САЩ, Великобритания, Йордания се намесиха в подкрепа на Израел

Безпрецедентна демонстрация на Аман - армията на кралството свали десетки дронове, насочени към Израел

Обратно в новината

Коментари - САЩ, Великобритания, Йордания се намесиха в подкрепа на Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изненадан съм за подкрепата на Йордания и браво! Това ще бъде нова страница за тяхната икономика в региона, браво!

Като Украинската икономика, която споре вещицата от Юесейд ще има пет процента растеж тази година. Къде ви намират бе?

Йордания е действала според международното право, сваляйки чужди военни обекти над СВОЯ територия. Това би направила всяка уважаваща се държава.

Адмирации за Йордания, не очаквах да окажат подкрепа на Израел.

Така щеше да е с и с руската агресия, ако бяха помогнали в началото на Украйна, но дано издържи и това ще се случи.

Брадясалите, чалмясали подчовеци от Иран досега бяха зле, сега ще им стане още по-зле. Току-що дадоха повод на Запада да им закрие окончателно ядрената програма. Плюс целия индустриален потенциал да правят оръжие, с което пряко участват и във войната с Украйна. Второто което ще се случи е че подкрепата на Израел за Украйна ще се увеличи. Досега се пазеха да не е много и не толкова оръжейна, но това приключи.

Израел има най-силната и технически подготвена армия в света. Ще разкажат играта на тези забулените. Аз помня голямата война, когато и Египет участваше. Тогава Израел унищожи за един ден цялата авиация от руски самолети на Египет. След тази война Египет престана да купува руска техника....

Кой управлява тези страни и чий актив са

Йордания зае грешната страна и ще пострада.

Колко прозрачни сте русофилистичните добитъци - ако някой не подкрепя пРоссия, Иран, Северна Корея, Хутите, е на .... грешната страна, а който е с Цивилизованият свят - САЩ, ЕС, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия, и т.н., е на ..... видиш ли, бил на грешната страна ....

Ма разбира се , ватнико клет муахахахахах

"Поздравявам" феновете на едните и другите. Или както казваше баба ми: мразя фашистите и тяхните най-върли врагове.

Ти не си "Бай Тошо", а си Бай Ганьо Философията "всички са маскари" е гузно оправдание за нежеланието да се ангажираш с позиция. С което приемаш статуквото.

Сериозно ? Я се ангажирай с позиция отнсоно политическия живот в Бълагрия тогава

Па и неграмотен. НО хайде, да кажем че е техническа грешка и недоглеждане. Човека ти го е написал - "всички са маскари" не е позиция, а заравяне на главата в пясъка. Познай обаче кое става най-горната част ... Т.е. хем не си се скрил, хем ще дадеш възможност на "лошите" да те познаят в библейския смисъл. Относно политическата ситуация в България - ПП/ДБ ги изпързаля старата, но не много умна лисица ББ в тандем с ДП. Първия ще го намагнитят скоро, а втория е намагнитен отдавна и шансовете да бъде отмагнитен са много малки. Не много умна лисица не е оксиморон - може да си хитър и да си прост едновременно...

Пояснение - коментара ми е към Джоко

Световните терористи се подкрепят, но Иран си знае работата

Интерестното е защо никой, освен Ердоган, не нарече Израел терористична държава. Убиха повече от 35000 човека, от които повече от 12000 деца. Някой ако се обяви срещу Израел веднага бива заклеймен от еврейските медии. Срам за този свят.

Щото не е истина

Я кажи колко евреи (вкл. и родени в Израел) са Нобелови лауреати в най-различни области, и колко - турци. Относно Ердоган - откога вярваме на диктатори?

Йордания, ако сваля иранско дронова, ще яде законно хурката !

И понеже Израел сваля всички и всичко ще свика ООН и ще има призив за санкции към Иран,, Израел се учи и взема пример от фашистите в украйна.

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ НА ОКУПИРАНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Хю Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв(2023 - )

Близо една четвърт от икономиката на България е под руско влияние, делът на директните инвестиции от Русия в българския брутен вътрешен продукт (БВП) е 4.4 процента, а вносът на руски петрол и природен газ държи 12.2 на сто от БВП. При тези факти, какви "генерал-губернатори" има в кухата ти русофилистична кратуна ?!

