Цветанов и Велчев заминават за САЩ

Правителствена делегация, водена от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, заминава днес на работно посещение в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и Велчев заминават за САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се нарича внедряване на челния опит, взет от страната с най-голяма престъпност. Неотдавна западните медии съощиха, че ШварценНегър ще тябва да освободи 40000 затворници, защото щата не може да си позволи да издъра 160000 затворника в Калифорния.Колко са в останалите щати не се съобщава, но Калифорния е третият по големина и численост щат в САЩ. Понеже сме малка страна, бих си позволил нескромността да посъветвам Цветанов и Сие да отидат в Сингапур и да възприемат тяхния опит. Все пак Сингапур и България са държави от един калибър.

Това народ ли е или боклук

MILI HORA, NE IM SE SURDETE - NALI SI GI IZBRAHTE! a ako ne ide Boris Velchev koj ste im prevezda na tija polugramotni vif-adjii i t.n. NEKA I TEZI HORICA SVJAT DA VIDYAT I SVETA -TYAH. HAJDE NA HAIRLIJA DA IM E!!!!!!!!!!

НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ВМЕСТО В САЩ ДА ОТИДЕТЕ В КИТАЙ. ТАМ МОГАТ ДА ВИ ПОКАЖАТ НАГЛЕДНО КАК ДЕЙСТВА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ВМЕСТО ДА ВИ ОБУЧАВАТ ДА КОМАНДИРОВАТ В БЪЛГАРИЯ ДВА СЪСТАВА НА НЯКОЙ РАЙОНЕН КИТАЙСКИ СЪД РАЗБИРА СЕ ПРИДРУЖЕНИ С ЕДНО НАКАЗАТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ. ВАС КОЛКОТО И ДА ВИ ОБУЧАВАТ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ - ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕНИ ДА НЕ ПРАВИТЕ НИЩО.

Аман от авантаджии. Не можаха ли до посланика на уса да отидат на инструктаж, ами ще прахосат толкова народна пара за разходки. А иначе бяха за икономии и спиране на проекти защото нямало пари.

Явно гоподарите ще им разяснят кои нарко канали не трябва да пипат, щото са техни :)))))

Дали експолицаят Лисичков трябва да бъде осъден ? Разбира се, че НЕ ! Не е ли редно да попитаме как точно си изкарват доходите четиримата бабаити с ножовете и дали са си плащали данъците ? Ако се окаже, че не са изрядни данъкоплатци, то тогава те имат ли въобще някакви граждански права ? Логично е да се попита с какви пари са си купили скъпите возила ? Сигурно са взели пари на заем от познати ? Едва ли ! Ако наистина експолицаят бъде съден и осъден, то това ще докаже за пореден път, че сме държава, която няма никакви европейски ценности, държава, в която данъкоплатецът няма законово право да се защити от сигурна смърт ... Въпросът е бил на живот и смърт ... Или си бърз и оцеляваш, или си мъртъв ! Ако някой прокурор или съдия беше на мястото на Лисичков, как щеше да постъпи ? Щеше да се остави първо да го разфасоват с ножове и после да тръгне да ги гърми ? Ако е така, то това вече няма да е самозащита, а щеше да се тълкува като отмъщение ...

Обявено е като работно посещение,което означава,че когато си напазаруват,ще трябва да се върнат.Защото ако решат да останат там,просто не ми се мисли колко много ще нарастне престъпността тук!

DO PISHESHTITE: OLELEEEEEEEEEE KAKVA PROSTOTYA V 90% OT PISANIYATA. AKO STE BULGARI, VIE STE SHASHAVI ILI PLATENI (ima nyakolko normalni tuk, da se podchertae!!!!) Ludi, zlobni i tesni.....(za ostanalite)

Велчев да не е член на правителството.Или Цветанов го е взел да има кого да чука в Америка

Всички май забравят , че от няколко години се борим да паднат американските визи за българи. Тези срещи са в плюс това да се случи и наистина да се чувстваме свободни граждани на света.

