Съветникът на Тагарев за скандала в "Пирогов": Не съм се възползвал от служебно положение

МО проверява случая с Мустафа Емин, той не отговори дали ще подава оставка, Мануела Малеева застана зад него и обяви, че е политическа атака

Обратно в новината

Коментари - Съветникът на Тагарев за скандала в "Пирогов": Не съм се възползвал от служебно положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"добилата публичност случка уронва престижа на МО"!!! Дебил Тагарев, публичността не уронва престижа на МО! Престижа се уронва от арогантното, нагло, просташко държание на назначения от теб имбецил, който си е въобразил, че е нещо като султан сред роби, които са задължени да го обслужват безпрекословно, дори с цената на собствената си сигурност. И искате да цензурирате всяко изказване на истината, ако тя не ви харесва. Но сте толкова прости, че не разбирате колко всъщност сте прости (Даннинг-Крюгер)

ГЕНЕРАЛ ГНОМ И ИЦО МАЛКОТО НОСЛЕ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ВЕДНАГА !! АМА ПАСМИНА СЕ НАВЪДИ !!

Като е съветник в Министерството на отбраната, защо не е отишъл директно във военна болница? Предположителният отговор е, че там е дори по зле от другите градски болници. Да не говориме, че вече нямаме армия. До това я докараха Продължаваме Падението + ДСБ и Гробарете + ДПС.

да видим, какво ще покажат видеозаписите ... ако се раздуха много и до там ще се стигне, но както гледам, започна да хвали професионализма на докторите от Пирогов, така че освен да очакваме и политическа подкрепа за господина от медиците - друго не се вижда на хоризонта.

ама то удовлствие било да посетиш Пирогов с детето си, което къряви с рана в главата според този мюмюн. Толкова впечатлен и изненадан от доброто обслужване останал - лъчезарен е бил явно. Тази поплитическа паплач, заради това че се знимават с лъжи, манипулиране, внушения и моделиране на общественото мнение, толкова са си повярвали, че смята, че всичко което изрече гнусната им уста влиза в ушите на хората като прадоподбна истина,

Драги ми, Сульо Пульо Мустафа Емин нали не си мислиш, че някои в болницата е знаел кой си и какъв си, преди сам да се представиш като такъв. Човек като отиде в болница не го питат депутат ли е, чистач ли е, а от какво е болен! Как ми се иска всичката депутатска измет да вървите на майната си!

Даааа, човекът въобще не е бил пред противошокова зала, въобще не е разговарял с никакъв доктор, просто си минавал по коридора покрай някакъв кабинет, който случайно се оказал противошоковата зала и една жена просто го попитала как се казва...Това е! Като за олигофрени - става!

Смешник! Не си се възползвал, защото докторът е бил на място и не се е уплашил от заплахите ти!

жълтопаватната отровна секта е само 5% от обществото но врещи като козяшка ферма за цяла България.

Като дойде на власт някоя партия и почва да си качва ръководните политици на всякакви добре платени държавни работи.В болниците е същата бюрокрация.Не можели в Люлин да обработят и зашият една рана и дай всички да ходят е Пирогов.Така преди време от Окръжна болница за един близък човек ,ме препратиха в Пирогов заради един забит трън в крака,от Пирогов ме препратиха в Зта Градска ,за миография на крака,без да има нужда и от там ми отказаха процедурата,защото във Окръжна болница взели направлението,а в Пирогов ми бяха издали документ който в Трета градска болница ми казаха,че не ставал за нищо и ме препратиха в частна клиника да ми правят миография.Цял ден си загубих и накрая отидох в спешното на пета поред болница,където най популярните след решиха да прегледат човека,който не можеше да ходи от болка.

Нещо послъгва момчето, не му се връзва теорията. Защо доктор му е обяснявал?

не е като да не се възползвал от служебно положение. Лъже. Като баща сигурно и аз ще наблегна на някои факти от живота ми. За всеки случай. Син ми е. Стресиран съм. Всички пишат, че докторята не ти обръщат внимание, ако не си с мангизи или връзки. Ще се издуя. Но да искаш да изхвърлят друго дете от шокова е гадост. Дори аз няма да я направя. Ако беше се спрял, горе - долу. Не е честно, но това е животЪТ. Този е прекалил. Нищо де. Уж ще го накажат по партийна линия, но после ще гласуват за него, неговите, при местни избори. Ще се яви в някоя листа.

