Сблъсъци с полицията и водно оръжие след мащабен протест в Израел срещу политиката на Нетаняху

Демонстрантите в Тел Авив блокираха главната магистрала "Аялон" и запалиха големи огньове, кметове пък обявиха гладна стачка

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци с полицията и водно оръжие след мащабен протест в Израел срещу политиката на Нетаняху | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Репресиите срещу протестиращите в Иран не спират, но това не сломява духа им. Все повече жени свалят забрадките, а общественият и международен натиск очевидно имат ефект. Вследствие на тези събития европейските политици отново обсъждат санкции срещу Иран. "Реакцията на иранския режим е жестока и ужасна и те потъпкват основните човешки права“, коментира Фон дер Лайен пред репортери в кулоарите на Световния икономически форум в швейцарския ски курорт Давос." - -

1000000% цветни със до болка познатият спонсор зад Океана. Доказателства тук https://www.breitbart.com/middle-east/2023/03/06/report-state-department-funding-anti-government-group-in-israel и като провериш кои седи зад въпросното движение " Движение за качествено държавно управление" https://en.wikipedia.org/wiki/MovementforQualityGovernmentin_Israel, веднага лъсва задника на ФАЩ.

Най-видният американски масон Алберт Пайк казва през втората половина на 19-ти в. следното:"Необходими са 3 (три) световни войни, за да бъде устано- вен неизбежно Нов Св. Ред". – Първата и Втората се „случиха”... В момента се обсъжда как Третата да бъде проведена с най-малко жертви и разруха. Така нар. „мигрантска криза”, Ковид "пандемията"... и войната в Украйна са част от този план. Масите трябва да свикват с несгоди и лишения: веселбата, консуматор- ското безумие и комфортът приключиха. Но няма място за паника... Човечеството е проект като всички предишни цивилизации, и на всяко нещо идва краят (време е за равносметка). Но този път „вратата" ще бъде отворена за тези, които са годни да преминат през нея... Бъдещето на човечеството е в негото обединение, което по неизбежност означава, че това обединение ще бъде и като защита от един (засега) невидим враг

Какво им пречи тая реформа и все гейски знамена виждам.Нещо ми намерисва работата

време е САЩ да изпрати миротворци.

Какви са тези протести в западния свят ? Франция, Германия, Англия, Холандия, Белгия , Израел ? Санкциите работят ли ?

значи държавата протестира срещу съдебна реформа и американския посланик не е взел отношение с доклад за демокрацията?!?!? ако беше в България нали знаете колко посланици щяха да ни се изредят

Чифути!Въпросът ,пак опира да много много пари.Единствено България и Русия знаят истиата за евр еите.а, те са наказани от БОГ ОТЕЦ, да нямат Родина,защото те, евреите разпнаха Бог Йисус Христос на Кръста и не ГО признават и до сега за МЕСИЯ!От евреин нищо добро!

нещо много знамена на дъгата при чифутите

Гледайте как правят силните народи, когато правителството-мафия се опитва да превземе съдебната власт! И разбира се, само ще гледате!

Естествено че само ще гледат ... и ще обвиняват хомосексуалистите, евреите, илюминатите , слънцестоенето, извънземните и тнт , но никога не са виновни те и няма да си мръднат пръста ... Росбското мислене трудно и бавно се изкоренява ...

Интересното е, че Брейтбарт съобщи, че протестите се финансират от САЩ...

Още по интересното е че Сащ искат баланс а балансът НЕ води до прогрес.Ясно ми е чемискят да са все богати но нмя акак да стане след глупостите които направиха.

Ново 20. Те протестите да от няколко месеца насам. Нека но обяснят какви точно "реформи" предлагам коримпето Нето. Ама българската журналистика е до тук. Крият за,да не би булгаристанците да видят аналогии и нещо да се активащиват. Споко, няма шанс това случи.

Но протестите се засилиха още след уволнението на военния министър, който открито се възпротиви на плана на Нетаняху.

са много демократични, щом най големият производител на демокрация и най големият радетел н такава ЕС юълчат като гъозвееее.

Ваксинираните десносектанти са в ступор. Няма как да кажат, че Кремъл провокира тези протести. Ама няма как да кажат, също така, че Биби е диктатор.

