Подкрепяме Великобритания, но не гоним руски дипломати

Към този момент не считаме, че трябва да гоним дипломати от Руската федерация, обяви премиерът Бойко Борисов след заседанието на Съвета по сигурността.

Обратно в новината

Коментари - Подкрепяме Великобритания, но не гоним руски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България ТРЯБВА да изгони руски дипломати !!!

то вече няма никъде, не само в нова Зеландия, никъде няма дипломатични и вежливи руснаци, само комунисти са (отново)

се притеснил за Косово, за Кипър и т.н. Абе, шматко руска - кой те бръсне за слива. Да не би да си си обърнал крадените пари в рубли?

Цветанов е ОПАСЕН за българската национална независимост. Има СЪМНЕНИЯ , че е главният човек на ЦРУ в България. Доказателства са школите и обучението му от американските специални служби, честите му контакти с тях и американското посолство, както и цялата му политическа дейност. Да бъде обявен за ПЕРСОНА НОН-ГРАТА и да бъде предложено на американците да си го приберат.

Е, на това му kазваме..путkарепа!?

много са тъжни прислужниците на кремл- подлостта им не ги радва . по весело таварешчи - късокракия вожд ще ви похвали

БОВ - краставичок и с антидот БЪЛГАРСКА ГРОЗДАНКА ..50 *!

надписа отзад на снимката да се смени не отговаря на действителността link-няма такова нещо да се сложи слава тов путину он как солнце и воздух для нас

Одобряваме убийствата с полоний и БОВ

Тоест подкрепяме за пореден път използване на БОВ от ЗАПАДналите наркомани. Нямаме избор окупирани сме от ФАЩ.

От друга страна трепери, да не обиди президентът Путин, но най-вече Саша Бортников, който държи в касата си интересни документи за него и другарчето му Пеевски, да речем. Тия във ФСБ и Външното разузнаване не се шегуват, когато някой ги настъпи. В смисъл не са патриарх Кирил, на който можеш да се отвикаш за изречените глупости. От една страна ЕС му напомня, че България е член на семейството и е редно да подкрепи Великобритания по случая Скрипал. От друга Кремъл го държи на къса верижка с папките-компроматки. От трета страна чува гласа на Тайпи, който му нашепва истории, които Борисов не би искал да излязат на светло.

Откъде на къде е "редно" да се съгласяваме със всичко което поискат от нас? Това е доказателство ,че не сме член на "европейското семейство", а искат от нас да сме безгласна буква и ни считат за прислужници.

Напук на Цецо Цървула. Краварите ще му спрат помощите за вярност към президента Тръмп.

Поздравляю

Един англо-саксонски трол се е развихрил днес тука. Обаче троле, ходи да виидиш резултатите от анкетата, и може вече да приключиш работния си ден, безмислен е.

другарю русифилистик к сожалению деньги нет

продължаваме да сме нагъзени на старите си и понастоящем азиатски господари

Ти си се надупил в правилната посока ( според теб)

в България 40% от икономиката е свързана с престъпни руски капитали

жалки мижитурки с подходящи изражения на подлеци изпълниха нареждането на посола на ватниците подъл и ненадежден партньор

Поздравления за примиера! Днес е много хубав ден за българската демокрация - управниците показаха, че действат за интересите на България

има една басня за козата, кучето и кумчо вълчо! не ми се преразказва цялата, ама поуката от нея е много поучителна поука, и е: който се съмнява в приятелите си, сам ще се бори с враговете си! козя му радота.

И кои са приятелите според теб ?

ми то не ще много мозък да се сетиш, че е имало приятели, ама .... на края на баснята няма! не ще и много мозък да се сетиш кой е прекар...изяденият! а за да се сетиш да намериш баснята и да си я прочетеш явно се иска много и функциониращ мозък!

България на три морета - още не сме се отказали

УУУУУУУУУУУУУ!

