СДВР маха полицаите с автомати от центъра на София, стикова камерите с общинските

400 от апаратите за видеонаблюдение на СО не работят, а останалите не се поддържат, сочат данните на Столична община

Обратно в новината

Коментари - СДВР маха полицаите с автомати от центъра на София, стикова камерите с общинските | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" столичани и гости на столицата се чувстват притеснени, " Не си спомням някой да ме е питал как се чувствам, но с тези с дългото оръжие ми е по спокойно и сигурно при доведените незаконните престъпни елементи от Изтока и от "дружествените" страни от запад.

нещата са вие сами да си поискате повече полиция/оръжие,коли,оръдия/ и да свикнем което уж е за наше добро, нооо власта знае много добре защо трябва повече охранители които заедно с военните бази да я пазят от народната любов когато времето настане!!!

С тея орки заприличваме все повече на еврогейска столица, но в лошия смисъл на думата! Проблемите със сигурността си ги имаше и преди орките (имам приятели ченгета и от охранителния бизнес), даже има цели (тъмнозелени) квартали, в които и полиция не смее да влезе от поне десетилетие насам, то с тези орки, натресени ни от наште еврогейски "приятели", за които сме предимно донор на ресурси и удобен заден двор и които са доста различни като манталитет от нас, наистина ще стане неприятно! Георги Георгиев по едно време ми беше симпатичен, но отдавна го разбрах що за стока е. Що не се хванат с Хекимяуто за ръчичка и да си ходят в родното Гълъбово/Стара Загора и там да се правят на велики?

От девет месеца не работят, но кметът Терзиев е виновен! Браво, бе, Георги!

И кмета, дето обеща, че ще оправи всичко, защото знае и може, не намери време за тия 4+ месеца(1/12 от мандата му) да оправи камерите за наблюдение ли? Или почистването на гробищните паркове е по-належащо? Или всички други странни инициативи, които предприе??? Едно време тиквата го хулехте като се оправдаваше с предишните, ама този нали е от умните, му е простено и може!

Трудно е за 4 месеца да се изчистят авгиевите обори! 15 години кметуване - няма такъв Херкулес! Ама нали трябва да си защитавате тиквата!

Интересно колко пари аса изпрани с тези камери ? Или колко пари спечели някой наш човек?

Кво, ще ги сменя с полицаи с гаубици ли? Пълна дебилщина!

за "респектиране" идват от места, където автомата подпрян на детското легло е нещо обичайно, та едва ли им прави впечатление...