Саудитският принц хакнал телефона на милиардера Джеф Безос

Разследващите: Собственикът на "Амазон" е бил набелязан 5 месеца преди убийството на Кашоги

Обратно в новината

Коментари - Саудитският принц хакнал телефона на милиардера Джеф Безос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото каже МИ6 е винаги "вярно" и правилно. Да си спомном за "химическото оръжие" на Садам. Дето после го търсиха из пустините...Така и не го откриха! Сещам се за лафа след математиците през комунизма: -Коя линия е права линия? -Всяка линия, успоредна на линията на Партията е права линия!

Хем принц , хем хакер . Въй,въй !!! Колко глупости може да прочете човек тук , не е истина направо .

По-голяма дивотия не бях чел скоро. Арабски принц-хакер...

Всички под ножа му!

Би било много глупаво и безразсъдно Саудитският принц да изпрати вирус от собственият си акаунт,на телефона на Джеф Безос. По-този начин злепоставя себе си а от там и кралското семейство.По принцип ръцете на саудитската фамилия са изцапани с много кръв,защото те именно създадоха и финансираха Ал-Кайда. Има вероятност акаунта на принца да е бил хакнат,без той да е разбрал това. Разобличителя

Май му става множко на принца - брутално убийство, изнудване с порно снимки ... С ако го хванат и да краде кокошки на пазара в Джеда ... незнам.

Веднага нови санкции срещу Русия!

Толкова дснни източили а едон долар не са. Калпави хакери.

Имал приятелка и незаконно дете... И КАКВО? Това засяга жена му и никой друг. Кво занимавате света с тази жълта пикантерия. То половината мъже по света изневеряват... и какво да направим сега? Пак руските хакери са виновни, нали?

и как го е иезнудвал? Това къде го прочете?

Ами да! Не си ли спомняш колко свойски се ръкува Путин с него на една международна среща, когато всички го отбягваха като чумав след зверското клане на Кашоги. Само руски хакери са това!

От къде толкова акъл в този чаршаф бе

Е може ли да си най-богатия в света и да те хакнат по тоя балъшки начин, па и интимни снимки и чатове да си държиш в телефона, буахахахахаха, тоя явно е кукла на конци, сложен е за лице там, нищо не зависи от него, то същото важи и за г-жа Клинтън с хакнатите имейли, хахахахаха, нема такива балъци...:)

Саудитския принц може и на жена му на Безос да е посегнал, ама дали се е дърпала незная.

да не вземе Безос да направи проект за сигурна ОС, щото ще вземе хляба и на Епъл и на Гугле.

Като гледам саудитския принц и Хари, направо се чудя Уилям кво ше извади от ръкава.

Въпреки че от саудитците може да се очакват мърсотии, то може и устройството на принца да е било завирусено и просто вирусът да се предава нататък. Може дори принцът да е бил атакуван. Самият принц едва ли разбира от такива неща. Може някой да е подменял и самата връзка (човек по средата) и да не идва реално от устройството на принца.

Това ли е следващия театър?!? Такова сериозно посегателство, а в статията 2 реда за извършителя срещу 200 за ощетения, че и за брата на жена му. Престъпление е да се пускат такива новини. Няма ли свестен адвокат в България? Искам да съдя медиите.

После Бойко ходи да танцува със сабия в СА.

Така е. Утешението е, че нашичкия танцува с камиларите, петнайсти братовчед на краля. Него няма кой да го пусне да седне с Краля на една маса.

Пари имаш ли? Добри адвокати ще се намерят.

не бъди много сигурен за доларите... ако са знаели какво ще последва и са играли на борсата дори минимална промяна в цената може да им докара десетки милиони.

е лепнат от руски хакери, вкарвай санкции!

това е почти невъзможно да се направи защото по начало съобщенията минават през сървър на what's app, който криптира връзките с различни ключове (или поне така трябва да бъде). отделен е въпроса как може все още да има OS-и които четат и изпълняват програми получени през подобни съобщения.

Реших, че Багата е хакнал телефона на Ревизоро ;)

Съмнявам се. Ако ги имаше, досега да бяха изкарали лесни пари, но очевидно са некомпетентни като политиците ни. За съжаление

Явно, че принца е много беден и сега ще се опита да забогатее.....па дори Кашоги го ,,изпреварил,,...това и Агате Кристи не може да го измисли.

Принцът - Хакер по Марк Твен.

Към автора на статията: Долината е Силициева–по името на елемента силиций, вторият по разпространение елемент след кислорода на Земята и основен компонент в съвременната електроника. Името му произхожда от латинската дума silex и означава кремък. Долината носи името на елемента поради многото високотехнологични компании, които са базирани там. Силикон е полимерен материал (каучук). Силиконите имат течна, желеобразна или твърда консистенция, с разнообразни приложения, най-популярни като имплант в козметичната хирургия и като лепилни, смазочни или изолационни материали в строителството и машиностроенето.

Тази новина звучи сякаш е писана от напушен журналист ...

Ма тоя принц много разбира от телефони. Как може да напишат толкова дълга статия.-едвали някой ечел цялата. Убийството и вируса си нямат общо.

Само половината ли? Статистиката, явно, е от началото на миналия век!

"Саудитският принц - хакер" МИЛИ БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ! Още от самото име на новината лъха на перманентна интелектуална констипация!

Да, вирусът е бил снимка на камила от СА.....

какво нещо.. какво нещо... уахабитския принц пръв хакер, а безос нещастна жертва... но това, че по уатсапа на "създателя" на фацебука - м.цукърбърг могат да се изпращат кодирани вируси е най-малката беля.. докъде стигна техниката и асоциалните медии... :-)))

тръмп ще се застъпи за чаршафина

Б. Борисов и президента на федерацията по китайски циркови номера- таекуондо, са дали Български документи на някъв арабин- Ислямист- Золхадри и да гласува на българските избори. Тоя Золхадри е с почти с същото име като Айман ал Зауахири- Наследника на Осама бен Ладен, дето нападна САЩ със самолети и събори Световния Търговски център в Ню Йорк през 2001 г ??? Борисов явно e взел ПОДКУП от Осама Бен Ладен. А другите в парламента, какво правят ?? И кога ще утряпят Предателите и чужди башибозуци ??

И гък няма да им кажат. Чудя се, как, както винаги, все още не са обвинили руските хакери, защото никакви други хакери принципно не съществуват... кво щели да правят без Русия, руснаци и рускини, кой щели да плюят денонощно?

Силициевата долина (на английски: Silicon Valley, често неправилно наричана на български Силиконова долина) е районът на южната част на метрополния регион на залива Сан Франциско в Северна Калифорния, Съединените американски щати. Дори Уикипедия подчертава, че неграмотни българи ЧЕСТО бъркат ли бъркат...

От очила