Тиквата за Косово:"От месеци наред предупреждавам, че тази ескалация ще продължи." Тиквата продължава да се изживява като Бисмарк на Балканите , говорейики в 1-во лице ед. число. Аз дадох, аз предупреждавам, аз реших.. Даже Т. Живков винаги казваше "ние ......." Друг е въпроса , че когато е въртял бухалката в СИК дори не е знаел , че има област Косово в Югославия, но това не му пречи сега да се пробутва за геополитик . Жалка картинка на амбициозен глупак , избиран от администрацията и циганите

Към края на Втората Световна Война ингилизите и Фащ бомбардират, без предупреждение, държавата на Борис III царство България, за да ни накажат, че символично им обявяваме война. Да не стане така, че държавата на Борисов 3 също ще бъде наказана от "приятелките" си, защото не е солидарна с недоказани обвинения към трета държава?

Значи винаги са искали да ни нападнат, а са се правили на съюзници, точно както сега - подло и долно!

че не е с миша опашка ... и без това ни имат за мизерници и не ни пускат никъде

Бойко е велик.

Бойко е велик...лизач, нагаждач и страхливец! Сега, ако е мъж, веднага трябва да изгони пъпешоглавия Цвинокио! А жалките герберчета трябва да преживеят мимикрията на русофила Борисов! Кучето скача според тоягата, а тоягата на Путин е мнооого яка! Да ни е честит лицемерният и властолюбив русофил Мин. председател!

Точно така, докато няма доказателства, не трябва да има и плиткоумна реакция.

Боко Тиквата защо не поиска доказателства от турския Хитлер когато трябваше да експулсира избягалите турци заради псевдопреврата? Боко Тиквата не прави нищо друг освен да се гъзи на резняците и да прави дудуци на руснаците! ГЕРБ са проевропейска партия колкото аз съм трамвай... Е сега вече се видя че ГЕРБ=БСП=БКП=КГБ ...

Не се чудете , че сте на дъното на Европа, има защо? Такъв боклук като България , който само краде Европа и не е солидарен , вБългария наго ще бъде неуважаван и на дъното. Ви те само Руюъния къде отиде, куде сме ние, а уж бяхме равни. Само че румънците имат и ценности и харалтер за разлика от родните чишман политици.н,

тази шльокавица. Обаче иначе сте права - крадат еврофондове до самозабрава, а сега захапаха като зло куче на щедрата Меркел ръчицата. Казвам ви аз - Борисов е за пенсия ама не ме чувате.

съм от Боко и днес няма да го псувам за нищо...

Утре като ви потрябва помощ ,а квито сте смотани и беззащитни ще ви трябва задължително помощ , обаче ще искате солидарност и подкрепа, нали. А дали трабва да разчитате на солидарност и дали ще имате очи да искате? Квото си посеете , това ще очаквате ?

Роко, от кого мислиш че очакваме солидарност и подкрепа? От Европа НИКОГА не сме имали и НИКОГА НЯМА да ИМАме!!! От западнала Европа НИЩО ДОБРО не очакваме. Народът е маъдър, знае историята и знае от къде иде злото. Европа ни готви за пушечно месо и разпалва война с Русия. Не знам ти къде живееш и колко си учил. Разъжденията ти са като на чужденец, не като на българин.

Чудя се колко ли ще да им акълът на тия, които плюят ББ и не разбират, че т.нар. "подкрепа" за ингилизите е само един политически трик с лишен от съдържание формален комплимент, докато фактът на неприсъединяване към европейския конформизъм с отказа да бъдат експулсирани руски дипломати е реално фактическо действие на достоен държавник, с когото аз се гордея и съм радостен, че не съм сгрешил с вота си за него?!

Добре казано.

Е как тогава я подкрепяме? С постове в социалните мрежи. Може и малко утеха от външния министър.

Благодарим ти Турция че нападна Сирия, за да може нашите полит-дебили да се усетят, че и нас това ни чака и да спрат да се зъбят на Русия. Русия е единствената сила, която би могла да вземе наша страна, разбира се, ако може да преодолее отвращението от подобни неблагодарни мърши (не съм го казал аз, затова не ме трийте за обида), които досега правиха всичко възможно за да и навредят политически, икономически и военно. Имайте предвид, че Сирия е само за тренировка и укрепване на тила, а истинската цел на Турция е българия ( с главна буква пиша само имената на държавите а не на васалните територии). Защо и трябват на Турция гръцките чукари, освен евентуално няколко острова около които има нефт и газ. българия е това, което Турция няма - много плодородна земя, която иначе трудолюбивия турски народ да обработва.

