Сблъсъци в Солун, след като полицията простреля тийнейджър (видео)

Служители на реда от мотоциклетен патрул преследвали момчето, карало пикап, след като властите били предупредени от служител на бензиностанция за неплатена сметка от 20 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гръцкото BLM :D Всичко това ще доведе до идването на следващия Хитлер, и тоя път може да има истински холокостакис

По престъпниците може да се стреля,когато не изпълняват полицейските нареждания.

Този път браво на ченгетата, свършили са си перфектно работата въпръке колосалния натиск на глобалистките уроди срещу реда в белите организирани държави.

Не знаеш,че гърците имат толкова орки.

Предлагам от полицаите да се отнеме оръжието и да им се дадат близалки, с които да залъгват престъпниците. Така няма да има пострадали и всичко ще е наред.

И все пак да се внимава, че може някой да съди полицая/полицаите за причинено повишаване нивото на кръвната захар ... Побъркан свят... Без ред, но с много претенции!

Орки, мислят си че са над закона!

Протестърите са най-най-бели интелектуалчета и студенти, само интелектуалец е способен да деградира толкова, погледни ако не вярваш снмики от протестите в Америка преди 2 години

, за да не отиде на съд за далавери, за които Простото и Тиквата само могат да мечтаят. А гонят детето за 20 евро. Ако беше у нас, щеше да ликува форума, защото детето е рома. Поучете се как се защитават граждански права, ако ги няма един, никой ги няма.

мангали? Извинявам се, този път за ИНДО-ЕЛИНИ?

а нащи га ша са научат така да стрелят срещу бандюги?

БРАВО! Гърците за пореден пут показаха че са по-европейци от примитивния Ганя, навсякъде в нормалните държави когато полицията се държи фашистки гражданското общество излиза на протест, само Ганя се подхилква и аплодира полицията! Помните ли какво стана в Америка преди 2 години? Цялата държава като един се вдигна срещу полицейската бруталност и осъдиха униформения фашист който го уби! Ей затова сме най-бедни в ЕС, защото ценностите ни са евразийски! Когато някой по изключение буден българин говори за човешки права, единствената мисъл която думите му пораждат у Ганя е "колко ли му плащат непеотата на тоя соросоид" . Срам ме е че съм роден в тая кочина!

Всъщност поправка - не цялата държава в САЩ се вдигна, а спонсорираните от ДД терористични отряди със звучната абревиатура БЛМ. И бяха толкова граждански и антирасистки настроени, че се точеха да линчуват всичко що не е църно.

ТИ какво направи, че да не те е срам от кочината?

Затова ако някой почне да ви хвали гърците, шамаросайте го да се освести. Като ги уволняваха за ваксини никой не гъкна, но щом е за защита на мангал палят и трошат.

Напротив в Гърция имаше многохилядни протести против ваксините и стачки именно в Солун.Даже наще либерастки медии ги излъчиха.Виж в БГ се събрахме към 500 човека,докато такива бабаити като теб си ходеха чинно на работа.Сега комплекса на малката ти пишка се обади та чак гърците зе да критикуваш.Я излез около блока да си събереш фасовете поне.

Ти си гледай фасчето в гащите.

Жалка работа! Мангалите са си навсякъде мангали. Някаква разлика от при нас? Сега полицаят ще го отнесе ,а държавата ще им напълни шапката с пари.

Ей това е. Ще съдят не престъпника,а полицая,който е защитавал реда в държавата.Западни ценности,моля ви се.

За съжаление и при нас е така, полицията не може да си изпълни задължениета и гледа да минат по-кротко нещата. Когато не се изпълни полицейско разпореждане трябва да има арест, глоба и/или затвор. И подрастващите и възрастните си мислят, че могат да правят каквото си искат и да не се съобразяват с никого. Не съм нито полицай нито съм в системата, но знам, че престъпно поведение не трябва да се толерира.

Според телевизия ERT младежът е пострадал тежко, след като е бил преследван от полицията в час след полунощ в понеделник, защото е напуснал бензиностанция, без да плати сметката си за гориво от 20 евро. 34-годишен полицай, който е стрелял, е арестуван и ще се яви пред прокурор по-късно днес, за да бъде изправен пред обвинения в опит за непредумишлено убийство. И защо... полицаят си е вършил работата!?!

Браво на полицаите.Тая нагла крадлива сган , трябва да бъде озаптена.В Гърция ако ти разбият колата, то това са или мигранти, или цигани, или албанци.

света съвсем се побърка

Циганори, негъри и всякакви други индианци все правата им нарушават ама искат да гепят....

вече и в Гърция ги почнаха. Мислех си, че само о БГ-то ромите от Рим са защитен вид. Май и в Гръчко я подкарват, като тука. Скоро на полицаите ще им писне да се ебават с тях и съвсем ще спрат да гонят кафевите. Тогава ще заприличат на нас, вилнееща циганска престъпност, съвсем безнаказана, не смеещи да гъкнат или незаинтересувани полицаи, пищящи обикновени хора, но никой не обръщащ внимание на протестите им. А си пипнал цинго, а са ти разкатали фамилията хилядата циганозащитни организации. В случая с този полицай, направил си труда да подгони манго, защото не си платил 20 евро на бензиностанция. Нали не мислите, че ако го осъдят човека, друг полицай ще рискува да го сполети същото? Вече ще гледат на другата страна или ще ги гонят проформа и ще ги оставят да се измъкнат. Мисля си ако аз не си платя на бензиностанцията и ме погнат и гръмнат при опит да прегазя полицаите, дали за мен ще издигат барикади и ще палят и чупят? А дали ще съдят полицаите или ще го пишат при изпълнение на служебните задължения. А гърците съвсем са го ударили през просото. Не мислят за какво протестират. Нали утре ако пак опрът до полицията, защото някой такъв ги е обрал, последната ще ги прати по дяволите? Те всъщност престъпника ли защитават?

Мисля, че тези който са протестирали са били братя, братовчеди .... а не гърци. За 15 минути се събира голяма паплач.

Цъкнах ти минус, защото то бива слепота бива до едно време, но такива като тебе с тъпанарското си "само в абсурдистан" ни натресоха соросоидната мръсотия.

навсякъде по света.

Каквото и да стане - всичко е в полза на малцинствата, в случая - от тъмнозелените. А те могат да вилнеят после както си искат,смее ли да ги пипне някой! Че после ---- Хага до дупка! А доскоро в "родината на демокрацията" САЩ я си пипнал полицай, я те е застрелял като куче. Преди BLM кретенията...