Горанов също не иска да разваля сделки

Ако се възложи на финансовия министър да разваля сделки от търговския оборот с неясна подсъдност и предмет, подобен текст ще бъде неработещ.

Обратно в новината

Коментари - Горанов също не иска да разваля сделки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще могат ли да се развалят сделки, сключени последните 25 години! А сделките, извършени по времето на социализма, които са против националния интерес, кой ще ги разваля!

Възложете на Пеевски тази тежка задача. Той ще разваля сделки наред, и не само в България. Цялото земно кълбо ще прилапа! Сделки само на Марс ще се извършват!

Абе тия лумпени много бъркат какво се случва. Акциите на Цветан Василен са частно притежавани книжа. Те могат да бъдат джиросани на когото Василен си поиска не за 1 евро, а дори и за 0 евро. Правителството няма никакво отношение по частни сделки. Никога. Никъде. Освен в Северна Корея. Тия в парламента, се бъркат с приватизациите от Костово време и си мислят, че някой ги лъже със сделки за 1 евро.

Пълни палячовци, сравняват тези продажби с приватизацията на Кремиковци, на БГА Балкан, а Василев де факто продава дълга си, в размер до 900 мил. евро, срещу акциите му в тези фирми!

Поредното предложение което първо беше огласено като върхът на сладоледа, па после почнаха да му мислят доводите защо и на нас трябва да ни харесва, особено след като всеки на когото предложат извънредните пълномощия да разваля сделки веднага си измисля контрадоводи за това колко неподходяща е кандидатурата му за тая работа.

Този плачеше пред Бойко,че неговите приятели или състуденти станали милионери. Уредиха го като министър. Сигурно вече е и милиардер. Време е да си ходи.

Страх лозе пази. Едно е да вземаш кредит на гърба на народа, дзруго е да поемеш някаква отговорност.

И аз мисля,че се страхуват с главния прокурор.

Борисов страхува ли ви? А?! Страхува ли ви ми каже?

Като ги гледаме какви са специалисти, най-много да развалят точно това, което не трябва...

Какви 206млнлв; тази цифра на какво основание е? Къде са останалите до милиардите, които плати и ще плати държавата? Кой изкара тази цифра-206милиона и кой открадна осталата до милиардите. Та най-елементарното решение при тези 206мл е да се поеме от бюджета и да се търсят биновните за тази липса. Да докладват БНБ, ДАНС, Финансовата комисия, МВР и... как са ги проспали, кои са крали, присвоили и и присвояват след затварянето на банката. Ако не могат, всички тогава са хрантутници и вън от държавните учреждения и банките и на подсъдимата скамейка. Да се сложи край на тази колективна безотговорност, за да стъпят кадърни и почтени служители за народа. Вън пасмината крадци и мафиопти от управлението на държавата.

Ами така е, г-н Горанов, трудничко е, да не се настъпи някой батко. То не е като да вземеш заем 16 млрд и да обещаваш, че няма да ги харчиш, а Ганьовците да ги плащат и след сто години. Или да приказваш простотии пред хубавички журналистки и да гледаш да прилапаш пенсионните фондове.

Човекът-институция, с власт да разваля сделки на територия като България, ще стане много бързо или много БОГАТ, или МЪРТЪВ.

Е, че ние ли трябва да го измислим това? Че нима не са го измислили в Германия, САЩ и къде ли не? Първо някой трябва да ги следи тези сделки за особено големи суми и да ги хване като има нарушение! А трябва да ги следятн доста държавни органи (БНБ, банки, КЗК, МФ, Ком. за конфликт на интереси) и при съмнение за нередност (подадена от тях) да се намеси ДАНС с наблюдавщ прокурор! Така си мисля аз! Страшното е че тук даже не смеят да наблюдават сделките. камо ли да ги развалят Ама така продават и нас като евтина работна ръка и овци за стригане!

Да се допулня Пропуснах НАП! Абе няма начин да не са го измислили в белите страни - така ли са съгласни да се изнася (кво ли не) без дори и данъци да са платени! Те затова са богати държави и работещи, щото си събират данъците.

Те следиха и КТБ. Всяко преместване сума пари над 30хил или равностойност. Резултат?

ще ги развлям бе, дайте ми ги на мен тия сделки, ще напълня и хазната и затвора. Само няколко АК ми трябват.

Това е когато нямаш умствен багаж- предлагаш мъртвородени законопроекти!

РАЗВАЛЯНЕТО НА СДЕЛКИ СЪЩО МОЖЕ ДА Е ДАЛАВЕРКА! Я ПОМИСЛИ ПОВЕЧЕ!

да не намъти водите на тия над него

Прекалено голяма далаверка. може много лесно да ти струва животеца.

Юристи, икономисти,пулбични администратори,преводачи от английски и т.н. легенди управляват Майчица България вече 25 години!Вследствие на което:1.Падат асансьори като зрели круши2.Дъждове давят хора, животни и реколта3.Снегове събарят планините4.Банки ограбват населението5.Убийци извършили не едно убийства се разхождат на свобода6.Психично болни вземат ежедневно страха на непсихично болните7.Инженери с по няколко изобретения, търсят хлебец по кофите с боклук.Това е България в 21 век!

само не разбрах КОЙ плаща ? пак ли маймунарника

ДАЙТЕ НА МЕН, АЗ ИСКАМ ДА ИМ РАЗВАЛЯМ СДЕЛКИТЕ. Предполагам, че има и други желаещи у форума, за тая позиция в МС

Ми, ми, ми ... Може ли такава излагация???? КОЙ му е пробутал тази глупост, за да го злепостави? Той нали си е глупак, реши да блесне! И тези около него са пишман юристи! Там няма един действащ адвокат ... всичко е отдавна скъсало с правото, отдавайки се на слугинаж в политиката. Сега, само и само да е на неговото, ще се чуди на кой да прехвърли горещия картоф! Няма да има доблестта да каже КОЙ му даде тази тъпа идея, кой му каза, че може да спира търговски сделки ... а дали ще се откажат?!

Започнаха да си прехвърлят тази глупост, като горещ картоф!

Ми, ми, ми какво се случва ... хващате Ц.Василев за долуподписания. Това се случва.

Господа, делегирайте това право на г-н Пеевски. Той ще иска, и не само това. Той и вашите ще развали, за хляб и сол няма да пипа, но за луканка и черен хляб 100%.