ВАС отмени решението на ЦИК - лидерът на СДС ще представлява Синята коалиция

Върховният административен съд отмени решението на ЦИК, с което бе отказано на лидера на СДС Емил Кабаиванов да бъде представляващ Синята коалиция.

Обратно в новината

Коментари - ВАС отмени решението на ЦИК - лидерът на СДС ще представлява Синята коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С една дума : ВСИЧКО!!!

Това СДС е като кукувицата,настаниха го в чуждо гнездо.

Деца, Карлово е дало на България доктор Караиванов, и апостал Левски. Първия се бори срещу Иван Костов, а вториа-срещу Ахмет Доган. Давам ви за домашно темата: А кой се бори срещу Станишев ? Свободни сте !

Веско Миронов, и двамата се дерат от терасата "Нашата полиция ме пази ". Кабагайдоф е при Бойко, играе му "Свинско хоро ", после ще вечеря помия с мартенско зеле и сбръчкани стари картофи. Байко-чушки бюрек, бес сол. През центъра,

Нали Малтинчо отиде при Костов? Какво стана аут, благодарност по костовски. Какво стана с другите бегълци?

Каква одухотворена и възвишена физиономия само! Това ли е лицето на СДС? Не, не и не, това е задника на г-н Борисов!

Вашата стара чанта - мачкан лак, очилатото пелтече, и най - накрая сините венци! особено пел6течето беше направо върхът. Сега наистина СДС има лидер, който не е зависим от Костов. Това е добре,даже много добре!

в СДС се появи достоен и почтен човек и лидер - д-р Емил Кабаиванов. Ванювците са в потрес и не могат да го преживеят. В синята стъклена къщурка настъпва невъобразим хаос ... Да му мислят сините другари ... Чакат ги нелеки дни ... и няколко прокурора ...

Достоен и почтен човек и лидер ??? Боже, за този гнусен дебел и тъп шопар ли става дума? За тази подлога на мутрафона от с. Банкя ли говориш? Голям резил!

Е, не всеки може да е черна дива свиня, като Костов.

Този човек много ми се издигна в очите! Всъщност сега се възстановява автентичното СДС - движение от партии. Да, добре направихте, че изхвърлихте Костов, нека се кооперира със себе си! Ами какво ще правят бившите членове на СДС, а те всички са бивши членове на СДС, даже и Костов - чл.1.

Ваню си отива, плачете деца ...

По- голяма простотия не може да се сътвори - Да се отнесе решение на ВАС към задна дата с друга фактология към онзи момент! (когато Кабагайдоф само е сънувал Раковска 134)

сбогом Костов ! Надявам се да не замърсяваш вече парламента.

небръснатото прасе , Кабагайдоф, любимеца на карлофските свинси , и хората, обичащи филия с масс!

За Ив. Костов и мижатурките край него.

от страс, като я накатереше тая четинест карлофски шопар, знаеш ли ?

Такива са мечтите на ванювите мижатурки.

използва моиента, че идват Велики пости, а и Бойко, заради кръвното, му забраниха и мас, и свинсо ! Сега карлофските свинки друсат буйо хоро, нерези грухтят пияни, квичат прасенца посрани ! "ббТ".

започна регистрирането на люспите и пролетното роене-целта е да започне старата песен на нов глас.

Айкю да си пусне БТВ:)

винаги досега съм гласувал за сдс и след това за дсб, но разбрах, че въпреки качествата, които има и никои не ги оспорва костов винаги е деиствал само и единственно в свои интерес.защо продаде нефтофим на лукоил, нима не снаеше кои са те? защо приватисира балкан на цената на един апартамент и много други неща ме карат да се откава от господин костов. за надевда да не говорим, тя е сагубена кауса, никои вече не я приема сериозно.много съм объркан и не снам кои е добрият избор

Верния избор е да препишеш 30 пъти книжката Мамино синченце и да повториш 8 пъти първо отделение,като особино изостриш вниманието си в час по български език.

Хората се отвратиха от Ив. Костов. Той е нещо като отровна синя злъчка в един организъм. В крайна сметка ще го отрови целия, ако организмът не я изхвърли. Точно това става сега. Макар и трудно, Ваню се отстранява от имунитетните парламентарни столове. А отвън чакат прокурори и съдии ...

