СДС: Решението на РБ да върне мандата не е окончателно

СДС се разграничи от позицията, изразена по-рано от съпредседателя на Реформаторския блок Найден Зеленогорски, че ще върнат мандата за съставяне на кабинет.

Обратно в новината

Коментари - СДС: Решението на РБ да върне мандата не е окончателно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛУКАРСКИ КАК ГЛЕДА ТОЧНО КАТО ПОДМАЗВАЧИТЕ В УЧИЛИЩЕ ГОРКИЯ КОЛКО МУ СЕ ЩЕ ДА Е НЯКАКЪВ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НО ДАЛИ ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ - ЖАЛЪК!

не могат да върнат мандаат лиии....? лелее как го върнаха ония дето с кръв го били взели ...за 1997 говоря...можело значи...ако не сме оффффце...хем стреляха по нас тогава...

Лукарски е един лукав мошеник и гледа да открадне още. СДС е отдавна на политическото бунище и само остава да се саморазпусне като НДСВ.

Тея са ебаси коалицията, няма други като тях :) Накрая Лукарски с тримата депутати да направи правителство и да влезе в Гинес!

откъде пък трима?

утре очаквам левичарите да изнесат лекция на тема: "защо тези, които не са с нас ги холокостваме" :-)))

сдс и рб, от утре няма да ви има! това е решението! както царската ви партия. точка!

утре очаквам левичарите да изнесат лекция на тема: "защо тези, които не са с нас ги холокостваме" :-)))

Кунева и седесарка ли се пребоядиса сега?

Соросоидната крадлива паплач не може да се разбере кой е обратен и кой е на обратно.

Кунева? ОООооо НЕЕЕЕее!

SYSTEM FAILURE!

ИМА ЛИ КОЙ ДА ИЗНЕСЕ ТРУПА НА РБ.ЖИВИ СЕ ПОГРЕБАХТЕ САМО ЕЗИЦИТЕ ВИ СЕ ИЗНОСИХА ОТ ЛИЗАНЕ НА ЗАДНИКА НА БОЙКО.И ПАК СТЕ МУ ВИНОВНИ.БЕЗГРЪБНАЧНИЦИ.

сдс, приемам решението ви, след еврейската ви атака на джурналяшката ви, еврейска цензура! :-))) евреите този път губят по всички показатели. точка! казано е - и така ще стане, въпреки еврейската цензура!!!

Какво може да се каже по въпроса, освен: нищо ново под политическото небе от коприна... или копринка червенкова.. :-)). и тези пак риформи ши праят. те за себе си не могат да определят колко да откраднат, че щели да.. как го викаха "ранобудните и красивите"..? власт не се дава, а се взема... :-))) погледнете ги само! тях не ги интересува друго, освен собственото им царуване. или все още има тома неверни-ци, които смятат, че тази система не е порочна и фарисейска...

Sm3hurk0

Я да видим кой е най-гладния на политическата сцена :)))))

Тези тотално погребаха голямата идея която седеше зад Съюза на демократичните сили и надеждите на хиляди българи с лакомията си. В ада сигурно има специално място за такива.

Ако,зализаният властолюбец Лукарски е СДС-жалко за 90 и другите години. Така му се услади Властта....

Най-големите некадърници и айдуци най-много напинят.

Тези една коалицийка не могат да организират, а как държава ще управляват. Прецедента, поне накрая не прави идиотщини!!!

Като орел,рак и щука.

Позволете Въпрос, Колеги : ..докъм 10тина Хора Знаещи-и-Можещи с Тотален картбланш в Координационната/Възловата Работна Група + Незабавност в сформирането на КритичноНеобходимите други Работни Групи (поне по Право, Фиск/Финанси и Ред/Сигурност) ...и Незабавно - Работа 24/7 в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност !, ама Глобално !!! Бихме ли приели ?

Дърварю, тия десетината от сегашните "Знаещи - Можещи" ли ще са, или ще изписваме от странство? Примерно китайци или южнокорейци? Най-добре да питаме дали случайно не са клонирали Пиночет.

Бих очаквал че Вече ги Имаме отТук, Колега... - Препитването - Си Стои ! ...а След валидирането-Им - ще Е Чест да Видим как Реално впрягаме ЗА Необходимостите-Ни съответните Технологии.

Лукарски ми изглежда като сополив, но много усърден активист на Хитлерюгенд. Общото при всички седесари: изключителни егоисти и нарциси. Слънцето отделно се върти за всеки от тях. Затова се цепят и разцепват, виждат зор, пак се съюзяват с дружни усилия да докопат кокала и после пак се цепят.

Слънцето не се върти, вас кой ви е учил? За Галилео Галилей да сте учил?

Sm3hurk0

То е така, но не си схванал иронията...

Боже що за наглост -нямат и 10депутати ,аимаха вицепримиер и шепа министри,асега ламтят и за собствено прамителство.Г-н призидент поне вие се опомнете срамота е това,народа няма да търпи до безкрайност-няма време..

на маймуни стават, само и само да удължат агонията на това НС, на това мнозинство и да избегнат ревизията на управлението си.

Разбира се ,че ще драпат със зъби и нокти за кокала.Представям си този Лукарски какви ги е сътворил като министърче и сега му треперят шушоните,че всичко ще излезе наяве.

Г-н Президент, очевидно е, че не бива да давате мандата на РБ! Това е неясен политически субект, съставен от противоречащи си лица, без ясна позиция и съмнителна способност да действа като едно цяло. Да дадете мандата на тази формация, означава да играете на ТОТО. А лотария с бъдещето на страната е недопустима.

Тъпи като дървета искат да управляват държавата.Лукарски иска да е министър.Май става като мерака на чичо Денчо.

да кажеш, че нямат телефони и не се виждат да си говорят - да са несъгласувани! Ама те в устата си плюят и акъл нямат - не може да се помогне в това положение!

стига панаири бе,напролет ще броим гласовете,а пролетния вятър пак ще покаже че тиквеното семе вирее най добре,останалото семе отдавна е загнило

Хайде стига с тези циркове не сме длъжни да ви гледаме простотиите!!!

СДС: Решението на РБ да върне мандата не е окончателно Лукарски ти си за психиатрията, защото другият вариант е безработен на улицата.Свърши се , каквото беше , беше.

Както винаги - тия са неориентирани до последно -какво са, какво искат и как го искат! Тия са по-зле и от орел и рак и щука с изрязани глави!

един дол дренки все убавци като овци и никои нема възгледи да ни помогне от това блато да излезем и мислят не за народа а за своя изгода!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То се говори за разпадане на НАТО и ЕС , а Росенчо какви ги дрънка ?!

Групата на Пеевски в РБ начело с Лукарски не искат да здават властта предсрочно. Рано или късно за всяко прасе идва Коледа. Коледа ще дойде и за Дебелян!!

но българите не ядем 40 годишно свинско, ще го дадем на бежанците, хуманно е.

Еййй,тоя мазен боклук не се наяде,заедно с Пръмовица. Само и само да се търкат във властта,на челна стойка ще застанат,за да останат в някакво правителство,защото,видно е,това им беше