СДС изключи Юруков и Радонов + още 8

На заседание на Националния съвет на Съюза на демократичните сили /СДС/ днес бяха изключени бившият лидер на партията Пламен Юруков и бившият главен секретар Пламен Радонов, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - СДС изключи Юруков и Радонов + още 8 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На откриването на щаба на сдс-то в добрич и този Чамурлийски беше там с любовницата си геновева ама май беше обълнал наколко водки абе тоя да не е педофил мамка му

Преди 1989 мислещите бяха неудобни, днес - да мислиш също е опасно! Ами то различието винаги е опасно, ама различните и новото движат прогреса! Старото и догмата са явен прът в колелото на историята.

Като чета писанията на червените малоумници във форума ми става мъчно, защото това е матрияла ни - прав си е ББ... Ами да си вземаме дармите оттук докато е време, че както е тръгнало, току-виж в ОНД сме се озовали..

Сърцето ми се къса като гледам какво става в СДС.За голямо съжаление,това е партията на интригите,кражбите и лъжите.Тази партия,която беше призвана да промени България не успя да се освободи от престъпниците и по всяка вероятност ще отиде в миналото.Не мога да съдя,защото не знам какво става на централно ниво.Но на областно ниво,става въпрос за Добричка област,потвърждавам думите си.СДС напуснаха много почтенни хора,а от много,много години партията е в ръцете на Румен Чамурлийски,разни Кумановци и други подобни елементи.Тези последните са синоним на злото-кражби,мошенич Стоянов не успя да се справи и затова напусна.Жалко.Много жалко.

Що ли не се учудвам? Изплува мумията костоФ и започна отлюспването.

Що ли не се учудвам? Изплува мумията костоФ и започна отлюспването.

Като си толкоз българска чий го дириш в Испания? Или с тато дойде да поприбереш това-онова и айде- в Майорка! Аман от лицемери демагози- номерата ви не минават вече- връщай кравите!! Дано дойде време да се обясняваш на бате Яне като нафурена вдовица, как за 800 дена се краде с 200 от место!

ГЛАСУВАЙТЕ!!! - ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ. ГЛАСУВАЙТЕ!!! - НЕ СЕ ЦУПЕТЕ И НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ТЕЗИ ИНТРИГИ, ХОДЪТ НА ДОГАН Е ТАКЪВ, ЧЕ ПРИ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ ПЕЧЕЛИ, ПРОСТО ПОКАЗА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОПОНЕТТИТЕ МУ. ГЛАСУВАЙТЕ!!! - ДРУГ ПЪТ НЯМА. ГЛАСУВАЙТЕ!!! - НО ОБЯСНЕТЕ НА ВСИЧКИТЕ СИ БЛИЗКИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ. ГЛАСУВАЙТ - С ВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ, БЕЗ ПРАЗНИ ПЛИКОВЕ, ДРАСКАНИЦИ И ПРОЧИЕ.

Браво на Мартин Димитров! Боклуците да се изриват!

Яко им бръкнаха на комуноидите с изхвърлянето на петата им колона от СДС. То не бяха калташки номера, повече от пет месеца. Мобилизираха на всяко ниво ибрикчиите си: Дебелогъзият им председател на Софийски Градски съд, който дълго време се вози на откраднатия от Германия джип, задържа неоправдано дълго време делото за регистрацията в съда. После го даде на едни набедени съдийки, да не казвам точната дума, която заслужават. Ако действително са юристи, които трябва да се гордеят с това, те не биха ставали за резил не само пред българите, но и пред чуждите посланици, които изказаха мнение не в подкрепа на решението. Браво на Мартин и честните седесари от НИС, които толкова дълго време търпяха турските мекерета и още повече за това, че показаха решителност и ги изхвърлиха

Ако Иван Костов е в листите, ще гласувам за ГЕРБ. С Бойко Борисов и Царя напред!

Ако Иван Костов е в листите, ще гласувам за ГЕРБ.

Какъв ли ще е следващия номер в синия цирк?

S TEB SME PICH !!! RAZKARAI GI !!!

Клоуне, при Люлинския пазар има от 1 май чудесен цирк! Я ела се повесели и остави Мартин да разсмива България, щом никой не може да го изрита по задника!