няма ли да намали малко газта, толкова свирки напраихме

а нещо за най- скъпия ток в Европа що не мецнеш или не ти е удобно, а?

едно решение на държавници.

къде бяха англичаните 1876г. когато ни клаха като пилета

помагаха на касапите.

Знае ли някой Швейцария кого подкрепя - Англия или Русия?

през оная работа й е

Андрешко от Банкя си запали сам гъза със селяндурските си номера. За съжаление съсипа и малкото плюсове от председателството.

Такабе, Sigorvinson! България я е имало, ама на картата на Турция!

Какво да прави човекът - ЦЦ му пали свещи под петите.

Изключителна държавническа позиция. Поздравления. От къде на къде да им се връзваме на тези англо-саксонски манипулатори без диказателства. И след това да им пригласяме с "извиненията" им. Няма да стане този път. Те сега се чудят как да си оправдаят БРЕГЗИТА, който им беше вменен от САЩ. Така сега да си сърбат чорбичката там сами, каквато са си я сготвили. Убеден съм, че те искаха да манипулират руските избори, но просто не успяха с тази мръсна и гадна чорбичка. Ето защо нека да си я сърбат сега.

Отзоваването на нашия посланик от Русия всъщност е действие с което България подкрепя Англия. Така че да се говори за неподкрепяне и умно решение е всъщност глупаво. А запада винаги скълъпва доказателства, така че всеки момент може и да се промени позицията на нашите политици по фалшиви ,,доказателства,,.

Великобритания няма нужда от друга подкрепа освен ресурсите на нови колонии.

Поредната глупост с марка Боко ! И Тони Блеър подкрепяше Буш за Ирак , а после се извиняваше на всички ! Ти ще се извиниш ли на всички после ?!

приятели дето сте на моята хранилка , дайте го по-активно де, напънете се деее.

искам да сеем картофи на мястото на София. Да пращам ли сеялките.

Аз абсолютно и категорично не подкрепям жалка британия , безкрайно не ми пука за островните примати :))) И не само поради древната родова Памет на Българин . Преди дни почетохме жертвите на бомбардировките над София . Цивилни граждани , жени и деца . Всички знаем кои са убийците . От вчера пък трафалгар се украси с безценна реликва от Сирия - крилатия бик . Откраднат естествено ! Преди това свиха камък по камък Арката от Палмира. При тях е нашето уникално миниатюрно Четвероевангелие на Цар Иван-Александър , както и единствената по рода си Библия Бесика . Артефакти със световно значение . Ограбени от България . За съкровищата на Индия и Египет да не отварям приказка ... С КРАДЦИ ,УБИЙЦИ и ПАТАЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ не искам да имам никакви отношения . С кого са солидарни управляващите отпадъци ?!! Със себеподобните си . С тия , които ги натискат и ги купуват на едро .Пък и всички знаем как свършат предателите . Не визирам несъществуващия новичок :))))

Направо-не подкрепяме Великобритания!!

Бойче нямаше друг полезен ход освен този! Донякъде се опита да балансира, ама ще видим до колко е успял. Има обаче разногласия между парламентарната им група и правителството. Цветанов е на доста различно мнение от това на премиера и като нищо в скоро време може да получим нови "доказателства" които да променят това решение от днес.

Има ли още толкова много глупаци?

Ама не ги наричай глупаци, викай им джендъри, по им харесва!

Докога ще подкрепяме историческите си врагове. Политиката англия към нас е тази на чърчил, пълно презрение и желание да ни унищожи. Нещо повече, англия е най антиевропейската сила на континента. Те се отнасят с високомерие и презрение към континенталните европейци. Добре че се махат от ЕС, стига това да не е признак за лош план за ЕС.