Съветът на ЕС удължи санкциите срещу Русия до края на 2021 г.

Санкциите ограничават достъпа на някои руски банки и дружества до първичните и вторичните капиталови пазари в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щастлив съм, че все пак се отскубнахме от ноктите на лешояда Раша!!! Не ми се мисли каква трагедия щяхме да изживяваме сега!!! Не ми харесва само, че са наложени само "санкциите срещу отделни икономически дейности на Руската федерация. Не някои, не отделни, трябва тотален запор на всички руски сметки и дейности на територията на ЕС! Раша е азиатска държава - да търси там спасение от монголските си братя! Всеки, който е нанесъл зло на България и българите, ще си го получи с лихвите! началото ще е със сърбите, краят - с братята им рушнаци!

Необходимо уточнение: основополагащият документ на ЕС (2014/512/CFSP от 31 юли 2014 г.) в частта касаеща ограниченията в/у военната търговия и такава с контролирани стоки, има текст който изрично допуска вноса от РФ на стоки и услуги, предназначени за ремонта, поддръжката и обслужването на изделия които вече се намират на територията на Евросъюза.

0

Слава Богу, че немците няма да останат без резервни карбуратори за Лада

Има някакъв трол(ове) тук където много агресивно подхождат към темата. интересно ми е-к'во ще си купите с центовете после?

0

Аз смятам да си купя Техноимпекс

В началото на новото хилядолетие, Руският народ е по-беден, изстрадал, ограбен, изтормозен, болен и смачкан от всякога. Русия е световен първенец по: аборти детска смъртност количество ПТПта самоубийства сред деца и юноши психически заболявания и отклонения изоставени в домове деца авиокатастрофи смъртни случаи в резултат на алкохол и тютюнопушене Но на този фон, има и „поводи“ за гордост, а именно – по брой на доларови милиардери, Русия е на второ място в световен мащаб. На първо място е по внос (и употреба) на палмово масло, както и на брой полицаи спрямо процент от населението. И със забележителни 75% от националните приходи изведени в офшорни сметки само за периода от президентството на Путин. За съжаление, тези факти далеч няма как да стоплят Руското население."

Разбира се, в Русия не като в братските щати където, живее едно "лъчезарни и миролюбиво" население, половината мутирали и прилично на кебапи от здравословната храна която яде и другата половината татуирано, надупчено, наркотизирано и изтрещяло от претенции протоплазма, хабяща храната. В тези "велики щати" изобщо няма хора с психични проблеми. Няма дрога, Всички е едно безкрайно щастие. На безполезните им осигуряват купони за храна. Тези, които могат, си купуват талашитени коптори за милиони. На хората с пари тук им казват бизнесмени а не олигарси като в Русия и изобщо облечените във власт не крадат. Рушветите от милиони на тези хора не се считат за престъпление. Така че, напълно вярвам в твоят пост

Може някого да го е яд, но Русия си е самодостатъчна, независима и горда държава и не се кланя на "Колективния Запад".Действително, не им е лесно, но да извоюваш свободата си изисква лишения.Това е истината.

0

100 години лишения, но не за Путин и свитата му, а за обикновения руснак. И защо? Само, за да са най-мразеното хулиганче в цялото училище. Червени "идеали"..

Прасчо, мен ме интересува България. За нея ме боли. За Русия не ми пука. Кой каквото е дробил - да си го сърба. Теб защо те е еня толкова за Русия? Само не ми излизай с лъжата за братските народи. Руснаците нямат братя. Имат само съседни територии, които рано или късно окупират! Нас например са ни окупирали два пъти. И двата пъти сме плащали ОКУПАЦИОНЕН ДАНЪК. Първия път освен данък са ни принудили да платим 32,5 тона злато. През 44-та са ни ОГРАБИЛИ държавния резерв и държавния архив. По-късно бай Тошо още веднъж им подари целия ни златен резерв... Та казваш братя са ни?!....