Това, че е по-добър( ако е по- добър) от останалите във властта, в последните години, все още не прави Иван Костов добър държавник. А и това, че е пресметлив и с поддръжка от службите, му позволява да е НЕОТСТЪПЧИВ в политическите игри, което пък го прави да изгежда принципен държавник. Всъщност обаче политическа неотстъпчивост и добра държавност не са синоними.

Това ще ти кажа, нещастнико, мръсна твар е Мадридският Кретен. Такъв беше през 2001, такъв, разбира се, си и остана. Излъга и обърка маса грамотни и неграмотни българи (българи-юнаци, искаме си Царя!?) и им внуши, че има кой да ги оправя (например, автобусните анадолски юнаци), а не да се справят сами, със свои сили, кой колкото може, с трудностите в живота. Подла, гадна, ретроградна личност. Дано има справедливост и тази противна анти-българска твар бъде жестоко наказана.

Какви хубави времена бяха при управлението на Н.В! Гадната Атака развали всичко, спокойният ни живот, осигурен от Н.В. свърши! А Той, несъмнено, щеше да построи всички магистрали в България, щеше с арабските капитали на Неговите влиятелни приятели-крале (Симеон-Хасан!) да ни даде по една чисто нова кола да се веем по асфалта с евтин бензин (или нафта, газ), защото обича от малък нашата Родина и нищо не иска да вземе от нея! Един истински родолюбец, един истински Българин. Свят човек, образован и мил. Н.В. е толкова благ и хрисим, спомням си как почервеняваше и се повдигаше на петички по време на дебатите в Народното събрание, когато от разни смешни партии му се караха. На Него - на най-успешния Министър председател! Той ги громеше с речите си, но продължаваше да червенее, и се питаше, Боже, тези хора не разбират моята изключително много важна за България мисия!

ДО ВСИЧКИ КОИТО само мрънкат не Мръкайте полза няма ......:) Мартин Димитров е готин интелигентен човек .....и ми омръзан от мрънкащи хора ..помня мнооого добре кой КАКВИ ПОЗИЦИИ ЗАЩЕТАВАШЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ТАКА ЧЕ ПРЕДЛАГАМ ДА ГЛАСУВАТЕ АКО ВИ Е ГРЕЖА ЗА БЪДЕЩЕТО ВИ

БОЙКО!

До: Вили (04.05.2009 г. 13:23ч.) Напълно прав/права си. Важно е да излезем всички на изборите. Аз лично съм за Волен.

До: From Germany (04.05.2009 г. 13:16ч.) Аби ти че си фашизиран идиот, вече е ясно на всички. Ама, чадо, не знаех, че си фен на цигането Костов. Ами че то синята идея отдавна е геберясале бе, емигрантче! Дори малоумната ви канцлерка го знае, макар че не и е ясно къде е България!

Кой ли не беше лидер на тази партия? Ама такъв гаф като с Мартин Димитров е сравним само с този на Петър Берон! Има ли го изобщо СДС? Жалко!!

Треперете говна червени! И злобейте докато ви се прокъсат червата! Тепърва ще ви се търси отговорност за геноцида над българския народ.

VUN TUPITE 4ENGETA OT SDS !!! BRAVO MARTINE !!!

абе тия изключили 4 депутата.. ама те колко имаха 6-7? хайде СДС да земе да се разпадне още сега, и без това са без никво бъдеще..

То па голям келепир да членуваш заедно с Мартин Димитров и сие в една организация! Изключили 10 човека и останали в Синята коалиция посинели 3 прасета от свински грип! Жал ми е за онова СДС от Митинга на Орлов мост! За нелегитимния МД не съжалявам! Само ненормални него ще изберат за депутат!

Ами така е.След като преди години унищожиха централния цирк, на хората им стана скучно и трябва нещо ново за душата.То тези недоразумения като Е.Суг.,М.Ди и сие са просто за Оскар!Аз гласувам за ,като можем да ги пратим на гастрол в Сащ-хем ще ги развеселим покрай кризата,хем ще запълним някоя дупка в бюджета!

За продажните БОЛШИВИШКИ ГЪЗОВЕ/ЮРУКОВ,РАДОНО И ПР./,ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ОПИТАТ ДЕБЕЛИЯ И КОРАВ СИН К..Р.След изборите идва ред и на тарторите БСП-ДПС,та да се очовечат.

