Сделка за Брекзит може да има до 48 часа

Днес в Лондон ще се състои важно правителствено заседание по преговорите с Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е лош покерджия.

Швейцария и на ум не и идва да влиза в яловия евросъюз, Англия направи и невъзможното за да се отърве от членството си ... ние какъв готърсим там?

Тия приказки за крайна сделка за Брекзита се чуват от началото на годината и накрая все свършват с думите: няма как да стане така както Мей го мисли.Ама ще видим дали сега наистина ще привърши сделката или ще продължи да се влачи до последно!

Идея си нямаш какво говориш нали? Швейцария си плаща таксата на ЕС и гък не казва. Също така се съобразява с почти цялото законодателсво на ЕС. Включително можеш да отидеш да работиш там. Все неща, които англичаните не искат... Не си Шаро, нещо друго си.

Преди ден два пак за сделка до 24 часа пишеше, сега пак нови 24-48 часа се дават. Дето се казва :"Ей сегичка, само ми го подайте да свърша и идвам!" Ама нещо сделката я няма, пък и да я има ще е нещо като напънала се планината и ... родила мишка!" После ще обявяват гръмко сделката по провала на един необходим съюз на големи капитали и свободен пазар. Ние , българите много пострадахме и развитието ни като нация изостана заради двете световни войни, които никак не ни бяха по сърце и сега всяко изназадване, на който и да е наш противник от коя да е световна война ни ползва по всякакъв начин. От развода англичаните губят, защото се самоизолират. И то се самоизолира работническата класа, която има нужа от по- добро заплащане и свободния европейски пазар на труда. Губят! Ами много гот! На тяхно място ще идат няколко българина в повече, защото имаме нужда от допир до колкото се може повече нови технологии във всяка сфера на науката. За 100 години нацията ще навакса всяко изоставане и ще започне да създава. Тогава и ще се съвземе от тежкото си минало. Ако сметнем 570 и 45 години комунистически гнет при около 90 свободна икономика значи за още 100 ще имаме свеж дъх и хора с мечти, стига някой злосторник да не ни вкара отново в някоя ненужна война. Въпросът е враговете ни да изназадват, а ние да прибавяме капитал неусетно и да го опазваме за образование и производства.

Ай стига с тоя сериал ''Дързост и Красота'' бе . Кат се наговорят съобщете. Кат нямате новини, пишете га боко е акал или нещо такова.....

Шаро, да не ви правят Тест за глупаци като ви наемат за тролове бе!

Браво - и сега чупката от ЕС ! Да заповяда независима Шотландия !

тия плужеци за 48 часа не могат само да си вдигнат панталоните , зделка за брекзит , зет зет зит !

АНГЛИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ОТ ЕС , ...ЗАЩОТО ДО СЕГА РАБОТЕШЕ И СЕГА РАБОТИ ПРОТИВ ЕС ... Заедно със САЩ , Англия провалиха търговски сделки на ЕС , за милиарди , за да бъде срината ЕС и да няма по-силни от тях !

САЩ , свалете ръцете си от Европа !

И дядо ми така винаги познаваше.Казваше "До 48 часа сделка или ще има или няма" и винаги познаваше.

А след като е толкова хубав този евросъюз защо не ще да бъде пълноправен член тази Швейцария бре?

Зададох въпрос, ако можеш отговори.Ако не можеш - мълчи си.

В първия момент като погледнах снимката към статията, ми се стори, че гледам кадър от Джурасик Парк, птеродактил излиза от клетката си ...

За пореден път журналята правят погрешни внишения със заглавие изсмукано от контекста. "Все пак е възможно" е точно обратното на внушението което се прави със заглавието. Дет се вика, стават и чудеса и е напълно възможно до 24 часа да кацнат и извън земни пред НДК-то на кутлурата, ама надали ще стане.

По конституция Швейцария поддържа вечен неутралитет! Затова няма право да участва в никакви пактове и съюзи! Доволен ли си! Ходи сега да докладваш на Кутев!

Мнооого лошо конституция имат тези швейцарци!Явно са малоумни ... и не им стига акъла да си променят конституцията, а?