като не ти пукпа къв уй търсиш тука бе квичалник тъп

Русийката потъва. Истината е, че храните, които се произвеждат там в условията на санкции са под всякаква критика. Крака, опашки, уши, нокти. И понеже мужиците сега нямат избор, ручат ли ручат. Когато свободата на пазара е ограничена, търговците злоупотребяват с монопол. За забраната за достъп до чуждестранни технологии няма какво и да говорим - виждаме до къде стигнаха арматите и су-57, до под кривата круша. Жизненият стандарт на мужиците все повече пада, а великият путин какво направи? Нареди им да не бачкат два месеца, няма помощи за фирми, за физически лица, нищо! Просто цената на петрола, в комбинация с ковида, и силно неконкурентната икономика продъниха бюджета на русийката. Ама иначе парад на краснай имаше...

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Трябва да има още санкции - руската нация ставала по-силна..ха.ха.ха Трябва всички с руски паспорти да се изгонят от Европа да си живеят в путлеровия рай.

Шутлер здрасти, как си ?

Санкциите на ЕС са оздравителни за РФ. Правят Русия още по-силна, което е добре за България

0

А дано още десетина години санкции, та съвсем да се "оздравят".

добре е за България --- виж тая година няма да има руски туристи да ни пикаят в морето и да им търпим диващината ...

Честно казано, и аз съм щастлив от тоя факт!!!

Путин пак иска да прави СССР, но него го учаква съдбата на СССР.

"УЧАКВА"- тези поне да вземат да подберат по-интелигентни тролове

Украйна не е изпълнила нищо от Минск, но за нея санкции няма. Що така?

Нарочно! Няма и да изпълни - нарочно! И вода няма да пусне за окупаторите - нарочно! А иначе си питай, щом сам не можеш да си отговориш...

Рашките хибридки са на амбразурата! Възхваляват колко е "постигнала" матушка раша а като крайно единственото което е постигнала е курс кило и половина рубли за едно евро :)))

0

+359 и приятелите му обичат да се жулят с водка между гаражите до блока и да си ги пипат с другите русофили, а на сутринта да се правят че нищо не помнят :(

Само не разбрахме - санкциите до края на 2020год.ли до края на 2021 год. ? Навсякъде пишат че са до края на 2020 само тук до 2021.

Считай ги до 2021 за по-лесно. Ако Путин махне зелените човечета от окупираните области, може и по-рано.

Кой му дреме за снакците? Ефекта пот тях за Русия излезе един голям плюс! Отърваха се от низкокачествените западни боклуци, като хамериканските ГМО боклуци и почнаха да си произвеждат всичко сами.

Като процесори “Байкал”, йотафони, трактори, телевизор Юност, москвичи....

Тъпото еврейче отново в акция. Мозъчето ти е смръзнало некъде от към преди 50 години. Да, жестоки санкции. Сега вече руснаците отново ще се качат на коне и ще се бият с лъкове и копия. Боже, от къде ви изкопават такива малоумни олигофрени.

Еврейче, дори вашите МВФ регистрираха ръст в производствата на Русия. Фермерите въобще не желаят да бъдат премахвани санкциите, при това официално. Направиха си импортозамещение. Замениха си всичко с тяхно си производство. Вече им е все тая. От санкциите, губещите са западните страни и загубите им са в пъти повече. А че не уопуват западни боклуци и ГМО, това също е голям плюс. Абе, да не ви подбират по конкурси за идиоти?

ха ха ха.. .тази опорка я повторихте 100 пъти. Странно що Лавров е на друго мнение от вашето?!

Соросоидната сган повтаря едни и същи опорки срещу Русия и Заработва жалки центове от 89-годишния Сатанист...!

каква опорка ма утайко мазна? Лавров ли е соросоид? ТАСС четеш ли или само новините ги получаваш от Савушкина скапан антибългарино? вот тибя 5 копеек.

С Глонас К специално - как върви 'импортозамещението' ? :)))

Дори рашките не реват толкова срещу санкциите, колкото родните им почитатели.

