Коментари - Сблъсъци с полицията в парижко предградие, след като униформен застреля 17-годишен шофьор | Днес.dir.bg

Сблъсъци с полицията в парижко предградие, след като униформен застреля 17-годишен шофьор

Смъртта на младежа и обстоятелствата около нея предизвикаха възмущение и гняв в Нантер

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци с полицията в парижко предградие, след като униформен застреля 17-годишен шофьор | Днес.dir.bg

Коментари

Не се фазбра, прегазил ли е двама полицаи на мотори или не е?!? Слъчайно ли е това?!? Да изкарвате престъпника жертва, а оолицаите преатъпници?!? До къде ще стигне обществото с подобни оромени?!? Пълен разпад и анархия!

А в Руский мир няма сбъсъци, няма протести, само някакви готвачи с лични армии опитват да яхнат петолъчката в Кремль!

На едното място за неправилно паркиране те трепят... а на другото място даже не те и глобяват, дори и да се разходиш из града с автомат в ръка.

Мисля, че става дума за Франция. Как ти дойде на ум Русия?! Ти побъркано копеле ли си? Всичката гнус на Запада с Русия ли ще я обясниш, келеш? Такива като тебе не позволяват да подобрим ЕС и да се оттървем от престъпниците САЩ. Понеже Русия това, Русия онова - превърнал си се в гъзолизец, защото са те изплашили. Ако предците ти бяха такива плъхове като тебе, сега щеше да казваш: Аман, аман! Русия е неблагонадеждна държава. САЩ са престъпна и морално, и финансово разорена държава. Нима ти харесва някоя от изброените?! Нима ЕС не може да се защитава сама, че трбява някой да прави бази, че е по-тарикат?! Или забрави, че който няма собствена войска храни чужда? В случая ЕС почва да храни не само армията на САЩ, но и САЩ. А ти и всички български институции имат де факто по-малко права в България от кой да е служител на САЩ в тяхна база на територията на България. Какво общо има това с Русия, която не изтърпя повече от 8 години украински нацисти да избиват руснаци в бивши територии на Русия? Докато САЩ ги финансираше да убиват?

Застреляният вероятно е бил банкер,професор по литература или дипломат. Полицаите забелязали че костюмът му е измачкан и открили огън.

Нантер -квартал населен с негри и араби където всеки втори не работи и всеки трети е наркотрафикант.

А всеки четвърти е сводник или охранител в публичен дом.

Каже ли ти полицай да спреш - спираш и изключваш двигателя. Ако искаш да не те застрелят просто не ги газиш - просто е!

Работническо предградие ще рече, население от африканци и араби. Това са добри ноеини за Френската република - дайвърсти ще я подмлади и разцвети.

Такива примитивни питекантропуси как да ги укротиш и превъзпиташ - като им рецитираш стихове ли?

Това е някоя чернилка като тези в САЩ,които ги трепят за неподчинение на полицията.Или някой гаджалин от Тунис,Мароко или Алжир.

Това ще да са новите французи.

Ц. Това са старите французи, обаче и те се адаптират/конвергират и все повече са като новите.

Негри и араби,свикнали да лентяйстват,да лежат на социални помощи и да вършат престъпления. Обаче категорично отказват да работят.

В щатите станах неволно свидетел на полицейска гонка по магистралата към Туксон. Там не се церемонят и пуцат без да му мислят в такива ситуации. След като някой е заплаха за обществото чрез поведението си, трябва да бъде спрян, затова ченгетата имат оръжие. Иначе можеше да носят само лютив спрей и да се опитват така да противодействат на престъпността.

Такива наркомани и криминални отрепки,повечето от които са негри и араби заслужават отношение като към говеда - оправя ги само голямата тояга.

то говедото е по- умно от много от тия

Изкажат веднага Зеленски, Борето и Байдън. Нато да защити Фр.

Синът ни си направи книжка на 17 години, но нямаше право без мене като придружител да управлява колата докато не навърши 18. Предполагам ,че и във Франция са такива законите. Какво е правил 17-годишен сам ,без придружител в спортна кола?

