Седем задържани в спецакция срещу злоупотреба с ТЕЛК

Операцията е проведена от ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навсякъде корупция , корумпиращи и корумпирани - странно общество

герберските избирате хахахахаха Циганите имахте защита до сега...ама герберските времена свършиха....

Време им беше. Пациент с реални диагнози плащаше 1000лв.,за да не се лута по болници и лекари

Спецакция ? Инвалидите са оказали въоръжена съпротива и са надбягали бързите полицаи?

А какво стана с оноя,дето бЕха слепи,по ТЕЛК,а от НОВА ги снимаха как си карат колите?Или тоя,подписал решението,е СИЛНО НАШ човек.

Борисов, ти ли си бе, тиквеник?

четирима "инвалида", които си живеят живота и са по-здрави от мене, вече 20 години са инвалиди и влачат от ТЕЛК. Карат и четиримата чисто нови коли, предполагам и за винетки не плащат. Единия децата и внуците до 18-годишна възраст и тях ги води инвалиди. А е българин, адвокат. Тая държава работи само за някакви най-подли и хлъзгави твари. Истинските инвалиди, предполагам изнемогват, заради подобни уроди

е страшна!

На всички цигани децата с астма, първите три години по 500 лева на месец допълнително.. Всички цигани слепи, но работят в Белгия и Холандия..

Не 7, а поне 7стотин хиляди са за задържане за злоупотреби. Млади и здрави хора получават телк за седмица, за да могат да си паркират на удобно, докато неподвижни инвалиди като баба ми не могат да дочакат ТЕЛК с месеци и ги размотават да ги носим на ръце из кабинетите по няколко пъти. Жената умря с думите, че я е срам от народа ни. И мен ме е срам от народът ни.

Спрете грабежа на държавата от политици и бандити !!!! Изземете заграбените пари !!! Раздайте ги на доктори! и Медсестри! ама истински, не от мошениците!!!! Вдигнете заплатите като в Германия и изисквайте срещу тези пари отговорен труд !!!! И всичко ще си дойде на мястотo до няколко месеца !!!! Иначи сте обречени !!!!

В тая държава журналистите са повече полицаи от полицията. За 1 месец правят разкрития, за които ма полицоята им трябва години. За какво са ни 40000 полицаи

Gugnelid

Ами подай сигнал бре, драги, то с "познавам един човек" няма да помогнеш много.

Gugnelid

Не си прав, друже - полицаите също разкриват нещата набързо, но после ги уреждат "по втория начин", вместо да ги посекат!

само?!? що не влязат в гетата - факлутета, столипиново, столичния Христо Ботев... там и чеветата имат телк, че са инвалиди...

Трима председатели,т.е. три комисии?Колко са общо комисиите и какъв % са от всички комисии?

и аз познавам двама като описаните . сигурен съм, че и ти познаваш

Сега виждате, че тия не лекуват, а разболяват хората. Здравите ги поболяват, а болните ги умират. Всичко в системата е корупирано, но няма осъдени...Оделно са защитени срещу нападки и винаги са прави... 20% от телковете са фалшиви, а поне 20% инвалиди се мъчат да ходят на работа, защото неим признават заболявания достатъчни за телк... Мутрата за 12 год въведе мутризация във всичко и навсякъде. Ето, избори идват, изберете го пак.

До кого да подаде сигнал - до Гешев ли?

До кого да подаде сигнал - до Гешев ли?

Усетиха, че им изстиват местенцата и решиха да свършат нещо полезно. Сега ако успеят да ги вкарат и в затвора, предлагам да ги наградят с ордени Стара планина, че таквоз чудо досега не сме виждали!

При толкова задържани е като при грипа - който кихне стоящият срещу него получава.

Гнусната Тиква падна от власт... И държавата започна да работи.

и сега съдийската мафия ще пусне представителите на лекарската..без нищо да се случи в ущърб и на двете мафии

тиквата отдавна падна държавата обаче сее засилила отвъд дъното сега само сменят получателите на подкупите други се наредиха...

ти гледай сега как най голямата и най опасната и най виновната> СЪДИЙСКАТА МАФИАЯ! ни полиция ни гешето ни европата са виновни само съдът за едни случайно убийство за други умишлено за маричков калоянчев ставицки,ренгенолога дтщерята на пършевицата,прокурорският син/2ма убити на тротоара/ случайно за сруги умишлено/миндила претрепал калтака дрогоман /

Системата ги убива, а?