е учредил медал" За превземането на Вашингтон"

Като Тръмп е прокарал закон за 2000 долара минимална пенсия за руските пенсионери, след като станат част от САЩ.

ще бъде министър на финансите

ЕС готви санкции и за САЩ. Брюксел показва мускули при председателството на Германия

САНКЦИИТЕ НЕ СА С/У РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ. Санкциите са с/у ЕВРЕЙТЕ ОКОЛО ШАЛОМОВ (ПУТИН) ФАКТ!!!!!!!!!

кретенски

Правилен псевдоним си си сложил. Кретен си и то надъхан и малоумен.

Не се виждат санкции срещу другите евреи. Ротшилд, Рокфелер и другите боклуци някой от ЕС санкционира ли ги? Не е . Но нищо, за тях тепърва предстоят много интересни времена. И може един човек с мустачки да им се види като Добрата матрона пред белозъбите или онези с присвитите очички. Всичко предстои, дами и господа!

защото не са спонсорирали Донбас и приватизирането на Крим. Или си прост и не знаеш защо са тези санкции? Я кажи опорката която ви дават каква е? Наказват обикновените руснаци и не им дават да ядът ли? Смешник. :)

+++++

Muhahahahahaha! На кого му дреме за санкците ве евродебили! Точно балгодарение на санкциите, Русия спря оттока на средства към евроговедата и лудите добичета! Преди руснаците плащаха на западните дебили за кораби, влакове, самолети, автобуси и т.н А СЕГАРУСНАЦИТЕ СИ ГИ СТРОЯТ САМИ!! Същото е и със селското стопанство, който иска може да провери какви огромни парници построиха руснаците за плод и зеленчук и цитрусови плодове! ЗАЩОТО ЗА ТИЯ ГОДИНИ САНКЦИИ ТЕ СИ ПОСТРОИХА САМИ ФАБРИКИ И ЗАВОДИ, И СЕГА СЕЛСКОТО ИМ СТОПАНСТВО Е ПЪРВО В СВЕТА ПО ПРОИЗВОДСТВО НА ПШЕНИЦА И СА НА ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВЕТА ПО ДРУГИ ПРОИЗВОДСТВА!! Пък евродебилите и коравите нека се псуват дебилите че се лишиха от руския пазар, и стоките им гният!

ей го тоя пак почна с фейк мантрите. Ако бяха толкова добре, що тогава риват с/у тях като еВани педали?

едиствения ебан тука си ти. И майка ти в момента която ми го смуче здраво след като и е бил в гъза до преди малко. ма русофилистичките само за това ставате. Педалче скапано. Гълтай сперма млаоумник. ФАКТ !

Руснака НИКОГА НЕ Е СТРОИЛ. Просто е некадърен. Всичко от край време в Матушка, се строи от турски фирми.

Кажи го това на лудите говеда, че при тях всичко е откраднато от другите или от нацитата като фон Браун или от руснаците. Краварите никога не са били способни да създадат нещо свое! Факт!

И Турски и Северен поток се построи от ШВЕЙЦАРИЯ. Единствената държава без излаз на Море. А Русия един кораб не могат да построят. Една подводница на 100 метра не могат да изкарат (гмуркачките за бисери се гмуркат по-дълбоко) :)))) строили :))) ха ха ха

МУАХХАХАХАХАХАХА.Така ли ве смешник?! Една подводница?! Викаш затова рускяи авртономен дрон робот Витяз сам ссе спусна на дъното на Мраинаската падина, а кравите не успяха а?

скапаняк. такива има в Амазон за 200 долара бе скапаняк :) Краварите са ходили там поне 2000 пъти и то малки компаниики дето не са спонсорирани от ШАЛОМОВ ЕВРЕЯ СКАПАН,. Не били ходили? кой ти дава тези факсове бе? :)))

Русофобията е психично заболяване с фатален край. Но е лечима

ЕКИП от РАН ще се заеме с разработката, веднага след като приключи по работата си за безсмъртието на путин.

