Москва не коментира думите на Тръмп за ядрените оръжия

Москва не бърза да коментира предложението на Доналд Тръмп за съкращения на ядрения потенциал, обвързани с вдигане на санкциите против Русия.

Обратно в новината

Коментари - Москва не коментира думите на Тръмп за ядрените оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Москва не коментира думите на Тръмп за ядрените оръжия" Москва не коментира думите на Тръмп, и няма нужда да ги коментира, защото първоизточникът им е в Москва така или иначе...

Това е много хубаво, хора! Нима сте по-малко умни от хората през 80те години? Нима искате планетата да гръмне? Мисля, че сега има достатъчно грамотни хора. за да го направят умно и пропорционално. Ако не, ще го направят следващите.

СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ,Е ВРЕДНО ЗА БАЛАНСА И МИРА В СВЕТА!!!ДОРИ И ДА СЕ ДОПУСНЕ ТАКЪВ ВАРИАНТ,ТО В ПРЕГОВОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛОЖИ ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ЧУЖДИ ВОЙСКИ ОТ ТЕРИТОРИИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ!!!ДА СЕ НАМАЛИ ДРАСТИЧНО КОНВЕНЦИОНАЛНОТО ОРЪЖИЕ В ЕВРОПА!!!ЯДРЕНОТО РАЗОРЪЖАВАНЕ ДА ОБХВАНЕ ВСИЧКИ ЯДРЕНИ ДЪРЖАВИ!!!ТОЕСТ ДА СЕ ПРИВЕДЕ СВЕТОВЕН РЕД!!!ЗА АНГЛОЕЗИЧНИЯ СВЯТ И ЦИОНИСТКАТА ДЪРЖАВА СЪМ МЕКО КАЗАНО СКЕПТИЧЕН,ЧЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ НА ТОЗИ ВАРИАНТ!!!

...а окупационите руски войски от Украйна,Крим,Грузия......КОГА?

Съкращаването на ядреното оръжие в света е повече от полезно и хубаво! Просто трябва да се направи умно. Сега има точно подходящите хора за това.

Този на снимката има поглед на момче което снощи е пило Бояришник..ха.ха

Песко е хубавец. Стои добре. Направо си е марка и легенда в Кремъл (погледнато отстрани). :)

Песков - исках да напиша.

Кой иска съкращения на въоръженията - този, дето подръжката и подмяната са му по джоба или този, дето няма с какво да отговори на противниковата модернизащия. Близо 200 трилиона вътрешен дефицит + външна задлъжнялост не се шега, ей! Балона все някога ще гръмне. Тръмп просто не иска да е при неговото управление.

Ммм, не е точно така. Тръмп иска да задмине Рейгън като популярност. А най-големият успех на Рейгън беше съкращаването на ядрените оръжия. Затова и Тръмп започва от това. Явно само непрофесионални политици имат куража да направят тази чудесна крачка. Но е вярно, че всички това трябва да се направи много умно, обмислено и без измами.

Ядрено разоръжаване..... ха ха ха...смешници. Путин да не е горби или пиянката елцин да се хваща на смешни евтини обещания. Апропо, единсвено ядрените оръжия гарантират паритет и мир, колкото и алогично да звучи....

Русия се задъхва именно от тия санкции и затова постоянно разправя че не били важни. Санкциите са единствената сила, която все още сдържа злобното джудже от завоевателните му амбиции.

да обясниш как точно санкциите сдържат Русия.Щото като наложиха санкции /декларации/-точно тогава Русия започна офанзива и завзе значителни геопополитически пространства и влияния за сметка на сащисаните САЩ които се свиха в ъгъла поставени в партер и започнаха да "налагат санкции" от медиите които предизвикваха смях и още по голям натиск на Русия над американски интереси.Стигна се до ликвидирането на цялата опозиция обучана и финансирана от САЩ в бл.изток стигна се до ликвидиране на бази на ЦРУ с американци в Близкият изток и за капак Русия определи изборите в САЩ и после назначи и нов държавен секретар.Егати санкциите егати влиаянието им.