Трябва в България да вземат пример от германското и френското законодателство.

Споко ! Без паника ! Оттук натаък така ще бъде. Населението ще свикне с насилието.

кво е правил.....?????нашмъркало се е копелето и преди да убие некой на пешеходнта пътека или автобусната спирка са му налели бъклицата с олово

Интересно е да покажете гневните протестиращи - сигурно до един са с арабо-негроидни черти, без да броим тамошните бели НПО-шници и някой полезен идиот.

Съвсем не, повечето са бели лефтисти. кога ще ви уври главата че маймуните за нищо не са виновни, отровата е в бялото, не в черното

Съд за фашисткия боклук, и да се постави въпроса как такива примати са допускани на работа в полицията! В днешно време навсякъде има камери, какво като не се е подчинил, може да бъде проследен и арестуван безопасно!

А да ти е хрумвало че докато го преследват може да блъсне или застреля някого ???

Ганьо пак разбира свободата като свободия. В Париж полицията явно много са се изнервили на всяква паплач, с която им се налага да се занимават ежедневно след като директно са подходили със заредено оръжие и спуснат предпазител. Този като тръгна рязко предизвика полицая да натисне спусъка и в клипа се вижда как си поглежда ръката учудено. Не одобрявам човек да бъде застрелян за такова нарушение, но според мен е по-скоро инцидент, за който донякъде има вина и шофьора с рязкото си потегляне.

Европеецо,ами ако този дивак е тръгнал да гази полицаите или е извадил оръжие срещу тях? Трябва да чакат записи от камери ли? Или може би да му четат поезия,за да го успокоят? Ако някой такъв нападне тебе или твои близки,друга песен ще запееш.

Нормален ден у Арабия...

Съмнявам се в арабските страни никой да не се подчини на полицай, това е нормален ЕВРОПЕЙСКИ ден, с тая разлика че тоя път ченгето му е преляла чашата.

Е правех си пишки..... У Арабия вече и семейство да са му чатнали..

Полицаите да бъдат наградени .

Видеото показва всичко нужно! ГТА идиот с получен 20 центов медал!

17-годишен шофьор? - най-вероятно мЕгрант.

Застрелян е един боклук. На полицая да му сложат медал !

Наел под наем ли е бил във Франция, или е местен?

Не виждам никаква новина. Във Франция това си е един нормален ден. Близкият изток сега живее там.

Африканска Франция е новото име на Франция ако си спомняте миналата година макрон заяви че украинци и българи не са желани във Франция тъй че квото им се случи все е малко

А бусове с мигранти направо газят нашите полицаии. Егати оправията е е по нашите географски ширини.

Те така трябваше да постъпят полицаите и в Люлин... и не само там..

Предполагам, че пострадалият е бял и християнин и също че не е помирисвал алкохол и наркотици......

Направо се връщал от богослужение и гледай какъв лош късмет !

Още по-вероятно е пострадалият да е пастор в Неделното училище,възпитаник на Консерваторията или пък служител на Външно министерство.

Опит за убийство на полицай ? - да тръгнеш да го мачкаш с колата ?

Инженер или лекар е засърелян!?

Е, прекаляваш и ти... Все пак е едва 17 годишен и няма как вече да е ни инженер, ни лекар. Бил е с три медала от олимпиади по математика, един по биология и е пеел в църковния хор.

Застреляният вероятно е бил пианист,банкер или дипломат. Полицаите го гръмнали,защото вратовръзката му била неправилно поставена.

Застреляният е бил архитект,професор по литература или пък счетоводител.. Полицаите забелязали че костюмът му е измачкан и открили огън.

Спорадично организирани движения на мангалите.