Девеза на тия боклуци е:"Простият народ да мре,важното е ние да сме добре!" Вън от властта некадърна,продажна,корумпирана,Соросоидна ,блатна сган! Махайте се овреме,докато не сме ви измели с сопи и камъни,фашисти безродни,българоубийци! Никой да не гласува за ДБ-ПП боклука!

Мисли сам бе , май за кинти на всичко си готов . ТОЗИ ЧОВЕК Е ИЗВЪН СЛУЖБАТА СИ И Е ДЕЙСТВАЛ КАТО БАЩА . хИБРИДНАТА АТАКА ВЪРВИ И ТИ СИ НА ВЪДИЦАТА, ШАРАНЧЕ .

или обикновен гамен?! Остава и в службата да е същият;)

Съвсем случайно РИА НОВОСТИ започва атака срещу Мустафа Емин. Напълно невинно и случайно се случват тези неща, да не помислите нещо, че е част от руската хибридна война.

човек лъжеше най-нагло в национален ефир - и му личеше, че лъже! Оплете в собствените си лъжи и се изпусна, че от Пирогов казват истината!!! Самият факт, който Мустафа Емин съобщи в медийната си изява, че на два пъти се е налагало да излиза лекар от противошоковата зала и да му обяснява защо в момента не могат да зашият детето му, е показателен, че медицинската сестра и болница казват истината за неговото арогантно поведение и злоупотреба с власт! Ако си беше изчакал реда мирно и тихо, както са чакали другите родители, нямаше да се налага лекар да напуска тежката операция, която се е извършвала в момента, и да му дава обяснения! Защо точно на него са обяснявали? Защо не са обяснявали на някой другите родители, който са чакали с децата си...?

Той не лъже , той е баща и е пострадал . Чукай на дърво да те не стига .

и понеже според вас е баща и никога не лъже, затова на два пъти се бил "пошегувал" като споменал министъра... - цитат от интервюто на Емин! Голям шегаджия се оказа този човек, щом с кървящо дете в ръцете си намира сили да пусне някоя шегичка - ти да видиш, какви хора имало...:)))

Три месечно кърмаче? Върви, спъва се, пада и си удря главата в ръба на маса??? Как става това? Това си е чиста измислица! Как да му се вярва за другото!! Агенцията за защита на децата защо не е разследвала ханъмата му какво е правила и как е допуснала детето да е наранено? Тя сливата ли си е бръснела през това време?

В сглобката май не остана партия без аги в партийното ръководство.

така горе долу си е представял нещата Левски

Ами гледах го по ТВ . Скъса се да лъже.

от една страна човека не е направил нищо от друга медицинската сестра е ползвала служебното си положение и доттъпа до лична информация за постове в личния си профил. не е престъпление да питаш защо 4 екипа с 4 противошокони места не могат да обслужват повече от 1 дете 4 часа. той това е питал и накрая са му обяснили ... детето е било в много сериозно състояние ... той не е настоявал то да бъде местено ... това е измишльотина и трябва да си търси правата в съда .. тая овца реално го е очернила пред цяла България.

Сам се разобличи като жълтопаветник!

Чета, че жена му има кулинарен блог "От кухнята на Айше". Отварям да видя и шок, те очевидно са ислямисти. И отделно той няма нужното образование за да бъде съветник на министъра на отбраната ни. Въпросът ми е кой назначи тази гротеска за съветник?!!!

никой с турско име няма нужното образование .. тоя ще е първия

Политическа атака е това, така ли? Медицинска сестра на 60 и няколко години с дългогодишен стаж в болницата, прави политическа атака към никому неизвестния до вчера господин! И скритата идея е атака към Тагарев? Много интересна теза. И според господина те видели кое, като са написали името му в Google. Жената има десетина човека, които трябва да обслужва, но на нея работата и е да проверява пациентите кой кои е в Google. Ето това се случва, като помислиш, че си някой. Губиш връзка с реалността.

