Турският президент Ердоган ще бъде в Русия на 9-10 март

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган ще посети Русия на 9-10 март, предадоха ТАСС и БТА. Това е втора негова визита там в рамките на 7-8 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Турският президент Ердоган ще бъде в Русия на 9-10 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще имат възможност и да си легнат заедно....

Много съм доволен, че изкуствено създадена опозиция действа. Уж се борим срещу нея, но тя работи за нас. Успяхме да вкараме евреите Путин и Медведев в управлението на Русия. Създадохме Немцов и сега другото момче което също е евреин, като опозиция на Путя. Така нашите евреи олигарси грабят и унищожават най-богата държава в света по природни ресурси.

Ето най мразените диктатори в Европа.Колко са мили и как си другаруват, нищо че хората ги ненавиждат.

На избори винаги вземат над 50%, даже над 60-70%. Опозицията е мнооого слаба и незначитъелна, милионите, наливани от САЩ и ЕС през разни фондации изтичат напразно.

Путин си поръчал фес и шалвари за посрещането.

Те са близки по идеи и по манталитет.С икономическото западане на русия ще си стават все по-близки

Как Путин и Ердоган стават дупе и гащи, за червените гниди е по-добре да оближат задника направо на Ердоган.

От север муджиците, от югоизток манафите ни стягат в менгеме. Ако не сме в НАТО и ЕС и Господ не може да ни помогне и спаси. Затова родоотстъпниците и националните предатели от БСП, АБВ, АТАКА така вият срещу НАТО и ЕС.

Чудя се как си се родил без НАТО и ЕС да помагат...

Турците пак са пред нас! Две враждуващи нации във вековете,сега с общ, ,килипир" ,,Парата праи фукарата" както казваше дедо. Да ама българите пак ще сме най! Най бедните най умиращите с най висока престъпност! Еер стига вече!!!

Задържан е сътрудник на американското посолство в гр. Адана-Турция

Мусолини и оня с мустачките така започнаха и всички знаем докъде стигнаха.

Познавам Жан Виденов лично, беше ми преподавател. Бих казала, че е единствения политик който е бил честен и съвсем логично го премахнаха. Жалко за всички нас, че подобен тип хора нямат шанс в политическата ни реалност.

Така е Жан Виденов не подписа предложението на Свет.банка: 75% ликвидиране на Българската икономика и 25% приватизация. Подписа го Иван Костов. Виденов не продаде Нефтохим на Газпром.Продаде го Иван Костов без пари. Иван Костов девалвира лева и 25 000 лв. станаха 25 лв

Нали знаете приказката за краставите магарета. И тия двамата така.

Иии... колко си гаден Ердоганчо... ще ме Оставиш сама на празника ми. А така съм се наточила. Ботоксче тука, ботоксче там... косицата с боичка и високите токченца реших да си сложа.

Приятелството между Русия и Турция продтлжава още по времето на Ататюрк.Тия ве4е са роднини,защото в Турция има хиляди руски булки,но къде сме ние в цялата ситуация или сме само наблюдатели.

Срещат се двама сатрапи да си договорят и прикриват келепира.Путев най-богат,200 милиарда д. Ердугань тоже бальшой лапач.

При тази изолация от цивилизования свят... Даже и ще се залюбят, като им стане навик. Какво ли не прави интересът на диктаторите...

Путин спаси Ердоган при преврата. Сега са първи дружки. А когато Русия и Турция са в добри отношения, най-пострадала е България.

боко сам си подаде оставката,кой ти е виновен на тебе

Ердоганя на 3 март ще посети България а след това на 9-10 март ще дойде в Москва, да доклада на Путин как е положение}:-)))

Ще кроят планове как да пратят зелени човечета ли?

Абе Инджев, какви зелени човечета в България бе, която е одупена и чака. Такава я направиха боклуците като теб

чудно ми е като се срещнат путин и тръмп и си договорят далаверите каква ще е реакцията на сороските сдуханяци,чак тогава ще видят кон боб яде ли и магаре стока ли е,ама тогава ще мълчат точно като оня стария сдуханяк сорос

Соросоидите ще празнуват! Ами нали Чичко Сорос ще е организатора на тази среща, най-влиятелният човек на Земята!

чичко ти сорос в момента учи солфеж за флейта преподаван от тръмп,нима мислиш че ердоганя ей така на своя глава се кланя на путин,така че сороските номера вече са издухали

На мен пък ми е чудно ти за какво се радваш? Ще обясниш ли?

щото ще се изчистим от сороски единици и елементи на предатели

НАТО Е СЪЮЗ НА АГРЕСОРИ

Ердоган очисти Турция от американски и натовски агенти. Ще управлява Турция минимум 20 г. напред

Въпроса ми е към еврейчето Паси - Защо нарязахме нашите ракети СС-23?

Защото бяха опасно насочени към Проливите,и това не се хареса на новите ни господари-братята американци...

а проливеите към кого ще насочват ракети, като са със Руснаците на по кафе и срещи?