1. Нима сте пуснали видео на убийство? Не съм гледал. Мислите ли, че това е нормално? 2. На 17 имат ли право на книжка? 3. Ако се блъска в умишлено в мотори, то той може да се разглежда като терорист; 4. В САЩ при неизпълнение на полицейска заповед, се бие до изпълнението и или смърт. Помня че имаше сниман такъв случай с утрепан негър от бой, който стана повод за протести, но полицаите са изпълнявали каквото са ги учили. Във Франция е явно пълен хаос. Преди покрай годишнина от събитие се хвалеха, че за ден имали само 150 запалени коли, което било само двойно на нормалното там. А това бе отдавна, а сега може да е доста по-зле.

Имат право на книжка от 16, мотори е нямало (полицията си ги е измислила).

Е явно фалшиво, а ?

Един друг

Аха, нямало било мотори, просто пешите патрули се разхождат с моторджииски дрехи и каски...

Така се чисти Боклука!!!

Е колко ТЪП И НАГЪЛ трябва да си, че когсто двама полицая са те спрели и са насочили оръжие в теб ти да тръгнеш да бягаш ????

Това е истината! Двама полицаи, единият е насочил оръжие към теб и ти си въобразяваш, че се шегуват?! Е, заблудил си се, пробвай пак следващият път!

Е така ако ги разстрелваха и тук, батките по пътищата щяха да са по-ниски от тревата и по-тихи от водата..

Батките добре ама деца..

А "деца", които се изживяват като бързи и яростни батки с бензин в кръвта / плюс съответното количество.../ ?

Само дето не позна. Французин, французин. Но беден.

Не разбрах защо са вълненията и протестите, преди протестите.

Заради цените.

А защо да не го утрепат? 1. Неправоспособен да шофира. 2. Не изпълнява полицейска заповед (най-важното в случая!). 3. Тъмнозелен т.е. потенциален терорист. Нали идеята на полицията е да пази гражданите, а не да пази престъпниците.

По същата логика може да те гръмнат и теб като отидеш във Франция. За един истински французин, източноевропейците са същата сган като арабите.

Ако отида във Франция и ме спрат полицаи - нито ще се дървя, нито ще тръгна да ги газя с колата.

Правоспособен, там може от16 години. При това потомствен французин само че беден. А туй дали не е изпълнил полицейско нареждане е под въпрос.

И кой му купи тая колица "за бедни"?! Тоя е "известен на полицията". А за протокола - във Франция книжка за кола може да получиш на 18г, но от 17 може да караш с правоспособен придружител - казва се "conduite accompagnée" и може още от 15г възраст да караш кола В ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРАВОСПОСОБЕН.

Екстра

Капитализъм в действие. Добре дошли в бъдещето.

Точно така, на десетия застрелян, нещата ще са решени...............

Да ама към протестите, които са били преди инцидента са се присъединили и протестите заради инцидента и жълтите жилетки даже. Скъпотията там вече е пословична и не се знае кой кого. Макрон веднага съобщи че вдига ми ималната заплата от понеделник.

Ами ако ти си деветия? Всъщност тогава работите за теб ще са оправени само с 9.

Функционал

Който си играе с Господ е в десятката.........да си беше седял на задника........

Това е част от т.н. "европейски ценности" - човешкият живот не струва пукната пара.

комунистическите ценности бяха Белене и други лахери, биене до смърт от милицията,страх да кажеш нещо пред някого. Страхотни ценности.

За него да споменеш нещо ? Утре като дойдат да ви ебат мангалите - тебе, жена ти и дъщеря ти - полицаите ще те спасяват, няма кой друг !

Сигурен ли си че ще тръгнат да те спасяват ако не се казваш Кирчо Кокорчев?

не става ясно дали е черен, макар че какъв да е?

Ами не е черен. Пиер французин, беден шофьор на 17 години. Четете пресата извън уркиландия. Там казват повече. От Англия например.

Така е в ЕвроГейския съюз. Кенеф.

Казваш, друго си е в С Корея. Или говориш за Расия? Ти да не копаш копейки? Такъв ли си?

Само така трябва да се действа с тези разюздани и самозабравили се човекоподобни.