Къв е този турчин бе?! Не намериха ли българи та този са си го турили или това е целта май?!

Тоя се мисли за турчин, но не е. Което смятам, че даже е по-зле.

що така смяташ мойто зайче .. не е неграмотен и не е ходил в строителни войски ле? така ли ги искаш

И Тагарев и този Мустафа не говорят български. Затова се разбират.

Кой пък от нас няма сцепено чело, вежда или счупен нос като дете? Риванол на раната, два три шамара и на следващия ден те водят на бродерия ако е за шиене. То били 4 часа? В Рибново кой щеше да те шие бе? Намерил, че премерил. Ама май си го намери. В полунощ от партията му решиха, че тоя приключва.

Лъжеш, нагъл тагеренковец! Оставка веднага!

въпроса е кво правим ако тоя е прав със сестрата?

човека явно е задал въпроса защо при 4 екипа и два кабинета с 2 места при един пациент само приет по протокол има 4 часа чакане ... което разбира се не е било същото като това което си е позволила да напише в личния си профил тази служителка.

Гледах го по Нова. Лъже и му личеше. Много. Опитва се да е обигран лъжец, но още не се е обиграл :).

Това си е съвсем нормално за всеки умно-красив

Защо"украинският агент"мълчи и не махне това лице от МО?

Той е със свалени гащи в посолствата и няма време, че много хора му се изреждат.

Да бе той е света вода и хората (лекарите и персонала) цял ден са мислили като дойде в Пирогов как да го очернят. Въобще не мога да си представя, че тоя не е злоупотребил със служебно положение. 100% съм сигурен, че го е направил. Още нещо - ако се провеждаше нормална политика щеше да може и да оправят детето и в поликлиниката в Люлин, а не да виси на опашка 4 часа. С нетърпение чакам някои политик да си замине поради липса на кадри и техника в здравеопазването и смятам, че ще е скоро.

И щастливо семейство !

Още колко народ ще се оцапа покрай тоя смешник.

тук има класически случай на клевета доверено лице медицинска сестра с достъп до личните данни ползва тези лични данни и с личния си профил отправя обвинения, които сериозно компрометират въпросния човек. спаред мен единствено съда може да се произнесе .. но този човек няма избор трябва да мине през съда за да изчисти името си.

МАГАРЕВ КЪДЕ СПИ ПАК ??

Той е със свалени гащи в посолствата и няма време, че много хора му се изреждат.

Вежди за много по малко си отиде докато смотаняка от Родопите се опъва.

предлагам вълна от анонимни сигнали към социалните за неглижиране на детето , нали знаете как се процедира? първо взимат детето после изясняват случая.....

Съветникът да си ходи на село! Незабавно! Ще се намерят други съветници

ако всичко е било толкова "цивилизовано" за какъв дявол докторите са му обяснявали в какво състояние е другото дете... при това на няколко пъти?! Език мой... враг мой-)

Тия лекари са едни обикновени касапи които се правят на важни. Пратили детето да го шият значи ще го шият и трябва да си мълчиш иначе те изтипосват в социалните мрежи Аз имах подобен случай с един боклук зъболекар който ми издълба зъба и ме изгони без да го затвори, защото исках да ми го направи както трябва и исках да знам с кави материали ще го направи. Имах случай с една зъболекарка която и казах да ми сложи фотополимер, а тя му сложи химически полимер и ми вика че било все тая. Освен това ми бъка в устата без ръкавици Тия боклуци искат да си правят каквото им е кеф и да си мълчиш. Глупостите как те носят някаква отговорност и за това правят каквото сметнат за необходимо да си ги заврът отзад, защото като те осакатят ще си урод и ще страдаш цял живот, а тях нищо няма да ги накажат. Не е нормално 4 часа да висиш в спешното и то с бебе. Не е нормално да не можеш да кажеш каква помощ искаш и как да бъде извършена. Не са тия дебили лекари касапи които ще решават за теб и за детето ти. Да си решават за своите деца. В закона за здравето пише че всеки сам носи отговорност за здравето си. Като го шият детето вместо да го залепят хем ще го боли хем ще има грозен белег понеже го е шил касапин. Само заради това е трябвало да се разправя с тях и да не им мълчи Сега да ги съди наред за да знаят кое им е работата, а кое не е

дума срещу дума ... но така като го слушам е по достоверен от медицинската сестра ... там беше писала за "господаря от Рибново" ... малко я издава тази ненуждна информация

а впечатляване и стискане на ръце на доктори след 4 часа в болницата не звучи като измишльотина...

