Съюзнически сили попълват дефицитите в българския батальон за НАТО

"Прокуратурата не работи, главният прокурор няма да е само с Господ над главата си", заяви Кирил Петков по отношение на напрежението НАТО-Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иди и кажи на Тимаджийте че няма да има човек над закона, да видим как ще реагират :D

Много е прав прост Киро- прокуратурата не работи ! Ако прокуратурата работеше както трябва , сега Киро канадеца щеше да да си чопли носа в пандиза , а не да си играе на" негово превъзходителство ". Конституционният съд постанови, че е измамник и като такъв мунчо го е назначил за министър., а пребиваващия в сградата срещу МС - да прави лицеви опори също там заедно с Киро. И така , грешката е на главния прокурор. Прав е Киро канадеца

Батальона се строява, любимата ми песен на Орлин Горанов.

То излиза, че дефицитите в българската армия са...само някакви си 1000-2000 души. Ми те само толкова са нужни за охрана на някои посолства. Май за това иде реч, нямат ни доверие нещо.

ttkoga bg bil nezavisima dirjava.

Още малко и капката уважение към говорещия ще изчезне, какви са тези дефицити, жива сила, управляващи кадри, танкове само и самолети???? Не се пробвай с двуслислици да заблудиш народа си, не сме толкова тъпи колкото по местата по които си бил.

Спецов пуснал обява за търг на каруца за 15 лв от Горни чифлик . Собственика е подсъдим . везднага да се подари на Киро и му се осигури коридор за бягство от България.

Скандални усмихващ се лъжецо КАНАДСКИ: Ако искаш МИР - готви се за ВОЙНА !! С "армията", която имаме може само мангалите в БГ да плашиш !! НО ЗА ВОЕННИ КОНФЛИКТИ НЕ СПОМЕНАВАЙ НИКОГА, КОГАТО ИМАШ ПАРОДИЯ НА "АРМИЯ"(3000 - 4000 души максимум !! СМЕШЕН СИ канадецо, когато бай Тошо разполагаше с 3 армии, близо 400 000-на армия, ракети, танкове, самолети, които летяха денонощно - нека не изброявам още - ТИ НЕ ЗНАЕШ КОЛКО МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ ПРЕД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ОТ ПО-СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ (ОСТАВИ ЕС) !! Съюзнически сили попълват дефицитите в българския батальон за НАТО ?? Срещу какво? Чий ще бъдат ползите? Чий ще бъдат загубите? 32 год. сме на цедката само ние и там ще си останем - това е истината !!

В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧИ ТАКА, ЧЕ ПОРАДИ "РАЗНИ НЕЗНАЙНИ ЗАСЛУГИ" И "ГОЛЯМАТА ЧИСЛЕНОСТ" НА БГ "БАТАЛЬОНА" НА ВСЕКИ 100 ВОЙНИКА СЕ ПАДА ПО ЕДИН ГЕНЕРАЛ ?! ПРЕЗИДЕНТА ПО НЕГОВО УСМОТРЕНИЕ КАЧВА НЯКАКЪВ МЕДАЛ ЗА ЗАСЛУГИ И ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ НА ХОРА, БЛИЗКИ ДО НЕГО !! ПРИМЕР: БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВАНОВ НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ БОРКО ТИКВАТА ?! СЪЩОТО Е И ПРИ ПРОФЕСОРИТЕ НИ ?! КОЛКО СА СТУДЕНТИТЕ НИ, КАКВИ СА ЗАСЛУГИТЕ ИМ, ЗА ТИТЛАТА ?! С-МАТА Е "МОЙ" ЧИЛЯК !! НАЛИ ?

Не виждам защо е цялата тази агресия и простотии към премиера? Той, който е отскоро в управлението просто съобщи на глас една реалност, която съществува отдавна. Какво е виновен той, че няма армия, че няма военна служба и сегашните мъже нямат никакви военни умения?

