Коментари - Сблъсъци в Атина: Хиляди протестираха срещу задължителните ваксини (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетете характеристиките от производителите - Пфайзер , Астра ... те самите пишат, че окончателен анализ за последствията от ваксината ще се изготви 2022-ра година. Не може ваксини, които са в експериментална фаза да се правят задължителни ! Това не е нормално

2021-07-22 10:18:40 Guest (нерегистриран) Ковид статиите са идеалния лакмус, който показва българите такива, каквито са: уплашени, озлобени, не знаещи какво иска (но никога не искат това, което имат). Винаги някой нещо им е виновен, винаги някой иска да ги прекара. Не случайно конспиративните теории виреят най-добре сред прости и необразовани хора в затруднено материално положение. Не случайно конспиративните теории виреят най-добре сред прости и необразовани хора в затруднено материално положение. Кои са конспиративните теории, назови една поне и КОЙ ГИ СЪЗДАВА И ПОДДЪРЖА. Г-н Клаус Шваб, председател на форума в Давос е според теб "необразован, прост и в затруднено материално положение" защото той създава и разпространява "конспиративни" теории. Ми прочети му книгите бе, вместо да пишеш тука глупости, прочети за Голямото резетване, за Четвъртата индустриална революция, все "конспиративни" теории и "конспиративни" книжки. В Давос съвсем свободно са си говорили за Нов световен ред и за Голям резет, дааа, "простите, необразовани и в затруднено материално положение" елити.

Че си проЗд....ае у лево тъпанар...

Изедниците принуждаващи хората да се самоубият и всички свързани с това ще горят в Ада.

Слагам си слънцезащитния крем, но се страхувам да не изгоря заради тези, които не го слагат...

Поради простата причина, че са още в експериментална фаза до 2023. Но дойде ли 2023 вече няма сила на света, която да ги спре. Ванга ще се окаже права за 2025-та. Изкарвайте разрешителни за оръжия, записвайте се в ловни дружинки и ходете да се упражнявате в стрелба. Скоро ще ви потрябва.

докато дойде 2023 ще има нови щамове които минават през ваксините като беемве на червен светофар, така че винаги ще си останат експериментални

Хаирлия да е! Днес в Гърция, утре у нас! д-р Кацаров, а Мутафа и Кунчев кога???

Ваксините са задължителни за да шечелят фарм. компаниите и да видят управкяващите, колко далече могат да стигнат в мерака си да управляват народите. След задължителните ваксини и джендърството ще стане задължително.

Ако искаш да видиш представителна извадка на мнозинството българи, просто отвори статия за Ковид. Псевдо разбирачи, дървени философи, вярващи в суеверия. Лансират глупави тези, че лекарите също били против. Аз пък ще ви кажа, че материалният успех или образователният ценз не е гаранция за празгоглавие. Критичното мислене или го имаш или не, затова има лекари, които четат руска пропаганда и вярват на басни.

А ти - олигофрен

Добре, е да има и разбирачи, като теб. Слагай ваксината и буди щастлив.

Ковид статиите са идеалния лакмус, който показва българите такива, каквито са: уплашени, озлобени, не знаещи какво иска (но никога не искат това, което имат). Винаги някой нещо им е виновен, винаги някой иска да ги прекара. Не случайно конспиративните теории виреят най-добре сред прости и необразовани хора в затруднено материално положение.

А ти - олигофрен

абе може да сме прости ганювци, ама делтата не ни лови щото всички го изкарахме, а вас умните ваксинирани ви лови и пак ще се криете като мишки под юргана

Добре ако е много хубаво да се ваксинираш, защо тогава самите лекари излизат на протест, нали е много хубаво. Лекарите са хората които знаят,че всичко е цирк. Излизат пред камери само група платени доктори да плашат хората по телевизията.

Ще се върне ли партизанското движение, или да!

