СДС обвини Крум Зарков в "политическо отмъщение" заради "храма на демокрацията"

Имуществото на партията е събрано и е в насипно състояние в коридорите на сградата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При демокрацията, промотирана от този храм, волята на мнозинството няма значение.

Не може файтон хора да искат цяла конюшня

махнете тия сини парцали от фасадата. Срам за България и изгонете завинаги тия унищожители на държавата от там. Да одат У ЗАЙЕЧАРНИКА У БАНКЯ

Без да подкрепям тая партия -СДС, просто тия Европейски делегирани прокурори, НЕ ни трявбат.. Туй са Евро- чиновнции- БЕЗДЕЛНИЦИ, които САМО си праят екскурзии... Като НЕ зависят от ИЗБРАТЕЛИТЕ в БЪгария, тия Европейски прокурори, може да правят каквото си решат. Европейския Съюз ни трябва САМО да пътуваме по- лесно в чужбина и да купуваме СТОКИ, които НЕ ги произвеждат в България... НЕ ни трябват чужденци в България !!!

СДС?! Жалки останки !

ми защо разреши на Зарков да ти сере в гащите,а? Това е големия въпрос!

Вижте какво се случва с партии, чийто интереси обслужват единственно индивиди, като мен и никога не са имали нещо общо с интересите на хората- “Имуществото на партията е събрано и е в насипно състояние в коридорите на сградата”. Да се готвят БСП и ГЕРБ!

Закривай синята секта, която нанесе на България непоправими щети!!!

За какво СДС говори този продал се на комуниста Борисов.Безобразие.

Не обиждай комунистите, боклук!

Какъв храм на демокрацията бе Христов е ,,Раковски”134 ? Това е сграда построена за младежта и младежкия фестивал и заграбена от босовете в СДС ,които тогава колеха и бесеха в държавата.

Къде е Фори светулката ,попа на СДС ?

СДС дори и като проститутки не се продадоха на комуниста Винету,а направо му се дадоха безплатно !

Какво друго можеше да се очаква от роднината на мракобесния Леонид кацамунски.

скоро и твойта партийка ще изчезне в небитието

Какво да се очаква от Крумето Зарков този мазен педал това действие е точно както по 9 1944 г

Ами да им отпуснат един парцел на Централни гробища - все пак имат заслуги за сивата демокрация

Шибай се бе педераст безбожни

СДС обвини Крум Зарков в "политическо отмъщение" заради "храма на демокрацията" Един файтон политически проститутки,присвоили си абревиатурата СДС ,слуги на ГЕРБ , се оплакват , че няма какво да папкат.Ами идете в централата на ГЕРБ,там да ви дадат една стая,и без това сте трима души останали.

Като дойдат ГЕРБ на власт ще дадат Позитано 20 на български хелзинкски комитет

Ма те нямаха ли точно такива подобаващи на БХК съседи и сега?

И аз съм от СДС - но тези които виждам не са седесари. Искали държавата да им предостави друго помещение за да ремонтират сградата - е га ти недоразуменията . Съсипаха СДС И САМО ОПРАВДАНИЯ. И аз искам държавата да ми подсигури друго жилище защото ще ремонтирам къщата си следващите 5-10 г .

Тва сдс какво е?

Храма на разсипниците и крадците

"храма на демокрацията"...... за какви се имат !

Този от снимката с разкошната брада ала "ББ", каква аджаба политическа сила представлява. Не е ли от онези които караха хората да скачат по площадите, докато други грабеха и остроумно ни уведомяваха че "времето е наше".Да така стана, сега времето е тяхно, на хамелионите.Трябва ли отново да спим още 45 години, ами то до тогава няма да има българи .

Една Каруца Хора държат такава Сграда ! Круме Мачкай тези Хемелиони , долу СДС , гони Търговците от Храма !

Какво е това СДС? Беше едновреме, сега тоя е обикновен слуга на Борисов. Правилно решение!

Има ли СДС? Това е една бутафирия с плазмодия Христов и параван на бившия комунист Борисов пред ЕНП.Тази сграда бе построена за младежкия фестивал и СДС си я присвои,когато една шепа бивши комунисти и ДС го сътвориха.

"Сградата е символ на промените и на прехода и се нуждае от основен ремонт" Досущ като прехода и промените.

Каква политическа атака? Опозиция, тези ли? Ех това его ех това его! Безсрамна напаст до сетният си дъх ще са тези, които са вкопчени в отдавна отминалата им слава. За кои се мислят тези? Едвам 11 човека от тях са в политиката, като едва 3-ма са в НС с герб!!! "Нашето желание е да се изнесем временно оттук, да се направи ремонт, и да имаме един етаж, за който да плащаме наем", уточни главния секретар на партията." Хем се изживяват като, че са някакъв фактор някъде си, хем дай държавата да им спретне ремонт защото кадрите от голямата опозиция нямали пари за тази работа!? И защото символ на отминала и забравена слава. Нито имат на разположение цялата сграда, нито е тяхна, но с претенции колкото си искаш. Пък и само толкова ли представители намериха? Със сигурност ако бяха повикали всичките си познати и близки щяха да съберат далеч повече. Защото и това е фактор демонстриращ нагледно колко безмислено е съществуването им!

На снимката - пазителите на клоаката и музея на предателството на демокрацията в България.

Тия пък кои са и за какво се борят ?

СДС отдавна го няма. зад това име се крият агенти на ДС. т'ва са тулупи на боко.

сдс!???? какво сдс бе??? седесе умря, когато направиха реформаторския блок с кеневица , раданчо ии другите комунделски отрочета бе! сдс е мъртво от 2013г!!

Какво СДС, бе, продажнико неден?СДС няма от поне 12 години - от както взеха страната на булката на ГерП...Продажно и корумпитано племе.И ти, и оня лукав Лукарски!!