17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще ни даде сега париии?

За да има МИР Мутрофанова в СИБИР

за да има мир повечето родени след 1985 с по един Сармат в гъза начело с "Харвардския" палячо, вашия татко

Вън съветските шпиони!

Вън руските КГБ исти!!! Вън всички руснаци!

Много шпиони бе, и с доказано шпионство.

От жени най-вече ги е страх американците, уж за женски права пледират, само в порното ги искат жените

еваля

Зеленски вкара Украйна нъв война,тоя идиот Киро целе да вкара и България във война срещу Русия!!! Тоя е в октавка,как може еднолично да севзимат подобни важни за цялата страна решения!!! Що за закони имаме!!! Тоя роботи против цялата страна,обслужва камо авериканските си господари!!! Затвор за канадския изрод!!!

Защо да не отзове 70 шпионина ,защото са руски пияндуърници и да им ближем гъзовете ли???? Срам и позор ,че не защитавате БГ .

и кой каза, че са шпиони? онея с епруветката от Ирак ли?

Скрий се под кюлотите червени на Митрофанова, ще ти е топло, и най -вече ароматно ,на ферментирала херинга.

Кога ще обявим война на Русия ? Това е единственото решение и спасение ,да се отървем от този тумор ,който няколко деситилетия разяжда родината ни. Много за чистене има . Само дебил не би прозрял накъде ни води сегашната политика на тези продажни "родолюбци" . Ако си мислите ,че ще живеете по-добре като сте против Русия ще останете разочаровани . Разбирам ,че тренда сега е такъв -всичко руско е лошо , а ФАЩ са добрите ,но само почакайте . Без революция няма да се оправим .

ТИ ПРЕДПОЧИТАШ 70 РУСКИ ШПИОНИНА ПРЕД СВОБОДНА Б-Я???? АМИ ТО ПО- ДОБРЕ ДА СМЕ СИ ПОД ОСМАНСКО ,ТОГАВА БЪЛГАРИТЕ СА ИМАЛИ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТКОЛКОТО ПРИ ЛЮБИМИЯ ВИ СОЦ.

За каква свободна България говориш, като тридесет години България е мачкана от американските джендър неолиберали!

Е КОЙ ЩЕ ОТКРИЕ РЕМОНТИРАНИЯ ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА бузлуджа????? кАТО ИЗГОНИТЕ КУЛТУРНИЯ АТАШЕ НА "КОРАБА МАЙКА"!

Ма ти не знаеш ли кой е спонсорът на ремонта, тези от Козяк. Щели да го ползват за летяща чиния, за да стигнат Марс.

Скрий се под междукрачието на майка си ,и едно езиче удари . Но не припадай както ония журналист пред Маша Захарова. Ти си свикнал с вонята на риба.

Володя, явно с добро няма да можеш да се оправиш с тези гяури ! Зареждай силозите със "Сарматите" . . .

Сега кой ще подкрепя варненския манго, който щял да управлява в сънищата си!

Културният центар е връската с руските агенти ацентралата на бившето КГБ е на ул. Симеоновско шосе,малко по нагоре от Зол. градина в ляво.

Неграмотник! И той ми се смята за българин, може да пише грамотно на английски (най-вероятно, но едва ли), но на български за какво му е, нали смята да сподели вижданията на Живков за БГ като СССР република, но в случая щат на ФАЩ. Няма нужда от български език, нали ще мисли на англОйскО

Постепенно и пълно изриване на руския боклук от България. Това са кърлежи, които трябва да се отстраняват оперативно, защото тровят организма. Ред е и на мамашата да си стяга багажа.

Е то и американското посолство е много голямо, даже там изчезват хора завинаги, без да има и следа от тях. Може и там да се съкрати, както и безбройните НПО-та тип "Америка за България", които са крайно опасни и са като някакви секти.

Гонят културните да не им личи простотията. Като на дайнов.

Виждаме ги "културните" какво могат! Освен да убиват, рушат и изнасилват май за друго не са годни!

Имаш много поздрави от Денисова по въпроса с изнасилванията. Е, вярно, докато беше омбудсман на Окрайна, защото я махнаха, че твърде много си е измисляла за тия изнасилвания и окраинците били станали за смях пред САЩ. Но е странно, че сами се натресоха, като попитаха прокуратурата дали има заведени такива случаи и получиха отрицателен отговор ?!?!?! Явно все още има не стиковки по единна политика за пред светът в Окрайна.

Слави ще се окаже много прав,този Киро е абсолютно неадекватен.Хубавото ,че вече е в обсега на руските тайни служби и скоро няма да го има.А Корнелия да си сърба попарата,от алчността за власт до неадекватните решения на коалиционния и партньор.