Защото след Великата революция преди 20 г. ИКостов разписа предложението на Свет.банка : 75% ликвидиране икономиката и армията на България и 25% приватизация.Жан Виденов не се подписа под унищожителното за страната ни предложение.

помня помня тои не се подписа затова му спретнаха маидан , "кои не скача е червен" и KостоF с куфарчето раздаваше надниците

За 27 години майката разплакаха на България шепа дупедавци

"Турският президент Ердоган ще бъде в Русия на 9-10 март". Това е разликата между тях (господарите на ефира) и нас (раята-публика)! ТЕ могат да отидат където си поискат, а НАШИТЕ могат само да им "душат пръйднята", допълнително обгазена от Брюксел и Вашингтон.

Мен пък ме учудва, че толкова рядко се срещат. То като никъде не ги канят, какво им остава? Да се срещат по между си.

ДОШЛИ СТЕ ОТ 12 000 КМ ДА УЧИТЕ ТУРЦИЯ КАКВО ДА ПРАВИ.МАРШ ОТТУК...... /към Байдън и Нуланд кифлата

е спонсориран от турция и представлява груба намеса във вътрешните работи на България!

печелиш 1ва награда=грант със брада

Бъдещето на България е в икономически съюз с Турция, Македония, Албания, Косово и Босна. Останалите европейски страни ще се групират в други икономически съюзи, на други скорости, както казва Юнкер!

знаем, че работиш за Анкара, предстои да бъдеш затворен! Трий го тоя хибриден джихадист, дето я повтаря тая опорна точка, щото лошо те чака!

За да даде С-400 на Турция, Русия има С-1000

ОТНОВО ШАХ И МАТ НА ПУТИН

Не, няма шах, нито мат, и е труд на Ахмед Давутоглу за сътрудничество!

Ха-ха, преди да направим този съюз трябва ли да започнем да се дупим пред сгради с полумесец на минаретата или не е задължително?!

Каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума за ПАРИ. Преди няколко години, турците направиха търг за портивовъздушна система. Спечелиха ... китайците! С демонстрация на възможностите и на половин цена! Че като почна един рев, едно квичене - как така членка на нато не купува от говедата?? Ердоган направи жест - свали невъоръжен руски самолет. В отговор говедата му спретнаха ПРЕВРАТ! Сега вече Ердоган нарочно купува С-400 - а на запад мълчат като бити ...(!)

Евроатлантическите соросоиди пикаят кръв и квичат неистово...

що се взимаш на сериозно? те даже не знаят, че тия лилипути се срещат! Айде у лево!

Абе прост селянино, ти даваш ли си сметка, че ако българия излезе от ЕС, заплатата ти ще стане 15 долара, пенсията 5 и ти ще квичиш от глад? И при тези заплати още 1 милион българи ще емигрират. Та какво се радваш?

Някой на Запад ще загуби ли нещо, че една от натовските армии ще разполага с тези ракети? Виждаш ли нещо притеснително в това?

Виждам притеснителното в двойния стандарт. С400 за Турция може, МИГ за България, не може.

Инджев, НАТО губи Турция. Ясно е още от съвещанието в Полша.....

Вългарските душмани ,Турция и Русия,представлявани от диспотите Путкин и Ердоган,пак заговорничат с/у България и цевилизования свят!Путин -Ердоган в извратен политически и грозен акт!

Лидерите на суверенни държави се срещат, останалите въртят глави, като че гледат тенис мач и чакат от коя посока ще им подсвирнат.

помним ние суверенния Ердоган как чакаше в коридора пред макака като пудел и оня едва го прие набързо... И суверенния Путин, дето реве като вдовица да му свали лошата Европа санкциите, която уж иначе не му трябва...

го ние вашето охраняване... така ли му викате вече? нали беше присъствие или гостуване там...

Най-голямото зло за България са американците. Турците са по-малка опасност. Хамериканците трябва да бъдат позорно изгонени от нашия регион

ай стига тая опорна точка! Не щем турци ние! не ни пробутвай! Ресто ! не струва!

Що не си гледаш байпасите и простамола? Колко си годишен? 75?

може да си представи, как руски зенитни ракети отиват в натовска страна. Тези ракети работят с кодове бре идиоти. И руснаците ще ги дадат на НАТО.

месеца в ракетни войски в Понор, мога да го потвърдя.

значи вече си имаме и турски тролове и хибридна война срещу нас! Те са по- хитри от руските, внедряват се между нас, уж са приятелско настроени... турското коварство го нзем от 500 години... А руските са прости - те ни псуват директно, с това ни настройват срещу себе си.

Втората по големита армия н нато, купува руско оръжие. Само това е достатъчна причина ВСИЧКИ говеда от Фашингтон и Кряксел да се удавят немедленно в Атлантическия океан!

сега турчолята ще могат още по-леснод а свалят всички видове руски самальоти, че даже и следващите, дето се очакват да ги въведат през 2056г.