Жалък си. Ти не искаш прокурори за тези некадърници които и до днес са на власт и докараха страната до фалит.ти не искаш прокурори за тройната коалиция,не искаш прокурори за НДСВ.Не искаш. Жалък си!

Нали все от някъде трябва да се започне, докато се стигне до "куфарчетата" на Анрей Луканов и Огнян Дойнов. Нищо минало не е ПРОСТЕНО, нищо минало не е ЗАБРАВЕНО! Всеки ще си плаща за греховете, никой не може да се измъкне от Страшният Съд. Времето на неговите "заседания" започна, със смъртта на олигархът Борис Березовски и офшорката Кипър.

но първо се пише "Жлъчка", И второ, погледни си утре в нужника, ще видиш и че не е синя, а жълто-зелена , като около дюкяна на попикания ти панталон, гусин старшина ! баба Тодорка.

А бе не знам кой какво, но едно прави сериозно впечатление. Всеки плюе по лидерите, ама всеки път зад тези лидери стоят по 200 крадци. Само Кабаивнов не ми изглежда на лидер , зад който стоят крадци. Останлите, да не ги изброявам, със сигурност не 200, а 2000 водят. Затова по-добре партия с обикновен човек за лидер, отколко харизматични крадци.

Стига сте обиждали човека, бил подлогана Бойко, и защо. Кажете защо??? Защото вместо да лае срещу него говори за политика и бъдеще. Не ни интересуват вече популистите, които уж лаят, а на края пият и ядат на една маса. Искаме реална дейност и според мен тези, които не плюят другите, а действат ще бъдат най-полезни. Това е СДС в момента, ценности и нови идеи. Другите сме ги виждали.

Сподели ни идеите,ако с ценностите ще ти е по трудно.

Без да искам да се измъкна от ситуация, идеите са много и няма как да ги опиша, понеже е важно не да кажеш какво искаш да направиш, а как ще го направиш. Иначе ще звуча като станишката 2000000 работни места :)

Идеите са ни да сме по-близо до копанята на Гербаджиите.Видяхте ли как само за два часа докараха пред НС угоените прасета на Миро Мършата.

Браво на ВАС, че не се огъна пред костов и бсп. Значи все пак иманадежда за България. САМО СДС

Я да ме светнеш,какво си мислиш,че се е случило днес,че си толкова ентусиазиран?

Нещо малко, което показва много.

Ето ви лекарство за проясняване на мисълта... 23 години демокрация, 23 години КРАЖБИ. Политиката в България е на заден план(ако изобщо я има). Политиката, по-точно подлъгващите обществото разговори на политически теми, ляво-дясно и други подобни бла-бла, са предназначени да прикриват обществено известната тайна, че ВСИЧКИ са във властта, за да забогатяват. "Учи мама, да не работиш" и "Преклонена главица сабя не я сече" са еманация на стремежа с минимум усилия да се постигне максимум лична изгода. А най-лесно просперитет и благосъстояние се постига, когато се КРАДЕ от събраните пари наготово. От кюпа-бюджета и всички останали обществени фондове, а също и ПРИВАТИЗАЦИЯТА! Тия 23 години, в една бедна страна, посттоталитарна, политиците главно СТАВАХА БОГАТИ и между другото, за да замажат очите на не дотам будното и неопитно в демократичните финтове общество, правеха някакви политически салтоморталета, за да симулират някаква политика. Е, няма как хем те да стават милионери, а и мултимилионери, хем държавата да се развива! За развитие трябват пари! А парите са в джобовете на партизаните! Леви гласуват за ултрадесни закони, а десни са в ролята на популисти левичари от 19 век. Политолозите вече са в будна кома - не могат да обяснят ЗАЩО ТОВА И ЗАЩО ОНОВА. Оценявайки ги от позицията на някакви политики. Няма политики в България, има само КРАЖБА и то ЯКА. ЗА ТОВА, ЗА КРАЖБА СЕ ВЛИЗА ВЪВ ВЛАСТТА! ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПАРТИЗАНИ ОБИРДЖИИ!!! Като оценявате от тази позиция случващото се в политиката в България, всичко става КРИСТАЛНО ЯСНО И ЛОГИЧНО! Разбират ли т.нар. политолози и социолози? FOLLOW THE MONEY! Това е България днес! Бай Ганю е жив и най-често срещан сред политиците! Докато ПОЛИТИКАТА не започне да предхожда КЕЛЕПИРА, ние на добро няма да отидем!!!