На 14 април 2010 СТАРТ 2 е окончателно ратифициран от Руската Дума, но с условието да се установи САЩ в ПРО/ ABM-Договора. Малко по-късно, обаче, САЩ прекратява ПРО/ ABM-Договора, като по този начин СТАРТ 2 не влиза в сила. Решението на администрацията на Джордж Буш-младши да се оттегли от договора слага окончателен край на СТАРТ III. САЩ разполагат ПРО в Европа (Полша , Румъния) и така нарушават стратегическия ядрен баланс... И после Путин виновен!

Нищо друго не нарушават САЩ, освен собствената си безопастност. За това Тръмпи ще ходи в Москва, да оправя работата

Ако Русия разположи ракети в Куба , дали САЩ се стоят безучастно и ще се радват? Май това го пробвахме през 1961 г. Сега САЩ пазполага ракети в Полша и Прибалтика... и "Путин бил саботирал преговорите за разоръжаване!"

А с контра-санкциите ко праим? Благодарение на тях Русия рязко увеличи производството на селскостопански стоки. Поръчките към предприятията за селскостопанска техника за 2015 и 2016 са се увеличили 70%. Това са милиарди инвестиции от страна на руските производители и държавата ще трябва да ги защити.

Руските СМИ изобщо не са на същото мнение. Даже и прокремълски ориентираните.

точно рески СМИ.Щото мин.седмица бизнеса в Русия пак предупреди Медведев на един икон. форум да не се отива на отмяна на конрасанкции щото било доста доходно за руският бизнес -от вносител стана износител на хранителни продуктии аграрни стоки.За военна продукция и такава с двойно употреба да не говорим-оборото е над 110 млрд.долара за2016г.Потвърдено от анализ на Аг.Булмбърг.

Барак се уплаши и прибра всички хамерикански самолетоносачи в пристанища на САЩ. Изпрати някаква си бригадка в Полша

И Рашка насочи най-всичкия си самолеторушител към родния бряг.

Путин пусна стратегическият влак с ракетите в Сибир и хамериканците клекнаха.

хахахахаха

Че те и преди си имаха камиони, ква е разликата, кухчо?

разликата е в обхвата

Ти различаваш ли влак от камион ???

Видя се САЩ как спазиха договора за унищожаване на плутоний. Излъгаха най-нагло. Та руснаците този път трябва добре да си помислят преди да се вържат на поредната американска лъжа.

Е ти па... Ми не могат хората, бе! Просто е - САЩ нямат технология за утилизиране на оръжеен плутоний и са неспособни да създадат такава. Не може да се иска от някого нещо свръх възможностите му. Руснаците си направиха ядрени централи, които използват плутоний, САЩ не могат. Това е.

Тръмп повтаря точно думите, които говори Путин от няколко години.

Путин от няколко години иска съкращаване на руските ядрени оръжия ли? Бах маа му

Ама до края на 2015 година трябваше да бъде повсеместно на въоръжение ПЪРВАТА ИЗЦЯЛО РУСКА балистична ракета - "Сармат". Не би. Още не е. Та и на него ще му е по-изгодно ако вземат да ги махнат всичките ракети, вместо да се мъчат да извадят теле от под вола.

Толкова не им пука за санкциите, че почти всеки ден руските СМИ вадят гръмки заглавия, как виждате ли, ей сега започват да отпадат санкциите. Дръжте се ребята, дръжте се товарищи! Медведев се принуди онзи ден отново да каже "Денги Нет", макар и да го изкара в шеговит тон този път.

какво има да коментира Кремъл? Сега Тръмп говори това, което Москва говори от години: - НАТО е отживелица (след като няма Варш.договор) - Ирак беше грешка (дори престъпление)... - Меркел направи грешка с мигрантите... и т.н.

Венсеремос !

