Коментари - Уволнената Гергана Павлова станала съветник на Дянков? | dnes.dir.bg
назад

Уволнената Гергана Павлова станала съветник на Дянков?

Бившият зам.-министър на здравеопазването Гергана Павлова е била назначена за съветник на министъра на финансите Симеон Дянков, пише "Стандарт". Пред "Преса" обаче от МФ отрекоха.

Обратно в новината

Коментари - Уволнената Гергана Павлова станала съветник на Дянков? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази гювендия е номенклатура герберска и винаги ще бъде "уважавана".

тези гьонсурати май ни правят напук,а?!

Това е практика Колко заповеди за бонуси подписа Плевнелиев докато беше министър??? Само шефовете на Пънтата агенция взеха по 30 000лв. Те пък награждаваха всеки месец за изключителна работа- шофьори, секретарки, и определени служители.Голяма част взимат много пари и по гр. договори за същата работа, извънреден труд- на основание удобно тълкуване на закона. За една и съща работа се плаща на 2ма- по трудов и по гр. договор/ бивши освободени служители/-голямо източване!!! Има една шепа работещи със заплата 600лв. Всички справки, които се показват са манипулирани- защо не искате разпечатки от програмните им продукти-счетоводни месечни отчети, деловодния регистьр??? не някакви екселски таблици.

ще ни замажат очите с 5%намаление преназначават техните кадри на други позиции и бойко си е свършил работата много е велик

защо приказва господин министара глупости павлова винаги е работила за софарма но с такива протекции винаги ще я изкарат невинна ... които плаща тои си порачва хората а министара да не се излага и да не говори неща които изобщо не е проверил ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е,точно така няма да го направя... просто никога не съм работил за държавата та просто няма как да попадна в ситуациа при която ще се налага да замитам следите след себе си.

Ти май изобщо не си работил никога, защото разсъжденията са ти много детски.

а нека ни гласуваме за плевнелиев и попова а те първи кипри за бонуси и ги защитават нека първо те си отидат аслед това си дарят бонусите аман от прости хора аман от некадърници дянков плевнелиев, попова бойко и още такива не стават за нищо нямат грам ум да управлявят тях си а камо ли нассс

Нещо знае Герганка и Дянков бърза да и запуши устата... какво ли е то- няма лесно да се разбере... И като гледам как се изредиха освободените "бушони" от агенциите- защо не чухме от Гергана разумно интервю или пресконференция за цените на лекарствата, като нейн ресор- някой не я пусна да говори!!!

много ясно че няма да говори ,тя си има нареждания които трябва да спазва хората нямат право да знаят истината имам предвид масите шефа и дето не я познава от софарма може да говори ...

От българоубиеца дянк-офф може да се очаква всичко, което да ускори каузата му за затриване на нацията. Този е за гилотината директно.

ГЕРБарско уволнение=Смяна на креслото, Хванат си ,Изобличен си в Кражба,Корупция,Завлякъл си милиони !!! Ако си от ГЕРБ ,проблем Няма ! Нищо,само ти сменят работата с подобна !??? Българите заспаха преди 3 години, ГЕРБ влязоха в дома им(държавата) и ги Ограбиха ! Събуждането ще е Шок !

Абе тая е проста изпълнителка - кой мислите е прибирал големите пари - Борисов, Дянков - тя е дребна риба и бушон. Сега могат и на кръст да я разпънат, за да се види колко са принципни. Бонусите и са трохи от тяхната трапеза

Голяма работа са нашите журналисти!Измислят си нещо и после го опровергават.Само,че заглавието е тяхното,макар и невярно твърдение.А пък тези, които не си правят труда да прочетат малко повече от заглавието, почват да полюят.

Станахте по-долни и от циганите ! Хубава работа, ама българска...

"Преоблекъл се Алиа, погледнал се пак в тия" Всичко е "прах в очите" на хората! Да са ни живи и здрави управниците , че да ни яхат, щом ги търпим!

Е тай е много нагла. Трябваше да ги уволнят дисциплинарно а не само да ги освободят от работа.

Веднага след, като беше уволнена Г. Павлова след съобщението написах мнение: Да следиме след месец къде ще отиде на работа? Ето, че няма и месец и всичко става ясно. Това е положението!

Дянков може и Калина да прибере и за нея място да намери и тя е голям специалист щом и диплома си е фалшифицирала, какво по умно момиче от това. Така се поощряват находчивите хора.Може и бонусчета да им даде още за добро поведение. От Дянков да го знаета.

НИКОЙ НЕ ОЧАКВА НЕЩО ДОБРО ОТ ДЯНКОВ.ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ...