Превърна народа ни във върши русофили. Всяко действие има равно и противодействие.

Някой да има идея защо трябва да има 150 руски дипломати в България??

За да ни тровят живота!

Даааа, :) и да монтират камери в спанятата ти и да те следят. Колата ти да е под непрекъснато следене, че ти си много важен, по-важен и от про100 Киро. Да слагат разхлабително във всяко твое питие, за да могат да те снимат и да имат хиляди компромати срещу теб как си се осрал на улицата. Ето за това са нужни толкова много, само заради теб, защото си по важен и от Байдрън. Малоумник.

Как е възможно в една малка страна като България, да има толкова много дипломати? Какво толкова вършат? А и след като сме неприятелска държава за русия, както ни определи медведев, то наистина логиката е да останат тук двама-трима дипломати и това е. Решението на Правителството е абсолютно адекватно на ситуацията в света.

Двама трима да останат! За какво са ни? Това подобие на държава е враг на цивилизацията и доказан престъпник. Ние не ИСКАМЕ да имаме нищо общо с престъпници. Да се махат - смрад!

Нито един не ни трябва, вън изродите от бг, те са отрова за бг

Вижда ми се малко нелогично премиер в оставка, който вече не е премиер да взема такива важни за страната решения .Същото важи и за рокадите и назначенията на министъра в оставка Събев-за нула време смени бордовете на директорите на пристанище Варна и Бургас. Дали това са действия на давещия се или като Нерон иска да извика-след мен и потоп. В дипломацията трябва да има нормалност. Дори и през ВСВ в България е имало дипломати на СССР. Ако това бе правено плавно, през годините, не виждам проблем, но в случая това действие на Кирил Петков е само една безполезна демонстрация.

Направо да се закрие Руското посолство!

добре де, ами сега кой ще издава визи на хилядите, десетките хиляди , бих казал , българи желаещи да посетят рассия и се преклонят пред мумията на сифилистика?!!

Да! Това НАИСТИНА е ПРОБЛЕМ!

да видим дали Курнела ще остане в коалицията! Ако остане, значи е там за власт и пари, а не за да работи за интересите на народа и страната си!!!

Киро пак се осра - то какво искаш от този лигльо! Добре, че скоро ще си ходи, че какви ли още може да ги забърка!

Той какво ли не е осрал досега.И македонския въпрос-продаде националния интерес на България,сагата с газа ,бензина,инфлацията....

Удобен момент да натирите варненския циганин Капейкин към Масква. Там му е мястото на мангала.

Не иска в рашата лигльото! Иска в ЕС, на хубаво. Нали се опита да отиде в Украина. Нашибаха го светкавично и ни го върнаха под конвой. Кой иска боклуци в страната си.

Се пъне да се прови на мъж, след като му видяха слабите ангели по парапета. Той, барабар с мамин кольо ( минчев), ленчето, лореровци и кокорчовци, трябва да бъдат съдени, не изгонени.

Всички русофили утре на протест пред парламента! Предлагам да си вземем такси, за да можем и четиримата да спестим пари

Започна разселването на руските агенти по домовете. Нямат работа в цивилизована Европа. Да си стоят в територията, в която 30% са без тоалетна. В 21 век при това.

Маже да нямак клозети, но имат ракети. Велика нация. Ракетна.

Да, българската мечта на умно-красивите - да си купуват китайски чайници, да ядат холандски домати и да имат 8 самолета на хартия за да може по-лесно да си продадат държавата

Тиквата не го пратиха при мен, ама сега чакам канадска тиква. Няма лошо, по-млада, по-сладка и ще остане за по-дълго!

Те сега тая година ли разбраха , че са шпиони? До миналата година сигурно въобще и не са подозирали. То и в американското посолство Хич няма, ама нито един.

Браво, Кире! Макар че не съм ходил да гласувам вече 20 години, ако има избори че идем да гласувам за тебе. Не че и на тебе че ти позволят да промениш много нещо, но пък много ги дразниш мурзилките-копейкаджии и т'ва ме кефи. Мед ми капе на сърцето, да знаеш! А когато започне гражданската война че си оттепам на копейкаджии!

Браво, г-н Петков! Най-после да имаме правилния човек за премиер!!! Колкото руски посланици изгоним, все ще са малко! Трябва да закрием напълно руското посолство - тая другарка, Мутрафонова, трябва да разбере че е тук на гости! Не може да се държи така, сякаш тя е президента на България! Но какво се учудвам - избрахме си президент който я слуша! Как иначе да си обясним изтърсената фраза "Крим е руски"?