Какъв Кремъл? В новината изрично се споменава, че не друг, а САЩ били разтревожени от планираната реформа. Цитира се и позицията на Нетаняху, че съдът е контролиран от либерали. Кремъл си има други, по-големи дертове в момента, но нали все Кремъл ви е в главите:-)

Явно това е проблема, че съда се контролира от либерали, които издава присъди с либерални симпатии, цитирам Нетаняху "планът ще възстанови баланса между съдебната и изпълнителната власт и ще ограничи това, което те смятат за интервенционистки съд с либерални симпатии". Вижте симптомите. Знамената на дъгата не са случайни там.

Всички правят съдебна реформа .... Защо не се учат от нас ???

Протестите са основата на демократичното общество. Затова и в Русия не са позволени.

Бе овчар

Запада се тресе от протести. В Русия всички подкрепят Путин

те имат навика да подкрепят с 96% от гласовете ... докато не мине нова революция и няколко от ръководителите не се споминат изведнъж

По целият свят стават протести по различни причини... войни. ДАЛИ НЕ ОТВЛИЧАТ ВНЕМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ НЕЩО ПРЕДСТОЯЩО То не бяха пандемий 1, 2, 3, война, протести

ПандемиЙ?

Ми как. Един пандемий, два пандемия...

Римски сенатор :D

Първо във Франция, днес всеобща стачка и в цяла Германия, а сега и в Израел. Щом и кротките евреи излязоха по улиците значи работата е много сериозна. Цялата световна капиталистическа кочина се тресе. 99% от световното население храни останалия 1%, а този 1% живее на гърба на другите 99%. А ти робский Ганьо как си? Добре ли ти е 34 години под робство? Цената на кашкавала стана ли вече 50 лева за килограм? На 02.04. ще тичкаш ли към урните да дадеш гласи за тези, дето те направиха роб и най-беден и болен в цял свят?!

България изполва модела на Хаити да Бутат Диктатора Бойко Борисов напред като Сатрапа Папа Док - Дювалие чрез Прокуратурата, Службите за Сигурност, Полиция и престъпни групировки, ДЖИПСИ - не Държава, а Сатанисти!Няма избори всичко е МВР цирк!

ЗАЩО НЕ Е ТАМ ?! ПИГИ, КЪДЕ СИ ?

Е,добре де,защо правителството на Радев не използува случая,че да внесем в Израел юристи? Нашите са уникални.Ще подарим на Израел юристите си и в това виждам една прекрасна перспектива.И ченгетата да им подарим.И ние доволни,и в Израел доволни.

Путин и тук се намеси!! Санкции

Шило

И, кво излиза? Либерастията не харесва консервативна съдебна власт?

Протести има навсякъде в демократичният свят,само в Россия е тихо,като пред голям взрив.

Шило

Само да питам- каква е причината за протестите? Май, нещо "демократичния свят", не се справя с проблемите си? Кризи, инфлация, банкрути, обедняване? А за Ицраел- май евреина Джордж Сорос си намери майстора точно от своите?

ㅤ

Веднага да се осъди агресията на полицията и ЕС да наложи санкции на правителството на Израел, заради сблъсъците им с мирните демократично протестиращи! ... Алоу, ЕС и ЕК, де сте бе отворковци?!!

Шило

Те харесват това.

А нещо за франсетата да напишете или не дават?

Аре сега и трафик на израелци.Радев може на напльока на границата,пардон,на онова подобие на граница ,дето мяза на нацвъкано платно на Хуан Миро или Пикасо знаменца на Израел и високоговорители,от които да звучи "ха тиква".Трафиканти,напред !

Дано се самоизбият, а тези които оцелеят Путин ще ги довърши.

Искам на фронта затова избирам ГЕРБ,ще вземем Чукотка и Коми при победа над Путин.

Шило

Че върви, бре! И сега, кво ти пречи?

ㅤ

Това беше форма на сарказъм. Вярно - трудно забележим, но е там.

Нетаняху е заплаха за сигурността защото дава възможност на палестинците да атакуват .

Гирките ираелци! Незнаехме!

Абе нали Путин щяхме да сваляме?!

БЪЛГАРИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА, ПОТУЛВАТ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ САМО ЗАЩОТО НЕ ИЗНАСЯ НА БОЙКО БОРИСОВ И ИВАН ГЕШЕВ!