Браво, IQ146! Маските падат! Скоро няма да могат и лицата си пред телевизионните камери да си показват сцепените езици себеподобните ти. АМИН!

Сега разбрахте ли защо кадрувах във Висшия съдебен съвет и защо избрахме за председател на ВАС моето куче Колев.Не съм чел "Бай Ганьо прави избори",във ВИФ не четем книги,но си имаме платени консултанти като Мишо Константинов,пък и спомагателни портии като РЗС,СДС пък и някой мвр-ейци ...

Какво стана със сегашното СДС с лидер този безличен Кабаплондер,дали не е патерица като Янето на гербаджиите ББ и ЦвЦв?! В България вече само ДСБ иска преосмисляне на комунистическото минало. Този период от българската история с всичките престъпления се премълчава. Невъзможно е да се започне на чисто, защото сътрудниците на ДС са се предрешили на бизнесмени, организирали са се в спретнати редици на престъпни групировки, а през свободното си време работят като политици, депутати, съдии, прокурори и на други отговорни позиции. Макар и невидима, мрежата на бившите доносници продължава да функционира безупречно. Затова България, освен че е най-бедната членка на ЕС е и най-корумпираната

Не ги обвинявай.Не са виновни.Морал и малко разум е нужно ,нищо друго

Левон Хампарцумян от коя партия е? Кой, как и защо го назначи за шеф на БулБанк, какво е неговото образование, не е ли той една банкова калинка, този инженер-химик?

В частния бизнес калинки няма.Да те светна само

krassikat@

Така ли? А как държавната БулБанк стана частна?

krassikat@

И още едно въпросче - какво работеше калинката Левон по времето на Костов?

Този политически труп, както тук справедилво и сполучливо е наречен Иван Костов, да се засрами, да спре да се прави, че не чува хората! Да се махне завинаги от политиката, да си гледа теменужките! Той унищожи СДС! А сега се чуди коя партийка е по-печеливша, та да се прикачи за нея и пак да бъде депутат. Това е основната му грижа тези дни и месеци. Както и на онази куха лейка - Надежда вече не знам коя си. Хората помнят и не са му простили за нищо! И тя, голямата демократка, да не забравя, че също участва в приватизацията по най-долен начин с гаража!

Абе, десняци, не искаше ли Костов ОТМЯНА НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК? Орешарски от него ли взе идеята???

Костов иска това което е най разумно за държавата според създалата се ситуация.Другото е евтин популизъм

krassikat@

Хи-хи-хи, ха-ха-ха... За да вземе властта, може да поиска и национализация, така ли?

СДС на власт! Без този предател Костов и мумиите около него!

Този политически труп, както тук справедилво и сполучливо е наречен Иван Костов, да се засрами, да спре да се прави, че не чува хората! Да се махне завинаги от политиката, да си гледа теменужките! Той унищожи СДС! А сега се чуди коя партийка е по-печеливша, та да се прикачи за нея и пак да бъде депутат. Това е основната му грижа тези дни и месеци. Както и на онази куха лейка - Надежда вече не знам коя си. Хората помнят и не са му простили за нищо! И тя, голямата демократка, да не забравя, че също участва в приватизацията по най-долен начин с гаража!

Сигурно си много горд с написаното. Дай ми алтернатива на Костов и Надежда.Хайде!

krassikat@

Бойко Борисов, без никакво съмнение една безкрайно по-добра алтернатива... НаТка гаражната ли имаш предвид?

Да се продадеш по такъв долен начин е престъпление,което ще лъсне съвсем скоро, дори и ГЕРБ вече сигурни че СДС е окпнчателно разбито да откаже да подслони Кабагайдов и останалите двама под крилото си. Синята идея не е само три букви уважаеми, а са принципи и ценности които ще бъдат спасени от ДСБ и ЕДИНСТВО.

Костов априори е ТРУП! ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП! Защото допусна невиждани по-рано КРАЖБИ. Това, че царските и тройните КРАДЦИ го задминаха, изобщо не го оправдава! А той даже не се извини... За съжаление Кабаиванов НЯМА харизмата, необходима за съживяване на СДС. Но десни има в България! Та 4 години България беше управлявана от ДЕСНИ, в сравнение с които Костов изглеждаше като левичар-популист... Костов-Дянков - кой от двамата е по-десен? Или бъркам?

