Сдружение прави "контра" на "София прайд"

РОД интернешънъл организира шествие в защита на традиционното християнско семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобата кьм обратните ,циганите и турците няма да вдигне рейтинга на псевдо патриотите !

Румбата ще уважи ли прайда

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Интересно ако се постави условие, че за участие в контра парада трябва да имаш 3 или повече деца, колко защитници на традиционното семейство ще се съберат?

Значи педали може, а парад за Гергьовден не може?! Да не говорим за Луковмарш!

Анти хора, а се обявяват за християни. Водени от омраза.

"Ние казваме: "Не на прайда" и "Да на традиционното християнско семейство"! ........всички нормално мислещи родители и всички български граждани, които изповядват традиционните християнски ценности ............... ЗА КАКВИ ЦЕННОСТИ ГОВОРИТЕ... КЪДЕ ГИ ИМА.. Я ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ.. ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ СИ НАЛАГАТЕ МНЕНИЕТО..... КОИ СТЕ ВИЕ ....

До тази година имаше гей парад. Нека са гейове, нека се таковат с когото искат, само да не парадират с това. А сега какво стана? Нормалните също изпе...стяха, защото имат намерение да парадират. В същия ден.

Дори по-зле, защото и парадът им ще е анти, т.е. обратен.

Не беше лошо да се уточни точното место на събирането на противниците на прайда около ЕДК и приблизителния час! Разбра се, че прайда тръгва в 14ч. Добре ще е да има по добра организация за хората от антипрайда, за да можем всички да се събереме и да реагираме адекватно !

Неща ставащи по света Шест месеца затвор за баща противопоставил се срещу блъскането на хормони на дъщеря си за да си смени пола. Също така наказанието е защото е наричал дъшеря си Дъще Ндаааа, между другото той се казва Robert Hoogland

И за да уточня Училището е започнало процеса за смяна на пола

Едно е да си толерантен към различните...а съвсем друго да позволиш да се учат децата и да се разпространява идеология че е напълно нормално да имаш двама бащи или две майки. Еднополовите бракове не могат да възпроизведат поколение така че не могат да се сложат наравно с ествествения процес на възпроизвеждане на човека.

Виж, аз съм в еднополова връзка и пак не виждам причина за прайдовете или за събирането за гледане на филми - всяка крайност предизвиква отсрещната крайна реакция. Аз не се събирам в такива компании и имам едва 2 или 3 хомосексуални приятели (с които не съм имал никога нищо общо и които познавам по съвсем други причини) и ужасно много ме дразни, че всички сме сложени под общ знаменател. Не, не искам да спя с всеки мъж на тая земя, така както един хетеросексуален мъж не иска да спи с всяка жена, не желая да бъдат разрешени еднополовите бракове, защото бракът е точно дефиниран и да, нямам против да се позволи регистрираното партньорство, което да не се нарича брак или семейство.

Християнските семейства имат всички възможни привилегии, какво повече от това? Имам брак, включително църковен, но не ми пречат хората, които имат различни предпочитания и не виждам защо да нямат същите права. С нищо не съм по-добър или по-лош от тях.

А ти излизаш ли на показни шествия и да парадираш, че си нормален и се числиш към нормалните Християнски семейства? Хората не са против това, че някои индивиди имат обратни наклонности! Те са факт от векове, но е неприятно и отвратително противно да парадираш със същността си, каквато и да е тя! Аз съм против Гей прайдовете и ги осъждам!

Не, защото няма с/у какво. Имам право на всичко, което искам. Ако обаче нямах право да сключа брак или осиновя дете, ще изляза да протестирам, разбира се.

аз пък съм един чичко дето и харесал синчето ти..толерантността ти ще е до там

Аз имам 2 надуваеми кукли, тримата правим семейство. Мога ли аз да се включа?

Не, защото двете ти кукли отдавна са ти били шута...

Поредните примитивни хомофоби, които искат да демонстрират омразата си!

Яйца трябват за прайда. Яйца в изобилие, преседели на слънце. От далече става, нали полицаите си ги пазят.

С въздушна пушка е по-яко.

при вас ! Къде точно. Имам съпруга,деца...

пише си: 12 часа, пред НДК

ако се уточни, не пречи и ние разбираме толка, Умнико