Оправдаха ексминистър за сделка с брата на Милен Велчев

Софийският градски съд оправда бившия министър на образованието в кабинета на Симеон Сакскобургготски Владимир Атанасов, който бе обвинен за злоупотреба със служебно положение. Присъдата бе публикувана на сайта на съда.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха ексминистър за сделка с брата на Милен Велчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какво учат юристите в 2 курс,но едно дете ще разбере ,че това е нагла измама.Юристите се подиграват с обществото.

Тия Велчеви са на всякъде те са едни от големите бандити на България.

Ние сме наясно, че крадливия дядо и неговите бандити юпита са на дъното на всички повече от съмнителни сделки по време на управлението на тяхното правителство. Кражбите са квалифицирани грабителства осъществени от разбойници при пробойни в законодателство, надзор по изповядването на съответни сделки и откровено присвояване.

предлагам -всички които са правили заменки чез измама без да се доказва в сада защото сад в булгаря няма да се застрелят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А кой ще определя с измама ли е или честно? Общо събрание на членовете на бившето ТКЗС в района?

Едва ли би правил нещо преди да се убеди, че законите са нагласени за неговата невинност.

гарван гарвану око не вади...

Нито журналистите са журналисти като света, да вникнат в същността на обвинението и да го представят достоверно, нито прокуратурата е прокуратура, да обоснове сносно обвинение, нито съдията е съдия, да стигне до ИСТИНАТА в делото, която ИСТИНА изобщо не го интересува... Поне му кажете името на съдията... Как да има осъден? Гледах го Атанасов - не може да разбере и недоумява за какво го съдят! Та той, Министърът, е извършил това, за което е бил назначен за Министър - да облагодетелства съпартиеца - в случая брат му на съпартиеца Миленчо! Проследете имотното състояние на Атанасов и ще видите КАК му се е отблагодарил Миленчо! КРАДЦИТЕ последните 20 години влизаха във властта само и единствено да се облагодетелстват - те и роднините до девето коляно. Като КРАДАТ - като башибозук! Спомням си 2005 г. как синовете на Масларка един час пускаха фойерверки в с.Лозенец, когато майка им стана Министър... И имаше защо, за 4 години смъкнаха има-няма 20 млн. лв. чисти!

Адвокатът на Атанасов обявява прокурора,че е некомпетентен!Да се чуди човек от едни учебници ли са учили тези юристи.....Ама така е -в РБ право се учи във В.Търново,Варна, Бургас,Пловдив,Благоевград,УНСС и"Кл.Охридски"а и Нов Български.То и миските, фолкпевачките и те изучиха ПРАВО.А и от милиционерското също.

атанасов е за затвора!!А братя Велчеви за бесилката!!Божее,братя българи,забравихте ли ,че Милен Велчев беше на яхтата с Доктора,когото разстреляха като куче?Забравихте ли превъртането на външния дълг от долари в евро?И пак един милиард лева загуби за нещастния български народ.Полуграмотният крадец Симеончо го направи министър на финансите та с брат си да строят огромни хотели по морето!

1млрд лв. загуба за България от сделката с дълга е обида за Миленчо. 10 млрд.долара се обърнаха във евро по исторически НАЙ-ВИСОКИЯ КУРС НА долара към еврото. Впоследствие доларът поевтиня двойно. И лихвите бяха по-високи... При усреднен курс на еврото към долара съм смятал щетата между 3 и 5 милиарда ДОЛАРА! А вие ги смятайте в лева... Между другото, преди да го произведат в министър на финансите, Орешарски много добре се справяше с тая калкулация. После, след като стана Министър, изведнъж замлъкна... А иначе миналата седмица го чух лично Миленчо как оферираше 1 стая в хотелите си за 280 лв./ден...Ранни записвания за море... Българското...

Сериозно ли си мислиш, че в този форум има поне един толкова неинтелигентен и неинформиран човек, който да повярва, че мастит собственик на хотели, какъвто безспорно е господина Велчев, пряко или непряко, ще се занимава с пряко офериране на една стая от базата си? Това е работа на служителите, при това, когато става дума за смешни суми от порядъка на 200-300 лева на служители от нисък ранг - рецепционистки например. Още по-смешно и невероятно е Велчев да е правил подобно договаряне в присъствието на персони като твоята :))). За позицията на Орешарски също лъжеш. Той никога не се е отказвал от мнението си по тази сделка, нито е спирал да изразява активно отрицателното си отношение към нея. Така че за пореден път си лъжец, в случая на квадрат.

Г-жи и г-да съдии кога ще сложите превръската на очите си и ще вкарате най после някои народен крадец от властаимащите-или и вие сте в кюпа?Кога ще вкарате Миленчо заради продажбата и покупката на външния дълг-далавера за над 1милярд на наш гръб

Г-жи и г-да съдии кога ще сложите превръската на очите си и ще вкарате най после някои народен крадец от властаимащите-или и вие сте в кюпа?

Не е лошо да се иницира референдум в България да ни съдят европейски съдии.Нали сме в ЕС.

Какво точно е описано тук?

НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ СТАТИЯТА И ТОВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МАНИПУЛАЦИЯТА ОТ СЪДА. Защо защитата твърди, че като е подписал предварителния договор все едно нищо не е направил - такава е схемата на вземане на решение. Кой знае каква е била неустойката ако се откаже държавата. НА ПРАКТИКА ВЕЛЧЕВАТА ЗАЛЕРАДАЛАВЕЛА е полула 2 Хола сре щу задължение от фирмата им на собствениците Велчеви да им бъде разрешено да да строят върху 11 декара на Варненския университет. ТТекстът на статията е НЕПОНЯТЕН! Цитат: "Атанасов сключил договор с "Краун хотел мениджмънт", с който заменил имотите частна държавна собственост - хотели "Ехо" и "Мургаш" в Златните пясъци, срещу задължение от "Краун хотел мениджмънт" на братя Велчеви да им бъде разрешено да построят сграда с разгърната площ от 1100 кв. м на парцел на Икономическия университет - Варна. От тази заменка настъпили значителни вредни имуществени последици за държавата - 454 166 лв."

е има си хас.престъпник и крадец да си в бг.за да си добре....това е рецептата.!

Има си хас да е виновен.

че няма и обратно противодействие, който е вече невинен, да съди този който го е набедил, клеветил и т.н. ... няма. Явно всички са доволни....

А ето И Още една Форсмажорна Насока за Вашата експертиза, Колега 'шарено котле' ! .. Като в конкретния Случай - Работата в Симбиоза И с финансови експерти е Неотменима-И-Задължителна !

В БГ СЪДА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ. ТЪЙ КАТО СМЕ В Е.С. ДЕЛАТА ЗА КРАЖБИ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ГЛЕДАТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪД.

Референдум за виновните /НЕВИННИ/ ЗА КАТАСТРОФАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД във вечният преход!

Ебати и държавата....

Няма държава без Съд и справедливост! В България няма нито Съд, нито справедливост!