Че какво да кажат руснаците. Толкова санкциите не са на дневен ред, че непрекъснато натискат тук там да ги отменят. Даже в Бюджета им за 2017 г. 25% от разходите са строгозасекретени. БВП безпорно им расте. от 76 трилиона рубли на 83 трилиона рубли прогноза, основаваща се на надеждата петрола да расте. В долари това е 1,39 трилиона. Около 5,3% е военния бюджет, докато на САЩ е 3,1%, като основно е за поддръжка на бази. Очевидно Путлерастията се готви да запали много войни по света. Ето в Черна Гора са подготвяли преврат агенти на КГБ. Сърбия подкокоросана от Империята на Злото заплашва Косово с военно нападение. Изроди.

Защото истината, правото и силата на справедливостта са на нейна страна

Русия не винаги побеждава и това е документирано на 3 март 1918 г.

е победила фондовата си борса...

по-голяма глупост не бях чел

пак си сбъркал сметките- от ракията ще да е .БВП на Русия за 2016 е с уелава динамика и е в размер на 2,2 трлн. долара след спад от 3,5 % през 2015г. данни на СБ и МФВ/.Освен това бюджета на Русия за 2017г. е изчислен на средна цена на барел петрол 40 долара ,сега е 55 долара .

Е аз цитирам руския бюджет. Или твърдиш, че товарищ Путлер лъже? И този за 2016 беше изчислен при 50 долара, та се наложиха няколко актуализации. Сегашния е изчислен при 70. Та, тъпчо, самите руснаци твърдят, че БВП име 83 трилиона рубли. Можеш да смяташ по курса на рублата в долари.

Не знам, но май тези санкции повлияха добре на руската икономика. Накараха ги да започнат да произвеждат и собствени стоки - хранителни и за бита. Е, може би не чак толкова успешни, но при продължени санкции постепенно ще ги подобряват

Така е! Сега са на фаза надежди, докато изостават вече с години. Когато надеждата рухне, рухва и Империята на Злото.

Когато на хамериканците им припари под задниците, тръгват на преговори с Русия. Така бе със създаването на водородната бомба, така беше и с Карибската криза ... и много други пъти. Сега на американците не само им пари отзад, но и гащите им горят. Единствено прегоеори с Русия ги спасяват, които шоубизнесменът Тръмп иска да изтъргува с печалба.

Тоя Тръмп така ще ви трампира Сверхдержавата, че пак ще молите за гуманитарни пилета и пшеница, както в 1991-ва гладна руска година

Виждам, че има нова опорна точка от Позитано, за съжаление отново липсват аргументи. САЩ са победителите в Карибската криза, и ако не бяха подходили размуно и цивилизовано, а се бяха подвели по акъла на средновековните мракобесци, щеше да има ядрена война. Водородната бомба... с нея само се плашат гаргите вече, ама няма кой да чете.

И как разбра, че САЩ са победителите от Карибската криза? СССР върна от Куба 10 ракети, САЩ изтеглиха от Турция 100. Победи разумът. Ама от къде толкова акъл?

Навремето, Рейган излага Горбачов с преговорите за сакръщаване на ядрените оръжия.

И още нещо, неприятно за България, че президентът ни е Русофил, това ще нипостави на страната на губещите, защото Радев несъмнно, ще избере позиция в заита на руските интереси, загърбвайки България и всичко направено от Плевнелиев, за издигане на международния статут и имидж на малката ни родина, ще бъде затрито с лека ръка от този комунист, който ще седне на Дондуков 2, дано не съм лош пророк, но ако Радев остане президент повече от два месеца ни чака международна изолоцаия, както беше по времето на Станишев, с когото искаха да се срещат само северно корейци.

Търговията на фондовия пазар в Москва беше замразена. От пресцентъра на не се казва какви са причините, а само, че от 14:34 часа московско време фондовата борса няма да работи. Съобщава се още, че допълнително ще бъде изпратено съобщение, кога ще бъде размразен фондовият пазар. За последно пазарът на акции в Москва бе блокиран през ноември миналата година заради катастрофа на пазара за цветни метали.

...но ако Радев остане президент повече от два месеца.... С Мейдан ли плашиш бе клатику-рчо?! Мий си кене-фите във фащ и не се обаждай!!!