Руският самолет го свалиха и без С400. Сега с С400 ще пукат МИГове на поразия. освен ако руснаците не им продадат някой самовар за 600милиона като на нас де.

"Българите" предпочитат руско-турци пред хамериканци-справка, активистите на "Атака" масово отиват в ДПС

попръцквате ли соросчетата,че след попръцкването идва насирането,а то не ви е непознато напоследък

типични тъпизми на идиотче-русофилче.

ще пръцкаш, като ти го нацепят резяците...

помниме кой игра кючека и сега като ака се чува само шляп шляп,без напъване

Ако турците наистина се въоръжат с тези ракети, те ще охраняват не само нашето въздушно пространство, но и морското ни и сушата, при това напълно БЕЗПЛАТНО!

Тогава американците стават излишни. Да се махат. Ще ни охраняват турците

Публична тайна е , че любовния триъгълник Владимир Путин-Реджеп Ердоан-Илхам Алиев са и бизнес партньори. Примерно в най-голямата марина на света в Мармарис.

да не искаш да кажеш че Мехрибан е публична.. вече и ББ го заснеха с нея ..

Турция и Русия са наши съседи. Хамериканците да се махат от нашите земи

ми като се махнат те, идват тия метили бе, трол платен!

Абеее, хаир и от двете не видяхме твърде! 500 г. турско робство и 45 г. съветски комунизъм - мерси!

нямате нюз за световния лидер и герой Тръмп, пишете тука за среща на някви тъмни азиатски субекти, водещи 15 а и 25 а икономика в света! Издишате тотално! Ревете после, че се ориентираме към фейса и туитър! Заплати на муки!

Не давай акъл на други хора, когато нямаш акъл за себе си.

Путин опитоми и дресира Ердоган. Сега турският президент върши много полезни дела

Някои много се обидиха на теорията за възстановяване на влиянието на Турция в рамките на Османската империя. България, Македония, Албания, Косово, Босна са били част от тази империя. Това са страните, които ще влезнат в икономическия съюз с Турция, след преминаването на ЕС на много скорости!

Тази дълбочина в задния двор ли си я измери.егати тъпия анализ.по тази логика може да имаме влияние и от Италия нали някога е всичко е било римска империя.

италиянското влияние в тези страни е слабо. Частично в Албания и съвсем слабо в България! Докато турското влияние и в момента във всички изброени страни е значително!

Българите предпочитат турци пред хамериканци.

имаш предвид рязаните българи, дето бият челото по 5 пъти на ден и се отчитат на доги явно!

Шило

Ба, не е много сигурно, ама..

Ще се онодят....

Става мазало ! Членка на НАТО се въоръжава с чудовището С-400 "Триумф" което е способно да унищожи всички съвременни средства за въздушно-космическо нападение: - всякакъв тип разузнавателни и бойни самолети (включително такива със стелт технология); - балистични ракети; - свръхзвукови цели; - самолети за радиолокационно разузнаване.

значи рашките ще смучат бибата пак. Вече и НАТО има свръх мощните и супер готини ракети.

и могат да кацат по тъмно и на Слънцето даже. Абе руснаците преди колко години беше не успяха да си извадят Курск от 100 метра дълбочина, сега радват русофилите с всякакви буквеноцифрови съкращения.

като я гледам , ме напира смеееех за руските тролове, дето лелеят пред Путин! Кво ще кажете бе, маскари, освободителите и поробителите се наговарят против нас!А?

шум на грантове се чува,гладен сорос пак нарува

Вжното е, че ще изгонят хамериканците от нашия регион

явно много хубаво ти се струва това? Ще прокопсаме с турция и русия, както през последните 1000 години сме прокопсали с тях ( визирам от идването на Светослав тук през 980г.).

А когато гледаш среща между Меркел и Путин ,тогава против кого се договарят?голям си тъпоъгълник-)

Към 7/8 Не се и учудвам. Боклука саи е боклук. Предполагам и снимките на родителите ти извикват подобни чувства в теб. . "7/8 ( нерегистриран ) 24.02.2017 14:55 Аз пък се радвам като вървя по улиците и ви гледам снимките по стълбовете със жалейка.....махнахте петолъчките от тях но все така им се радвам:))))

По кои улици ще върви 7/8. По улиците на рая или ада. Свети Петър от сега го е храснал с тефтера по главата

Педя руснак, лакът - мерак! Верно този бил Минипутин!

свети дух=глупав дух

Преди да псуваш "Светия дух" си помисли, че глей като се озовеш в Ада да не плачеш: "Ама Господи, кво сгреших?" :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Никой не е длъжен да ти чете келешлъците, келеш!! като нямаш какво да напишеш, не осирай сайта!!

Тръмп няма да присъства. Той не е интересен. Демократите му готвят комлот и Дони има големи вътрешни проблеми. А и САЩ не са фактор в Сирия

Срещи по дикататорски :) Да поканят и Ким Чен Ун поне.

Последиците от срещата в Москва ше бъдат шокиращи за САЩ и западните ,,партньори". Някой от соросоидите може да полудее