Тези 70 шпиони да си вземат и паметниците и българските слуги. На война като на война

А така! Само така!

ба си такъв извратеняк като тая канадска ливада не сме имали бре, верно ли тоя ни е бил министър председател, не вярвам, нещо сънувам, чак толко ли сме изпаднали да сложим такъв за МП. Инак смел, друг ще дойде и ще го прати в затвора, ама Кире си изпълнява поръчките и няма страх от нищо.

Невероятна новина но трябваше да започне от Мутрафонова.

Сметката е проста - в руското посолство в София работят 118 руснаци, от които официално 46 са със статут на дипломати. Българското посолство в Москва се състои от 14 души. Хъм?!? Руското посолство да стане не повече от 20-25 човека!!! Че тез руснаци цял батальон имат тук! Фашисти руски!

ми е по-интересно, какво и кога ще се прави със сподвижниците на руските агенти, които са български граждани? Айде да се научим, като я почнем една работа, да я довършваме. Понеже няма как тези руснаци да са агентствали без сума граждани на България да са работили за тях. А на сумата спящи, посъбудени, гръмнали и отгърмели руски мини в българската политика кога ще се потърси отговорност? Ако не са забелязали нашите т.н. служби какво става, да питат хората на улицата да ги упътят. То и НС и президентството са доста големи сгради. Партийните централи на партиите също не е тайна къде са. Възраждане например веднага могат да бъдат разследвани за действията си по време на ковид таласъмите. То си е вид подривна дейност, саботаж и тероризъм реално довел до увреждане на здравето е до смъртта на множество българи. Гунчева примерно и депутатски имунитет няма вече. Яростната антиваксърка работеща за държавата, която първа в света направи ваксина срещу ковид и първа в света я въвежда в задължителния имунизационен календар. Т.н. служби къде са?

Ебах мама му, що толкова много руски дипломати има в България бре хора? Каква е тая паплач мале малеееееее, ми че то май ще се окаже, че те управляват България хахахааааа....Айде вън всички руски дипломати, може само един, двама, не повече!!!!!!

Чемодан, вокзал, Москва! Толкова руски дипломати на България не и трябват. А и Русия ще спести пари - няма да праща хрантутници на добра служба ....

торбичката, раираната пижамка, централния за другар петкоффф

натирваме всички руснаци заедно с паметниците и всичките им простотии.

От русенци вече събираме пари за самолет за Киро и всичките му депутати.

Айде да говориш от свое име, а не от името на Русенци! Истинските Русенци, не са русофилстици! Хайде върви да търсиш цървулите на майка си и на баща си, закачени на табелата за начало на гр.Русе!

ако тоя глупак Кирето утре обяви война на РФ - ей така за кеф на Козяк и Московска в които е на служба.

Киро, Киро, в бг са наполовина. Откъде ги взе 70 :)

Путинолюбците вият на умряло.

Просто Кире си отмъщава на тези, които му валиха правителството ....

тоя курчо петков няма да го оставим докато не влезе в затвора, сигур си мисли че още е в либерастката канада. Маменцето му, гнусно човече, това и в оставка продължава да вреди на България - пусна РСМ в ЕС като се спазари с герб, сега руското посолство му криво за цените на газа. Тоя идиот ще ни докара някоя "случайна" бомба да ни думне. Искам го на площада да застане само всеки да го заплюе, това ми стига, ще го удавим с плюнка, отрепка американска, българите не обичаме подмазвачи и подлоги, чужди мекерета. Не може да разчете знаците и ще си плати цената. Проклет да е всеки, който гласува за тоя продажник.

Колко ти плащат за простотията?

Кирил Путков отмъщава на Митрофанова. А причината е в якото бивше гадже руснак на жена му.

и аз чух че май била напуснала Кирчо заради афера с някакъв младеж, не знам точно дали е бил руснак, явно тия си хойкат насам-натам според емоцията кога ги хване, техен си проблем, а нашия е как да го разкараме тоя и герб и от управление и от опозиция, защото се вижда че и едните и другите държат кокала и не искат да го пуснат.

заради русофобската мафия на Кирчо ,то не бяха уръжия ,то не бяха гонения на дипломати ,то не бяха клетви за покупка на руски гас ,в следващия парламент БСП ще се броят на пръстите на двете ръце

Ммм....да,... Г-н К. Петков се мисли явно за политик.... Като каже " Не на корупцията" и изкаже някоя друга лъжа - за да се хареса на хората и неговите "партньори" в Европа.... За съжаление думичката " Дипломация" изобщо не му е понятна, както и това, че тя е в основата за всеки добър политик.... Ех Кире - откъде те изровиха и ти казаха, че ставаш за нещо?