Коментари - Съученици и учители на шествие в памет на Филип: "Пресичам правилно! Не ме убивайте!" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пенсионерите това не е достатъчно. Трябва да се бяга на зиг-заг.

На това ли викат правилно със слушалки в ушите и поглед в телефона.

Ден шофирам в софия и всеки ден виждам пешеходци да пресичат както на не обузначени места така и на червено не оправдавам смърт на пътя на 100 %помислете за възпитанието на децата пример виждам жена с малко дете за ръка пресичат на червено тичайки между колите?????!!!!!

Но тук е бил на пешеходна пътека срещу някакъв пияндурник с 60 км отгоре. Усещаш ли, че нещо не е наред?

Всеки ден. Такива като тебе. Се опитват да ме прегазят на зелен светофар. При десен завой.

Чл.113 Когато пресичат платното за движение, пешеходците са длъжни: 1. ако наблизо има пешеходна пътека, да я използват; 2. преди да навлязат на платното за движение, да се съобразят с разстоянията до приближаващите се пътни превозни средства и с тяхната скорост на движение; 3. да не удължават ненужно пътя и времето за пресичане, както и да не спират без необходимост на платното за движение. Чл. 114 На пешеходците е забранено: 1. да навлизат внезапно на платното за движение; 2. да пресичат платното за движение при ограничена видимост; 3. да извършват търговия и услуги на платното за движение.

Някой член да цитираш за шофьори?

Като чета членовете за пешеходци. Трябва да им се издава книжка за професионални пешеходци. В тая държава шофьорите са агресивни кретени. Когато са зад волана. И се превръщат в пъргави козички когато са пешеходци. Защото знаят какво представляват.

Не мога да разбера какво очаквате като гласувате за тъпи мутри и продажници? Записвайте за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечела аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога Аз ви предлагам алтернативен вариант, но вие сте изключително тъпи и не желаете да ме подкрепите за да живеете добре. Харесва ви мутрите да ви експлоатират като роби, харесва ви корупцията, харесва ви да умират близките ви. Вие сте просто дебили мазохисти. Не мога да си представя какъв боклук трябва да си за да ми сложиш минус когато ви предлагам добър живот. Не ви харесва да живеете добре, защото сте прости и не можете да повярвате че е възможно. Съдите за мен по себе си и си викате мутрите са мойте хора те ще оправят България, обаче тъпите мутри не оправят България, а ви оправят вас при всяка възможност.

Разпро.дажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:---------> marketl.ink/carcam

Възпрепятства се мисловния процес – човек губи добрата си преценка и способността да мисли трезво. И тук смисълът от протести изчезва. Докато се продава алкохол ще има хора, които да се напият до степен да седнат зад волана.

Докато не се линчува шофьор убил човек на пешеходна пътека промени няма да настъпят!

Ами вече линчуваха един шофьор на камион и пак не бехте доволни защото детето било циганче,та требвало да е българче за да важи.Само болни мозъци

И пешеходците не трябва да бързат.Дали ще стигнеш няколко секунди или минути по бързо не е от значение,важното е да стигнеш жив.Ако виждаш че кола се движи бързо,изчакай .Може да е пиян,разсеян и т.н.

А като е пиян ,трябва ли да шофира?

Че не.Но трябва да си научиш детето че такива винаги ще има.Не може да разчиташ че щом си на пешеходна тоя дето кара с 80 ще спре.Много добре разбираш какво искам да кажа.

Да си играем на руска рулетка и да тестваме редлекса на тоя в колата

кога ще е обучението, че там е най голямата трагедия?!

Определено, трагедията е голяма и вината на шофьора е извън коментар, но моля не подвеждайте младите "пресичам правилно" не означава пресичам безопасно. Преди всичко гледайте и се пазете, въпреки че сте с предимство. Не винаги правия оцелява!