Дянков веднага да я уволни и никой друг да не я наема на работа. Да стане клошар. Само това ще удовлетвори бедния и изстрадал българин. Иначе злобата ще продължава да се излива.

Само и вижте наглата журла и обърнатите джуки ,какво ли е правила с тях????

партията герб просто няма кадри.всички решения на всички нива ги взема само един човек.тези са статисти кото лапат едни пари.назначават ги защото трябва да ги има по щат,нещо като бушони които в един момент трябва да си тръгнат да се види колко безкомпромисно се управлява

ха-, ха-, ха-.!ЦИРК.

Кога ще проумее този български народ и ще започне да различава умното от тъпото!!!

Бойко това ли ти е мат'риала? Затова ли те избрахме Бойко? Събираш ги от "кол и въже" да ни грабят организирано и да ни правят на балъци.Няма и при теб справедливост.

Тя е номенклатура на ПАРТИЯТА, така че ще я въртят по отговорни постове, НИЩО НОВО !!!!!!!

Е, каква стана тя сега - Борисов ги уволнява, Дянков ги назначава?!

Значи наистина е назначена...? Или така казват...

Дано НАИСТИНА не е назначена, че ще си изям бюлетината;о(

Че те всички от герб защитиха и павлова, и онези кифли с бонусите - за това си има термин "съучастник" ! Не виждам кое според дянков и е доброто - че работи за интересите на алчна фирма, която краде от болните Българи ? Това ли са кадрите на герб и това ли е моралът на началниците им ? Трагично е !

Разбира се нали трябва да продьлжи да бозае

Явно има какво да разкаже госпожата- запушват и устата с това назначение!!! А, както е казал народа- "Гузен негонен бяга"... Сигурно Дянков е замесен в цените на лекарствата и сега си прибира протежето...

Ако Дянков наистина е назначил на работа този буклук, то той трябва да си тръгне след нея. Писна ни от такива некомпетентни и продажни ръководители.Да ограбваш този беден народ е престъплениел

това ли е най-новия кратък виц,хахаха

От МФ са отрекли, за какво се дърлите не виждам. Че някой казал на някой се нещо, той пък на другия ....

взе си я и голямото лапане на държавни пари ще продължи. Ако имате представа тези женички какви пари получават на месец.....

ДАЛАВЕРАТА НЯМА КРАЙ И СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА И НАГЛА!!!

ХА-ХА-ХА-ние чакаме големия мъж да ни оправи па какво изрезе той не можел най простото ---да събира ,а бе г-о дянков дали аз имам грешка или ти народа да прецени шевката по вписванията 73 000лв нешева 13 000 заместничката на нешева 15 000лв и какво ставанадминаха 100 000лв е кажи де ами на другите на трайчев 30 000лв о те бяха над 1 000 000 лв но ти просто си се сбъркал с цифрата ами ти ако ставаше за нещо нямаше да дойдеш нна обран бостан падар или наистина ама нишо не разбираш или си си просто такъв глупак

Много ясно, че ще я вземе Дянков. Вие какво очкавате Цветанов ли да я прибере -хахаха? Не случайно Дянков и Цветанов не се обичат много ...

Ами да си я бяхте върнали на старото място.

За пореден път се доказва ,колко прав е бил Алеко Константинов : " И едните и другите са маскари "

ТОва правителство е враг на народа!!! Обичам родината мразя държавата!!!

Ех, как мразя израза "Казах ли Ви?"!!! Ама нашите управляващи са толкова предвидими, че трудно може да сбърка човек. Внимателно следете какво се случва и с другите "уволнени" от последните две седмици, ще Ви бъде интересно, обещавам!

Нормално е тази мазна грозотия и крадла да стане съветник на друг айдук, привнесен ни от Щатите. Цялата мафия, обсебила властта, не се спира в напъните да осмислят живота си чрез кражби на народа ни. За тях няма друг морал освен комбинациите, водещи до срив на републиката. Цял ден герберите сспят по бюрата и бистрят схемите за ограбване на данъкоплатците. Огромна част от държавните служители са пришълци в София от провинцията, нискокултурни, необразовани, с фалшиви дипломи, криминални в същността си. Врагове на собствените си съграждани. Мразещи Европа, западния свят и всички, които ратуват за ред и закони, дори в условията на демокрация като тази тук. Махнете ги вече, пратете ги обратно на село, да вървят на майната си!

Там е работата, че няма кой да ги махне - овце, овце...

Егати и държавата! По-голяма наглост до се га не е имало. И имат вахалството да говорят за тези преди тях.

Ето го и решението. Политическите лица които не могат да върнат бонусите ще бъдат уволнени ... и после назначени като съветници. Все пак тайните трябва да си останат в семейството , на това май му казваха омерта в родината на мафията.

На това му се вика организирана престъпност !!!