Коментари - Сблъсъци с полицията в парижко предградие, след като униформен застреля 17-годишен шофьор | Днес.dir.bg

Сблъсъци с полицията в парижко предградие, след като униформен застреля 17-годишен шофьор

Смъртта на младежа и обстоятелствата около нея предизвикаха възмущение и гняв в Нантер

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци с полицията в парижко предградие, след като униформен застреля 17-годишен шофьор | Днес.dir.bg

Коментари

Не се фазбра, прегазил ли е двама полицаи на мотори или не е?!? Слъчайно ли е това?!? Да изкарвате престъпника жертва, а оолицаите преатъпници?!? До къде ще стигне обществото с подобни оромени?!? Пълен разпад и анархия!

А в Руский мир няма сбъсъци, няма протести, само някакви готвачи с лични армии опитват да яхнат петолъчката в Кремль!

На едното място за неправилно паркиране те трепят... а на другото място даже не те и глобяват, дори и да се разходиш из града с автомат в ръка.

Мисля, че става дума за Франция. Как ти дойде на ум Русия?! Ти побъркано копеле ли си? Всичката гнус на Запада с Русия ли ще я обясниш, келеш? Такива като тебе не позволяват да подобрим ЕС и да се оттървем от престъпниците САЩ. Понеже Русия това, Русия онова - превърнал си се в гъзолизец, защото са те изплашили. Ако предците ти бяха такива плъхове като тебе, сега щеше да казваш: Аман, аман! Русия е неблагонадеждна държава. САЩ са престъпна и морално, и финансово разорена държава. Нима ти харесва някоя от изброените?! Нима ЕС не може да се защитава сама, че трбява някой да прави бази, че е по-тарикат?! Или забрави, че който няма собствена войска храни чужда? В случая ЕС почва да храни не само армията на САЩ, но и САЩ. А ти и всички български институции имат де факто по-малко права в България от кой да е служител на САЩ в тяхна база на територията на България. Какво общо има това с Русия, която не изтърпя повече от 8 години украински нацисти да избиват руснаци в бивши територии на Русия? Докато САЩ ги финансираше да убиват?

Застреляният вероятно е бил банкер,професор по литература или дипломат. Полицаите забелязали че костюмът му е измачкан и открили огън.

Нантер -квартал населен с негри и араби където всеки втори не работи и всеки трети е наркотрафикант.

А всеки четвърти е сводник или охранител в публичен дом.

Каже ли ти полицай да спреш - спираш и изключваш двигателя. Ако искаш да не те застрелят просто не ги газиш - просто е!

Работническо предградие ще рече, население от африканци и араби. Това са добри ноеини за Френската република - дайвърсти ще я подмлади и разцвети.

Такива примитивни питекантропуси как да ги укротиш и превъзпиташ - като им рецитираш стихове ли?

Това е някоя чернилка като тези в САЩ,които ги трепят за неподчинение на полицията.Или някой гаджалин от Тунис,Мароко или Алжир.

Това ще да са новите французи.

Ц. Това са старите французи, обаче и те се адаптират/конвергират и все повече са като новите.

Негри и араби,свикнали да лентяйстват,да лежат на социални помощи и да вършат престъпления. Обаче категорично отказват да работят.

В щатите станах неволно свидетел на полицейска гонка по магистралата към Туксон. Там не се церемонят и пуцат без да му мислят в такива ситуации. След като някой е заплаха за обществото чрез поведението си, трябва да бъде спрян, затова ченгетата имат оръжие. Иначе можеше да носят само лютив спрей и да се опитват така да противодействат на престъпността.

Такива наркомани и криминални отрепки,повечето от които са негри и араби заслужават отношение като към говеда - оправя ги само голямата тояга.

то говедото е по- умно от много от тия

Изкажат веднага Зеленски, Борето и Байдън. Нато да защити Фр.

Синът ни си направи книжка на 17 години, но нямаше право без мене като придружител да управлява колата докато не навърши 18. Предполагам ,че и във Франция са такива законите. Какво е правил 17-годишен сам ,без придружител в спортна кола?

