Сблъсък на влакове на гара в Германия, има пострадали (видео)

Според железниците пътниците са откарани с автобуси до Франкфурт, причините и пълният размер на щетите тепърва ще се изясняват

Обратно в новината

Коментари - Сблъсък на влакове на гара в Германия, има пострадали (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои влакове ще бъдат продадени на БДЖ

Миналия ден се возих баш у тоя влак към Мюнхен - ИЦЕ625. Добре, че е станало на гарата, че през останалото време карат с 300км/ч не ми се мисли кво мазало щеше да стане с тая скорост. Като гледам някой машинист е дрямал да ги захапят така двата влака. Едното е ИЦЕ(бързите им влакове) а другото мяза на градска железница за къси разстояния.

Да не ги е управлявал някой изкуствен интелект?

Германия стремително върви на долу в бездната.....сами си го направиха. От една богата наредена държава става третокласна затихваща територия. Където стъпят САЩ трева не никне.

Иванов гледай си пропадналата държава. Когато ги стигнем германците в организацията при такива инциденти ми се обади.

Поне могат да ни дадат тези локомотиви сега

пропаднала държава... и все по зле ще става. Само единкратък период имаха на възход,но го отрекоха със закони..нпма такива идиоти . До това боди да си роб от 1045 до сега

и кое е пропадналото... Вероятно е грешка на машиниста и е пренебрегнал указанията електронната система или на ръководителя на движение. Обърни внимание на организацията в репортажа. За един в шок и втори с паднало кръвно са активирали линейки и даже хеликоптер. Веднага са подсигурили автобуси до Франкфурт. Това кога ще стане в просперираща България.

вече дават на късо.