Бил Гейц да спре 5ж-то, иначе няма да се оправим. Безос не случайно ходи в космоса, да ни управлява оттам с чипове във ваксините.

Един милиард ваксинирани с какви ли не ваксини и тука още: “няма данни за страничните ефекти”. Точно така няма данни, защото няма странични ефекти.

На видеото не са 1000 души, а много, много повече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЪЖЦИ долни МАНИПУЛАТОРИ ! ГЪРЦИ, грабвайте сопите, кви са тия мирни шествия ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо Гърците, тук да не е по различно. Целият свят трябва да се вдигне иначе мача приключва.

Подкрепям ваксинирането срещу Ковид19, но съм против задължителните ваксини. Всеки трябва да бъде свободен да решава. Ако 50% от лекарите не се ваксинират, здравната им система ще рухне и ще трябва да се откажат от тези планове. Ако обаче не се ваксинират 5% - не мислите ли, че има причина за това? Ако човек иска да е свободен, със свободата идва отговорността от решенията.

Браво! На войнааа. УДРИИИ

Ваксините не са задължителни ... нито в България, нито в Гърция, нито във Франция (примерно) ! Но всеки си носи последствията от своите собствени решения !

o!!o

Браво, много зряло , мъдро и смислено изказване ... да не говорим колко добре си го изразил. Сигурно си много горд от себе си, нали ?

Минусите само доказват думите ми ... Фактите са си факти , независимо дали ви харесват. А това че всеки сам носи отговорност за действията си също е факт .

Братя гурци СЪБУДЕТЕ ЗАСПАЛИТЕ БАЛКАНИ.

какви заспали балкани бе, кой пускаше СМСи за да иде до магазина, ние българите ли?

крие се умишлено какви са страничните ефекти от ваксините. А такива има. Вече всеки има такива познати, но в медиите нито дума. Журналисти спите ли или сте купени?

Никакви. От личен опит

статистика не се прави на база един човек. прочети листовката на някое лекаство. ега разбереш

До 2-3 години пак пиши дали са никакви. Ако не си чел по този въпрос - след години ще се появят тези ефекти, да не е процес това за една секунда и хайде хоп, няма нищо. Доста по-сложен е процесът на страничните ефекти, но го има!

Най-забавените последствия от ваксини се проявяват до 6 седмици. Това е за 100 години прилагане на ваксини Такива последствия няма! Всичко друго да измислици в социалните мрежи между необразовани идиоти Аз лично четох всички изследвания за всички ваксини.

То не се знае още. Не бързай да отговаряш. Ако след година-две-три-пет те друсне нещо и се споминеш, и през ум вероятно няма да ти дойде да си мислиш, че е свързано с "ваксината без странични ефекти". Близките ти, обаче, ако много те обичат, вероятно ще им минат разни мисли през главата. Не ти го пожелавам, де! Живей си спокойно и дано ти се размине. Ако имаш невръстни деца, вземи и удари по една ваксина и на тях. А на бас, че нищо няма да им стане - ни на тях, ни на бъдещото им поколение. Все пак си някаква врачка, дето вижда в бъдещето, че ваксините са безвредни. Аз засега, като един учен статистик, ще поизчакам няколко години да видя какво ще покаже статистиката (стига да не я стъкмят, де) и тогава ще викам с цяло гърло : Братя българи, ваксинирайте се - гаранция, че помагат няма, но поне не вредят! Хахахаха, добре че има такива немислещи хора, че фармацевтичните компании да направят гуша.

И аз нямам познати със странични ефекти, а над 90% от познатите ми са ваксинирани (някои още през февруари) ... Единственото което се крие е масовата неграмотност и глупост на населението .