Нека да се поразходят хората.Сега им е паднало.Пък и кой е казал ,че те ще управляват.Има си хора за тая работа.Те само слушкат.Смешници.От къде толкова гънки ,че да им стигнат и да управляват?

заминавайте и не се връщайте! особено комунето велчев да не забравите да го забравите там!

Уж сме в Европа,а ходим на инструктаж в САЩ!

Е ПОНЕ НЕ ЛАЙТЕ ОТ ГЕРБ

Нали намалявахме разходите? Не е минал ден без някой от това правителство да не се разходи навън? За всяко нещо се допитват до външните си подръжници, а вчера говореха пламенно за независимост.

Ами ква стана тя? Ами то почти всяко правителство от 89 година насам ходи на инструктаж във Вашингтон, точно по същия начин както преди 89 ходеха в Москва. А сме независими от 101 години. Голем кеф, голяма независимост!

Само не се разбира кой на кого ще дава акъл ? То американците ,ако са по добри в борбата с корупцията и нарко трафика нямаше да са напърво място по корупция в високите и в ниските !!!!етажи на власта и трафик и употреба на наркотици в света или може да искат да си направат едно каналче за по бърза доставка на наркотици до САЩ а и с тези супер бронетранспортьори който купихме от тях на супер висока цена некой техен човек може да се е поблажил ????

Отиват да се отчитат и да искат повече милост за управлението си. САЩ и ЦРУ държат в ръцете си Борисов след публикуването в авторитетното американско изданиеКонгрешънъл куотърли през 2007 г . за миналото на ББ и връзките му с подземния свят. За Борисов в Западна Европа се разхожда и книгата на немския журналист Юрген Рот Новите български демони за връзките на ББ с подземния свят и ТИМ, преведена вече на 23 езика и станала бетселър. Имиджът на нашите бивши и настоящи ръководители е известен в Европа и САЩ. Те ни сочат с пръст присмехулно . Силата на западноевропейския демократичен модел на реалната демокрация е, че западноевропейците имат силно развито демократично съзнание ( а то е вид имунна система срещу политическия бандитизъм) и не избират за ръководители лекьосани управляващи, защото знаят много добре, че те се използват лесно от враговете и стават лесна играчка в чужди ръце, и от това ще губи целия народ и държава. А примерите за играчка в чужди ръце новото правителство вече почна да дава, като изпълни желанието на САЩ България да вземе заем над милиард долара ( с купуване на облигации-празни хартийки) от МВФ, за да помогне на провалената финансова система на САЩ. И пак за огромен ущърб на българския народ, който ще изплаща заема и следващите 10 години няма да види увеличение на заплатите. Това е облика на КОМПРАДОРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. И всичко това е дело на БСП- тя подари властта на ГЕРБ с цел да бъде защитен гърба на нейната олигархия ( големите акули) със задкулисни машинации и подмяна на вота на избирателите и поради това че българския народ не успя да роди истинска опозиционна политическа сила срещу статуквото. ideyazabulgaria.org

Не можаха ли по телефона да им заповядат каквото трябва?

Хайде марш на инструктаж!!! ПОне до Москва ни беше по-ефтино пък и бързо ставаше. Сутринта отива, вечерта се връща и още на следващият ден започва изпълнението. А сега докато долети след инструктажа забравя всичко, дето са му казали.

големи специалисти!дано ги ангажира обама и да останат там!след тях специалита по кризите-дянков и накрая специалиста по корупцията ББ!!

Да не сме американска колония, че ще ходят за нареждания? Като са решили, че имат нужда от акъл, да си поканят експерти с конкурс. Ако исках да живея в САЩ, Русия, Великобритания или друга колониална държава, щях да емигрирам. Продажни лекета.

Това вече е истинско постижение на новото правителство и голяма новина! Дано пристигнат!

Това народ ли е или боклук

за инструктаж.

вие двамата докато не тикнете Миленчо Яхтата в дранголника, не ви признавам!!!