Абе давайте белина на хората, доказано е полезна.

Доньо е казал, че ще дава по 2000 долара пенсия на руснаците, ако се предадат без бой. Хахахаха

ЕС удължи санкциите срещу РФ. Дори нашият Премиер Борисов клекна пред РФ да усъществи двата големи проекта - АЕЦ "Белене" и така нареченият "Балкански поток". Плати и на САЩ милиарди долара за чертежите на F-те. Та толкова за " великият" ЕС. Всички държави от ЕС си сключват договори с РФ, с изключение на Прибалтийските мекерета и Хиената на Европа - Полша.

простотии

Това ли можа да измислиш? Я посочи кое от написаното не е вярно. Може би това, че ние отнесохме и БОЯ, и изядохме и СОЛТА.

Коментарите на русофобите убиват повече мозъчни клетки, отколкото притежават всички русофоби, взети заедно.

В плоската ватна кратуна мозък да искаш - прелива! Само в ДИРа се прескачат един през друг интелектуалци и Нобелови лауреати :)

Ние, българите, сме на страната на Русия

вие сте за психиатрията

Супер, Затова най-добре не 'на страната' а ВЪВ РАССИЯ. Путя ви чака, взел ви е даже билети и за Рая - огурци в реки от водка+ 72 дашни кАмсамолки :)

Как мислите? Руснаците уплашиха ли се, от новите санкции?

пробиха си още две дупки на коланите

Ха ха

Не пробиха си две дупки на джобовете да си го местят от единия крочол в другия по лесно. От евродебилските санкции...

Поздравления. Това е едно много смело решение. Имам предвид, че ЕС може и да не доживее до края на 2021 година. Но браво, визионери, ако стане нещо интересно, вие ще сте дълбоко скрити в дупката на ... Имам предвид бункера.

Едно време СССР ни учеше, че загнилия Запад всеки момент ще колабира, и ще настъпи светлина. Пък то взе че се спомина СССР. Оказа се че на Запада изобщо не му пука за Мужикистан.

Русия се развива стабилно и със санкциите на ЕС. По отношение на технологиите Китай е по-напред от Европа. Русия няма проблем с Китай

Ми тогава защо всеки ден ревете тук, колко добре се развивате, бе Светле? Оставете ни на мира и си живейте живота бе. Ма ма ви мръс на

Да живее ГРУ - Главно Рибно Управление! Без ГРУ нямаше да има мюзикъла "Скрипали", нямаше да има повод за истерични русофобски припадъци на Захариева, Донката Трумп нямаше да е американски президент, Хитлъри нямаше да е бясна, че е загубила президентските избори, пожарникарят нямаше да е министър-председател, Брекзит нямаше да го има, чеченеца в Берлин нямаше да бъде убит, Цецо нямаше да има апартамент с гараж на покрива и артилерийските складове на Гебрев в Челопеч нямаше да бъдат гръмнати!

С такива горди 'постижения' простия мизерстващ руснак може само да въздъхне че си е струвало.. Преди ги мразеха само съседите им, а сега целия Свят.. Важното че още имат 2 'съюзника' - нефта и газа, но и те до време..

мисля, че е време козяшките тролчета да се поинтересуват как вървят нещата в САЩ. И да си видят белите задници, дето вече не се котират там. Руснаците са лесни - на водка и хайвер все ще я избутат някак си :)

скоро ще има нова държава - СИБИРИЯ !

Сибирай?

Още от създаването на руската държава от Иван Грозни (1533-1584), западняците и техните васали искат да я завладеят. Да завладеят земите и богатствата, населението не ги интересува. Поводите бяха различни - бореха се срещу православието, срещу комунизма, за човешки права, срещу победата на Червената армия срещу фашизма, срещу присъединяването на Крим, за демокрация, против влиянието на Русия, против тоталитаризма и т.н., а целта беше една и съща - Drang nach Osten! Русия я спасява това, че е силна. И така трябва да бъде!