Странно.Труп бил. Вече 12 години го погребвате, а той от жив по жив.И от верни все по верни неща разправя. Май пророк ще се окаже накрая.

krassikat@

Ти не разбра ли? На 12.05. е опелото...:О)))

Е те този от снимката успя най-после ,/ нещо ,което не можаха да постигнат цели 23 години упорит труд комунягите и ченгесарите/ окончателно да загроби СДС.Остана да гласувам само ДСБ,за което му благодаря!

Kaбата ще се цигани до последно А последното е че ще докара СДС до 0.5% Продажник

Ако изгонят ББ и ЦЦ от ГЕРБ какво ще остане?Нищо. Същата е работата и в СДС.Нищо не остана. Синята идея не е марка господа това са принципи ,морал и ценностна система и не са нужни букви за да се бъде отстоявана. Малко разум само е нужен

За какви коалиций и партий става въпрос,всичко е червен милиционеро-социализъм.

вижте им коалицията: "Обединени земеделци", "Радикалдемократическа партия в България" и "Българската социалдемократическа партия"

КЕФ!

Да не би да го получи в задния двор, че квичиш като прасе?... :))))

krassikat@

Вие, като го получите там, където слънце не огрява, квичите?

Втори мандат на кукуво лято. За бистришките тигри идват тежки времена. Оня техният трътльо ще ги кани в затвора, да играят срещу другите затворници, ако вътре го оставят жив.

krassikat@

А КОЙ ще управлява, след като единствените, които се грижеха за обществения интерес, бъдат в затвора?

IQ-то, ти също ли получаваш парите и темите от частното ДС? Дай контакт, поне може да научите нещо, Дба анаЛизаторите!

Изненадата на тези избори ще бъде резултатът на СДС и лидерът им д-р Кабаиванов. В Парламентът се появява нова синя група, а Мартинчо и Иван ще подсмърчат отвън. Даже много скоро ще получат призовки от Прокуратурата. Има да обясняват нещо, особено Ив. Костов ...

Ако обичаш изброи ми трима лидери от СДС.Моля те

krassikat@

За затвора ли? Веднага - Иван Костов, Евгени Бакърджиев, Богомил Бонев... Мога още 33, ако искаш, кой от кой по-заслужил...

Браво на СДС. Иван Костов и Надежда не представляват никого, освен себе си и ДСБ.

А този на снимката е пудел на Мутрата :)

и тук се вижда ясно картинката-червените комуноиди(доказано пишещи все за тях) сега яростно защитават Костофф.....май маските паднаха вече и театрото от началото на демокрацията което сътвориха на "кръглата софра" не събира публика-режисьорите от ДС май се изхабиха и.....трябва свежа кръв да се влее явно

Представляват всички десни.които имат достойнство и принципи.

по-голям мухльо от този СДС не е имал за лидер. какво значение има кой е представляващият коалицията, то такава вече практически няма, а СДС за първи път няма да депутати в НС. Ако това е била целта, този дебел мухьо успя да я постигне. Да ни е честито!!!

Може да изглежда мухльо, няма спор, но изглежда ОЩЕ повече като ПОЧТЕН ЧОВЕК! Каквито отдавна не се въдят в костовото обкръжение на ДОКАЗАНИ и КАНДИДАТ КРАДЦИ!!! И май това стига...

ПОчтен бе, продаде СДС за жълти стотинки

Кабанезнамкой си кажи ми за какво се бориш,какви ценности защитаваш с общинския съвет на Карлово ли смяташ да управляваш държавата или с компетентните от ГЕРБ дето ни докараха дотук.Срамно е да плюеш срещу своите и да се продадеш. Кои сте Вие,какво направихте за страната си.какво направихте за СДС?

Докторът от Карлово възстановява синята идея и СДС, потъпкани от Костов и още една купчина ренегати ...

Възтановява се нещо което лежи върху принципи които служат за солидна основа. Трите букви в момента са кухи там няма нищо

Този Кабабоклук, карловски урод,подлога на гербаджиите да прочете следното:Проф Чирков на въпрос кое беше най-успешното управление по време на прехода отговаря: Има един-единствен човек, който постигна напредък, докато беше министър-председател. Това е Иван Костов. Това не ви го казвам аз. На срещите си с бившия председател на сенатската комисия по външна политика Ричард Лугар в САЩ, както и с шефа на сената в Щатите са ми го признавали неведнъж. Еврокомисарите, с които се познавам и част от които са мои пациенти, също твърдят, че Иван Костов е бил най-успешният премиер. Като цяло Европейският съюз има най-висока оценка от всички наши политици към лидера на ДСБ. Не можа да продължи мандата си, защото, както сам призна, се бе обградил с хората, за които ви говоря. Тези, които използваха политиката единствено, за да се облагодетелстват. Може би е мълчал, защото те всички имат семейства. Който анализира внимателно мандата му като премиер обаче, ще види, че твърдението Костов е виновен за всичко е изпразнено от съдържание.

