Съветът на Европа не одобрява украинския закон за олигарсите, призовава Киев да не го прилага

По предложение на президента Зеленски през 2021 г. парламентът прие закон срещу свръхбогати бизнесмени, обвинени, че експлоатират икономиката на страната и купуват медии и политици

Обратно в новината

Коментари - Съветът на Европа не одобрява украинския закон за олигарсите, призовава Киев да не го прилага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците и украинците са буквално едни и същи хора, едно и също мислене, манталитет, бит и държавно управление. Така че нищо изненадващо няма. Това че украинските олигарси загърбиха другарите от Кремъл и започнаха да си играят с господата от Вашингтон нищо не променя, те пак си ползват познатите им средства за управление......

Така се почва. Първо съчувстваме и помагаме, после съветваме и препоръчваме и накрая започваме да определяме правилата.

Венецианската комисия пише законите и командва в България. Лори с дългия нос е неин член.Подмяната Премяната.

очевидно не разбира нито от демокрация, нито от капитализъм, а пък от олигархия да не говорим! Не му е ясен и съветът на Европа кой му дава парички!

Сега всички разбраха, че украинците са едно лъжливо племе. Всички хохли помежду си говорят на руски. Само, когато видят западна камера почват на закарпатския селски диалект. Нали денежки получават.

Съветът на Европа да дава акъли в Европа. В руска Украйна няма право да се меси.

Разграбване на Украйна не бива да спира.

Какви закони за малцинствата в Украйна? Там няма малцинства - просто защото ги избиват. Руското малцинство им се опъна, ама ЕС сега им помага срещу него.

Всичко може да видим на този свят, НО РУСИЯ НА КОЛЕНЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИДИМ! Това трябва да го публикувам всеки ден, та дано го запомнят заблудените!

Така е! Няма да я видим на колене! Ще я видим лазеща в калта. Както обикновено.

Както обикновено Русия си печели войните - за справка наполеон и хитлер, а мързеливите неграмотници като теб пълзите в калта с протегнати ръце към запада да ви подхвърля трохи ! Русия няма загубена война, докато твоят любим сащ няма спечелена ! Затова - образовай се, работи и тогава ще се видиш отстрани колко смешен си бил !

изгрузтя гурбетживотното бИрящо еврозелегчк от калната евронива... ббааххахаха

Олигарсите Зеленски , не само че ще УПРАВЛЯВАТ , а и ще си подмята жена ти ако поискт , а ти ще им носиш кафе - Ти вече си бита карта нд разбра ли ! Освен всички поразии и хаос който направи , създаде и още една ядрена държава под носа си - Беларус , така че членството на Финландия и Швеция в НАТО съвсем не ти помага , защото Украина никога няма да стане член нито на НАТО нито на ЕС !! Както "от всяко дърво свирка не става " , така и от ВСЕКИ КЛОУН политик НЕ става ,но трябваше да го научиш по трудния и много болезнен начин с всички ГРЕХОВЕ които ти се пишат на сметката и на децата ти !!!

трябва да бъдат изритани от България!

Първо ще искаш РАЗРЕШЕНИЕ от НАЧАЛНИЦИТЕ , а те със сигурност няма да ти разрешат ( пък и ти си и неспособен да изгониш когото и а било , щом и сирийците гърмят с пистолети , значи си абсолютно БЕЗПОМОЩЕН ) , да не стигаме и до по- страшни сценарии колко ще подкрепят и Македонците , че като гледам как наглеят .......... ?!

по украинската смрад до 9 коляно, никаква милост за тези боклуци!

Зеленски тепърва ще разбере "демокрацията " квадратана ли е , кръгла ли е , колко е дълга и докъде може да му влезе !! Ти Зеленски си вече президент от типа " ПОСЛУШНА МАРИОНЕТКА " и за всяко нещо което ти се нареди ако откажеш ще ти се напомня за всеки патрон и всяко пробито доларче , които си получил ! Твоето авантюристично предателство към братската ти Русия ще ти излезе доста солено освен всички загуби на територия и жива сила , а народа ще те намрази защото Украина никога повече няма да е същата ако изобщо остане нещо от нея ! ПРЕЦАКАН СИ ТОТАЛНО , но след като си се заиграл с грешната компания трябваше да го знаеш !!

Я виж, демократична Европа колко се загрижила за олигарсите експлоатиращи икономиката на страната и купуващи медии и политици... и как смеят да му противоречат, вместо да му дават още повече мангизи и оръжие?

Те му дадоха достатъчно подаръци и обещания , докато захапе хубаво и продаде държавата си - Сега започва секса , а от него ще се иска да е винаги разположен и да не отказва ! Вие какво се правите че не знаете как стават тези работи , та нали вас Ви излъгаха по този начин , само че вие излязохте на батковците в пъти по- евтино - Само за едните банани !!Вие сте вече колониални РОБИ за столетия и само се опитайте да си отворите устата и да кажете че не искате повече и ще видите какво ще Ви се случи - "Миличките и добрите братя " Ще стоварят АДА върху главите Ви !!!

