Коментари - НИС на СДС: Лицемерите в партията да свалят маските си | dnes.dir.bg
назад

НИС на СДС: Лицемерите в партията да свалят маските си

НИС на СДС призова всички, които не чувстват СДС като своя кауза, да свалят маските си и да заявят публично своите политически намерения. Лицемерието не е ценност на СДС.

Обратно в новината

Коментари - НИС на СДС: Лицемерите в партията да свалят маските си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ще съм жив да се махнат всички рожби на БКП/ДС от управлението на нашето Отечество!?

Каквото и да казваме за такива като "седесаря" Зеленогорски, все няма да е достатъчно, а и нищо няма да постигнем - важно е да се разбере какви са наистина "гордостта" на СДС, пазителя на заглъхващата синя крепост Плевен, както непрекъснато се хвалеше въпросният индивид. Показа истинската си същност и стига - сега е наш ред - да мислим, когато дойде време да гласуваме. Кого да изберем, за да не допуснем индивиди като цитирания да влязат в парламента. Само от нас зависи да не ги допуснем във властта.

Смешници ! Има ли политик, който да не е лицемер !

juju

Жалко, че преди 22 години бяхме толкова ентусиазирани. Създадохме СДС в нашия град, а после лека-полека се отдръпнахме. Точно заради такива като Прошко. Права бях, че името му идва от "прошляк", а не от "прошка". Така и другите, които отиват при Кунева, а преди това - при Симеон. Гнусна работа, подла и гадна - по нашенски, по ганьовски.

НЕ СЕ РАЗОЧАРОВАЙТЕ ХОРА! Истинските демократи знаят за какво иде реч - ченгетата / слугите на БКП/ в посткомунистическа България изиграха своя сценарии - 24 часа, Труд, К.Кеворкян, Гестапото, телевизията, и пр.пр.

Послеееееееден валс. Откога чакам този файтон хора, сбирщина непсъществени титани на политиката, да изчезнат от полезрението ми.