ФАКТ: Всички тичат към САЩ и никой към Русия. Второ, думичката генерал е толкова не на място в тоя списък, че тотално си губиш смешната и невярна теза. Трето, предпочитам да съм колония на САЩ, отколкото губерния на Русия. Четвърто - за първото нямаш никакви доказателства, докато от Русия има редица документи за подобни намерения (това са исторически факти). Само един пример - "Окупационен фонд - основание за устройство на Задунайская Губерния" - с една дума - от Дунав до Стара Планина - руска провинция, на юг - турска провинция, Западна България (СОФИЯ) към Сърбия. ТОВА ЛИ ИСКАШ, ПРЕДАТЕЛ? Пето - Русия два пъти е газила България. Колко пъти САЩ е превземал България?

Виждам тези на които целият им интелект стига да ругаят Америка са на рояци в този форум. Не се пенявете деца четете историята - Иран беше съюзник на Хитлер и сега е съюзник на втория фюрер Путин. После Сталин и комунистите бяха съюзниците на Хитлер а сега е комунистически Китай. Нищо ново. И резултата ще е пак като преди - подгответе се за дълга битка - унищожаването на фашизма в Германия отне повече от 10 години.

няма страшно глупаците ще се самонаброят по минусите, да цъкат там злобата си - и те ще бъдат изчистени от света за хубаво

И понеже Иран са били съюзнинци на Ади, за това доставките от Франки за Йосиф минаваха през тях!

Ще замирише на пържена лой

Струва ми се, че дребноБританските гемии ще станат приоритетна цел на Хуситите. -)))

Абсолютно сигурно е, че Иран не би предприел директен ход от такъв мащаб без положителната санкция на Руската федерация и Китай, те са част от обща коалиция. Със сигурност е съгласувано. Предстоят интересни дни. Закономерният разпад на украинския фронт и задълбочаването на Близкоизточния/Иранския поставят Запада в доста трудно положение. Както във военен аспект, така и в икономически. От една страна изчерпаните складове с боеприпаси и невъзможността да се навакса на оръжейния глад. А от друга - Иран държи ключа към търговските маршрути в региона. Затова беше и първия сигнал със задържането на португалския кораб на еврейски собственик. Едно е сигурно, промяната в световния ред е истинска и ще бъде за дълго време напред, когато приключи тази все още необявена световна война.

Воюва с ционистката кочина САЩ отдавна. Никой не чете. Мелето започна 2013 та, когато Ислямска държава и САЩ удариха стена в Дамаск шото срещнаха Вагнер. От тогава нещата се развиват по сценарии. Папата още тогава каза, че Третата световна е започнала. Последва Майдана. Всички знаем какво след това. Колективният запад е под влиянието на Давоските слуги на Лондо Сити кабалистите. Те искат сриване на глобалната икономика с цел налагане на тоталната дигитална дистопия. От там всяка идея за мир може да бъде забравена. Русия е в Червено море и има база на възвишенията. Теста на ракетата вчера беше сигнал към Израел и САЩ да не си помислят да ползват тактическо ядрено оръжие. Този тест е първият досега в историята след студената война за който никой не беше предупреден. Естествено великият непобедим в лъжите и дезинформацията западен ционистки свят не каза тази подробност. Както и забрави да сподели, че от няколко месеца в С.Корея има няколко системи Авангард, които достигат до всяка точка на фашистките щати. Те там докато се подпичкосват в бързината приеха закон, който нарушава 4 тата поправка в Конституцията им за следене без заповед от съдия. Въобще фашизмът залива САЩ и Европа по план на милиардерите в сянка.

Милиони дронове свалили. Гледаме в Телеграма. Хич не горят разни места в Израел. Тва е три де. Сигурно Руско. ХАХАХАХ

ОК помага в мислите си. За бой не ги търсете пуделите от ОК

Я кажи, умнико, след като са пудели защо владееха половината планета? Не се връзват нещо аргументите на смешната ти теза ... Люпи семки и не обсъждай геополитката - не ти се отдава.

Чалмите си помислиха, че дроновете им вършат работа защото Украйна няма авиация...