Защото липсата на мъже е процес, който тече неслучайно. Така армия и отбрана имат само държавите, които могат да го позволят финансово. А знаем кои са тези държави. И сега след като сме стигнали до този етап, може под някакъв предлог да приемем чужда войска на наша територия. И основния въпрос е дали има нужда днес в България да има чужда/и армии? Защото макар, че говорим за НАТО, все пак натовската армия не се вербува на Луната или на Южния полюс, тя е съставена от войници от армиите на отделните държави-членки. За пример Турция е в НАТО, съгласен ли си да се разположат 30 000 натовски войника от турската армия в България?

И СА ЗАЩИТАВАЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ РУСНАЦИТЕ! ПОНЯЛ?

Под кое командване ще бъде това 'попълване' на дефицитите в 'българския' батальон?

Следва логическият въпрос: А защо ще има удари към Русия от вътрешността на Украйна? Нали са против агресията? Значи се готвят за война. Тогава да не ги жалим толкова!

петков коментирал..... ше паднем от смех

След като се убедиха че България е колониална държава, тия започват да си правят каквото си искат.

те не са вденали все още че се почна българизацията на нато.... или чалгаризацията... и ако не престанат, спукана им е работата

се отебаха на американски солдати с прашки и на високи токчета които им плащат за услугата по 70 долара

„Дефицитите в българския батальон за учението на НАТО ще бъдат попълнени от съюзническите сили“ – що ми звучи като любовникът попълва дефицитите в семейството.

И какво излиза, че един батальон не можем да сглобим???

Ами тока Кире, за тока хм ?

Кви ескадрони..кви батальони ве..всичко е само на хартия..реално 5-6 раждясали зила и 50 голтака екипаж

Да, така е, това са тези от четириглавия змей + онези от снимката дето бяха хванали за гъзовете и си отривха органите един в друг.

Големи сме лисици говнярки

Как ще съжалявам само, че гласувах за този келеш! Същата палачинка като предишният - днес така, утре иначе...

Понеже българите са си джендъри ще трябва пак САЩ да ни пазят от ново рушко робство

за упойка. Освободи ни Горбачов и се отърва от гладния пролетариат дето сега рови в кофите, вместо да имитира работа. Русия е капиталистическа държава вече, комунистите там са дефицит и опозиция. Руснаците вече гледат само себе си. Американците в момента са тръгнали да завладяват под формата на демократизиране и не се сещат, че най-много могат да си получат хиперзвук накрая.

Ще респектира злото кремльовско жуже Хвърлил е око на Варна и местните русогъзолизци д кеф ще му в подаряват

Един американски войник в България ще свали Киро от власт. Бунт и метеж, никакви мирни протести. Същия като Бойко, вчера едно, днес друго.

От българският батальон само парите за издръжката му ще са български. Киро силно ме разочарова.

В Харвардът тренирме/обучаваме за клоуни ! "Good boy..." "Gaff, Gaff"

Вчера ни увери, че няма да има чужди войски у нас, днес ни говори, че ще попълваме дефиците в нашия си батальон с чужди войски. Ама не каза колко е този дефицит, и в какво тоно се състои. Починът на Боисов днес да говори едно, а утре друго го помним много добре. Съвесем не му прави чест на новият премиер да се държи едно към едно като предишния. Протести и оставка, само един чужд войник да влезе тука. Тези от САЩ си мислят, че сме овце, и мърши, но ние сме Народ, само политиците ни са сребролюбци и нямат кураж за 5 пари, но политици се сменят.

1. Че има непоследователност и изумителна неподготвеност , която не може да бъде оправдана, в лицето на новото правителство е факт 2. Каква армия и техника има нашата държава ? Някой може ли да отговори без да напълни “ефира” с хейт как всички са разпродали каквото е имало ? 3. Като пълноправен член на НАТО имаме и отговорности / задължения , които няма как да не изпълняваме . При положение , че политиката на държавата по отношение на отбраната, както и почти всичко останало е ужасно закъсняла и нескопосана България е задължена да приеме и чужди части…. Ние очевадно НЕ можем да отбраняваме себе си дори при евентуални военни дейности в Черноморието… 4. При евентуални военни действие нека не пропускаме , че България е на Черно море и това НИ прави от части потенциално фронтова линия при широко развитие на гореопоменатите дейности ! 5. За мен лично , българските политици отдавна трябваше да имат ясно изразена позиция по темата вместо да шикалкавят ! В тази ситуацията така или иначе народа не е дал никакъв кредит на доверие или толерантност , в сравнение с всички останали политически сили управлявали до момента. По множество причини народа е изключително нетърпелив и недоволен , но сега нямам право да плюем чак толкова много ! В крайна сметка избирателната активност беше едва 35% ! Къде бяха всички останали до 100??? Очевидно ги етично заложено е да имаме мнение и да сме изявени индивидуалисти , но да носим отговорност ни е теудно …