не това е съвсем нормално след като всичко се е разминало без усложнения .. ти не би ли стиснал ръката на доктора?

Дума срещу дума, но има изявление и на Пирогов! Господарят от Рибново, живеещ в Люлин си е повярвал!

няма изявление на "Пирогов" ... там е работата ... няма и за какво да има ... ако е направил нещо с което е нарушил закона звънят в полицията и така.

Агенцията за защита на децата защо не е разследвала ханъмата му какво е правила и как е допуснала детето да е наранено? Те сливата ли си е бръснела през това време? Шарлатаните са нагли до безобразие, трябва да ги изритаме докато не е станало късно!

Черните в Африка за N-ти пореден път направиха българските страхливи робове за смях, за резил и за ташак!!! Пореден преврат на патриотичното офицерство в Африка - в Габон военните изгониха своите душмани-колонизатори! Цяла Африка, цяла Азия и Латинска Америка се събуждат и казват НЕ на колониализма и дивия неолиберален капитализъм от фашистки тип. Накрая целият свят ще стане свободен, а единствените роби за смях на целия свят ще са българите! България ще остане единствената робска територия на планетата Земя с роби и робовладелци!

И колкото повече се обяснява господина, повече затъва. Нещо пиарите се омотават!

Този е без капка морал и съвест. Тагарев ползва съветите на помашкия самозабравил се даскал от село Рибново.. Боклук. Оставка.

...е как тогава е станал скандал...след като тоя не се е държал неприлично и не е парадирал с позицията си като съветник на Тагарев ?!?? Същия неприятник и предател като Тагарев !

Завършил история с профил педагогика!И е съветник на Министъра на отбраната!Убедих се,че нищо не разбирам.Какво точно го съветва,или просто такава длъжност "се полага" на съответната партия.

Да пише правилно на български език.Дикъде я докарахме.

Тагаревци,Малееви и тоя рязания всички са долни боклуци

Интересно откъде знаят в Пирогов какво работи човечеца, ако не им е казал? Да не са ясновидци там

Именно! Вие знаете ли кой съм? И колко велик съм,а? Аааа!!!!

Корекция. Не си успял да се възползваш от служебното си положение, не че не си опитал.

Ей турчин я си еви май...та и ходи в Турция да се лекуваш смотан

Едва ли така е мрънкал до като е бил в Пирогов но истината както винаги е някъде по средата! Да излезе и да каже, "да виках и крещях защото не си вършеха работата" ще е по-достойно от колкото да мънка. А ако наистина е заплашвал да си поеме отговорността. Лично познавах човек който почина в Пирогов защото го държали да седне и да чака защото лекарите така преценили. Както си седи пада и умира в рамките на 10 минути докато чака. Така, че и двете страни са били некоректни един към друг което е често срещано в България! Но сега разбира се всичко ще се използва за политически цели. В много гнусно място за живеене се превърна България а има толкова красива природа и климат за живеене.

4часа да разкарват хората по различни отделения на тая или оная болница.Ами че то за 4 часа на човек ще му изтече цялата кръв и последния доктор ще каже ,че той не е виновен,че пациента е починал от загуба на кръв,защото късно са дошли хората.Министъра на здравеопазването да се хваща да създаде организация да могат пациентите по най бързия начин да бъдат лекувани а не да ги разкарват като маймуни в зоопарка.Така беше и при Ковит кризата,така е и когато украински лекари не могат да почнат работа у нас,защото Процедурата била тежка и тромава и се оправдават с правила наложени от ЕС А в същото време в Германия и Чехия украинските лекари за един месец ги лицензират и почват работа,а тук година и половина бюрокрацията мотае готови лекари.Всичко е до организация.

Без да мислят,за нормално ли го смятат ако на тях им се наложи,да чакат в две ,три болници по четири часа за спешна манипулация.