На Вас комунистите, само кръв и революции са ви в главата, има си демократични начини това комунистическо отроче, да бъде свалено от власт, а всички знаем, че майдан-а беше предизвикан от руснаците, защото икономически не издържаха да помагат н аУкрайна и нямаше да могат да си спазят обещанията.

какъв българин е... или е русоухилен троянски конь.

Когато пич Ваншингтон говори, девка Москва мълчи срамежливо!

хубаво, ама досега само обратното се случва.Чакдотам че вашингтонските назначени служители спят на походни легла пред Кремъл цяла година.

Напъно подкрепям точния Ви коментар, За съжаление промитите мозъци в тази страна не виждат по-далеч от Москва, а Берлин и Брюксел за тях са нещо недостъпно като Рая...

ха-ха.. вий на това липса на коментар ли му викате? Хората в прав текст са си казали какво им е на душата.

аре де от кога чакам атомни бомби да се разлетят в небето.... само една бомба и цялото статукво на тия 8 мега милионери ще се изпари....

и като се събуди беше ли си изпил хапчетата.

Тръмп ясно показва, че надеждите на хобита спират. Ако Обама се страхуваше, То Тръмп, смело показа, че руската мечка е стара и без зъби, само с едно интервю постави в шах руската дипломация, сварвайки ги по бели гащи. Естествено че русия ще клекне, както го правила, да ще се пожи малко и после ще каже - в името на мира - съкращаваме.

не знач кво ще съкращава Русия- вероятно нищо.Обаче САЩ имат да съкращават десетки трилиони разходи щото няма пари.А за ядрените орйжия на САЩ оръжия -техните наистина са опасни за самите тях щото са технологично на ниво от 1990 г.Нямат технологии за поддъжна нямат и за утилизиране.Трябва им помощ.А това кво казал Тръмп -квото и да каже решенията ги взема ментора му който го сложи на този пост-В.В.Путин.

по-голяма глупост не бях чел от миналата година.

ОТ МИКРОФОНА ;) А ВИЕ ПОМИСЛЕТЕ ВСЕ ПАК.

са маскари пожелавам му на Тръмп здраве, и дано изкара целия си мандат. Нещо много гафове направи още преди да е сложил короната.

Както е казал генерал Уелингтън наблюдавйки как Наполеон заема блатистото поле пред Ватерлоо и шумните коментари на генералите му по този повод, "Тихо не пречете на врага да греши". Шегувам се. констатацията е абсолютно вярна и може само да допринесе за подобряване на логистиката в НАТО.

След отбрана идва контраатака.Така е поне във футбола.

Проблемът с ограничаването на ядрените потенциали е, че САЩ нямат технологични възможности да утилизират ядрените си оръжия. И понеже нямат и технологичните възможности и да ги поддържат, в скоро време се очакват големи проблеми по тази линия в САЩ, освен ако Русия, Япония, Китай или други технологично по-напреднали от САЩ страни не решат да им помогнат.

сиренето е с пари...

Така е, обаче неспособността на САЩ да се грижи за собствените си оръжия може да се превърне в заплаха за всички страни - поради опасност от аварии, терористични актове, кражби и квото те сами си го предвиждаха в научния център в Холивуд. Затова може и да се наложи да им се помага.

До сега нещата стават така както ги е планирал чичко Путин!

Едва ли чичкото сам планира всичко. Въпрос на екип от специалисти, а, като гледам и резултатите, май и гадатели има...

"Русия не е била инициатор на тези санкции и не възнамерява да поставя този въпрос в контактите си с други държави", каза говорителят на Кремъл.... "Русия не държи чак толкова да се отменят санкциите, че да е готова "да пожертва нещо, особено в областта на сигурността".... За пореден път съм впечатлен от това, че руската дипломация няма аналог в света - всичко е премерено, включително и в изказа, няма прибързани решения. Всичко е продиктувано от националния им интерес.

зад силната дипломация стои силна икономика и/или силна армия. за такива като нас, разумното изказване и неутралитет по някой теми, щяха да са полезни.

С подобни икономика и армия, за нас тоталното мълчание по повечето теми би трябвало да е задължително.

