Седем задържани в спецакция срещу злоупотреба с ТЕЛК

Операцията е проведена от ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас в Шуменско, всички турци и цигани над 50г са "инвалиди". Плащат си на когото трябва, и живеят добре. А докторите карат Лексуси, и имат вили по морето.. Предполагам че е така във всеки град. Проядена е България от корупция. А българите като нямат връзки дърпат хомота и не доживяват и до пенсия. Жалка картина..

То само като им видиш колите нанякои такива "инвалиди" и ти става ясно каква е работата. Достатъчно е да огледат "инвалидните" паркоместа в София и по-големите градове. Това е равра с цялото общество.

На инвалидите им гледайте подметките ...научих го от Монк

в 3 болници - и тези същите болници докладват брой случаи от ковид и определят съдбата на хиляди после косвен като се спуснат ограничения. Вяра в институциите ли?

Иначе гербо-депесарите врещят на умряло заради чегъртането в здравната система и плюят по Кацаров.

Навремето Царят искал да въведе ред и разпоредил да му докарат по един разбойник от всяко село около София.Само от Лозен:-"Който и да хванеш". Преди било само от Лозен,сега в цяла България всеки е участвал,в някаква далавера. Спасение няма!Освен,,.....................................!

Свържете сървърите на КАТ и ТЕЛК и ще видите колко хора трябва да избират между книжка и болест .

рябва едно специално обучено полицейско куче. Да лае жестоко и да се озъбва на хората, но да не хапе. Пускаме десетина инвалиди под 40 годишни на стадиона и насъскваме кучето срещу тях. Които пробягат 100 метра за по-малко от 20 секунди, отиват да копаят в кариерите, докато върнат помощите, които са получили. А кучето трябва да е обучено да не хапе, защото все пак може да има и някой истински инвалид.

Инвалиди играят с Баце Тулупа футбол. Вучката например. Митничар е.

Трима ПРЕДСЕДАТЕЛИ на комисии - ФАЛШИФИКАТОРИ. ИМЕНАТА, моля! Заради такива зрънца го отнася цялото медицинско съсловие. ... Докато не започнат да вкарват КОРУМПИРАНИТЕ в ЗАТВОРА, нищо няма да се промени в нито 1 сектор на живота. Както подчерта Асен Василев - България НЕ Е БЕДНА държава, но СЕ КРАДЕ БЕЗОБРАЗНО.

ГДБОП ако влязат във всички болници в България, ще останем без лекари.

Не е от няколко месеца, тези схеми работят от няколко десетилетия!!!! Не е само в София, а Пловдив ,Варна, Плевен и навсякъде!!!! Обществена тайна е ,че всичко е парииииии!!!

В цяла България положението е същото

Това с ТЕЛК не е от вчера, но защо чак сега се разработиха? По-важното е как искате в едно пропито от корупция общество да има ред и законност? Нали хората в това общество са онези, които влизат в органите на държавата? В мозъците е проблема и в усещането да си над държавата!

А защо никой не споменава ЗДРАВНИТЕ КОМИСИИ към регионалните поделения на НОИ и НЕЛК- София,които са призвани да контролират ТЕЛК овете!! КОРУПЦИЯТА Е ТАМ!! Ясно??

Сега нека се активизират и за фалшивите сертификати за Covid

243Win

Мдааа, специализираната прокуратура сега ще се активизира, за да доказва, че необходима. Само че не се активизира так, където би трябвало - при корупцията нависоко, ами пак се занимава с неща, които са от компетенцията на районните прокуратури.

На Тита баща и ,какво стана? Недостигат свидетели ли?

Заведете Комисията за хазарта и АПИ на ТЕЛК,че не виждат и са оглупяли

Браво! Хайде сега и останалите 7000.

700 000! Намери в нета една новина от 2009 - Ако се вярва на ТЕЛК, 1/3 от хасковлии сая глухи. Сульо и Пульо цоцат пари от държавата и няма оправия този тумор.

Системата ги убива, а?

и сега съдийската мафия ще пусне представителите на лекарската..без нищо да се случи в ущърб и на двете мафии

Гнусната Тиква падна от власт... И държавата започна да работи.

тиквата отдавна падна държавата обаче сее засилила отвъд дъното сега само сменят получателите на подкупите други се наредиха...