Всъщност в закона не пише, че са с предимство пише, че се спираш ако можеш. Много пешеходци пресичат въобще без да погледнат даже! С трамваите това е най-показно тъй като те винаги са с предимство пред пешеходците

Вчера спрях на пешеходна пътека.Един пресичаше,изобщо не погледна на ляво,даже демонстративно си завъртя главата в обратна посока.А има една приказка–сам не се ли пазиш и Господ не може да те опази. Хора ПАЗЕТЕ СЕ!!!!!!!!!!!!!!По тия пътища има всякакви малоумници.

Ми той глрда дали отсррща не идва кола бе тапак много правилно си пресича

В едно изречение имаш 4 правописни грешки.

Недей ми се прави на много умен.

На българина трябва да му се бръкне в джоба- имал инцидент на пътя- по висока застраховка , това криминално деяние се записва в досието му, когато се кандидатства за робота и се види в досието, че е такъв”буен”шофьор- да не се приема и ще видиш кок ще кротнат Пред пешеходните пътеки да се слагат спящи полицаи та да ги принудят да намалят.

"ама чупим си колите"

А толкова години в училище - КОЙ ги възпитава !

Там е работата че им се създава самочувствие че до 18 са винаги прави и всевластни. И освен това трябва да се кара от 16 години, тогава най-добре се научава човек. Абе, като се обърне колата пътища много.

Няма друга такава държава - хората да се молят на пияните и дрогараните, да не ги убиват и да ги пазят. За тази България дъното е небето, което виждаме, когато си вдигнем главите.

Абе досега всички катастрофи са били заради пияни. Дрогирани май не съм чувал.

Дето уби Милен Цветков?И за него ли не си чувАл?

хора! пресиччайте внимателно! нямя значение пешеходна ли пътека, зелен свтофар ли... чакаш да спрат колите и тогава! отучиха хората да гледат! от много "евроатлантизъм"

Този идиот атлан тик на 6 бири е засилил. Може и да не може да го види. Абе... И сега оправдавайки се с него сума ти хора ще ги изкарат наркомани

пешеходеца почти винаги може да предотврарти инцидент! какво толкова има да чака? натрапвайте на хората да внимават! като карат и когато са пеша! д

Шофьор съм и винаги се оглеждам като пресичам като пешеходец. Има случаи когато бе се вижда ако колата кара бързо. А и пешеходните пътеки в София са понякога невидими за шофьорите. Разумно е ако някой се движи нощем да носи дрехи със светоотразяване.

Колко феродо спести днес?

Голяма загуба, но инциденти като този се случват навсякъде и винаги. Няма нужда от преекспониране. Само в арабския свят пияните шофьори са рядкост по обясними причини.

Там са пияни без да пият.

БОГ да прости на всички жертви. Лека им пръст, а нашата съдебна с-ма да си вземе най -после забележка.....А дано....

Какво според тебе и е на системата? Имаш някаква информация, че този няма да го осъдят? Или на другия дето уби Милен Цветков ти се струва малка присъдата?

КОРУМПИРАНА СИСТЕМА. Ето каква е.Нещо неясно?

Ама срещу кого протестурат ? Населено място с пешеходна пътека. Просто ганя си е алкохолик , неграмотен гз.

налседени от 50 години рашизъм дивашки нрави трепят хората какво очаквате

Тия нрави дойдоха последните 34 години, отрепка.

Моного си глупав бе , панико!

При соца нямаше нищо такова. За смъртен случай беше чудо да не отиде шофьора в затвора. И тогава затвора си беше страшничко. Една колежка имаше такова произшествие с младеж, който бягал силно с ролкови кънки а тя карала нормално. Едва отърва затвора, макар че всъщност младежа я беше блъснал. Трябваше да доказват не може да го е видяла и че даже при спряла кола щял да си счупи главата. Но си се беше приготвила за затвора. Ако беше пила дори половин бира щеше да я вкарат и то безусловно.

България е в Европа! Какво тук значи някаква си личност?

Битият бит нататъка го знаете....

...е банална фраза.

Викам си да сте не го забравили