Създават Национален антираков план, приоритет ще е ранното откриване

В работната група влизат експерти от МЗ, водещи онколози и хематолози, представители на пациентски организации и на фармацевтичната индустрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и щаб

Скрининг -> откриване -> уплашване. След това човекът се преобразува в пациент и портмоне.

Това е много добре, но да започнат поне с осигуряването на лекарства за всички онкоболни, а не да се влачим по аптеките в Турция..

Рака е много по опасен и смъртоносен от Ковид. Радвам се, че нещо ще се случи за превенцията на тежките заболявания

Спреде да ядете растителни мазнини (с изключение на зехтин), рафинирани и преработени въглехидрати (хляб, всичко от брашно, нишесте, соя, ориз, боб), захари (захар, царевичен сироп, мед, плодове) и изкуствени подсладители. Поддържайте ниска нормална кръвна захар - 3.8 до 4.7, спрете да си пълните устите на всеки 2 часа за да можете да поддържате и нисък инсулин, и поддържайте хранителна кетоза за да не могат да се "хранят" раковите клетки. Активирайте автофагията (разграждането на повредени (ракови) клетки с ядене не по-често от един път на 48 часа. Правете всичко това и няма да имате проблеми - нито рак, нито диабет, нито високо кръвно, нито Алцхаймер, нито склероза, нито затлъстяване.

Абсолютно вярно!

Прав си донякъде може и да се спаси човек, но не е съвсем така има фактори отключващи заболяване и не от хранене, слънце, въздух вода, т. Е. Околна среда, превенция трябва от разбиращи хора.

са хормонални и се третират напълно успешно с правилно хранене. Не говорим когато има попадане на чужд карциногенен материал (например спирачна течност), но дои и при тези ситуации поддържането на хранителна кетоза и по този начин ефективното убиване чрез глад на раковите клетки (които се хранят само с глюкоза) е доказано.