След скандала в СДС: Не всички искат Лукарски

СДС винаги е била дясно-консервативна партия, но председателят й Божидар Лукарски сега поставя на дневен ред идеологическата тема.

Обратно в новината

Коментари - След скандала в СДС: Не всички искат Лукарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Лукарски не го харесвам защото се съгласи да стане подлога на мутренския кабинет на Герб в предишния парламент. При този скандал съм на негова страна, защото знам как Румен Христов беше лансиран в политиката от бай Иван от НКВД /а не от КГБ/, когото представиха в разсекретените досиета по телевизията преди 20 години. За Кабаиванов се знае отдавна че агент Виктор го вкара в голямата политика и го подкрепя изцяло. На г-н Лукарски бих дал съвет СДС да разсекрети и обяви всички доносници на ДС и ще си облекчи значително проблемите.

Напълно естествено е за кръжокът СДС фундаметален въпрос е прокарването на истамбулската конференция. Може би е необходимо за пълната им самоиндетификация да внесат и една много лека промяна в цвета на партията и да изберат нежният небесно син цвят, поне на руски език "Голубая партия" ще звучи абсолютно еднозначно

Възраждане на дясното в България - СДС събрали толкова много хора, че даже успели да се сбият помежду си и да се разцепят! Вярно, че в масовката са участвали и охранители, ама карай!

СКОРО В ДОКУМЕНТИТЕ ПО ТВ ЕВРОПА АНТОНЧО ОЩЕ ДОКУМЕНТИ ЩЕ ПОКАЖЕ И ОЩЕ ЗАМАСКИРАНИ И МАСКИРАНИ ЩЕ ЛЪСНАТ КАТО ЯСНА МЕСЕЧИНА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ КАКЪВ Е БИЛ КАКТО В СЕРИАЛИТЕ ШМЕНТИ КАПЕЛИ И В ДЪРВОТО НА ЖИВОТА.

СКОРО В ДОКУМЕНТИТЕ ПО ТВ ЕВРОПА АНТОНЧО ОЩЕ ДОКУМЕНТИ ЩЕ ПОКАЖЕ И ОЩЕ ЗАМАСКИРАНИ И МАСКИРАНИ ЩЕ ЛЪСНАТ КАТО ЯСНА МЕСЕЧИНА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ КАКЪВ Е БИЛ КАКТО В СЕРИАЛИТЕ ШМЕНТИ КАПЕЛИ И В ДЪРВОТО НА ЖИВОТА.

се сбият тези от СДС или кокала е много голям, или са много кандидатите за него!

Лешоядите се бият с хиените над трупа на СДС.

то пък има ли за какво да се бият? дори и мърша няма по този труп

Последен валс, сбогом любима...

Всички лидери на СДС до сега без изключение полагаха сериозни усилия да предават електората си. Лукарски в това отношение достигна нови висоти очевидно имунизиран към всякакви форми на морал. Така че логично СДС се превърна в 3 букви без съдържание. Предателите никой не ги обича и са по-долно племе и от комунистите!

Новият проект на ДС се казва демократична България, която ще е част от миманса на управляващата БКП. Няма за какво да се ядосваме. В тази държава демократичните промени се провалиха и никой друг освен комунистите не управлява държавата. Вчерашният скандал е инспириран от хора на ДС, които по всякакъв начин искаха да предотвратят популярен проект СДС НФСБ. Зад тази мизерия стоят и хората на Цветанов, така че всичко е ясно.

Такава злоба и омраза като при управлението на СДС не е имало при никое правителство от 89-та насам. И ето - сега доказаха за пореден път какъв е идеалът им - властта! Гледах ги как се трепят и се кръстех. И се молех - хайде потрепайте се още, дано изчезнете от хоризонта съвсем!

Последният да загаси лампата...

Смешна и срамна история! Та те са един файтон хора и се сбиха и изпокараха!

Този ли Костов, дето сключи договора с Американските централи с най скъпия ток който трябва да плащ целя народ???

СДС през годините Желю Желев (1989 1990) Филип Димитров (1990 1994) Иван Костов (1994 2001) Екатерина Михайлова (2001 2002) Надежда Михайлова (2002 2005) Петър Стоянов (2005 2007) Пламен Юруков (2007 2008) Мартин Димитров (2008 2012) Емил Кабаиванов (2012 2013) Божидар Лукарски (от 2013 - 2018) R.I.P. Това са председателите на СДС, при кого ли СДС стана бутикова партия или организация ?

Книжният канап изгни и "обединената десница" се разпада. Тъжно и унизително. Време е марионетките на (с)ДС да си ходят в историята.

Това беше такова зрелище,което идва да покаже какво е властта за някой хора. И тези хора ще станат депутати. Боже опази. Дано това е краят и на СДС и на НФСБ.

помия... това е естественото развитие на щатските подлоги

няма ли да кажат нещо...за В.Симионов и НФСБ? Още ли твърдят че са единни?

точно за това никой не ги пита

защо ни занимавате с вече несъществувани партии, които в миналото активно разпродадоха и разграбиха България...

За да да опиша ситуацията в СДС, ще цитирам Радой Ралин: Първите паднаха в кърви, последните станаха първи! Кариеристи и предатели завзеха партията и захранваха ГЕРБ. Първи беше Пешо Коня, последван от неговите марионетки Юруков, Кабаиванов и днескашното недуразумение Лукарски. Сега вече се трепят помежду си. Жалък край на една легенда.....

Е те тоо Лукарски затвори СДС-то и "сложи катинара".

Искали да се продадат,сякаш има наплив от купувачи.

Броя на коментарите е достатъчно показателен.

СДС умря много отдавна благодарение на (С) ДС.

Демек, СДС бе убит от Майка си ДС

Въпросът НЕ е какво иска СДС - Въпросът е дали някой иска СДС ?!

Не всички искат Лукавски, НО ВСИЧКИ НЕ ИСКАТ СДС

Боклуци не желая да коментирам!А тоя Лукарски върна ли парите от командировката до САЩ по време на кабинет Борисов-2???

СДС ли? Кои бяха тия? Помня само някъв черен дето им беше председател..костов ли беше не помня!

Да ти припомня че Костов беше наследника на Жан Виденов, а спомняш ли си годините по негово време, спомняш ли си 1$ = 3 000 лева и заплати от 25$-20$-10$- 5$ и шут, спомняш ли си. Спомняш ли си че в магазините имаше само празни рафтове и магазинерки, спомняш ли си???