Трябва в България да вземат пример от германското и френското законодателство.

Споко ! Без паника ! Оттук натаък така ще бъде. Населението ще свикне с насилието.

кво е правил.....?????нашмъркало се е копелето и преди да убие некой на пешеходнта пътека или автобусната спирка са му налели бъклицата с олово

Интересно е да покажете гневните протестиращи - сигурно до един са с арабо-негроидни черти, без да броим тамошните бели НПО-шници и някой полезен идиот.

Съвсем не, повечето са бели лефтисти. кога ще ви уври главата че маймуните за нищо не са виновни, отровата е в бялото, не в черното

Съд за фашисткия боклук, и да се постави въпроса как такива примати са допускани на работа в полицията! В днешно време навсякъде има камери, какво като не се е подчинил, може да бъде проследен и арестуван безопасно!

А да ти е хрумвало че докато го преследват може да блъсне или застреля някого ???

Ганьо пак разбира свободата като свободия. В Париж полицията явно много са се изнервили на всяква паплач, с която им се налага да се занимават ежедневно след като директно са подходили със заредено оръжие и спуснат предпазител. Този като тръгна рязко предизвика полицая да натисне спусъка и в клипа се вижда как си поглежда ръката учудено. Не одобрявам човек да бъде застрелян за такова нарушение, но според мен е по-скоро инцидент, за който донякъде има вина и шофьора с рязкото си потегляне.

Европеецо,ами ако този дивак е тръгнал да гази полицаите или е извадил оръжие срещу тях? Трябва да чакат записи от камери ли? Или може би да му четат поезия,за да го успокоят? Ако някой такъв нападне тебе или твои близки,друга песен ще запееш.

Нормален ден у Арабия...

Съмнявам се в арабските страни никой да не се подчини на полицай, това е нормален ЕВРОПЕЙСКИ ден, с тая разлика че тоя път ченгето му е преляла чашата.

Е правех си пишки..... У Арабия вече и семейство да са му чатнали..

Полицаите да бъдат наградени .

Видеото показва всичко нужно! ГТА идиот с получен 20 центов медал!

17-годишен шофьор? - най-вероятно мЕгрант.

Застрелян е един боклук. На полицая да му сложат медал !

Наел под наем ли е бил във Франция, или е местен?

Не виждам никаква новина. Във Франция това си е един нормален ден. Близкият изток сега живее там.

Африканска Франция е новото име на Франция ако си спомняте миналата година макрон заяви че украинци и българи не са желани във Франция тъй че квото им се случи все е малко

А бусове с мигранти направо газят нашите полицаии. Егати оправията е е по нашите географски ширини.

Те така трябваше да постъпят полицаите и в Люлин... и не само там..

Предполагам, че пострадалият е бял и християнин и също че не е помирисвал алкохол и наркотици......

Направо се връщал от богослужение и гледай какъв лош късмет !

Още по-вероятно е пострадалият да е пастор в Неделното училище,възпитаник на Консерваторията или пък служител на Външно министерство.

Опит за убийство на полицай ? - да тръгнеш да го мачкаш с колата ?

Инженер или лекар е засърелян!?

Е, прекаляваш и ти... Все пак е едва 17 годишен и няма как вече да е ни инженер, ни лекар. Бил е с три медала от олимпиади по математика, един по биология и е пеел в църковния хор.

Застреляният вероятно е бил пианист,банкер или дипломат. Полицаите го гръмнали,защото вратовръзката му била неправилно поставена.

Застреляният е бил архитект,професор по литература или пък счетоводител.. Полицаите забелязали че костюмът му е измачкан и открили огън.

Спорадично организирани движения на мангалите.