Българи, имате късмет, че баща ми ви е Цар!

Г-н Радонов, впрочем, е човек на Н.В. Цар Симеон Втори! Н.В. е толкова благ и хрисим, спомням си как почервеняваше и се повдигаше на петички по време на дебатите в Народното събрание, когато от разни смешни партии му се караха. На Него - на най-успешния Министър председател! Той ги громеше с речите си, но продължаваше да червенее, и се питаше, Боже, тези хора не разбират моята изключително много важна за България мисия! Ний заедно с д-р Зенгинова отдавна тръбим СДС в НДСВ! Само така милата ни родина ще превъзмогне болката и щетите нанесени й от Иван Костов! Хора и братя от СДС, Негово Величество Цар Симеон Втори ще ви разбере, прости и приеме в славните редове на НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СИМЕОН ВТОРИ (НДСВ). СДС в НДСВ, това е решението. Ний с д-р Зенгинова от днес почваме да разясняваме на хората от СДС този изключително много важен изход за тях!

Браво на Мартин и на Костов за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ и най-вече ,че размазаха мекеретата на Доган и серГЕЯ,внедрени в сините.Злобата на червенеещите комуноиди е неописуема ,безпомощна и смешна.Каква паплач се е събрала само в един смрадлив хор:комуно-турци,ата ,загиващи в злобата си.Жалки са.

Браво останаха само моите пациенти.След изборите ще си ги приберем да им оправим говора

Партиен грип в България върлува - предизборен, опасен, прехватлив, - човек от него силно се надува и става зъл, досаден, саможив. От БЕ СЕ ПЕ е вирусът натрапчив, наричат го СТАНИШЕВСКИ ПРЕСКОК, но всъщност той пълзи и щом те сграбчи, започва да те души като смок. Убива бавно вярата в душата, изсмуква ти до капчица честта и с фалша лицемерен и с лъжата обрича те на глад и нищета. Отровно действа ВИРУСЪТ СТАНИШЕВ, самият ти не проумяваш как, духовно мъртъв си, а още дишаш. Превърнал те е вирусът в глупак! Стеснява ти до дупка кръгозора! Коварен е ПЪЛЗЯЩИЯТ ПРЕСКОК! Пази се днес от лъскавите хора - носители на вируса жисток! Не стига само гласно да ги псуваш! Нахалниците са като мухи! Срещу Станишев и Доган гласуваш! Да вземеш своя пай! За тях трохи!

Истината боли: няма в БГ по-добър държавник от Из.Костов. Нека който не е съгласен с това да посочи тук във форума име на друг човек. Ако милеете за България гласувайте за Конституцията и за Европейския съюз, а не за Манифест и Коран!

Във Форума има Редактор-Комунист!Не ми пуска коментара!Засрамете се всички,които си позволявате да пишете против Синята коалиция и нейните лидери!Вас Историята ще ви прати при червено-жълтите фесове!

Във Форума има Редактор-Комунист!Не ми пуска коментара!Засрамете се всички,които си позволявате да пишете против Синята коалиция и нейните лидери!Вас Историята ще ви прати при червено-жълтите фесове!

Виждам ,че платените клакьори в нета намаляха.Колкото и да се напиняте червено-анадолски боклуци, ВРЕМЕТО Е НАШЕ !!!