Запада гори от нетърпение, да плаща пенсиите на руските мужици.

++++++++++++

Още от създаването на руската държава от Иван Грозни (1533-1584), --------- един да си признае, че РУССКАТА ДЪРЖАВА СЪЩЕСТУВА РЕАЛНО ОТ 16-И ВЕК, , до тогава НИКАКА раССия НЕ е същестувва като понятие на картата и Киевска рус исторически НЯМА НИЩО ОБЩО с русската държава!

0

Споко, кагебейския пигмей ни увери, че всъщност санкциите заздразяват Империята, защото стимулират локалните производства. Лошото е, че руснаците руско отдавна не купуват.

Тъпак!

да им купува боклуците на двойни цени. Мъкааа.

0

Добър аргумент, нека интелигентата дискусия със средностатистически комунистически трол започне сега!

Русофобите са кърджалийски п...

- друг път за Русия НЯМА.

Няколко тъпи трола плюят по Русия, но това няма значение. Ще си останете жалки колкото си искате и един главоч ще ви нарича толупи. Глупавите санкции на ес срещу Русия ние ги плащаме, тулупи! Западните фермери ревът протива санкциите и искат да отпаднат, а от ес им дават пари за да не фалират. Тези пари са от нас! Вие какво си мислите ве главанаци? Реципрочните санкции на Русия са много по-голям удар за ес, отколкото неговите смешни санкции. За няколлко години селското стопанство в Русия се разви с невиждани темпове! Номер едно износител на пшеница в света! Втория по големина износител на месо в света! Ей толупи в Русия произвеждат и използват комбайни, които са без водач! Русия е един от най-голеите износители на комбайнио в света! Почти всички автомобилни марки имат по няколко завода в Русия!По данни на ООН Русия е на първо място в света по емиграция, след нея е САЩ! А в Русия е много по-трудно да вземеш гражданство отколкото в сащ! Единствения проблем на руснаците е, че те много дълго време не произвеждаха стоки, които мошеше лесно да се намерят отвън! Но дойде и тази ситуация и те видяха своята грешка. В момента ударно се оформят няколко икономически и високотехнологично-научни зони! Така,ч е руснаците не ги мислете, вижте оня с пачките как ва нарежда ! И да не съм чул кажи една марка руски телевизори- ами то вече няма нито една марка и американски телевизори, всички фалираха хахаахх

Радваме се както за Русия, така и за твоето възхищение и ентусиазъм. Имаш ли нужда от помощ с чемаданите?

тъпи американо тролове също да стягат багажа и чупката да мият краката на онепрвданите

Аз съм си добре в България, но ти очевидно страдаш под гнета на НАТО и копнееш по фуражките и фуражната пшеница - за чието прозводство се отнасят въпросните 'рекорди'. В Русия нарочно промениха държавните стандарти (предполагма не знаеш) и започнаха от нея да правят хляб за простолюдието. А на американците благодари за процесора сложен в 'китайския' ти компютър - FYI на тях си дал повечето от паричките си когато си го купил ;)

Ти ял ли си руски хляб Не мерси? Точно в България почти всичкото зърно и брашно е от форажно брашно, за животните, най-нискокачественото! Но предполагам ти не знаеш това... Русия не си е променяла никакъв стандарт защото ти си искал така. Не можеш д сравняваш техния висококачествен черен хляб с триците, които ти ядеш! И не на последно място всякакви ГМО са забранени в Русия и тяхното жито е първокласно и чисто! Затова се разграбва по целия свят!

Недей да ми философстваш защото има офицална статистистика за това каква точно пшеница се прозвежда в Русия - почти изцяло 4та и 5та категория (ФУРАЖНА). Качествено брашно за хляб и паста в Русия се ВНАСЯ.

боклук

истината боли, нали тролче

не. ЛЪЖИТЕ ПОВТОРЕНИ 1000 ПЪТИ ОМРЪЗВАТ И ДРАЗНЯТ. Истината никога не боли.