1. Нима сте пуснали видео на убийство? Не съм гледал. Мислите ли, че това е нормално? 2. На 17 имат ли право на книжка? 3. Ако се блъска в умишлено в мотори, то той може да се разглежда като терорист; 4. В САЩ при неизпълнение на полицейска заповед, се бие до изпълнението и или смърт. Помня че имаше сниман такъв случай с утрепан негър от бой, който стана повод за протести, но полицаите са изпълнявали каквото са ги учили. Във Франция е явно пълен хаос. Преди покрай годишнина от събитие се хвалеха, че за ден имали само 150 запалени коли, което било само двойно на нормалното там. А това бе отдавна, а сега може да е доста по-зле.

Имат право на книжка от 16, мотори е нямало (полицията си ги е измислила).

Е явно фалшиво, а ?

Един друг

Аха, нямало било мотори, просто пешите патрули се разхождат с моторджииски дрехи и каски...

Така се чисти Боклука!!!

Е колко ТЪП И НАГЪЛ трябва да си, че когсто двама полицая са те спрели и са насочили оръжие в теб ти да тръгнеш да бягаш ????

Това е истината! Двама полицаи, единият е насочил оръжие към теб и ти си въобразяваш, че се шегуват?! Е, заблудил си се, пробвай пак следващият път!

Е така ако ги разстрелваха и тук, батките по пътищата щяха да са по-ниски от тревата и по-тихи от водата..

Батките добре ама деца..

А "деца", които се изживяват като бързи и яростни батки с бензин в кръвта / плюс съответното количество.../ ?

Само дето не позна. Французин, французин. Но беден.

Не разбрах защо са вълненията и протестите, преди протестите.

Заради цените.

А защо да не го утрепат? 1. Неправоспособен да шофира. 2. Не изпълнява полицейска заповед (най-важното в случая!). 3. Тъмнозелен т.е. потенциален терорист. Нали идеята на полицията е да пази гражданите, а не да пази престъпниците.

По същата логика може да те гръмнат и теб като отидеш във Франция. За един истински французин, източноевропейците са същата сган като арабите.

Ако отида във Франция и ме спрат полицаи - нито ще се дървя, нито ще тръгна да ги газя с колата.

Правоспособен, там може от16 години. При това потомствен французин само че беден. А туй дали не е изпълнил полицейско нареждане е под въпрос.

И кой му купи тая колица "за бедни"?! Тоя е "известен на полицията". А за протокола - във Франция книжка за кола може да получиш на 18г, но от 17 може да караш с правоспособен придружител - казва се "conduite accompagnée" и може още от 15г възраст да караш кола В ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРАВОСПОСОБЕН.

Екстра

Капитализъм в действие. Добре дошли в бъдещето.

Точно така, на десетия застрелян, нещата ще са решени...............

Да ама към протестите, които са били преди инцидента са се присъединили и протестите заради инцидента и жълтите жилетки даже. Скъпотията там вече е пословична и не се знае кой кого. Макрон веднага съобщи че вдига ми ималната заплата от понеделник.

Ами ако ти си деветия? Всъщност тогава работите за теб ще са оправени само с 9.

Функционал

Който си играе с Господ е в десятката.........да си беше седял на задника........

Това е част от т.н. "европейски ценности" - човешкият живот не струва пукната пара.

комунистическите ценности бяха Белене и други лахери, биене до смърт от милицията,страх да кажеш нещо пред някого. Страхотни ценности.

За него да споменеш нещо ? Утре като дойдат да ви ебат мангалите - тебе, жена ти и дъщеря ти - полицаите ще те спасяват, няма кой друг !

Сигурен ли си че ще тръгнат да те спасяват ако не се казваш Кирчо Кокорчев?

не става ясно дали е черен, макар че какъв да е?

Ами не е черен. Пиер французин, беден шофьор на 17 години. Четете пресата извън уркиландия. Там казват повече. От Англия например.

Така е в ЕвроГейския съюз. Кенеф.

Казваш, друго си е в С Корея. Или говориш за Расия? Ти да не копаш копейки? Такъв ли си?

Само така трябва да се действа с тези разюздани и самозабравили се човекоподобни.