Тези олигарси ( точно като нашите ) ще управляват , а Зеленски ще е само печата който ще се съгласява с ВСИЧКО !! Ако сте били поне малко наясно с политиката през последните 35г. - Запада търси точно такива " приятели" : Корумпирани , Наивни , Продажни и Прости !!!

Венецианската комисия няма работа по вътрешни дела на Украйна!

Така си мислиш ТИ - Когато си се нагъзил свеки има работа и започва да ти нарежда какво може и какво НЕ може - За Зеленски може и да е ново , но Ти като НАВЕДЕН Ганьовец и колониален РОБ трябва най-добре да ги знаеш тези работи !!

Честно си признавам, че Венецианската комисия са я разконспирирали ))))))))))))))) Но този закон едва ли ще действа с тоя корумпиран наркоман ....та май статията се пише за това, на всеки надъхан против Русия да му светне, че ЕС и САЩ са триста по-корумпирани от олигархата на Русия

Единдтвенста причина за този "съвет" е, че може да засегне западни фирми и олигарси. :-) Съветът на Европа е есна много странна междуправителствена организация, която на практика няма нищо общо със структурите на ЕС.

Блек Рок, Вангард и Давоските милиардери? Нещо по темата? Тази съдба ни чака и нас. Кокорестия Масонец е тук за това. ПОСОЛСТВАТА защо ни сложиха тия миндили? Да ни дадат нещо? Или просто да ни "приватизират" енергетиката, земята и водоизточниците. Точно както в Укрия. Тоя Зеленият жид, скоро или ще го гръмнат собствените му генерали или МИ6 ще го прати в изгнание. Не става. Няма перемоги. Няма влизане на ОТАН. Това са неокон мечти, които потапят Европа в рецесия а ЕССР в разпад.

пак ли се е издънил нещо?! Дрогата не прощава!...

Малък сигнал за Зельо, на който той едва ли ще обърне някакво внимание. Богаташите от ЕС и Америка за длъжни да плащат за украинско джапане, както и да дават заплати на украинските чиновници (всеки месец вървят по 5 милиарда там). А че Украйна е разядена от корупция диктатура, с фашизирано уптавление, това няма никакво значение. Слава кокаине.

Нас укренските закони не ни интересуват. Да си ги врат у газо. Също всички укри у нас - чемадан, вакзал, Киев , може и на фронта ! Стига сме ги хрантутили !

Не се съобразяват с никого единствената цел е колкото се може повече да се авантосат от света

"......и й препоръча да внесе поправки в законодателството си за националните малцинства....." Aха, че как ще признаят руските малцинствени групи, които не са никак малки.

нещо нищо не се казва ко стана с настъплението.... май пак се усраха

Ама как ще го преместя за тези олигарси, за европата и за зеленски. Ще го преместя точно един път....

тия па да им имам проблемите скоро украйна няма да има... така, че все тая... както и зленето няма да живее дълго..

Как смеят да правят забележка на зеУенски - дори някъде пише, че препоръчват украйна да се фокусира върху корупцията - абусрд да има корупция в тази чиста демократична държава, то опозиция няма, те корупция търсят ... Как е възможно такива Руски агенти да работят в Съветът на Европа ! Всички са длъжни да обичат украинците ! Да, украинците, които говорят на руски, но мразят Русия ! украинците - които са татуирани с пречупени кръстове, но се борят срещу нацизма ! украинците - които си обичат родината, но избягаха в Европа ! украинците - които се възмущават, че измират цивилни украинци, но с охота избиваха Руски цивилни в Донбас ! украинците - които са бежанци, но карат коли за по 100 К евро ! украинците - които са много работливи и честни, но предпочитат да живеят от помощи и в хотели на чужд гръб !

Не искат щото това е планирано за нас в следващите 50 години. Правителства подкрепени с пари на олигарси върховия 1% от населението който да контролира всичко. Останалите да сме като лекоплатени роби. Малък и среден бизнес не е нужен ще се изкупи от големите. Нещо като социализъм ще ни дават да хапнем да пийнем да се повеселим и това е. За мързелите, бедните, наркоманите ще е супер но останалите които искат да постигнат нещо са обречени.

че то в америка вече е точно така

кво ни занимавате с простотиите на тоя клоун

Ба, много ги боли уят еврогейските съветници за Покрайната? Що така?? Какви са ни тия укромангали в Гейропата, та да се кахъри толкова за тях? ....А, де!

Ми, @ де !

Европа се загрижи за укр. олигарси и за това, че законът предложен от зеления не става. Затова пък с чиста съвест същата Европа замразява руски активи и хич не я е еня за руски олигарси. И отгоре на всичко иска да подари на укр. тези пари. Готино, нали.

европейските демократични ценности

Олигарсите (свръхбогати бизнесмени) на ЕС се уплашиха :)

На ЕС не й пречат закони против олигарските, но на САЩ явно им пречат. ЕС е пряк васал на САЩ. И геджурата е в действие.

стига с тези Украинци . Ще им еба майката Украинска .

Според ABC news: During a special operation in Ukraine in May, the Armed Forces of Ukraine lost over 16,000 servicemen, 16 aircraft, 5 helicopters, 466 UAVs, more than 400 tanks and other armored vehicles.