Състоянието на българин внезапно се влоши на плаване край Португалия, отведоха го в болница

В специалната спасителна операция са участвали военноморският флот на Португалия и нейните Военновъздушни сили, сънародникът ни е транспортиран с хеликоптер до Лисабон

Обратно в новината

Коментари - Състоянието на българин внезапно се влоши на плаване край Португалия, отведоха го в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бачкаш, докато пукнеш, нещо неясно?

Завалията, тръгнал е бачка на кораба.

Дано не стане донор....

Значи е Господин Някой.

Ако му беше прилошало в България, щеше още да чака "Бърза" помощ.

Аз съм на 60 г. Ако на мене ми прилошее, дали мисирките ще пишат "На 60 годишен българин му е прилошало ...."?

Ако успееш да ангажираш 100 човека и някакъв вид тежка техника да те спасяват, тогава ще пишат, както пишат и за почти всеки изгубен в планината, без значение дали му е прилошало.

ВАКСидънт ?

Що триете бе, питаме дали е бялата тиква а вие триете ми притесняват се хората яхти има човека в Португалия ?!

Амчи дано се оправи по бързо.

Дира, абе защо като няма подходяща снимка просто не оставите новината без снимка, вместо да се излагат.

Да ви разкажа и аз една важна новина за циганчето гошо от Столипиново. Гошо днес не ходи на училище и проси в центърка съобщава нашият кореспонден предаде ТАСС Дир. Ру е най скапанич сайт каза гошотуьютърдително предаде франсспресс

вакснатия статус. Ако има 2-3-4 билетчета от лотарията, работата е ясна. Тъй както катастрофира автобус на градския транспорт миналата седмица, щото на шофера му прилошало. Така стават тия работи...

Ти си провери IQ-то. Без големи очаквания, че да няма разочарования.

Пиите си хапчетата. Редовно.

Светът е полудял .. на един Чарлз му се наложи да захване първа работа на 73 в Англия!? Определено светът става по-гаден

..ами БайДън -"само" 79...

на 67 плава с търговски флот??

изтървал си круз-кораба и се опитвал да го догони.

Аз пък да благодаря, макар и тук, на добрите хора в Португалия, които са се погрижили за нашия човек. Без значение дали го е заслужавал или не. Всички сме чада на Господа. И добротата да не остава невъзнаградена. Поздрави на Португалия от мен и всички нормални в България, колкото и малко да сме останали.

прав си! добре че не му е станало лошо в черно море, край варна да речем

Горкия човек, на 67 г. принуден още да работи.

една колежка се пенсионира тази година на 75. поне половината смяна беше на крак. а за БайДън да не говорим.

Аз съм на 68 и още работя. Щото пенсията до никъде не стига, а имаше години в началото на демокрацията, когато работех на 3 места едновременно.

Забавят, но НЕ Забравят!

Стига сра бе, АМЕБО! Преди ваксините никой ли не умираше внезапно? Бих те оправдал ако някой ти подхвърляше по някоя стотинка за тия писаници, но съм сигурен че го правиш безплатно и по собствена воля и убеждение.

Драги, информирайте се малко. По целия свят има увеличени смъртни случаи от неизвестна причина. В Португалия и Испания са най-много около 37% ако не греша. Потърсете информация и за щата Алберта в Канада, можете да разгледате данните и за Великобритания. Навсякъде по света се случва точно това - хората мрат спонтанно, без причина (или поне такава, която да не искат да оповестят). Та си е страшно.. честито на печелившите с 2-3-4 билетчета от лотарията ;)

3евзек

Г-н Лос, Задавате ли си въпроса, защо все такива увеличени смъртни случаи все се наблюдават след ковид вълни, а не след ваксинационните кампании? Пак добре, че е 37%. ще мине още месец, ще спаднат пак до обичайни нива.. Ковид и постковид усложненията не са шега работа. Имаше периоди, в които в България смъртността беше със 100-150% отгоре, обаче тогава... не се сещам да сте го отбелязвали.

Благодаря за въпроса, г-н Зевзек. В докторските доклади изрично пише, че тези смъртни случаи НЕ СА свързани с Ковид. Знам, че няма да повярвате, затова ви приканвам сам да се информирате за случаите. Следващия въпрос моля :)

3евзек

Г-н Лос, В докладите на лекарите пише, че не са свързани с ковид като с ковид, има се предвид с положителен тест. Обаче като възможни фактори се споменават последствията от ковид, топлинните вълни, забавени диагнози, психологични и психиатрични причини... А като директни причини са посочени предимно разни съдови заболявания - исхемия, запушвания на кръвоносни съдове... Ясен отговор няма, но дума не става за ваксини. Обаче защо ли ти точно, който си чел докладите, намесваш именно тях? И въпросът ми си е много добър, защо старателно бягаш от отговора? Да не би пак да е защото си трол и нямаш право да отговаряш?

Ти си манипулатор и това се разбира. Не можеш да си оправдаеш парите, които са ти дали за пропагандата, защото никой не ти се вързва. Скоро ще си поискат обратно парите от теб. Не знам, не знам какво ще правиш тогава.

Ало КОВИД-Ваксините, троле наш, Ти май топлата вода ще откриеш скоро? Абсолютно всички ваксини и лекарства само забавят. Качеството на съвременното здравеопазване зависи от това в коя държава забавят повече. А ти как искаш? Без забавяне и после да те забравят ли? Досега няма документиран случай на забравени.

Това е снимка от мястото на събитието как го влачат на буксир към болницата ли? С тия stock снимки сте жалки...

Е па някои можем и да четем.