0

Иванчо, ама ти май се разплака :(

смешник със стара опорка :))) не ти ли омръзна да лижеш скапан стар еврейски гъз бе. Кво са ти дали ДНЕШНИТЕ РУСНАЦИ БЕ??? КАКВО??? Или ако моя дядо е спасил твоя дядо, то ти вечно на мене трябва да си ми благодарен и да ми лижеш трибуквието??? Малоумник.

а защо да лижа американски или европейски гъз, когато тези отрепки винаги са били против България и винаги са искали да я унищожат? Аз не лижа никой гъз, а опорките ти ги спускат на теб- аз само съм изброил очеваднта истина, която не отърва на троловете, които пишат за няколко цента.

ама ти плюеш по всички ама защитаваш скапания руснак.. Всеки друг ти е черен. Па не се ли усещаш че проблема ти е другаде??? Малко от малко не се ли усещаш. Всички други криви, само руснака прав??? Що бе? Как става така? Надъхано тъпо детенце. Така не ми отговори на въпроса. Що ли? Или ако моя дядо е спасил твоя дядо, то ти вечно на мене трябва да си ми благодарен и да ми лижеш трибуквието??? Малоумник.

1500000000+++

1500000000000000000000000000000000000000000 - - - -

Наказанията на ЕС срещу няколко еврейски келеша които търгуват с оръжия или подпомагат такива фирми. С/у Русия и най-вече срещу РУСНАЦИ - САНКЦИИ НЯМА. Така че можете да напишете - "Съветът на ЕС удължи санкциите срещу МАСТИТИТЕ ЕВРЕИ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО НА ШАЛОМОВ до края на 2021 г."

шантажът който капутин прилага от 6 години - ще прадължи именно защото - няма никакви реални санкции! а релно режима можеше да падне още 2015 година за 2-3 месеца!

Никой не иска хаос в ядрена държава.

"реалистична" логика, утре може да стигне до париж ... но какво пък ... само за да няма хаос в ядрена държава, да го оставим... нали ?! такава политика на скрито толерилане на хулиганството и шантажа - може да се стине много далеч - до пълен рзпад на европа, европейската култура ... ама кво пък - да няма хаос в ядрена държа ... нали ?!

ако тогава им бяха махнали СУИФТА и "държавата" вече щеше да в и историята като СССР.

Абе тъпо американско говедо, на Геирмания ако и махнат swift е загинала. Ти чувал ли си за ленинградската блокада и за Сталинградската обсада.камъни са яли и не са се предали. Ако беше ти първи щеше да направиш свирка на германците. Ама вие лудите "демократи" не знаете катво е достойнство щото го нямате и няма как да го имате щото сте го продали за дребни пари. А за Руснаците не се кахъри ще винават през китайския суифт. Американците няма да им го спрат че ще ядат обединена ряско-китайска какалашка.

Стой ти си в кочината в Азия.

Духам и лъскам червени кремълски дуки и вдишвам дълбоко путкинска пръдня

И само това ли имаш в кухата тролска глава? Ясно, че мислещите не стават за тролове, ама поне се опитай да разсееш това мнение... И не е на добра да се представяш за друг - може и да те заболи!!!!

Толкова е богата Русия, че една Южна Корея ,която е колкото половин България има по-голям Брутен Вътрешен Продукт от наи-"богатата" в света държава Русия.

Ма, ниъ нали сме си добре?

Ний сме си супер. За вас незнам.

Тъп ли си или да ! Русия е на пето място по икономическо развитие и се очаква да отиде на трето! Попитай този който ти хвърля центовете за да пишеш простотии!

Пето място? Буахахахаха. С БВП по-малък от БВП на малка Италия. Буахахахаха.

Хахахахахахахахаххахахахха Неее, на 1 во място е - по дворни тоалетни и консумация на битова химия!