Донякъде сте прав, но ДОНЯКЪДЕ... Германия е икономически КОЛОС и в същото време....ГЕОПОЛИТИЧЕСКО джудже.

Абе нали военна доктрина беше отбранителна ? За какво им са нападателни ядрени ракети ?

ядреното оръжие си е чисто отбранително. Не можеш след него да атакуваш...

За КО се хабиха рашистките хакери да помагат на републиканския президент! Това си беше чист мазохизъм! Всички знаем, че точно републиканците сринаха СеСеРеНаСеРе! МУХАХАХАХАХАХА

...защо ли си така унакално тъп, коУега?!

и кои всички бе освен Горбачов и 10-15 души от КГБ ,а ония отвъд гетота начело с напикаващият вече с алцхаймер Рейгън нищо и не разбраха.Тях само ги увидомиха

Достоен отговор!

да разбираме от писанията на варненската уруспия и на украинската клакьорка, че опорната точка 'Тръмп е агент на Путин' вече не важи?

Пусти Бояришьник бе! Оръжие за масово унищожение! МУХАХАХАХАХА

Санкции ЕСТ! А рашисти! Вижте го опуления руски и-от на снимката! тръмпи така им го на-та изодзадзе, че чак очите им ще изкочат на алкашите! ХАХАХАХАХА

пуста якорудска ракия

Като гледам опулената физионаомия на Тръмп, и на него ще да са му набутали нещо изодзаде. А като гледам как си прави устата на фуниика, само предполагам къде го иска

г-н песков е супер готин пич и има супер готина и умна дъщеря. а ти си маиор - голтак!

Русия не трява да изоставя китай. Трябва да балансира между Китай и САЩ,и в никакъв случай да не влиза в тесен съюз с нито една от двете държави. Не трябва да се съкращават ядрените глави на Русия защото само те спират лудите американски и западни политици.

Китай вече и е вдигнал мерника!

...ако имаше акъл в главата, нямаше да говориш такива кардинални глупости, а щеше да знаеш, че САЩ започват да се дървят на Китай и т'ва ще им е последната грешка... Следва да знаеш също, че Китай и Русия са гръбнакът на Евразийския съюз, който продължава да се разраства, както и че Русия и Китай взаимно си пазят гърбовете, особено по отношение на САЩ...

Не би трябвало да се коментира нищо преди Тръмп да е встъпил официално в длъжност. Сега той си играе риалитито, нали масите искат зрелища.

Скоро Тръмп от любимият на Путин и цяла Русия Президент ще стане гадния перчем. Защото тръмпирането на Русия е скоро

преди нашто тръмпиране е вашто,и то вече е започнало,затова недей да виеш,а иди и си запази кофа,че глада е по силен от тебе,а ние сме свикнали на глад по ваште излияния

Иван Петров

до вчера Бегееца, плюеше по Тръмп, днеска вече го хвали... скоро и Путин ще превъзнася...

май от цялата тая тупурдия натото ще папне дръвцето,а рашките и пиндосите пак ще си разпределят сферите на влияние из заспалата европа,да живее дивотията на днешните ни евро политици,и сини,и зелени,и червени,и кафявии секакъв продажен цвет

Обща граница между Русия и САЩ по Урал!?

и колата по 50 копейки в ню йорк

И се събуждаш от виковете на майка ти "Стига си лъал бастуна и идвай да ядеме"

В никакъв случай! Русия в никакъв случай не трябва да стъпва на тази спирала за съкращение на ядрения си потенциал, защото това е единствената спирачка пред нато и без нея ще се повторят събитията от Втората световна! По-добре ще е да насочат вниманието си към изграждането на проекта Евразия и Пътя на коприната, където така или иначе ще се стигне отново до конфронтация със САЩ защото тяхната основна мишена ще бъде Китай. Ако руснаците оставят Китай да бъде демократизиран и балканизиран, то със сигурност те ще са следващата жертва и този път няма да има никой до тях! Ако перефразираме Мартин Нимьолер: Когато либералите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори.

Да се увеличи производството на лосиончик,за вана!...

И да има до вас безплатна доставка