18 акта и уволнен горски за сечта в горите на Минерални бани

С 18 акта и уволнен горски инспектор завърши проверката на общинските гори в Минерални бани след проверка на изсичането на общинска гора в Натура 2000.

Обратно в новината

Коментари - 18 акта и уволнен горски за сечта в горите на Минерални бани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо съм изненадан, как чистачката на РДГ Кърджали не е уволнена , като главна виновна. А къде спа цялата дирекция на горите в Кърджали две години. Най малкото трябваше директора сам да си подаде оставка.

Ти се обърка нещо май, а? Проверка при предишно правителство НЕ установява нарушения и сечта си продължава. Проверка при това правителство УСТАНОВЯВА нарушения, сечта е СПРЯНА, а виновните НАКАЗАНИ. Какво бълнуваш, платен от крадливи комунисти драскачо?

Така, така! Жалко за дърветата! сега трябва да се чака поне 50-100 години, докато се възстанови щетата. Справедливо е тези виновници да намерят сили и средства, с които да залесят оголените терени.

Глобили ги по 1 000 лева ... Смяххх !!! Ама то само там ли има незаконна сеч? Из цялата страна е !

Ще му пръднат на инспектора на ... той си прибра паричките.

Какво му е странното, защо журналистите, горските и държавата се правите всички на ударени ... ТОВА СА ГОТОВИ ПАРЦЕЛИ ЗА ВИЛНА ЗОНА В ГОРАТА ОКОЛО БАНИТЕ Всичко е предварително нагласено щом и глобите са по-малко от нарушението, то те се превръщат в такси, а не в глоби.

Малко да отмине скандала и започваме да продаваме парцелите ! Ще развиваме селски туризъм !

Тези правоъгълници ми приличат на някакви кодови знаци, които трябва да се виждат от въздуха.

глоби за по 1000 лв, изсечена дървесина за стотици хиляди. смешно подобие на държава

Оставете ги хората. Извънземните са били, ама са объркали царевицата с дъбова гора този път. Пак няма да има виновни нагоре по трасето.

ima ovolneni koito sa gi sangtziunirali poradi korompiranos.l

Елате да видите Беласица над гр Петрич- над ляшница . Изсечена е жестоко , а тубите и боклуците от простите дървари са навред!

Трябваше и чйстачката в общината да уволнят и глобят- нема как да не е виновна ;-)

Какви са тия простотии? Всички началници в затвора и да садят дървета в раирани пижами! Барабар с министъра, дето все не е чувал и нищо не знае!

! , в затвора не ходят началниците, а ние простосмbртните ! Bинаги ние плащаме грешките им ! правото принадлежи на силнuя ! тои, силнuя решава ! Zатова сме цbфнали и вbрзали ! Zатова децата ни избягаха от Bulgaria !

Добре, бе, хора, къде бяхте ,когато започна сечта? Тя е продължила дни наред. Защо не спряхте унищожаването на вашите "бели дробове" ?

Сечта е продължила около поне двадесетина месеца наред, всъщност. Ти към кои хора се обръщаш - населението ли, ... контролните служби са си в мафията, която започва от горе, минава през правителството и върви надолу до туземния секач-алкохолик. Местни хора с акъла си из България има малко, и те не са независими от горското, да го нарека. Ако към тях си адресирала. Ако е към горските - това горе е обяснението.

Това не са "петна", това са знаци! Обозначават се територии......

И к`во?!!! Отнесе го горския стражар! Голям смЕх!

а съд? затвор? а, или то в бг хехехеее

Кои са тия "стари дъбови дървета"? Всички дървета над 10 години?

Колко луксозни Тойоти купиха на тия горски

Ааааа почнаха и на кметовете на ГЕРБ и то пак ТОЙОТИ Дали е случайно

И на бандитите с чалми в Африка и Азия също... ние не сме далече... само посочвам, не знам дали има връзка.

..и изсеченото се върна..?

Затвор за началниците, нови дървета да съдят подчинените им, в съотношение на всяко отсякано дърво да бъдат засяти 3

затвор, затвор им е малко! Zатова си правят каквото си искат и са недосегами ! TE просто не работят ! Kаде да натикаме сите заедно баш s директорите от дирекцuя парк Bитоша ??? B неделя 24.07.2016 от неизчистени коренища по пbтеката, която започва от Aнова чешма / железница / и вbрви кbм бистрица единuя ми крак се yви в коренищата na patekata , паднах и рbката /лявата/ се счyпи в китката !!! болката беше непоносима !!!Oбадихме се на т.н. спе6на помощ ! Oтказаха да доидат ! Eдин младеж се смили и ме закара до село бистрица. Oт там взех такси до болницата ! последва спешна операцuя, обездвижване и планка на счyпеното място за 1400.лв, които трябваше да се внесат веднага !!! Kого да сbдя в тази скапана дарJaва ? Bсичко в бyлгаристан мирише, та вони - от горе та до долy ! Dобре, че синовете ни yспяха да се спасят отдааавна, та сега имаше кои да плати планката 1400лв+лекарсвата над 150.лв ! Hа това мy се вика бyлгаристан ! Hякои ще санкционира ли директорите на парк Bитоша ?????!!!!! Edva li - Garvan na garvan oko ne vadi !!! Mили млади хора, yчете добре, образоваите се, yчете Aнглииски език задbлжително и се спасяваите от булгаристан - блато пbлно сbс алигатори !!!

И тези ли така ги наказват, уволняват ги, да си харчат парите от далаверите.