СДС отново в коалиция с ГЕРБ за вота на 2 април

Решението е било прието единодушно, от 78 присъстващи всички са били "за", не е имало против и въздържали се

Обратно в новината

Коментари - СДС отново в коалиция с ГЕРБ за вота на 2 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички са в тъчно и гледат опечаелено? Кой е починал, та още не знаем? Ми лека му пръст и Господ да му е на помощ по пътя нагоре, че и там не го оставят на мира.

Истинските СДС- ри никога няма да подкрепят Шарлатаните ПП и Крипто измамниците ДБ,които не са никакви демократи ,а шепа неокомунисти. ПП и ДБ нямат място в бъдещия Парламент.

Верната комбинация!!! Успех!!!

И с дявола да си обедините,пак няма кой да гласува за вас и за когото и да било.Само харчите парите ни за избори.

Правилното заглавие е "Ренегатите от СДС в коалиция с ........". Противно ми е да изпиша абревиатурата на Тиквената партия. И тиквите и ренегатите нямат шанс. Тези смешници не осъзнават, че в България има и интелектуалци, които ще ги изтласкат в пропастта. ДПС също е пътникооборот.

А тия "интелектуалци" влизат ли в магазин или от партийните субсидии им зареждат хладилниците?

кво СДС кви 5 лева тия умреа! Бойчо ги влачи заради депеша от фон Лайнен

Родата на Румен Христов е избрала за кого да гласува.

Е то Атанас Атанасов не е бивш член на БКП, той се коалира с БСП и управлява с леви партии,а сега курвата пристана на Шарлатаните.

откакто тиквата се обени с герб не гласувам за сдс тези утайки

Смях в залата и на съвещанието на ДБ. Те изчезнаха съвсем от сцената на парламента.

Yann

Тези 78, които са присъствали, явно са всички членове на СДС. Една умряла партия, която се използва за да обере малко десен вот към ГЕРБ. Решението: с един Калашник и 10-ина пълнителя в НС. За да знаят следващите, какво ги чака, ако се правят на тарикати.

Хората са го написали, но кой да чете. Това са членове на националния съвет на партиите. Аз мисля че са достатъчни.

Yann

Абе за какъв национален съвет говориш? Те тия ако отидат на избори сами, няма да съберат и 1%. Политически скелети, като Сашо Йорданов - долна продажна душица!

Ако ще да е сер3се , ако ще гроп да се казват , все са козяшки лайнаре .... Долна крадлива измамна измет , продаваща националните интереси ...

Селтак ти от злоба се овлажни само че отзад

Вижте емблемата на СДС -лъв а на ПП и ДБ парапет

ПРЕГРЪДКАТА на КОМУНИСТИТЕ и АНТИКОМУНИСТИТЕ излезе НАЙ-ЗДРАВАТА. ЕВРО мечта. :)

Инфо троянската ковра изпълзя от кенефа

СДС -ГЕРБ ще мачкат педалите и парапета със 200

И сега ако Бойко откаже да даде мандати на 78 останали членове на СДС - кво ще правят тия? мухахах

Една шепа боклуци използват логото СДС и се съюзиха за фон пред ЕНП с партията ,,ГЕРБ” на бившия член на БКП Бойкон Борисов,който ги плюеше навремето и наричаше Ив.Костов тогавашния шеф на СДС Гаргамел.Боклуците и краставите кучета се надушват през девет баира.

е че си пудел мухлясъл

СДС отдавна няма. Ако не ми вярват да пробват да се явят самостоятелно на избори. ГЕРБ просто присвоиха марката СДС, но присвоявайки я също така я лишиха и от всякаква политическа стойност. Едно от нещата, поради които Борисов ми е противен е, че си беше въобразил как лесно може да просто да си "гепи" историческа тежест, като вместо това всъщност опозори завинаги една от емблемите на прехода. СДС трябваше да бъде оставено да поеме към своя път към забравата достойно, а не да бъде нагло търгувано от арогантни селяци.

пп и партия нямат. Добре, че е партията на настимирчо , че да се явят на избори. Със случая на фирмата за крипто-услуги ми стана ясно и защо го избраха.

Иткакто ГЕРБ ги погълна, не гласувам за СДС.

Герб/СДС на изБорите не само първи, а 125 депутати. Ха дано!

Хапчетата?

какно е това сдс, че нещо не се сещам! Бай хой си сложи значка на ревера сдс защото иска да каже, че мече не е комунист! Комунистически отрепки, сега "евроатлантици" В един файтон! ОТВРАТ!

И уж пак ще бъдат първи, но със резилна загуба и отлив на хиляди гербави членове !!!

И да трепериш, и да не трепериш, Борисов качи 34 хил. гласа на последните избори - точно 634 628 души въпреки кодовете на Лъжеца дето ги предлагаше на Свиленски. Сега ще дръпне с още 15-20мандата, а умнокраДЛИвите се спихват. Щом опряха до отровното трио да търсят помощ.....

Успех пичове!!! Наситих се на "промяната". Забогатях и надебелях. Чудя се къде да си харча парите. Сещам се за едни Прости Парапети. Да ги командировам на някое екзотично място. Камчатка или Колима....

При двама души в партията от общо трима останали кадри от сдс има ли смисъл да се нарича коалиция!? Пък и как да се откажат от място във всяко НС след като толкова години се мъчат да не бъдат напълно затрити?

Не ги мисли бе.!

Къде казвам че ги мисля?

Много хора сте били бе СДС 78чучули

Духай бе комуне

То пък едно СДС - един файтон хора. Ако Бойко не ги гушне никога няма да влязат в НС.

Мачкайте тез Комунета....

Се задава с пълна сила!

Най-добрия корпоративен екип!

Най-добрия екип!

глупости