Нато не е вечна даденост. Едно крушение на САЩ и нато-то отива в канала, както всички империи. В момента НАТО, в лицето на САЩ са тръгнали на поход, в който ще изгорят като не взимат под внимание какво им се казва. То бива дебилизъм, ама някои политици отвъд океана си мислят, че успехът е на тяхна страна.

Никога не може Русия да нападне България без много основателна провокация от наша страна, така че не виждаме причини да се укрепва нашата отбрана.

Голям дефицит. Никой не може да му го запълни

Американците явно ни смятат за мнооого големи дебили, дори не си направиха труда да намерят малко по умни пешки, а направо сложиха нахиления Кирчо.

Добре дошли в ада - за руския свят няма да има антимайдани и блицкриг, очакват ги ракетни и въздушни удари от дълбините на Украйна Ако Кремъл имаше малко повече разбиране за ситуацията, сега Белият дом щеше да наложи санкции срещу Пекин, а не срещу Москва, а „Северен поток“ да бъде работещ Аркадий Бабченко, „Етото на Москва“ "Фантастично. Това е нещо невероятно. Седмица с невероятни новини. САЩ одобриха трансфера на американски преносими противотанкови ракети от Естония, Латвия и Литва и - най-важното – „Стингърс“ към Украйна! Това се казва в изявление на министерствата на отбраната на балтийските държави. Германия обаче блокира прехвърлянето на артилерийските си системи, но какво от това! Положението с противотанковите оръдия в Украйна не е толкова критично, колкото с противовъздушната отбрана. Сега Украйна ще има "Стингъри" Честно казано, не знам какви „Стингъри“ са на въоръжение в балтийските страни и нямам желание да го разбера, защото това определено не е първото поколение от осемдесетте, което муджахидините използваха в Афганистан . Въпреки че там "Stinger Basic" срещу руските "Ми-8" и "Крокодилите" Ми-24 се показаха много добре. Но оттогава те са били модифицирани два пъти - RMP Block I и RMP Block II. И Украйна определено ще получи RMP, втората или дори третата модификация. Какво са "Стингърите"? По някаква причина навсякъде пишат, че са за борба с ниско летящи цели. Нищо такова. Височината на поражението им е до 3800 метра. Обхват - до четири километра и половина. Това означава, че определено можете да забравите за безопасното използване на атакуващи руски хеликоптери, а щурмовите самолети ще трябва да атакуват цели от височина около пет километра. Освен това RMP Block II е в състояние да поразява цели в условия на интензивни смущения - с радарни и топлинни капани - а ракетата може да има и модификация земя-земя, която може да уцели както неподвижни обекти, така и движещи се, включително в морето. И черешката на тортата - Stinger е способен да сваля дори крилати ракети тип "Калибър"! Преди около три години започнах да пиша за това как Украйна се готви за последната война. Каквото е било там вече не е същото. Врагът се учи. Прави изводи. И вече няма да има алкохолици на пост. Няма да има челен щурм към Маринка от силите на бригада „Призрак“. Защото втората серия този път ще започне не с антимайдани за руския свят, а с ракетни и въздушни удари от дълбините на Украйна За всички възможни обекти. За складове, бази за горива и смазочни материали, фабрики, транспортни възли, контролни центрове, фабрики, болници и други инфраструктурни съоръжения. Така че не се вълнувайте за Харков - той изобщо не е изключителен. Сега положението е различно и всички разбират това. Какво значение имат системите за противовъздушна отбрана в такива условия? Еднократната масирана атака сега ще бъде трудна. Русия няма да има условия „като на стрелбище“ за авиационни и оперативно-тактически ракетни системи. Руснаците вече няма да имат лек блицкриг по маратонки покрай димящи кратери, защото Украйна има 3 хиляди противотанкови управляеми ракети последно поколение. Те са от типа "стреляш и забравяш", защото със сигурност изстреляната ракета ще унищожи руския танк. Не е ясен броят на "Стингърите". Учението „Ударът на Нептун” в Средиземно море, което ще започне вдругиден, с участието на група авионосци и самолетоносача USS Harry S. Truman, флотът на НАТО в Черно море – Испания вчера спешно изпрати своя