отново прилага мутренските номера от 90-те - шантаж! уникална шизофрения имат тия копелета - хем искат в европа, хем нещат по нейните правила? досущ като един каубой, който нахлува в бара, разкъртвайки вратата, вади двата пищова : - "ше слушате сега какво ви казвам, щото иначе ше ви убия. искам да си играете с мен, ама по мойте правила иначе ше ви пусна "руска рулетка"! толкова са смешни и жалки тия капути - търсят някакво морално възмездие за сабоственият си савморазпад преди 30 години .... искат другите да ги "признаят" ама не щото са им равни в нещо, ами защото държат пръста на спусъка! много жалки блядовете в опитите да поддържат образът на "величието" на една неосъщестевна империя...

Имаш ,,идеологическо разстройство,,. Лекува се като начало с пийнье.

А, видиш ли го Боко, два яки шамра му отпраскай

Да живее съветска Русия!...? Само така ще спечелим,,Войната...,,.

Този късокракия гном ще бъде запомнен в световната история като разрушителя на световното ЗЛО русия. Ще го положим в мавзалея да Ленина.

Нека другия месец да пребара и ...Донбас.

6 години малко ли му бяха?

За две седмици щеше парад в Киев да прави. Поне така ни убеждавахте тогава.

По повод "гениалните" санкции на Да (нерегистриран) 2020-06-29 21:23:50 Теорията ти е вярна, ама за банановите държави. Май забравяш, че е тъпо да се налагат санкции на наи-богатата държава, нали? Русия е по-богата от целия останал свят. Света рабори за Русия, не обратното. Без Русия няма такова нещо като световна икономика. Без ресурси след 20-30 г. кой на кого ще налага санкции, при положение,че е на лице военен паритет и никой не е в състояние да отнеме от Русия определящия световната икономика ресурс. За Сибир говоря - всичко за икономиката плюс територии, годни за живот с оглед глобалната фаза на затопляне, в която навлизаме. Какви настроения, какви 5 лева те тресат. Русия винаги е имала и ще има едноличен модел на управление. Отговорността да управляваш повече от 70% пт световния ресурс не може в никакъв случай да е споделена. Тоя модел го е създал Петър 1-ви - на него ли да се вярва, или на тролчета?

Русия е суровинен придатък на развитите държави.

Кривват им шапката на другата страна.

Нали самия путин предложи да се премахнат санкциите за страните ударени от Ковид19...

Путин го е страх да сдаде власта, затова и променя конституцията, за да управлява до живот. Ако изпусне управлението ще бъде поредния развенчан диктатор за корупция и кражби в особено големи размери. Съсипа Русия, доведе народа до просешка тояга, отне свободите на хората, а младите руснаци бягат със светлинна скорост към "лошата" Америка и Европа. Да живее свободна и демократична Русия в Европейския съюз и НАТО.

Путин го е страх да сдаде власта, затова и променя конституцията, за да управлява до живот. Ако изпусне управлението ще бъде поредния развенчан диктатор за корупция и кражби в особено големи размери. Съсипа Русия, доведе народа до просешка тояга, отне свободите на хората, а младите руснаци бягат със светлинна скорост към "лошата" Америка и Европа. Да живее свободна и демократична Русия в Европейския съюз и НАТО.

Нищо не знаеш за Русия. драскаш опорки без смисъл.

па си мноо убаф!

Ма, ти си парче джумбишлия, бе! Особено с последното.

Първата и най-голяма санкция бе лишаването на говняшка от достъпа до технологии за дълбоководно сондиране. Вече 5 години вият от рев за това.

Що.? Че немат дълъг у... ли.? И при тва виси от сондата надоле.

Магучая, срам не срам, си плати на холандците, да им извадят останките Курск. От дълбочина по-малка от дължината на подводницата. Толкова за възможностите на Рашастан.

Бой по ЕВРЕЙСКАТА ШАЙКА начело с Шаломов !!!!

Еврогейците саботират Канституцеета на Русия !