САЩ, Япония и Южна Корея осъдиха агресията на Китай: Светът е по-сигурен, когато сме заедно

На историческа среща в Кемп Дейвид тримата лидери потвърдиха единство в подкрепата за Украйна, ще работят за това Северна Корея да се откаже от ядрените програми

Обратно в новината

Коментари - САЩ, Япония и Южна Корея осъдиха агресията на Китай: Светът е по-сигурен, когато сме заедно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само Китай може да се противопостави, другите са някакви нещастници, смехотворци, какво се бутат сами беля да си изпросят....

В Япония е фашизмът от 15 век..

Японците не ги смятам за хора..

Тримата гупаци))

да са ти изпепелили стотици хиляди хора, милиони заразени от ядрените нападения на сащ и да дружиш с тези уроди? Японците наред ли са?

Японците са изперкъл народ !

Япония е затворена за мусюлмани.

Това трябва да се разбере някрая, пример в USA ексцесиите против Тръмп, всички медии , както е у нас са включени(платени, зплашени) да действат против Тръм. Същевремнено за Хънтър (сина на Байдън) и неговите дaлвери в Украйна, вкл обаждания на баща му Байдън, както и данните от компютъра му всичко се скри и покри. Сега всички медии само с Тръмп се занимават, е нали USA беше ИСТИНАТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА, КЪДЕ Е ТЯ.

или ?

Защо на снимката има само един негър? Според американският закон, квотата е минимум двама на всеки 5 човека!

Япония дали помни какво е правила е Китай за да говори за агресия.

Червената китайска чума и руската кафява фашистка такава трябва да бъдат унищожени

Колко са жалки всички американски подлоги, особено японците

Тримата глупака.

Окупаторът и окупираният са на едно мнение. Класика.

Модератора на смяна е ЛГБТ++++++++++

Агресията на Китай? Спрямо кого. Тези жълтури да не са нападнали Ирак. Или Афганистан. Може би Сирия. Или Либия. ААА да. Бомбардираха Югославия. Ами агресори са.

Кои сте вие да обсъждате световният ред?!

А за Русия що нищо не казват ? Аааа, да, натото разбра, че мое само да пръдне на уя на Русия, и полека лека се изнизва от конфликта като оставя усрайна в лай- ната дето изсра. Сега се почва с новия "агресор" - Китай е вече лошия, и трябва да му се налее демокрация !

Нали поради това Путю ти се разсърди и нападна Украйна за 3 дни ....по ДВЕСТА ПЪТИ.

Докато трае операцията, усрайна ще види влизане в нато през крив маларон ! Затва операцията ще трае колкото трябва, 5-10-15 години !

Усраина да гледа от Корея какво разделение я чака :)

Бай Пън пръднал ... Те се насрали!

Светът ще е по безопасен, ако ви няма (тримцата)

две марионетки с изкуфелия си господар, също марионетка

точно пък япония да обвинява Китай в агресия,след всичко което им е причинила

все избираме грешния влак и грешния вагон

а на китаеца му дреме на... соевия сос!

Потупаха се по рамото и се разбраха че не са се разбрали...... Ефекто от казаното е някъде около температурата на замръзване на водата.

Добре, че по време на срещата на тримата северокорейският вожд не е пръднал, че е нямало да сварят да изуят панталоните и тогава наистина срещата им е щяла да бъде историческа. А с Китай и Русия е по-добре да си нямат работа в момента - по-здравословно ще е за всички.

южнокореец, казва, че не го интересува нищо и още сега би се втурнал към границата да посреща севернокорейци с пари, храна и всичко от което се нуждаят. Неговото семейство също е от разделените и мечтае да се обединят. И така били повечето южнокорейци. Пречката пред обединението били преди всичко сащ и Китай, защото ако Корея стане една държава ще има силна икономика и ядрено оръжие, а никой не иска да се появи такава сила.

Аве пиZда eбанутая, Ю. Корея има икономика по-голяма от Русия.

И още нещо. И до ден днешен японската императорска библиотека е затворена за обществото, защото там е записан произхода на японците, те не са коренното население на островите. Ако се отвори ще се види, че са корейци, умишлено изкривили езика си и тормозили родата си безмилостно.

Очевидно в Украйна няма повече какво да се вземе и идва ред на Тайван.. Самураите да не забравят, че Китай е ядрена сила и няма скрупулите на Русия! Набързо ще ги извадят от потенциален конфликт и ще има да празнуват годишнини

Тея на снимката са за разстре корема! Единни без тва е на памперси!

Южнокитайско море се намира между Филипините, Виетнам и Южен Китай. К'во ги бърка малкопишковците някакво море на 2-3 хил. километра от тях!? За посрания памперс е ясно... Кимиончо е луд и не трябва да се ебават с него. А Китай не им е пръднал, не ги е отвял ония... Смешници

Ей!!! Русия защитава своите сънародници и своята независимост и интереси в Украйна!!! А САЩ и васалите и нямат работа там!!! НАТО е отбранителна организация, а е все около Русия и Китай!!! Каква работа имат там?! И как да наречем нападението над Сирия и превземането на нефтените полета на Сирийския народ естествено?! Това демократично ли е ? Кажете бе джендъри с промити мозъци?! И КНДР има право да се защити и да си създаде свои оръжия!!! Ако искат да се откаже, тогава САЩ да си унищожат ядрените оръжия!!! Те да не са специални?! Едни лакоми кравари с фалирала държава с огромен държавен дълг и целия свят им плаща войните, като им купува ДЦК-та под дулата на оръжията в 805 военни "миролюбиви" бази по целия свят!!! Интересно идва ми аналогията с Империята от Междузвездни войни!!! Хммм

Кого е нападнал китай, та бил агресор. И за другите две държави иди -дойди. Там са. Обаче като отворя картата САЩ ми се виждат доста далеч от Южнокитайско море та да мрънкят. А да има американски интереси и те могат да се проявят на територията на всяка държава. Тогава е ебана държавата.

Щом и Черно море е зона на интерес дано някой друг им пресече мераците

Хубаво, но вече никой,нито Ви вярва, нито Ви се плаши

Тоя от Южна Корея вече се е насрал. Вижте му усмивката.