разрушител. Британското външно министерство днес обяви създаването на тристранен съюз "Британия-Полша-Украйна" именно за защита на Украйна, а Лондон беше този, който инициира този съюз. Вчера в Сената на САЩ беше внесен проект за ЛЕНД-ЛИЗ ЗА УКРАЙНА. Това е абсолютна "бомба". Това се случва за първи път след Втората световна война. Прочетете отново! САЩ ще доставят оръжие на Украйна Ленд-лиз за борба с агресора. И този път агресорът не е Хитлер. Усетете паралелите. Холандският външен министър каза, че страната й ще прехвърли два F-35 в предната база на НАТО в България с оперативна задача да „подпомогне Украйна в случай на ескалация на нейната граница“. F-35 е пето поколение изтребител. Чехите доставят 152 мм снаряди от доста време. САЩ доставят лодките. Великобритания доставя противотанкови ракети. Турция доставя Байрактарс. Дроновете Global Howk облитат границите на Украйна почти всеки ден, а понякога и три пъти на ден. Е, има „малки неща“ - хъмви, оборудване, мобилни болници, заеми, това е всичко. Владимир Владимирович. Напразно си се катерил да се показваш, за да те видят. Много напразно. Рубиконът е преминат. Прагът е преминат с думи и документи. От нотки на протест Западът се обърна към действие. И мисля, че Кремъл сега е в шок Той взриви своя блицкриг. Буквално за тези две седмици. Докато Байдън и Блинкен слушаха глупостите за червените линии и подвизите на дедите ни през Втората световна война и кимаха глави в знак на съгласие, партньорите увеличиха доставките на оръжия за Украйна с такива темпове и такива оръжия, които ме държат буден нощем. Сега основното е да имате време да въоръжите нашата армия с такива оръжия. Сега Русия разполага с около 3300 танка. Сега Украйна има около 3000 джавелина и леки противотанкови оръдия NLAW и 8000 Stugns и Corsair. Добре дошли в ада Въпреки факта, че пак повтарям, Украйна за Байдън първоначално не беше на първо, пето или дори десето място. Той дойде с реториката за борба с Китай. И ако Кремъл имаше малко повече разбиране за ситуацията, дори малко, сега Белият дом щеше да наложи санкции срещу Пекин, а не срещу Москва, а „Северен поток“ вече щеше да бъде сертифициран и работещ. Но не. Решихме да начертаем червени линии. Бог да пази Дънинг-Крюгер! Но все пак ще има светлина в тунела. Защото с Украйна все още има слаба връзка. Това е публичната администрация. Защото колкото и да пишете, колкото и да казвате, че ще бъде това и онова, знайте, че там няма да има алкохолици, а Искандери и трябва да се подготвите за тях. Точно това е тактиката на Русия в момента. Например, една от нейните доктрини за окупацията на Балтийските страни е тактически ядрени удари по столици, за да шокира НАТО и след това бърза окупация в рамките на сто часа. Ако се вместите в сто часа, добре. Ако не, не. Не знам до каква степен реалността се стопи в бункера на Кремъл, но смятам, че вероятността да бъде ударен от хиперзвукови оръжия или дори тактически ядрени оръжия е далеч над нулата. Преди месец руската армия щеше да има достатъчните три дни, за да направи много лоши неща. И сега тя е лишена от това предимство. Сега, ако армията на Украйна е въоръжена с Javelins и Stingers, дори и в състояние на пълен хаос, ако това се случи, ще има огнища на съпротива, които ще могат не само да ударят обкръжението и да го деморализират, но и да проведат операции по сдържане по цялата фронтова линия, дори в тила и в градовете ни. Защото схемата "един човек - един изстрел - един танк" или "един човек - един изстрел - един хеликоптер" работи невероятно добре. Точно това може да даде време на Украйна да се възстанови, мобилизира и изгради отбрана. За първи път през тези почти три години, освен очакването на наближаващата чернота, изпитах светло чувство на пламнала надежда." *Lend-lease - правителствена програма, съгласно която Съединените американски щати снабдяват своите съюзници през Втората световна война с боеприпаси , оборудване, храна , медицинско оборудване и лекарства, стратегически суровини , включително петролни продукти . Основните клиенти на Съединените щати са страните от Британската общност на нациите и СССР.

