките ти..

След,като другарите,се чудят какъв скандал,да измислят!

От кратуна кратуни, от тиква тикви.

В една нормална фирма ако няма нищо заработено (не работено), няма от къде да се платят заплатите. Не виждам толкова години някой в парламента да е заработил и Лев. Защо получават заплати?

Както е казал писателят - не депутати, а мърши. Само бой по кухите им кратуни ще ги вразуми.

Празни глави избрани от други празни глави. Никога няма да проработи този парламент.

Заплати се дават за свършена работа , а наливането на субсидии и безотчетни пари си е КРАЖБА от народа!!!

Че някой очаквал ли е нещо друго? Каква работа, според вас, могат да свършат 240 олигофрени в една зала?

P.S. Задачката на настоящето НС е не да работи, а да легитимира престоя на Борисов-3 във властта пълни 4 години, нещо което не му се отдаде предишните два пъти. Нали знаете: Трети път - майка и баща. Далаверката, далаверката...

и 150 бройки мошета са много на България. Това е сигурно

Господа, всички негодуваме,че народните избраници нищо не правят.А ние направихме ли нещо да не получават високите си заплати?

Не месец, от 28 години върти на празни обороти, но с пълни джобове :)))

За какво им е да работят...нали заплатите ще си ги вземат! Мамини, златни те....да си починат, че предизборно се измориха да се надлъгват и плюват....

Ама аз не мога да разбера ...... как не разбирате нещо изключително елементарно ...... ТОВА НС не съставено за да работи, а за да делегира съставянето и съществуването на ББ3 ... толкова е елементарно ... За да може ББ3 да си "завърши" започнатото в ББ1 и ББ2 ... всичко друго, с председателство на България на ЕС, рИформи ... е "миже да те лажем" ...

Ами никак не се учудвам. Като знам какви... човечета влязоха в парламента и колко им е умствения багаж, те даже не знаят защо са там. Всъщност знаят - според тях вероятно работата им ще е да показват новите си дрешки и телефони и да се шматкат из страната "в командировки". Пък Народното събрание - ми то си е за парлама - тъй де, никой не очаква от тях да приемат закони например!

Така е. Какво да правят при МЪРТВА ИКОНОМИКА и ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПОД ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ. ПОЧИВЧИЦА И ТОВА Е. ЧАКАМЕ НАЧАЛНИЦИТЕ ДА СПУСНАТ ЗАПОВЕДИ

Това му е предназначението!

Това кратко и ясно изречение дава отговор на цялото безумие. За съжаление.

ChatGPT

Какво недоволствате... вижте месеца какъв е... как да работят така... то не бяха ден на труда, Гергьовден, абитуриентски балове, сега и 24 май идва... след това 1 юни... те нали всички деца имат - пак няма да се бачка и така 4 годинки

после идва и лятната ваканция....

Честито! Един милион лева на вятъра...

А бе парламента спря да работи и глрдам за тая година дават по-голям икономически ръст. То да не излезе, че без парламент , а само със служебен кабинет и президент нещата вървят по-добре. Не съм фен на президентската република ама май не е зле някои функции на парламента да му поотпаднат, щото все по-спорна е ползата от него като върховна власт.

Нищо ново! Два мандата на ГЕРБ, като доминираща политическа сила в управлението на страната бе така - ден да мине, друг да дойде и власт-имащите да отхапят каквото могат от бюджета на страната и прославутите Евро-фондове. Нали знаете, че котката каквото ражда все мишки яде! Не очаквайте от Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ, нещо по-различно, от това, което е правила до сега! Народа на изборите поиска запазване на този вид управление и сега трябва да е доволен!

Предлагам и на тия в Парламента да им се плаща като на много български граждани - на свършена работа!!!! А не сЕдиш, кЕсиш и получаваш пАри за това!

Ей, това са 240 неграмотни хрантутника умножено поне по 3.Загиваме.

Решението е само едно: мажоритарни избори. Но политиците не искат да ги приемат за да си правят каквото си поискат. Както е в момента.

След като няколко месии не свършиха работа сега решаваме, че точно 240 мажоритарни феодал-мутрака ще ни оправят. Какво значи мажоритарни бе - 240 Делян Пеевци, братя Галевци, а защо не и сам Киро Японеца, че да си защити имотните мераци относно центъра на София. Защо трябва една партия с няма 1/3 от гласовете да може да взема 2/3 от депутатите - точно това ще стане. Стига простотии. МАжоритарния вот ще ни върне в разцвета на феодализма - максимална разпокъсаност. Ами като искате пък правете си го.

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ,КОЛКО ЧАСА СА РАБОТИЛИ?ДО СЕГА НЕ ИМ СЕ СЪБИРА И 12ЧАСА,АМА,ЩЕ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТА ОТ 4-5000ЛЕВА,АКО НЕ И ПО ВЕЧЕ!!!

Само така! Пак ще гласуваме за вас! Ние ви обичаме!

какви ги говоря ( по радио,телевизии и вестници),а виж какво правя...

Нали гласуваха да си вдигнат заплатите, какво повече да му работят.

Е то е грехота да се разработиш първите месеци непосредствено след изборите! И е лош пример - народът току виж погрешно си помислил, че ще вземеш този път пък да свършиш нещо полезно.

Да не СА НИ СПРЕЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ? Само това може да бъде причината

jingiby

Вместо "Съединението прави силата", да си сложат на входа табелка със следната абревиатура: ТКБТИЛЧМ - "Тук кипи безмислен труд, извършван от лош човешки материал"...

НАПРАВО СМЕ СИ ТРАГЕДИЯ. ПРИ ТОЛКОВА НЕРЕШЕНИ ПРОБЛЕМИ, ОБЕЩАНИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА РАБОТИШ 24 - 30 -38 МИН НАПРАВО СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А СЕГА ИМ ПРЕДСТОИ ДА СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА ЗАЩОТО ИДВАТ ПРАЗНИЦИ . ШОК И УЖАС АМА КОЙ НИ Е ВИНОВЕН - НИЕ Т.Е. ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ НАРОДЕ МОЙ СТРАДАЛЕЦ....

Ало,ИСТИНАТА,ти да не се обърна срещу ГРОБ,щото те командват парада в парламента ,а ти нещо много ги възхваляваше???? След празниците когато някой от гербаджийте има рожден ден,трябва да бъде освободен и вместо да ДРЕМЕ в парламента да си отспи на бели чаршафи,както стана с нереализираната МАМА на народа???? де гиди ГьОСТЕРИЦА НЕОКАСТРЕНА!!!!!!!!!! АМА И ТОВА ЩИ ВИ ДОЙДЕ ДО ГЛАВИТЕ ГьОНСУРАТСКИ,ПОЛЕКА!!!!

Не ми изглеждат ..толкоз ..умни .,по-скоро -алчни ..,високомерни ,без чувство за отговорност пред Народ и държава...!?

Такива сме си ги избрали - умни, работливи и честни.

И избирателите им са такива.

Разпускай...!!! Дааа...!!!