САЩ: С България трябва да продължим рамо до рамо като съюзници в НАТО

Помощник-секретарят по отбраната на САЩ Селесте Уоландър e разговаряла с министъра на отбраната Атанас Запрянов

Обратно в новината

Коментари - САЩ: С България трябва да продължим рамо до рамо като съюзници в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън от България на долнопробните и двулични евангелисти (протестанти) !!!!

Голям съюз, ние да сме фронта и да мрем, те да ни гледат отстрани, мерси за тоз съюз.......

ТРЯБВА само в техните тикви! С такова "съюзничество" ни водят към сблъсък с Русия. Никога срещу Русия!

НАТО без аммерика.

били СЪЮЗНИЦИ?! Смешни изказвания само за лоботомирани евролиберални идиоти.

Ееее, добре! Издигаме се! Сега със ЗАМЕСТНИК секретар по отбраната. Преди само с как'Пенка чистачката преговаряхме ...

Гоу хоме! Не сте желани тука!

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ НА ОКУПИРАНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Хю Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв(2023 - )

Като чуя сащ и се сещам за мръсен миндил.

Тия никога не са ни били съюзници , тия са грабители , не може мравояда и мравката да са ортаци ! Кисинджър го е казал точно и ясно : опасно е сащ да ви е враг , но е фатално да ви е приятел !

Върховенството на закона това е меко казано парадоксално и хипократично когато Израел унищожи посолство дамаски уби седем висши военни никой в ООН нищо не каза макар че това е грубо нарушение на женевски конвенции ако някой беше нападнал американско посолство не знам какво щеше да стане. Но когато Иран отправи няколко незрачни дрона всички осъждат атаката . Това се нарича биополярен световен ред

С Русия трябва да продължим рамо до рамо а, не с вас демонократи

Набиха ли му чемберите на тоя кютук Да знае, че служебен, редовен, няма мърдане от вярна служба за интересите на управителите на територията :-)))

Уф тези пак нещо ще искат, дано да са нови покупки

Притча за самолетите от блок 70, вх.В, етаж16: Киркор казал на Гарабед: - Виж ко, ще ти продам 8 кила малини. Ти сега на момента ще ми ги платиш. С тия пари ще отида да купя разсад и да засея половин декар малини, и като пораснат, ще ти набера от тях 8 кила, и тогава ще ти го дам. Имаме ли сделка? Гарабед отвърнал: -Идеално!. Супер! Имаме сделка! Ето така купихме 8 самолета от Америка.

Малини можеш да си купиш отвсякъде, такъв самолет само от едно място, ако до Украйна достигнат дори по-старата модификация, както са им обещали ще хвърчат ватенки предоволно

На сайта на посолството на САЩ у нас още стои тази публикация от 2020: "Във връзка с посещението на помощник-държавния секретар Купър Посолството на САЩ в България има удоволствието да съобщи, че Военновъздушните сили на САЩ възнамеряват да предоставят на Българските военновъздушни сили два изведени от експлоатация самолета Ф-16, след като получат одобрение от Конгреса на САЩ. По молба на българското правителство тези два самолета ще бъдат предоставени съгласно Програмата за отбранителни артикули с отпаднала необходимост (ЕДА) на Министерството на отбраната на САЩ, за да бъдат използвани от служители на Българските военновъздушни сили като помощни средства за обучение и общо запознаване с техниката." Е, обещаното не е като завещаното... ама все пак нали сме съюзници и нашите пилоти трябва да се учат и да подържат нивото на това което са научили, пък тия два самолеа щяха да ни дойда дюшеш за тази работа, или и в съюзничеството има втора категория съюзници;)

Пази боже от тези абсолютни американски човекоподобни изроди ! Как може да има толкова тъпи и продажни псевдобългари да ни вкарат в тоя пъклен пакт !

СВАЛЯЙТЕ ВИЗИТЕ, ГАДОВЕ!!!!

Първом си изчисти кочината, бляд! Не щем да си ги носиш при нас твоите свинщини!

Господ да ни пази от такива съюзници, които вадят кестените с чужда маша.

Рамо, Рамо, друже мой........., звучеше 1974 година . Лажи, лажи Вере ............., звучеше 1975година

Колко требе да си тъп, слабоумен и безмозъчен, за да правиш следното: - да увековечаваш на снимки пачките си с милиони евро от хайдутлук; - да си снимаш кучетата, дето разнасят пачки с пари нагоре-надолу; - да си снимаш софрите с хапка-пийка и дедо Бойко "Дамаджаната" КорумпиРАШКОВ цъфнал на всяка снимка; - да се снимаш дибидюс гол в кревата със своя ебач; И тия безмозъчни едноклетъчни микроорганизми са личния избор на изперкалия отвсякъде Бидон с деменцията и с насрания памперс. Всички помним как преди 3 години Бидоня посочи с ръка към КироИдиота и каза и рече: ТОЙ Е. И после БГ-територията не била смрадлива, пропаднала, провалена американска кочина-колония, нали??

БГ-територията е смрадлива, пропаднала, провалена руска кочина-колония! И много й личи!

ами ти си смрадливата зомбирана свинка, която осмърдя роднаат кочина, затова.

Българинът НЯМА ДА СТАНЕ ПУШЕЧНО МЕСО като укрите. Забравете, САЩ-исани!!

Мислех че са обещали да ни пратят чертежите на самолетите, които отдавна, отдавна платихме :) Нищо, сигурно са забравили, ще си купим нови...

Верно ли си мислиш, че да купуваш самолети е все едно като да купуваш сирене - "Купувам пет, загърнете ми ги в книжка"?!?

то няма още чертежи на заводите, ти искаш чертежи на аеропланите...

До рамо, но не махат визите

Лицемерие, Брат!

И мислете за България. За сащ всичко е само и единствено инвестиция, не ги интересува нищо друго, камо ли хората...

Ааа ,мерси за предложението,не ви искаме!

Каква полза имаме ние от НАТО и те от нас...

Малей, как само се разфучаха и разгрухтяха петоколонниците на Путя от тая новина?!?

Малии, как са озадачи и спря да мучиш нископоклоника на хамериканския краварник.

Тя тази работа като свинското със зеле, ама за гринговците свинското а за нас зелето и то ако остане....

Тия па... ентусиасти...

Щатите и те - барабар Петко с мъжете!

пО-ВИСША ФОРМА ЗА рамО ДО рАМО Е В пРОГРАМАТА пАРТНЙОРСТВО ЗА мИР!!

Не, благодаря. Да търсят други балъци, например от Молдова или Армения.

Тя Армения вече остана наполовина...

Когато някой ми каже, че България е съюзник на САЩ и ми става смешно ! Е, може ли мишка да е съюзник на тигър ?

ако тигърът е вегетарианец

То пък и тигърът е един проскубан гренясал котарак ...

Къде са тези двама лидери за които пишете бе малоумници? Заместник секретаря по отбраната на САЩ и временният министър на отбраната на България ли са лидери? По скоро вие сте дебили, отколкото тия двамата да са лидери. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Заради това НАТО останахме без оръжие и армия.Тъсете други балъци нас вече ни занулихте.

Не се поти, нама страшно. Те не са ти нужни ама ти си им нужен. Ще ти направят 2 седмици военно обучение в Англия, ще ти дадат 1 джавелин и 1 стингер и си готво пушечно месо за върва линия на фронта. Те точно това и са обсъждали в разговора Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

и Господ не може да ни помогне...:(((

но в коя посока?

Току до плажа, пък те ше са зад гърба ни.