90% от познатите ти са ваксинирани !?! ти да не би д апознаваш 3 човека :-))

Имам доста познати ваксинирани. Повечето не са, де. И на ваксинираните повечето им няма нищо - само трима умряха, разбира се, не заради ваксината (единият - лекар, получи инсулт на втроия ден след ваксинацията, другите двама, единият от които на 32, починаха неочаквано от инсулти също, ваксинираха се още в началото на годината) и една сестричка има с миокардит, на останалите засега сякаш нищо им няма, поне не се оплакват. В интерес на истината - повечето ми познати изкараха и ковид без антибиотици.

Подбрани новини за повече кликове. Дираджии, що не съобщите за последните данни от Флорида напр, според които на вентилатор в тамошните болници има САМО НЕВАКСИНИРНИ.

Щото не е в плана на зеления чорап и дубайския му спонсор за унищожаване на Българите

Учете логика и методология на науката - медицинското обяснение за ваксините е само възможно обяснение, оспоримостта му в качеството му на хипотеза не може да бъде забранена според правилата на науката логика. То си остава индуктивно обяснение и не важи за всички и навсякъде. Няма такава "научна истина", която да оправдава тоталитаризъм и репресии, няма причини за медицински терор извън мерките, които се вземаха досега. Тези препарати са в експериментална фаза на изпитания и не могат да се изпробват върху хора и особено деца без доброволно съгласие. Освен това не се знае как и дали специалното въздействие върху имунитета спрямо ковид19 не сваля общия имунитет на организма да се справя с други заболявания. Не превръщайте хората в експериментални мишки - човекът е преди всичко жива, божествена душа и чак след това организъм.

Такава логорея за да кажеш "аз не разбирам от имунология, медицината ми е чужда наука, ама тука ми дадоха едни стинки да плюя по ваксините..."

ЕЙ журналята, ка ще имунизират деца до 12 годинки проверявайте си глупостите дет пишете.

Който е преболедувал защо му е ваксина? Ей гадняри!

Когато се дават справки колко процента са се имунизирали и колко са се разболяли сега, защо не казват колко от новозаболелите са били имунизирани?

Всички са били имунизирани

Има такива данни, но трябва да имаш елементарна компютърна грамотност за да ги намериш, само с фейкбук не става.

Има такива данни, но трябва да имаш елементарна компютърна грамотност, за да ги намериш. Само с фейСкбук не става. (открий разликите) Първо, тук не е фейсбук. Второ, когато критикуваш грамотност, бъди грамотен! Трето, с висше и половина от ФМИ съм. И, ако щеш четвърто, не случайно на статистиката ѝ казват стъгмистика - винаги можеш да извадиш каквато си искаш справка.

Според този клип по-скоро измиха улиците, отколкото да навредят на демонстрантите.

НЕ НА Фашизма!Свобода!

1 - какъв фашизъм, бе младеж ? Пийте си хапчетата 2 - знаеш ли въобще какво значи "фашизъм" ... научете се какво значат думите и ги ползвайте правилно или си замълчете ! 3 - не се чувстваш свободен ли ... ами това си е твой собствен проблем . А и не знаеш какво е да не си свободен явно.

Изгонете всички гърци, които не се ваксинират в България, тук ваксините и маските не са задължителни, сиртакито е денонощно, а простотията е задължителна и по-закон! Българинът с радост чака, У дома си гръцката малака!

Като ти го набутам в задния свор веднага ще станеш Добър дух :)

Браво на Дир.бг и Факти.бг, че отразявате тези новини! Никоя от главните медии не го прави?! Бнт, бтв и нова са абсолютно подчинени на който плаща за деня!!! Браво и на гърците, браво на французите, браво на германците и на всички опълчили се на ковид фашизма, въведен от "дълбоката държава", чрез фарма мафията!!! Дано си получат заслуженото всички по веригата и да оставят човечеството на мира!!!

Гръцката власт разбира, че за да им върви туризма, не могат да си позволят КОВИД удоволствието и да чакат някакъв си митичен стаден имунитет да ги споходи.

Мозъчните увреждания са необратими. Личи си.

той си е така от преди да си набие днк лайната.. сега само повече му личи