Усетиха, че им изстиват местенцата и решиха да свършат нещо полезно. Сега ако успеят да ги вкарат и в затвора, предлагам да ги наградят с ордени Стара планина, че таквоз чудо досега не сме виждали!

До кого да подаде сигнал - до Гешев ли?

Сега виждате, че тия не лекуват, а разболяват хората. Здравите ги поболяват, а болните ги умират. Всичко в системата е корупирано, но няма осъдени...Оделно са защитени срещу нападки и винаги са прави... 20% от телковете са фалшиви, а поне 20% инвалиди се мъчат да ходят на работа, защото неим признават заболявания достатъчни за телк... Мутрата за 12 год въведе мутризация във всичко и навсякъде. Ето, избори идват, изберете го пак.

При толкова задържани е като при грипа - който кихне стоящият срещу него получава.

Трима председатели,т.е. три комисии?Колко са общо комисиите и какъв % са от всички комисии?

само?!? що не влязат в гетата - факлутета, столипиново, столичния Христо Ботев... там и чеветата имат телк, че са инвалиди...

В тая държава журналистите са повече полицаи от полицията. За 1 месец правят разкрития, за които ма полицоята им трябва години. За какво са ни 40000 полицаи

Gugnelid

Не си прав, друже - полицаите също разкриват нещата набързо, но после ги уреждат "по втория начин", вместо да ги посекат!

Спрете грабежа на държавата от политици и бандити !!!! Изземете заграбените пари !!! Раздайте ги на доктори! и Медсестри! ама истински, не от мошениците!!!! Вдигнете заплатите като в Германия и изисквайте срещу тези пари отговорен труд !!!! И всичко ще си дойде на мястотo до няколко месеца !!!! Иначи сте обречени !!!!

Германеца няма да разреши да се вдигат заплатите, кой ще ходи да му работи за без пари.

Не 7, а поне 7стотин хиляди са за задържане за злоупотреби. Млади и здрави хора получават телк за седмица, за да могат да си паркират на удобно, докато неподвижни инвалиди като баба ми не могат да дочакат ТЕЛК с месеци и ги размотават да ги носим на ръце из кабинетите по няколко пъти. Жената умря с думите, че я е срам от народа ни. И мен ме е срам от народът ни.

На всички цигани децата с астма, първите три години по 500 лева на месец допълнително.. Всички цигани слепи, но работят в Белгия и Холандия..

е страшна!

ти гледай сега как най голямата и най опасната и най виновната> СЪДИЙСКАТА МАФИАЯ! ни полиция ни гешето ни европата са виновни само съдът за едни случайно убийство за други умишлено за маричков калоянчев ставицки,ренгенолога дтщерята на пършевицата,прокурорският син/2ма убити на тротоара/ случайно за сруги умишлено/миндила претрепал калтака дрогоман /

Айде бе а продажната прокуратурата, която нарочно не събира читави доказателства е чиста като роса. Аман от платени тъпаци.

четирима "инвалида", които си живеят живота и са по-здрави от мене, вече 20 години са инвалиди и влачат от ТЕЛК. Карат и четиримата чисто нови коли, предполагам и за винетки не плащат. Единия децата и внуците до 18-годишна възраст и тях ги води инвалиди. А е българин, адвокат. Тая държава работи само за някакви най-подли и хлъзгави твари. Истинските инвалиди, предполагам изнемогват, заради подобни уроди

Gugnelid

Ами подай сигнал бре, драги, то с "познавам един човек" няма да помогнеш много.

и аз познавам двама като описаните . сигурен съм, че и ти познаваш

До кого да подаде сигнал - до Гешев ли?

А какво стана с оноя,дето бЕха слепи,по ТЕЛК,а от НОВА ги снимаха как си карат колите?Или тоя,подписал решението,е СИЛНО НАШ човек.

Спецакция ? Инвалидите са оказали въоръжена съпротива и са надбягали бързите полицаи?

Борисов, ти ли си бе, тиквеник?

Време им беше. Пациент с реални диагнози плащаше 1000лв.,за да не се лута по болници и лекари

герберските избирате хахахахаха Циганите имахте защита до сега...ама герберските времена свършиха....

Навсякъде корупция , корумпиращи и корумпирани - странно общество