Браво! Хайде сега и останалите 7000.

700 000! Намери в нета една новина от 2009 - Ако се вярва на ТЕЛК, 1/3 от хасковлии сая глухи. Сульо и Пульо цоцат пари от държавата и няма оправия този тумор.

Заведете Комисията за хазарта и АПИ на ТЕЛК,че не виждат и са оглупяли

На Тита баща и ,какво стана? Недостигат свидетели ли?

Айде бе а продажната прокуратурата, която нарочно не събира читави доказателства е чиста като роса. Аман от платени тъпаци.

243Win

Мдааа, специализираната прокуратура сега ще се активизира, за да доказва, че необходима. Само че не се активизира так, където би трябвало - при корупцията нависоко, ами пак се занимава с неща, които са от компетенцията на районните прокуратури.

Сега нека се активизират и за фалшивите сертификати за Covid

Това с ТЕЛК не е от вчера, но защо чак сега се разработиха? По-важното е как искате в едно пропито от корупция общество да има ред и законност? Нали хората в това общество са онези, които влизат в органите на държавата? В мозъците е проблема и в усещането да си над държавата!

В цяла България положението е същото

Не е от няколко месеца, тези схеми работят от няколко десетилетия!!!! Не е само в София, а Пловдив ,Варна, Плевен и навсякъде!!!! Обществена тайна е ,че всичко е парииииии!!!

ГДБОП ако влязат във всички болници в България, ще останем без лекари.

Германеца няма да разреши да се вдигат заплатите, кой ще ходи да му работи за без пари.

Трима ПРЕДСЕДАТЕЛИ на комисии - ФАЛШИФИКАТОРИ. ИМЕНАТА, моля! Заради такива зрънца го отнася цялото медицинско съсловие. ... Докато не започнат да вкарват КОРУМПИРАНИТЕ в ЗАТВОРА, нищо няма да се промени в нито 1 сектор на живота. Както подчерта Асен Василев - България НЕ Е БЕДНА държава, но СЕ КРАДЕ БЕЗОБРАЗНО.

Инвалиди играят с Баце Тулупа футбол. Вучката например. Митничар е.

Свържете сървърите на КАТ и ТЕЛК и ще видите колко хора трябва да избират между книжка и болест .

Навремето Царят искал да въведе ред и разпоредил да му докарат по един разбойник от всяко село около София.Само от Лозен:-"Който и да хванеш". Преди било само от Лозен,сега в цяла България всеки е участвал,в някаква далавера. Спасение няма!Освен,,.....................................!

Иначе гербо-депесарите врещят на умряло заради чегъртането в здравната система и плюят по Кацаров.

рябва едно специално обучено полицейско куче. Да лае жестоко и да се озъбва на хората, но да не хапе. Пускаме десетина инвалиди под 40 годишни на стадиона и насъскваме кучето срещу тях. Които пробягат 100 метра за по-малко от 20 секунди, отиват да копаят в кариерите, докато върнат помощите, които са получили. А кучето трябва да е обучено да не хапе, защото все пак може да има и някой истински инвалид.

в 3 болници - и тези същите болници докладват брой случаи от ковид и определят съдбата на хиляди после косвен като се спуснат ограничения. Вяра в институциите ли?

На инвалидите им гледайте подметките ...научих го от Монк

То само като им видиш колите нанякои такива "инвалиди" и ти става ясно каква е работата. Достатъчно е да огледат "инвалидните" паркоместа в София и по-големите градове. Това е равра с цялото общество.

При нас в Шуменско, всички турци и цигани над 50г са "инвалиди". Плащат си на когото трябва, и живеят добре. А докторите карат Лексуси, и имат вили по морето.. Предполагам че е така във всеки град. Проядена е България от корупция. А българите като нямат връзки дърпат хомота и не доживяват и до пенсия. Жалка картина..

А защо никой не споменава ЗДРАВНИТЕ КОМИСИИ към регионалните поделения на НОИ и НЕЛК- София,които са призвани да контролират ТЕЛК овете!! КОРУПЦИЯТА Е ТАМ!! Ясно??