САЩ трупат поддръжници за военна коалиция във водите на Залива

Намерението е да се създаде надеждна отбрана срещу заплахата за търговските кораби в Персийския залив и Червено море

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ от световен терорист с най -корумпираният режим, се превърнаха в най успешният бананов слон на дървени трупчета.

stankow

Айде - първи сме. Фрегатата да отива. Натягане до дупка ! И все за наша сметка :D

Никакви "ирански" заплахи не съществуваха, преди САЩ да въведат измислените си санкции срещу суверенна държива и да възпират търговията с петрол, да дрънкат с оръжие в Залива. И сега видите ли трябвало да се създава коалиция от пудели, с които да се пазела същата тази търговия. Детски номера до наивност. Чупиш на съседа стъклата и приканваш децата от двора да съберат пари, за ди ги възстанови...

Относно последното Ви изречение: цялата им балонна икономика и измислено БВП работят така. Правиш къща от мукава, слагаш й стойност, която и децата ти няма да могат да изплатят на банките, плащаш й застраховка, идва торнадото, разрушава я, и създаваш заетост за поне още десет фирми по възстановяването, освен застрахователя. Някои наричат това "американска мечта", аз го наричам инфантилна глупост. Чували сте за Бог и вересиите.

САЩ унищожават всички договорености и при това не се срамуват открито да демонстрират върховенство и господство на собствените интереси над всички и над всичко, игнорирайки международни закони и ред.САЩ с поставят света на границата на ядрен апокалипсис с безотговорните си действия. Иран се връща към обогатяване на уран от това, че САЩ разрушили договора с Иран и принуждават към същото Европа..

Писна ми от тази престъпна държава(за мен шизо хотел). Тази държава освен да тероризира ,убива, снакционира нищо друго не прави... Най-добре е да ги оградят с една ограда и да си седят в шизо хотела и да не мърдат. Вече не мога да поансям нищо америкаско .нито филми нито песни .НИЩО Отврътен съм от всичко америкаско

Няма да се учудя, ако американците са извършили нападенията, за да има повод за "санкции" и предтекст за евентуален военен конфликт с Иран.

Ако американците се разкарат от там, съвсем няма да има опасност...

stankow

Те ще се разкарат, ама Израел остава. Това е проблемът. Иран не пречи на САЩ. Пречи на Израел. А израелското лоби в САЩ е много силно. И щатите щат не щат - отиват да се дърлят.

Както винаги е било, събират като башибозук една банда будали, които да са им пушечно месо отпред, а те отзад директори. За предпочитане е като почнат бомбенето, да унищожават всичко наред - няма значение кое е цивилно, кое е военно - исторически справки - бол. Другото за предпочитане е месецът да е пролетен, защото тогава лудостта при юдоелита е неудържима. И, естествено, дано Русия да е слаба или заета с проблемите си, защото иначе всичко се проваля.

Излишно е да казвам, че дебнат, но и ние дебнем, така че поредният им опит да ни заБлудят пак ще се окаже неуспешен.

Собствениците на нападнатите уж от Иран кораби казват официално, че се съмняват в американската версия, ама всичко е точно.

Schilo

Съюзниците са ясни- Великобритания, Израел и Саудитска арабия.

Ния с наште самолети,новите де , няма ли да отидем там?

... Боко вече е заголил задника !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

САЩ от световен терорист с най корумпираният режим вътре , се превърнаха в един бананов слон на дървени трупчета за посмешище на собствените им "съюзници".

А какво стана с танкера от Гибралтарския проток?

Искаме си танкера и нефта!

Леле, вече два пъти чета заглавието и очите ми виждат вместо поддръжници продажници, защо ли?

и да се казва истинското наименувание на държавата Сащ, а то е Терористичната Държава, или Империята на злото. Това са две имена, които точно определят тази държава, която ненавижда целият свят, с изключение на псетата Канада и Англия.

Бе, няkоя ,,дъска,, от космическите апарaти, недоизгоряла в атмосферата ,току виж се отклонила от Казaхстан и ..Луп! ..на някой амеркански кораб в Ормуздкия пролв ! Що им трябва ,,на баир лозе,, на америкосите?!

...ха ха ха...безпилотник...

Къде ги "трупат"? Хора как сте завършили в Журналистиката? Толкова ли е паднало нивото?

Чичо Сам още ли се занимава с Афганистан, Иран, Пакистан..?

А рязаните.. не са за изпускане! Кеф голем.

Първите които ще бъдат въвлечени са Британците затова им трябваше Брекзит на Американците. И войната ще бъде голяма война или начало на много войни ...дано ЕС стои далеко от тази лудост която може да обхване като огън от ад света познат ни досега

Бе , те падат като круши от джамовете на Слънчака за едното нищо , та патриотично няма да се хвърлят във война за славата на Ингилизия?

никой няма да ги пита ще ги въвлекат стъпка по стъпка, блокирали са им цялата политическа система , просто усвояват британия. Сега е момента да попитаме на кой служиха тези които възхваляваха Тръмп и Брекзит... Разни плагиати от рода на профеоср Иво Христов , който нарече Англичаните умни и че си имали Цомън Уелт и други глупости ......и набиваха на хората пропаганда в стил Борис Джонсън и Фараж .....

Ирански туристи ще минават под Кримския мост къв Азов... А?

ico_all

Персите са орехче , което ще счупи доста от зъбките на Чичо Сам.

Може би и Иран трябва да изпрати военни кораби да им съпровождат танкерите им в Средиземно море. Да видим тогава ония, британските псевдо-нинджи какво ще вземат на абордаж.

Интересно ми е кой ще наблюдава американците какви ги вършат.

Освен китайчетата...?

САЩ са тероистична държава.

Управляващата клика в САЩ са такива, иначе на другите им е промит мозъка отдавна. Роботизирана, те не са и нация, сбирщина.