Проф. Чирков вече е възрастен човек. Често греши имена, дати, факти ... Особенно пък, когато се интерпретират от някакъв си Виктор, известен форумен лъжец. Истината е, че доктор Кабаиванов ви разказа играта, а черният Ваню и Мартинчо са бити карти ...

След като прочетох високоинтелигентния Ви пост Вие успяхте да разбиете моята колеблива позиция за кого да гласувам!С нетърпение чакам да дойде новият 9 септември 1944 год ,пардон 12 май 2013 и да дам своята дан за успеха на Отечеството ни под управлението на този титан на демокрацията от Карлово доктор Кабанякойси.Долу омразния доцент доктор Иван Костов!!!

ще видите на изборите кой е бит!

това СДС не е синьо, а лилаво (омешано с червено)

тези ще са, които няма да минат 4-те %

Така е, но РАПОН-БУДА с помощта на Кабагайдаря, се опитват да обсебят името СИНЯ КОАЛИЦИЯ, така както беше със Зеленогорски.... -((( Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, ГЕРБЕРАСТ... -((( АНАТЕМА ЗА ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТИТЕ...!!!

та народа нали има къса памет за много неща, как така помни какво е било "Синя коалиция"

Тези които направиха от БГ Содом и Гомор анатемосват-тези които преследваха всички които влизаха в църква....ТОВА Е ИЗВРАТЕНАТА КОМУНОИДНА СГАН КОЯТО НИ ТРОВИ 23Г.!!!!!!

Естествено, че легитимно избраният шеф на СДС ще управлява синята коалиция - какво по-нормално от това????

Кабаиванов се оказа мъжага. Докторе, с тебе сме ... Разни Костовци и Мартинчовци мигат на парцали ...

Предатели сте вие Кабаедикой си и другите неанайни.Големи предатели

Аз не виждам Мартинчо като какъв ще иска да управлява, та той нали напусна СДС - сега да върви да обслужва Иван Костов!!!!!!

Мартинчо както го наричаш има принципи и се бореше до последно за единна Синя коалиция. Сега се бори за същото.Ти обаче за какво се бориш?

ако обичате обяснете ни и на Вас ли злодеят Костов така дълбоко Ви го е вкарал,че така злобно квичите от герберската кочина.

Сега Бойко ще може да разполага и с членовете на секционните комисии на СДС. 1-0 за милиционерите отново. Колко ли съдий имат досиета и са били "обекти" на частното ГДБОП?

А според теб, лошо ли е Бойко да управлява и какво лошо има в това ?

....изхождайки от последните 4 години меко казано не е добре

Според мен, само хора които са се облажили през неговото управление или са застрашени с досиета и т.н. може да задават въпроси като твоя. Според теб добре ли е да доведе страната до предсрочни избори, пълен икономически и социален колапс, разруха във всички сфери - спорт, култура, инфраструктура, образование, наука, национална сигурност и т.н. и да питаш "лишо ли е да управлява ми звучи най-малкото цинично... Според теб нормално ли е да има непрекъснати протести, неуважение към всички съсловия избиратели, демонстриране на простащина, изнудване на журналисти и политически противници??? Къде живееш, бе човек да задаваш безумни въпроси?

Расте броят на избирателите, които се питат кога все пак българският министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководи държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Дано урните на ГЕРБ се окажат празни. И дано в премиерския кабинет влезе някой, за когото няма да се питаме кога работи.

Всъщност мисията на КабаивановКа (много точно изписано) беше да унищожи Синята коалиция и да я превърне в подлога на Боко и Цвъко. Е, той успя, вие му мислете...

"...Според КабаивановКа...";) Щом и дир.бг подемат такава инициатива, значи има все пак някакви податки за промяна в България:)

Приятелчето на Цвинокио - Колев коли и беси във ВАС