Я иди го духай и стига си писал романи

А ти в казарма бил ли си? Или това в някоя електронна игра го видя?

И къде ги прочете всичките тия щуротии? От "Белингкет" ли? Те са майстори да събират глупости от социалните мрежи и да го представят за достоверна информация.

Този пуяк може да си белщи колкото си иска но такова решение може да го вземе само парламента. тъй че киро тъпото да си гледа гей сайта

https://tribune.bg/bg/multimediq/samo-zashtoto-byaha-balgari--filmat-za-nasilstvenoto-obezbalgaryavane-na-vardarska-makedoniya/

А някакви новини от гей-чатовете? Кирилка Петкова е най-новия никнейм в гей чатовете.

Кире Киреее, вашите приоритети са само "изчегъртване" и премахване на неудобния за резидента и и редица други престъпници гл. прокурор, което няма нищо общо със съдебна реформа, но е в пряка връзка с разразилата се енергийна криза, непосилно високите за обикновените хора цени и пр. проблеми от калпавото ви управление. И за какво "върховенство на закона" ми говориш ти, след като стана и министър и премиер чрез обявено от закона престъпление и в нарушение на Конституцията? Едно ти признавам, че нямаш равен по наглост, а иначе си само и нищо повече от един полуграмотен Просто Киро, с безпрецедентна некомпетентност за министър-предсдател!

Пак се надяват някой да покрива дефицити. Я да извадят от спестяванията по шкафчетата и да си купуват, каквото им трябва.

Преди да тръгнем да се ВКЛЮЧВАМЕ в НАТО, България имаше ДВА пъти по- голяма армия, но уволниха доста военни, за да се включим в НАТО. А сега, НАТО иска да ЗАВЗЕМЕ българските поделения.... Тия от "" Продължаваме Промяната"" още НЕ са РЕШИЛИ проблемите в България, а тръгнали да се правят на политици пред чужди държави... Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми... Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България.

Подобен "елит" е управлявал България и до 9 септември 1944 година, и натресал ни две национални катастрофи, а третата е предотвратена от комунистите. Сега обаче, тези подлоги ще ни докарат трета такава и изглежда, че никой няма да им попречи.

Пълен нещастник, антиполитик, аз със сигурност и доказателства мога да посоча поне 2,000. Ами вижте само имената изписани от обратната страна на снимката намерена у Бобокови и сумите срещу тях.

Уплътнение на контакта, така усещането е друго

след като въоръжените ни сили имат налично всичко не обходимо, като техника и личен състава, за комплектоване на още една, не повече, механизирана бригада, а ти си седнал да ни баламосваш с дефицит на батальон! Можеш да се опитваш да лъжеш баба си от Горно Нанадолнище, но и тя няма да ти хване вяра на думите, камо ли тези които знаят за какаво става дума и какво криеш с изказването си за дефицити в натовския ни батальон!

Тоя си мисли,че разказва приказки в детската градина и лъже най-долнопробно.Само дето не каза,че попълнението е 90% и ще ни газят краварски чепици

Новите частни хотели са няколко хиляди,и са построени с крадените пари от Приватизацията.Старите хотели от соца,бяха приватизирани също с боновите книжки,демек без нито една стотинка.Заводите също бяха приватизирани по същият начин.По този метод беше ,,приватизирана'' и Армията,като се разпродадоха складовете,ГСМ-ите,бойната техника беше нарязана на скраб,а лекото стрелково оръжие се продаде от посреднически фирми по другите държави.Нормално е на такава държава да и избягат децата.