отвореното писмо на Пламен Юруков до Мартин Димитров, което гласи: Мартине, се! Ти си единственият председател на партия, който се бори не за формацията си. Чуй се! Ти си единственият председател на партия, който се срамува от името на собствената си партия. Изслушай най-сетне това, което седесарите говорят и ще разбереш, че ти не говориш като тях, че ти не говориш като председател на тяхната партия. Мартине, спомни си собствените си думи. Спомни си обещанията, които даваше на членовете на СДС. Тези хора искат силен и единен Съюз на демократичните сили време е и ти да го поискаш. Страхът, който сега те води, очевидно пречупва волята ти. Не допускай страхът ти да прекърши и енергията в партията. Погледни в очите на чудовището до теб. Кажи му, че не се страхуваш от него и то ще се спихне, ще изчезне. С изключването на хората, които искат СДС да се представи добре на изборите, прикриваш изключването на СДС от участие в изборите. Даваш ли си сметка какво причиняваш на СДС?! Ако искаш СДС да остане само спомен, трябва да знаеш, че споменът за твоя страх ще те мъчи завинаги. Ти отвори вратите на партията за чужда воля и я направи стопанин в СДС. Не допускай да се превръщаш в говорител на друг председател и на друга партия! Не допускай да си изпълнител на чужда волята и да подменяш мисията и дневния ред на СДС. Остават 3 работни дни до крайния срок за регистрация в ЦИК за Европейските избори. Искам да те попитам: Първо, какъв е съставът на Синята коалиция? Второ, председателят на предизборния щаб смята, че скандалите носят проценти на СДС, но освен произвеждането на скандалите има ли нещо друго в предизборната стратегия на СДС, върху което работите? Трето, някои хора се произнасят от името на ръководството на коалицията, но кога това ръководство е гласувано от Националния съвет на СДС? Мартине, Ти твърдеше, че си седесар. Докажи го сега! Аз няма да ти предлагам да ходиш в ДСБ. Късно е. Опитай да се върнеш в СДС! Свали си маската, Мартине!

Всички плюещи по Синята коалиция да млъкнат! Да онемеят! Те не са компетентни и нямат право да се изказват по темата. Право имат да потърсят сметка за спрените европейски пари заради НАЙ-корумпираната държавичка в ЕС. Да питат чорбаджиите си защо българина е най-беден в ЕС, че и извън него! Когато получат отговор тогава да се изказват на тема България.

Смея я се от сърце на тази борба за кокала в в прословуто СДС :) та нали те си го бяха избрали Юруков, сега им бил предател тогава къде са спали. В целия цирк само виждат обвинения към червените. Все едно съм на мач на Левски и ЦСКА и се плюят сини и червени. Това е трагично и е жалко че има хора които си вярват.

Във Форума има Редактор-Комунист!Не ми пуска коментара!Засрамете се всички,които си позволявате да пишете против Синята коалиция и нейните лидери!Вас Историята ще ви прати при червено-жълтите фесове!

До комунягите във форума: Какво правите вие,бе,насрахте се от страх?Не бойте се,кой каквото си е постлал на това ще си легне.Спокойно,и затворът е за хора.

Тоя Мартин верно ли,че е обратен?Как мой се такива педали да избират...дъйба и педерската партия

Засрамете се всички,които си позволявате да пишете против Синята коалиция и нейните лидери!Вас Историята ще ви прати при червено-жълтите фесове!

Голям смешник е Юруков. Прочетете отвореното му писмо. В него пише, че Димитров е изправен пред чудовище. Вярно е, но кое е чудовището? Май не е Костов, а друго, което диктува поведението на Юруков. Аз съм на 46 години и бях младеж, когато започна промяната. 20 години по-късно да има сомунистическото дс същата роля е необяснимо. Наистина си имаме чудовище като То от Стивън Кинг.

Вероятно знаете какво е съкращението СДС-С (синове) Д (дъщери) С (на социалисти).И това важи с пълна сила и за ДСБ.

Мартин Димитров се самоизключи от СДС и отива с Иван Костов. Юруков остава легитимното СДС. Браво на него. Гласувайте за СДС без ДСБ.

Тя горката синя идея си умря още щом я докопа черният бандюга Костов ,сега вече и с люспене и без люспене самото присъствие на недоправеният Мартинчо и бачо му Иван ,означава дозаковаване на ковчега

Може би е време СДС и ДСБ да си отидат и на тяхно място да дойде нова силна дясна партия. То май така ще стане - СДС и ДСБ няма да влязат в парламента (без значение дали заедно или по отделно), бъдещите управляващи ще вкарат държавата в още по-голяма мизерия, още по-голяма руска зависимост и още по-голяма изолация от Запада. Ще стане като през 1997 година. Тогава комунистите е създадат нова дясна голяма и силна партия, подобно на СДС, която да вземе властта и да поеме на запад, за да премахне изолираността ни от Запада и да покачи малко доверието в държавата ни, а след това пак ще измислят някакви фигури като царя и Бойко Борисов, който, между другото, си го готвят за премиер още от мандата на НДСВ. С други думи, спукана ни е работата. В Българие бъдеще няма. Всеки умен и трудолюбив човек (без да е обвързан с мафията) си събира багажа и се маха от Абсурдистан.