СДВР започна спецоперация за ограничаване на катастрофите с пешеходци

Засилено е полицейското присъствие в районите около учебните заведения в часовете, когато започват и приключват учебните занятия

Обратно в новината

Коментари - СДВР започна спецоперация за ограничаване на катастрофите с пешеходци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се забрани на пешеходци да пресичат. Абе да се забранят всякакви пешеходци, и за по-сигурно да се отстранят всякакви тротоари. Който няма автомобил, да не мърда много, много извън границите на имтота си.

Преместете гърбицата не на пешеходната, а на около 10м. преди нея от двете страни на движение. Това не иключва пешеходците да гледат движението на превозните средства докато пресичат

goose

А пък и ако успеят да набият в главата на пешеходците и техните задължения ... цена няма да имат :)

Без спецакции за контрола на пътя от СДВР и МВР пускат месечни доклади според които засечените нарушения са по около 500 на брой за всеки един от по-големите градове. Но при спецакции нарушенията на пътя са по около 100 на час, на един единствен натоварен участък. Като на другите сходни участъци се наблюдава сходна картина. А ужким само с камерите се вършела еди каква си работа. Въпреки че при управлението на Кирчо се изнесе доклад за над 550 хиляди невръчени глоби на нарушители и над 12 хиляди невръчени досъдебни производства. И това за срок от 8 месеца!!! Тъй че докато тия "спецоперации" не станат ежедневие нищо няма да се промени на пътя.

сдвр е на заплата към всичко дето е нередовно! у нас всичко е мики маус!

Около училищата трябва да има пешеходни зони ! Не трябва да има летящи идиоти с таралясници !

Във Австрия полицаи са до училището всеки ден преди и след училище.Навсякаде е 30 около училищата има от каде да се учим стига да искаме.Пешоходците които се хвърлят като петли без глави на пътеката да се ГЛОБЯВАТ.