Нали трябваше само с български военнослужещи, защо още на следващия ден се отметнаха, като министъра така тържествено обеща.

За тези, които се чудят как е възможно т.н. БГ политическа класа да предава интересите на народа и националните ни каузи и идеали: "А как ще постъпите вие, ако децата ви, парите ви, имотите и инвестициите ви са там, накъдето слънцето залязва?

Едно време като бяхме войници,тогава народ и оръжие имаше,но ядене нямаше.Сега нито народ,нито воъражение,а за храната да не говорим.То за това и съшкясаха армията ни,понеже излизала много скъпо на държавата и нямало пари за войнишка чорба и парче хляб.Сега ще попълваме ,,батальона'' с чужди елементи.Гърция и тя е в НАТО,по население е два пъти колкото България,но военният и състав е 7-8 пъти българският,без натовските им подразделения.Нашите военни не си казват,че имаме само натовското подразделение.Разчита се на запасният състав,който е основно от българи гурбетчии и имигранти по другите континенти.И за кодош още един факт.Ловците в България,10 пъти повече от армията.Смех на парцали Бате.

Глупости плещтиш! Едно време нямахме никаква армия поради простата причина, че България беше поробена държава от Русия. Решенията се взимаха в москва и нашата марионетна войска беше използвана само като пушечно месо да поеме първия удар докато партийните ръководители от КПСС се изпокрият в бункерите в Москва и Ленинград!

Явно помниш само инструкциите от Козяк, центаджия.

Решенията се взимаха в москва, напълно съгласен съм с теб, само ми кажи сега къде и кой взема решенията за едно време е ясно

Батальона се строява за последен път ...

Доказателството е в публикуваното в статията : "Дефицитите в българския батальон за учението на НАТО ще бъдат попълнени от съюзническите сили, стана ясно от думите на премиера. "Рамковата държава ще бъде България. Това означава, че батальонът ще бъде български. В този батальон обаче, понеже не сме инвестирали правилно през годините, има дефицити. Тези дефицити ще се попълнят от съюзнически сили", обяви той. Съюзническите сили ще участват в попълването на дефицитите, докато българската страна не ги преодолее чрез правилни инвестиции, обясни още министър-председателят." Заявяваш сили, а не въоръжения! Нима не знаеш че сили означава войскови формирования, а не оръжия?! Едва ли не знаеш това, а а ко не го знаеш военния министър Янев ти го е казал! Така че, не лъжи народа инак ще си патиш! Никой не иска увеличаване числеността на чуждите войски у нас, защото предшествениците ти унищожиха собствената ни армия и на нейно място позволиха и вкараха чужди войски у нас и сегашната ти постъпка ще прелее чашата на търпението ни!

Български батальон ама с чужди сили.

Каквито и инвестиции да се правят у нас в отбраната те не могат да ни направят силни и ефективни, колкото турската,гръцка или руска войска. Това е пределно ясно. Затова е логично да сме част от колективната отбрана на НАТО,чийто член сме.

Ами не е логично, но господарите от САЩ, не ни дават избор.

Нямало да има чужди войски у наса тези в граф игнатиево и тези,"попълващи" баталона за защита/на какво и от кого/

За да се докопаш на власт са ти нужни обредна клетва пред тия с парашутната индустрия. На Козяк Кирето е обещал един смесен батальон, на Прокопа е обещал главният прокурор, на Муньо е обещал да взема душ преди лягане. Еххх Кире една уста ти остана да обясняваш на лумпените че слънцето изгрява откъм Канада. Кире, Кире, таков бъркоч забърка, че и пастите на Линда няма да ни оправят.

Зевзеците ще кажат: еййй ученото, си е учено!

От човек завършил някак си Харвард какво да очакваме....Един вид хем няма да има натовски войски , хем ще попълваме липсите с натовски войски. Демек ще си има натовски войски.

Че КъПъ е завършил Харвард?! Минал е тримесечен безплатен курс към Харвард.

Някой вярва ли на тези ПъПътки?